-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Kριμα!!Αυτο είναι αραγε το προσωπο των ελληνων αγωνιζομενων;
Το προσωπο των Ελληνων αγωνιζομενων μπορεις να το αναγνωρισεις στην EVA,
καθαρο μυαλο, αποψη για τα κοινα που την εκφραζει χωρις φοβο, γλωσσα που τσακιζει 'ανδρες' με τα υπερδιπλασια απο αυτη χρονια, κοινη λογικη. Αυτοι ειναι, κατα βαση , οι Ελληνες αγωνιζομενοι Παυλο. -
Mακάρι...
Αν και η κοπέλα που αναφέρεσε είναι τα 'φρεσκα' μυαλά και 'αμπόλιαστα' απο την μιζέρια και την κατινιά που περιφέρετε στους ελληνικούς αγώνες.
Μακάρι οι νεοι να δείξουν το δρομο.
Και κατι άλλο, ότι απορίες έχεις για την κίνηση της ΕΘΕΑ, κάνε ενα τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα μια επιστολή σαν πρόεδρος του ΣΟΑΑ και ζήτα διεκρυνύσεις. Αν νομιζεις οτι μπορω να σε βοηθήσω με όσα ξέρω πάρε με τηλέφωνο, το γνωρίζεις πιστεύω.
Περιμένεις να πάρεις εδω μέσα απαντήσεις;
Απο ποιον;
Το μόνο που θα βγει είναι αυτο το απίστευτο μπάχαλο όπου ο κάθε ανώνυμος (με δευτερο username φυσικά) βγάζει τα κόμπλεξ του! -
Ο χρήστης DAN έγραψε:
πας γυρεύοντας για παρέμβαση Ελ-Εμ!
ΣΟΡΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΕΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ. -
Παυλο, εχοντας κι εσυ μια σταθερη πορεια πλευσης κι αγνοωντας τα 'εξαπτερυγα' μηπως θαταν καλο να γραψεις αυτα που αφορουν στην ομαδα σου σε σχεση με την εκπροσωπηση μας στο εξωτερικο? Αφ ενος για την πληροφορηση οσων πραγματικα ενδιαφερονται κι αφ ετερου για να γινει ακομα σαφεστερο οτι οποιος θελει κατι να πετυχει ,το πετυχαινει μονο...βρεχοντας κωλο και δουλευοντας με προγραμμα και προοπτικη.
Οσον αφορα στα διπλα usernames, πριν απο λιγες μερες καποιος μου σφυριξε οτι διαδιδεται οτι ειμαι ο.... Γι αυτο και η προχθεσινη μου αντιδραση. Θελω λοιπον για πρωτη και τελευταια φορα να δηλωσω οτι ποτε δεν θα εκανα κατι τετοιο, γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου. Τελεια και παυλα. -
Ο χρήστης garfli έγραψε:
πας γυρεύοντας για παρέμβαση Ελ-Εμ!
ΣΟΡΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΛΕΜ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΣΩΣΤΟ Η ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ.πλάκα κάνω για την αποφόρτιση του κλίματος μην κολλάτε στα πάντα....
Ημαρτον
γι΄ αυτό δεν γράφει κανείς πλέον εδώ............ -
Μα τα έχω γράψει Χρηστο μου, τα ξαναπαραθέτω για να τα δεις.
Οποιαδηποτε διευκρύνηση εδω είμαστε και Λάμπρος και εγώ να απαντήσουμε!
Μια παράκληση προς τους διαχειριστές:
Μήπως είναι εύκολο να μεταφέρουμε κάπου αλλού τις άσχετες με το θέμα δημοσιεύσεις;Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Για να σας διαφωτίσω μέρες που είναι, όπως ζητησε και ο πρόεδρος, θα σας πω για το δικό μας κομμάτι. Για τα αλλα δυο παιδιά ούτε που ξέρω ούτε μου πέφτει λόγος.Απο τον Αυγουστο του 2005 όταν και ενημερωθήκαμε απο την M-Sport για την δημιουργία του FiestaSporting Trophy International, ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για την συμμετοχή μας σε αυτο τον θεσμό. Στις αρχές Νοεμβρίου περίπου είχαμε επιβεβαιωμένες τις χορηγίες που χρειαζόμασταν (Ford Motor Hellas και JetOil) και απέμενε να καθοριστούν οι λεπτομέριες της συμμετοχής.
Σε κουβεντα με τον υπεύθυνο της Μ-Sport και ρωτώντας τον για τις συμμετοχές που περιμένουν (παρεπιπτόντως περιμένουν πάνω απο 20 συμμετοχές, αριθμός ρεκόρ για θεσμό του παγκοσμίου) άρχισε να μου λέει για Εθνική ομάδα Νορβηγίας, Φιλανδιας κλπ.
Προβληματιστήκαμε! Λεμε γιατι όχι και εμείς; Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε οτι δεν εχουμε τίποτα να χάσουμε στέλνοντας μια προταση στην ΕΘΕΑ. Ετοιμασαμε λοιπόν την πρόταση και την αποστείλαμε, εξηγώντας αναλυτικα τι έχουμε σχεδιάσει να κάνουμε, οτι έχουμε επιβεβαιωμένο πακέτο χορηγίας απο 2 μεγάλες εταιρείες, τηλεοπτική κάλυψη του θεσμού απο την ISC και άλλα πολλά, και ζητήσαμε να χαρακτηριστεί η συμμετοχή μας σαν εθνική συμμετοχή και αν είναι εφικτό και κάποια οικονομική στήριξη.
Η απάντηση της ΕΘΕΑ είναι πια γνωστή σε όλους σας, και αντι να αρχίζουμε πάλι την γκρίνια ας ευχηθούμε στους Έλληνες που θα κρατησουν την ελληνική σημαία στο εξωτερικό να την κρατήσουν ψηλά εντός και εκτός των ειδικών διαδρομών-πίστας!
ΥΓ: Ουδέποτε η ΕΘΕΑ προσκάλεσε αγωνιζόμενους να προσκομισουν προτάσεις. Πήραμε το 'ρισκο' να το κάνουμε και φαίνεται ότι ήταν πάνω στην κατάλληλη στιγμή.
Τώρα όμως που άνοιξε ο δρόμος τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα και μακάρι να υπάρξουν και άλλοι που τολμήσουν να το επιχειρήσουνΥΓ2: Η συμμετοχή μας στο FiestaSportingTrophy θα γινόταν είτε η ΕΘΕΑ μας βοηθούσε είτε όχι. Η οικονομική βιωσιμότητα της προσπάθειας δεν εξαρτόταν απο την οικονομική υποστήριξη της ΕΘΕΑ.
-
Παυλο μου, εμενα μου τα εχεις πει δια ζωσης. Ηθελα να γραφτουν για να ξερουμε ολοι οτι αυτα τα πραγματα δεν γινονται μονο με την επιφοιτηση του Αγ. Πνευματος και για να ξαναγυρισουμε στο θεμα μας
-
Τι εγινε ρε γαμωτο, 10 μερες εχω να μπω και παλυ τα ιδια.Αλλο ενα τοπικ που εγινε μπ%$#%^λο.Γιατι αυτος και οχι εκεινος και γιατι ο δικος σου και οχι ο δικος μου. Αντι να χαιρομαστε που αυτα τα παιδια θα βγουν εξω και δεν θα μας θεωρουν Αζερμπαιτζαν πλεον βγαζουμε και ολα τα κομπλεξ-απωθημενα μας.Ποιοι ειναι αυτοι ποια που εχουν τετοιους χορηγους που νοιωθουν τοσο αδικημενοι?Ποσοι απο αυτους φερθηκανε με επαγγελματισμο,συνεπεια και σοβαροτητα? Δεν φτανει να εισαι χερας μονο για να κανεις ενα τετοιο εγχειρημα τι να κανουμε.Δυστυχως μερικοι που την ειχαν στο παρελθον προτιμουσαν να ειναι πρωτοι στο χωριο. Μηπως διαβασε κανεις στο Autosport για τον Δεβερικο? Μηπως ειπε κανεις ενα μπραβο στον Αθανασουλα που δεν το βαλανε κατω και στους χορηγους του,που δεν του κλεισαν την πορτα μετα απο μια δυσκολη χρονια.Δεν φτανει που πηρε μια αιωνιοτητα να γινει κατι τετοιο, το παιζουμε και αδικημενοι.Δεν ντρεπομαστε λιγο.
-
+1
-
Σωστα, σωστοτατα. Ετσι, οταν αρχιζει κατι καινουργιο ,το οποιο θελουμε πραγματικα να ζησει και να παει μπροστα, δεν εχουμε παρα να συζηταμε τα σχετικα και να πιεζουμε προς την κατευθυνση της εξασφαλισης της επιτυχιας.
Γιατι αν καποιο μετρο δεν πεισει, σπανια πετυχαινει. Θα μ αρεσε λοιπον,κι αφου βεβαια τα τρια δικα μας παιδια αρχισουν με τις ευχες μας την φετεινη τους εμπλοκη, να μελετηθουν και να τεθουν προδιαγραφες, οροι και στοχοι, μαζι με την συγκεκριμενοποιηση των παροχων.
Τα πρωτα τρια ειναι ευλογα για να μην εχουμε γκρινιες. Αυτο που χρειαζεται περισσοτερη διευκρινηση ,ειναι οι παροχες.
Πρεπει ναχουμε υποψη μας οτι οσο σημαντικες ειναι οι παροχες σε χρημα, αλλο τοσο ειναι σημαντικη η συμπαρασταση αναγνωρισμενων φορεων. Το χρημα ειναι πεπερασμενο. Τοσο εχουμε, τοσο δινουμε και γκρινια νομιζω πως δεν χωρει, αρκει τα ποσα να αγγιζουν καποια πραγματικοτητα σε σχεση με τις υπαρχουσες δυνατοτητες.
Η συμπαρασταση (αναγνωρηση,εκπροσωπηση, οπως θελετε πειτε την) μπορει να αναδειχθει πιο 'πλουσια' απο την παροχη σε χρημα, αρκει ναναι ουσιαστικη και διαρκως ενεργη. Μια εταιρια δινει πολυ πιο ευκολα την χορηγια της στον αθλητη που εχει πισω του τον σχετικο φορεα η το κρατος παρα σε μενα τον χαβαλο ερασιτεχνη. Ετσι δεν ειναι?
Ετσι λοιπον ,ευχομενος καλη τυχη και καθε επιτυχια στους φετεινους 'ξενητεμενους' μας, περιμενω απο την ΕΘΕΑ συντομα μια απολυτα συγκεκριμενη εγκυκλιο με ακομα πιο συγκεκριμενες δεσμευσεις, ωστε να υπαρξει η αμιλλα, ο συναγωνισμος, η προετοιμασια γι αυτους τους νεους που θ ακολουθησουν, χωρις περιθωρια για γκρινιες και μεμψιμοιριες.
Πιο ξεκαθαρος θα μπορουσα να γινω? -
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ
ΔΥΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΛΕΙΨΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΑΛΙ .
ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ .
Μπορεις να βοηθησεις? Πως θα οργανωθουμε?? με τι χρηματα?
Τι πρεπει να τον κανουμε τον Βασιλακη που κερδισε 11 απο τους 12 αγωνες με τα ιδια αυτ/τα ??θα περιμενουμε να παει φανταρος να κανει οικογενεια να φτιαξει εταιρεια και στα 50 του να παρει το εβο 18 ?? πως θα καταλαβει η συντριπτικη πλειοψηφια οτι δεν εχουν μαθει ακομα να αποτυπωνουν μια διαδρομη σε ικανοποιητικα επιπεδα? ερωτηματα....ερωτηματα...ερωτηματαΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ , ΒΡΗΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ , ΚΑΙ ΠΗΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ (ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΒΑΖΕΛΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ) ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΙΚΡΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ , ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΓΩΝΩΝ !
ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ , ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΙΑ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΤΕ ....ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΡΙΤΣΑΝΤΖΟΥΛΕΣ , ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ......ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΚΡΕΜΥΔΑΚΙΑ , ΓΙΑ ΞΥΛΟΘΗΤΕ , ΚΟΨΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΒΡΗΤΕ ΤΟΥ , ΝΗΚΙΑΣΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΕΣ ............................
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ (sik) , ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΙΛΟΙ ΔΕΚΑ ΤΡΕΙΣ , ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΥΡΚΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ , ΚΙ Ο ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΤΕ
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οσον αφορα στα διπλα usernames, πριν απο λιγες μερες καποιος μου σφυριξε οτι διαδιδεται οτι ειμαι ο.... Γι αυτο και η προχθεσινη μου αντιδραση. Θελω λοιπον για πρωτη και τελευταια φορα να δηλωσω οτι ποτε δεν θα εκανα κατι τετοιο, γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου. Τελεια και παυλα.
ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ .....
-
κ. Χριστο, δεν διαφωνω, αλλά πρέπει ο κάθε Βασίλης, να κουνηθεί και απο μόνος του.
Να βρει χορηγούς, κατα προτίμηση δυνατούς, να χτίσει σχεση εμπιστοσύνης μαζί του και να κάνει ότι μπορεί για να έχουν αντίκρυσμα τα χρήματα που του δίνει ο χορηγός του.Δεν μπορείς να τα περιμένεις όλα απο τους άλλους.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ατάκα φιλου γνωστού οδηγού 'εργοστασιακού' αυτοκινητου όπου αξίωνε απο την εταιρεία του να βρει χορηγό για να στηρίξει οικονομικά την προσπάθεια τους. Δηλαδη σου δίνει χορηγία η εταιρεία και της ζητάς και τα ρέστα;; Εσύ τι θα προσφέρεις;; Τα χερια σου;;
Δεν είναι εδω ούτε Αγγλία ούτε Γαλλία.
Ακόμα και εκεί, με την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, οι καλύτεροι νεοι οδηγοί στηρίζονται στις προσωπικές τους χορηγίες για να βρουν μπάκετ και να αναδειχθουν!Να μην επεκταθώ στο θέμα τι προτάσεις κάνουν σε εταιρείες ζητώντας χορηγία γιατι εκει να δεις μπάχαλο!
Με ατακες του στυλ 'είμαι ο καλύτερος οδηγός στην Ελλάδα' κλπ οι εταιρίες απλά χαμογελούν με νόημα.
Ενώ με το 'θέλω 100,000 πχ το χρόνο αλλιως δεν αξίζει να τρέχω', τρέχουν όσο πιο μακρια μπορούν.
Τα παραπάνω παραδείγματα είναι πραγματικά και αποτυπώνουν χαρακτηριστικά γιατί δεν βρισκονται χορηγίες!
-
ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ (ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ) ΑΠ'ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ .... ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΒΟ ΘΑ ΒΛΕΠΑΤΕ ..... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ .
-
To κακο κυριε Χριστο και Παυλε ειναι οτι απο τη μια ,μια λυση ειναι να καθεται κανεις στο σπιτι του,κλπ.
Και απο την αλλη να λεμε,μαλλον οχι ως λυση,αλλα ως πραξη,συνεχιστε να προσπαθειτε(οποιοι) και μην εγκαταλειπετε....Πρεπει να παραδεχτεις Παυλε,οτι ειστε(και μονο αυτο το 'ειστε'* λεει πολλα ) η ευχαριστη εξαιρεση.Δεν ξερω ποσο δυσκολα βρηκατε χορηγους(αλλο πραγμα η συντηρηση τους),αλλα νομιζω οτι συμφωνεις οτι απαιτει καποια συγκυρια πραγματων που απο ο,τι η ιστορια δειχνει δεν τα συναντας ευκολα.
*'ειστε' οχι μονο τα μελη του πληρωματος,αλλα καποιος(εσυ στην προκειμενη) εκτος του μπακετ,που για μενα,δινει καποια πολυ ομορφα συν στην 'ομαδα',ειδαλλως οπως και να το κανεις το να προσφερεις/πουλας τον εαυτο σου ,δεν ειναι και το πιο ευκολο/ευηχο πραγμα.(που να πω να κανεις ολα τα υπολοιπα που απαιτουνται)
το τσακισαμε το θεμα.......Παντως δεν το βλεπω να πεφτει ολη το χρονια,ευχαριστα ελπιζω
-
Τα λεω αυτα κυριε Χριστο,γιατι οντως με την ελληνικη μιζερια μας/πραγματικοτητα θα επρεπε να ειχαμε ενα-δυο νεους,το πολυ, το χρονο στους αγωνες,αλλα με το ελληνικο παθος μας εχουμε περισσοτερους....
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Την εποχη με τα σταρλετακια σου εριχνα πολλα? Η την εποχη με τις κορολλες? μονο ετσι δημιουργουνται τετοια κομπλεξ
περαστικα σου ο χρονος ειναι μεγαλος ΓΙΑΤΡΟΣ και οταν βαλεις παντελονακι ...εδω ειμαστε!!
Δυσκολο πράγμα να σε παιρνουν τα χρόνια και να σε ξεκαπακιάζουν οι πιτσιρικάδες.
Καλύτερα λοιπον μεινε με τις αναμνησεις των σταρλετ και των κορόλα προ δεκαετιας γιατι τα τελευταία χρονια έχει τσουκσει ο πισινούλης.Δυσκολο πραγμα ο πάγκος το καταλαβαίνω αλλα προσπάθησε να το συνηθίσεις
Λιγάκι προσοχή στις εκφράσεις Άγγελε (mm55):lol:
Πειράζει που εγώ που διαβάζω ΤΩΡΑ το θέμα (ΜΕΤΡΑ τη διόρθωση) βλέπω κάποιον να λέει σε κάποιον δεύτερο >έχει τσουκσει ο πισινούλης
και να συνιστάμε προσοχή στον δεύτερο;
Μπορεί να το πήγε παραπέρα (δεν ξέρω, μιας και δεν το 'πρόλαβα'), αλλά δεν παύει να ξεκίνησε το θέμα από τους... ΓνωστούςΑγνώστους...
Μήπως θα ήταν πιο δεοντολογικό και δίκαιο να σβήσουμε και να συστήσουμε ένθεν και ένθεν;
-
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 'ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.
ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΑΝ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.-
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ,ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΒΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
-
ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.
-
ΓΙΕ ΕΜΕΝΑ, ΟΙ ΔΕΒΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΕΠEΡΝΑΝ ΤΑ 35 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ BUDGET ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 35 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α.) ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ) Ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Η ΕΘ.Ε.Α. (Η Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ) ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΝ ΕΚΤΟ ΤΟΥ BUDGET ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ 'ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ' (ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ) ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΤΟ ΤΟΥ BUDGET ΤΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 'ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟΥΣ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
ΔΩΣΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΒΑΣΤΕ ΑΠΡ, ΔΩΣΤΕ ΔΩΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Λιγάκι προσοχή στις εκφράσεις Άγγελε (mm55):lol:
Πας καλα ρε Μαθιε? μηπως εφαγες κοτοπουλακι Τουρκιας?
Η απαντηση μου ηταν να βγαλει το στριγκακι και τον φερετζε και μετα να μιλησουμε, λεξεις που ακουγονται κατα κορον και στα δελτια ειδησεων,δεν σβηνουμε μονο οτι μας βολευει..
Φιλακια..[b][i]Τώρα που το ξαναβλέπω πιό ψυχραιμα, ίσως και να υπερέβαλλα λιγάκι...
από την άλλη πάλι, το στρινγκάκι και ο φερετζές μας πήγαν πιό πέρα και καταλήξαμε ένα σοβαρό θέμα να θυμίζει μεσημεριανή κουτσομπολίστικη εκπομπή, αμαρτία δεν είναι?
Για τις ειδήσεις δεν λέω...εκεί είναι πολύ χειρότερα! (mm55):D
Έλληνες στο εξωτερικό