-
Θα δείξει πολλά και το test drive.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα δίξει πολλά και το test drive.μπα δε νομιζω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
elteo: O pateras sou an parei to BMW i to Honda tha einai sinexeia sto spiti. An parei tin 159 tha ton briskeis sinexeia ektos spitiou se tipota erimikes strofes na tin xonei. Esu dialegeis!
Ηταν στα νιάτα του γκαζοφονιάς...ακόμα και τώρα δείχνει ότι το κατέχει το αντικείμενο απλά θέλει κάτι να «ηρεμήσει».
An thelei na iremisei na parei to Honda i to bmw! Krupstou tin 159!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και τα τρια ειναι πολυ καλα, αλλα προτιμω το Χοντα. Τελειος συνδιασμος του τί λεφτα δινεις και τί παιρνεις.με κριτίριο το value for money ας πάρει και Sonata.
Αν ο άνθρωπος έχει να διαθέσει 35χιλ δεν βλέπω τον λόγο να πάρει κάτι χειρότερο(accord) και όχι το καλύτερο (320-159).
-
fire alert...
-
Δε θυμάμαι πιο αυτοκινητιστικό περιοδικό ήταν....αλλά νομίζω πέρσι διάβασα ένα συγκριτικό ανάμεσα σε accord 2.0 και mazda6 2.0.
Ποιοτικά καλύτερο ήταν το honda αλλά fun to drive το mazda. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Δε θυμάμαι πιο αυτοκινητιστικό περιοδικό ήταν....αλλά νομίζω πέρσι διάβασα ένα συγκριτικό ανάμεσα σε accord 2.0 και mazda6 2.0.
Ποιοτικά καλύτερο ήταν το honda αλλά fun to drive το mazda.http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=9357
-
το αρθρο εχει γραφτει από κάποιον που αγαπά το accord και κάποιον που δε του αρεσει..., Πηδάει από τα θετικά στα αρνητικά χωρίς να καταλαβαίνω γιατί...
Ενα σωρό καλά σχόλια και τελικά προτείνει να πάρει ένα αμάξι που εχει πρακτικά πλαστικά ταξι.... (στα 2000 κυβικά η πολυτέλεια ειναι μονόδρομος πιστεύω)
-
στην αρχή μας λεει ότι είναι 'ρηξικέλευθο'
Αυτή τη λέξη εγώ δεν την έχω δεί ούτε στο νέο civic!!!!! ούτε σε προτότυπο
και μετά δεν αρέσει η ανάρτηση (μπορεί να έχει και δίκιο)
καλυτερα την εκδοση με τη νεα αναρτηση sigma
-
Ψήσε τον πατέρα σου να πάρει το Honda και να σου δώσει τη διαφορά.
Με τα περίπου 5000 που θα μείνουν, βγάζεις ένα ταξίδι 8 βράδια Μπανγκόκ-Μπαλί (3500 τα εισιτήρια και ξενοδοχεία + 1500 για ψώνια).
Θα γυρίσεις πίσω και θα δεις ότι και το Honda είναι fun to drive... -
Τα ποσά αφορούν δύο άτομα και περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων και ταϊλανδέζικο μασάζ από α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-α πιπίνια!!!
-
-
Ψήφισα BMW.
α) Μου αρέσουν οι BMW
b) Aρέσουν στους φίλους και γνωστούς.
c) Πολλά ειδικά περιοδικά το αναφέρουν απλά σαν το καλύτερο στην κατηγορία του
d) Στα 2000 κυβικά είναι στα 'καλύτερά του' (οκ, ενας 6κύλινδρος είναι ακόμα πιο καλά
e) είναι νέο μοντέλο
f) θα το πουλήσει εύκολαΑυτά....
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ψήφισα BMW.α) Μου αρέσουν οι BMW
b) Aρέσουν στους φίλους και γνωστούς.
c) Πολλά ειδικά περιοδικά το αναφέρουν απλά σαν το καλύτερο στην κατηγορία του
d) Στα 2000 κυβικά είναι στα 'καλύτερά του' (οκ, ενας 6κύλινδρος είναι ακόμα πιο καλά
e) είναι νέο μοντέλο
f) θα το πουλήσει εύκολαΑυτά....
Ειλικρινα πιστεύω ότι κάποια πράγματα αποτελούν δόγματα-ταμπου και είναι αδύνατο να αλλάξουν.
Ακόμα και αν η 159 ήταν καλύτερο αμάξι από την 3άρα, λίγα περιοδικά (όπως οι 4Τ) θα είχαν το θάρρος να ομολογήσουν και μάλιστα θα το έλεγαν αρκετά καλυμμένα όπως οι 4Τ στην τελευαταία σειρά.
Άποψή μου ότι η 3άρα και η 159 είναι 'Ισοδύναμα' και από εκεί και πέρα ο κέθενας έχει την προτίμησή του με υποκειμενικά κριτίρια.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Ψήφισα BMW.
Ειλικρινα πιστεύω ότι κάποια πράγματα αποτελούν δόγματα-ταμπου και είναι αδύνατο να αλλάξουν.
Ακόμα και αν η 159 ήταν καλύτερο αμάξι από την 3άρα, λίγα περιοδικά (όπως οι 4Τ) θα είχαν το θάρρος να ομολογήσουν και μάλιστα θα το έλεγαν αρκετά καλυμμένα όπως οι 4Τ στην τελευαταία σειρά.
Άποψή μου ότι η 3άρα και η 159 είναι 'Ισοδύναμα' και από εκεί και πέρα ο κέθενας έχει την προτίμησή του με υποκειμενικά κριτίρια.Εν μέρει έχεις δίκαιο, αλλά η αγορά, διαχρονικά, είναι αντικειμενικός κριτής .
ΥΓ Παρεπιπτόντως το τελευταίο Car (Βritish edition, βεβαίως-βεβαίως) έχει συγκριτικό τέστ 320-Α4 2.0-Α159-Saab 9-3. Αν θυμάμαι καλά πρώτη ήταν η 3άρα. Η Α159 πήρε πολύ καλές κριτικές. Θα το κοιτάξω.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εν μέρει έχεις δίκαιο, αλλά η αγορά, διαχρονικά, είναι αντικειμενικός κριτής .
Δυστυχώς θα διαφωνήσω κι εδώ.
όταν μιλάμε για μικρές διαφορές διότι πιστεύω ότι 159 και 3 έχουν 'ψιλές' διαφορές , υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα που επηρρεάζουν το κοινό όπως : προκατάληψη (θετική και αρνητική), μόδα, πως σπρώχνει ο τύπος κάποια μοντέλα-εταιρίες.
Επίδης η προιστορία είναι σημαντική. Επειδή πχ η 3άρα ήταν καλύτερη από 155, 156 ο άλλος θα την προτιμήσει άλλο αν είναι ισοδύναμη ή χειρότερη της 159.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Και τα τρια ειναι πολυ καλα, αλλα προτιμω το Χοντα. Τελειος συνδιασμος του τί λεφτα δινεις και τί παιρνεις.
με κριτίριο το value for money ας πάρει και Sonata.
Αν ο άνθρωπος έχει να διαθέσει 35χιλ δεν βλέπω τον λόγο να πάρει κάτι χειρότερο(accord) και όχι το καλύτερο (320-159).
Δε νομιζω οτι ο ανθρωπος εχει το Sonata στις επιλογες του. Αλλα αφου εχει λεφτα ας παρει μια Mclaren SLR.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Και τα τρια ειναι πολυ καλα, αλλα προτιμω το Χοντα. Τελειος συνδιασμος του τί λεφτα δινεις και τί παιρνεις.
Δε νομιζω οτι ο ανθρωπος εχει το Sonata στις επιλογες του. Αλλα αφου εχει λεφτα ας παρει μια Mclaren SLR.
Έχω παρατηρήσει ότι στο φόρουμ όταν έχουμε ψηφοφορία μεταξυ καλύτερου και φθινότερου , οι περισσότεροι ψηφίζουν το φθινότερο.
Έτσι οι ψηφοφορίες έχουν καταντήσει να αναδεικνυουν το best value for money και ότι το best.
Εγώ αυτό ήθελα να καυτηριάσω και πρότεινα την σονάτα.
Αν ο 'εκκινητής' της ψηφοφορίας 'ζοριστεί' οικονομικά να πάρει το καλύτερο τότε το φθινότερο αν είναι value for money είναι και η καλύτερη επιλογή ωστε ούτε σε περιπέτιες να μπει ούτε να στερηθεί άλλα πράγματα που ίσως είναι πιο σημαντικά.
Αν όμως κάποιος μπορεί να διαθέσει τα χρηματα για το καλύτερο δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην το προτείνουμε.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Έχω παρατηρήσει ότι στο φόρουμ όταν έχουμε ψηφοφορία μεταξυ καλύτερου και φθινότερου , οι περισσότεροι ψηφίζουν το φθινότερο.
Έτσι οι ψηφοφορίες έχουν καταντήσει να αναδεικνυουν το best value for money και ότι το best.
Εγώ αυτό ήθελα να καυτηριάσω και πρότεινα την σονάτα.
Αν ο 'εκκινητής' της ψηφοφορίας 'ζοριστεί' οικονομικά να πάρει το καλύτερο τότε το φθινότερο αν είναι value for money είναι και η καλύτερη επιλογή ωστε ούτε σε περιπέτιες να μπει ούτε να στερηθεί άλλα πράγματα που ίσως είναι πιο σημαντικά.
Αν όμως κάποιος μπορεί να διαθέσει τα χρηματα για το καλύτερο δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην το προτείνουμε.
Φιλε Μπαμπη μαλλον τα εχεις μπερδεψει. Το 'καλυτερο' που αναφερεις ειναι πολυ αντικειμενικο. Γιατι με την δικια μου αντικειμενικη λογικη ακομα και να εχω τα λεφτα θα το σκεφτω για να παρω τη 3αρα. Οχι γιατι ειναι κακο αμαξι αλλα λιγο πριν την αποφαση θα δω αν μπορω ή αν αξιζει το κοπο και το χρημα, να συντηρω ενα αμαξι πριν το αγορασω.
Τα περιοδικα μπορει να λενε οτι η 3αρα ειναι η καλυτερη ή η 159 αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολα τα αλλα ειναι για πεταμα, ειδικα στις μεγαλες κατηγοριες. -
σε αυτό συμφωνώ:P
όντως υπάρχουν πράγματα που 'κρύβονται' εμμέσως από τους δημοσιογράφους κατα την παρουσίαση ενός μοντέλου ή απλά δεν είναι γνωστά και στους ίδιους σε μια δοκιμή λίγων ημερών.
πχ κόστος συντήρησης, σε πόσο χρόνο πιάνει την τελική, για πόσο μπορεί να την κρατήσει χωρίς προβλήματα υπερθέρμανσης, πόσο θα αντέχει σε συνεχόμενο 'σκίσιμο' κλπ.
Αν το βλέπεις έτσι, οκ αλλά αυτό που έγραψες :
*Ο χρήστης *Megane98hp ** έγραψε:
Τελειος συνδιασμος του τί λεφτα δινεις και τί παιρνεις.
είναι λίγο γενικό όπως το θετεις και δεν καταλαβαίνει ο άλλος ότι μιλάς για συντήρηση και όχι για κτήση.
αυτά φιλικά
Αλλαγή φρουράς - Ποιό προτείνετε;