-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Δυο ελληνικές συμμετοχές στο Beta Rally : http://www.betarally.it/elencoiscritti2007.pdfΚαλή επιτυχία
......ΚΑΙ 13 roadrunner !!!!
ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΔΣ
-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
Δυο ελληνικές συμμετοχές στο Beta Rally : http://www.betarally.it/elencoiscritti2007.pdf
Καλή επιτυχία
......ΚΑΙ 13 roadrunner !!!!
ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΔΣ
Kαθε επιτυχια παιδες!
(θα ελεγε κανεις οτι αναφερομαι στους ροντρανερ! )
-
Καλή επιτυχία.
-
Καλη επιτυχια!!!
-
καλο αγωνα και καλο τερματισμο..
-
kalh epitixia!
-
Μποντζορνο!!!!
Δεν γλιτώνετε με τιποτα και απο την ιταλία!Αλορα! Τα παλικάρια μας ειναι τοσο πυρκαυλα που αντι για 2 γυρους στην σουπερ ειδική(πιστα) εκαναν 3!Με αποτελεσμα να κανουν 2 λεπτα παραπανω.
Μην τρελενεστε, Ελαδαρα και παλι ελαδαρα!Μονο λεφτα και σπονσορες εχουν αυτοί, κατα τα αλλα
-
Αποτελέσματα που μπορούμε να δούμε?
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Αποτελέσματα που μπορούμε να δούμε?http://62.101.83.30/ficr/risultati/Rall ... ceTerme(PV)2007200701/index.html
-
Thanks!!!
-
ΣΤΟ betarally.it δεν δινει ολα τα αποτελεσματα.μονο στους πρωτους 70 αν δεν κανω λαθος..τι συστημα ειναι αυτο παλι...
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=12657&race_id=0Κρίμα.
-
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ( απ'την μερια του σερβις )
Ισως ενδιαφερει μερικους φορουμιστες να μαθουν , πως ειδα οχι σαν αγωνιζομενος , το ραλλυ oltrepo του κυπελου ασφαλτου της Ιταλιας .......
Εχω γυρισει πολυ προβληματισμενος , γιατι δεν εχω ξεκαθαρη αποψη , αν αυτο που ειδα και εζησα , ειναι αυτο που ζηταμε , σαν Ελληνες αγωνιζομενοι , η ειναι κατι που αν προκυψει δεν θα αρεσει στο μεγαλο ποσοστο .
Στο τεραστιο σερβις παρκ , φανταστητε τα λουτρα της Υπατης (κατι τετοιο ειναι το Σαλισε τερμε ) με πολυ πρασινο , ωραιους δρομους ,μπαρακια , καταστηματα , και ξενοδοχεια καλα και κακα , ηταν τοποθετημενα με ακριβεια τα σερβις των ομαδων σε τετραγωνικα που ειχαν ζητησει οι ομαδες (min.60 m*) oπου μπορουσε να παει ο καθενας στην θεση του χωρις κανενα προβλημα στο προκαθορισμενο ωραριο !Στο μερος το δικο μας (ενα απ'τα παρκιν του παρκου ) γυρω μας υπηρχαν ομαδες με φοτηγακια τεντες και εξοπλισμο , αντιστοιχο , και αυτοκινητα απο ..106 , παντα , κλιο r3 kai N , εβο , και s1600 .
H εκπληξη μου ηρθε , οταν πηγα μια βολτα ψαχνοντας να βρω την ομαδα του Μουναρετο , χρειαστηκε να διασχισω ολο το παρκο , εκει ειδα και τρομαξα .........
Αν σας πω , πως τα μοτορχομς που ειχαν στο Ακροπολις οι ομαδες του wrc , ηταν λιγα μπροστα σ'αυτα που ηταν εκει , δεν ειναι καθολου υπερβολη ....
Μοτορχομ με μαγειρια , με αιθουσες αναψυχης , καθησματα και τραπεζια που δεν καθοταν κανενας , και δεν ετρωγε κανενας , μια χλιδη του κερατα , στα σερβις των 206 ,307 ,focus , fabia , fiat s2000 , που μ'εκανε να σκεπτομαι .... για πολυ ξεπλημα χρηματων ... η κανω λαθος ?
Εταιρειες αγωνιστικες , με ονοματα που ξεπεταχτηκαν μες' τα τελευταια χρονια , εχουν αγορασει οτι Γαλλικο απο wrc και S1600 , και εμφανιζοντε σε εναν αγωνα ,( ουσιαστικα της πλακας )κυπελο ασφαλτου ,που ναι μεν εχει τεραστια προβολη ,αρκετα χαπενικς για τον κοσμο που ηρθε να δει και να διασκεδασει , αλλα πιστευω ακραδαντα οτι μ'αυτα τα λεφτα που χαλασε η γιουναιντετ μπιζνες ,.... ο Χιωτιδης κι ο Πασαλης θα ειχαν κανει δευτερους ολυμπιακους το ραλλυ Παλλαδιο .......Η αισθηση μου σχετικα με τους αγωνιζομενους .................
Εκτος απο τους wrcσιδες , οι επομενοι πρεπει να ειναι τα ταλεντα που εχουν προκυψει απ΄τα διαφορα καπ της περασμενης χρονιας , και ετρεχαν με εβο η 1600 . Οι που εχασαν το τρενο για να γινουν Τζιτζιγκαληδες και τρεχουν με williams και τα σχετικα , και μερικοι πιστιρικαδες (ακομα κι αυτοι οργανωμενοι με εταιρειες προμοσιον)
εστω κι αν αλλαζουν μονοι τους λαστιχα , με στοχο........ να ξεχωρισουν ωστε την επομενη χρονια , να ειναι μεσα σε καποια καλη ομαδα με αξιοπρεπεις στοχους .
Στην σουπερ ειδικη που παρακολουθησα μεχρι , πανω απ΄'τα μισα οχηματα που ειδα , κατεληξα , οτι παντου τα παντα .....
Οδηγους μακραν νυκτωμενους απο αγωνιστικη οδηγηση πιστας (εως ματσουκαμπους ) και οδηγους ποιηματα , να εφαρμοζουν γραμμες ονειρεμενες με στησιμο ραλλυ .
Α , μην νομιζετε οτι ενα μεγαλο ποσοστο Ιταλων δεν ειναι καργα πουλ μουρ ....... μεγαλη εξαιρεση , πρεπει να ειναι ο Πιερο Λογκι , φοβερη απλοτητα , εγκαρδιος χωρις κομπλεξ (ο μονος που ανοιξε το φιλαδιο του ραλλυ ελπα που του δωσαμε και διαβασε ) επαιξε μαζι με ζευγαρια ομαδων μηχανικων , για την γρηγορωτερη αλλαγη τροχων , συμπερασμα .... κομπλες υπαρχουν παντου , δεν ειναι Ελληνικο προνομιο
Δεν θα το πιστεψετε ........ δεν ειχαν wc στον χωρο του S.P. και μου ειπαν να παω στο hotel που ηταν μεσα στο χωρο , και φυσικα ακουσαν ,αλλα μαλλον δεν καταλαβαν ... μια καλη μεταφραση ισως τους εφερνε στην πραγματικοτητα του .... ουδεις τελειος , με τα 400.000 ευρω κοστος .
Στο μεσοδιαστημα μου επεσε ενα ιταλικο περιοδικο στα χερια , που εγραφε κατι που δεν μου αρεσε οπως το'γραφε για τον δικο μας Αρη , και με ξενερωσαν οι ιταλοι .... ισως σε καποιον αλλο αγωνα , να εχω διαφορετικες αποψεις ........
Το γενικο συμπερασμα μου .............. οι αγωνες τους βρησκοντε πολυ κοντα σε νοοτροπια , μιμουμενοι το wrc , ψυχροι για τους αγωνιζομενους , με ταση ικανοποιησης του .... θεατη (?) -
Όταν ρώταγα αν φεύγετε για έξω, αυτό ακριβώς εννοούσα...
Πάντα τέτοια (και με αποτελέσματα) και καλή συνέχεια εύχομαι!!
-
Καλημέρα σε όλους.
Θα ήθελα κι εγω να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μας από την αποστολή μας στην Ιταλία...με την ματιά του πληρώματος.
Καταρχάς,το απίθανο του πράγματος είναι οτι σε εναν απο τους μεγαλύτερους αγώνε του κυπέλλου ασφάλτου Ιταλίας με 151 συμμετοχές 12 WRC,25 S1600,3-4 Kit car,25 N4 κτλ...ένας από την οργάνωση ΔΕΝ βρέθηκε να μιλάει ΑΓΓΛΙΚΑ!!
Στην προσπαθεία μας να επικοινωνήσουμε..μας είπαν...τι δουλειά έχετε εδω αφού δεν μιλάτε ιταλικά!!!!!
Η αφιλοξενία τους έπιασε κόκκινο-απο κει και πέρα δεν υπήρξε συναθλητής Ιταλός ο οποίος να μας μίλησε ή να προσπάθησε να φανεί φιλικός...καμια επικοινωνία..το απόλυτο μηδέν!!
Ολα τα εστιατόρια κλείνουν στις 2 το μεσημέρι και ανοίγουν στις 8 το βραδυ!!
Ενα πεινάσεις ενδιάμεσα...κάνε δίαιτα..πως τόλμησες??!!!
Στις ειδικές....ποιά Ευρώπη και ποιά Ιταλία???Στην πρωτη ο κριτης τον πλάκωσε το στρώμα και σε ολες οι Ιταλοί ανεβοκατέβαιναν ανάποδα στη φορά του αγώνα!!!!Στην Ελλάδα είμαστε αιώνες μπροστά σε φύλαξη ειδικών!!
Οι ειδικές??Εχουν απο τους καλύτερους ασφαλτοτάπητες πανευρωπαϊκα...με Yugo να τρέχεις θα σηκωθεί στους 2 τροχούς και οι απίστευτοι Ιταλοί ΞΕΜΠΑΖΩΝΟΥΝ ο,τι βρουν μπροστά τους!!!!
Ποια κορυφή...ποιο apex και κουραφέξαλα...ΜΠΕΣ στο χωράφι παλικαρά μου να σωθείς!!Εδω μιλαμέ για μπούκες ακόμη και σε 30 εκατοστά κενό μεταξύ ασφάλτου και μπαριέρας...!!!
Γιαυτό οταν έρχονται στο ΕΛΠΑ τους φαίνονται γρήγορες οι ειδικές...πατάνε σε άσφαλτο χωρίς χώμα.
Επίσης πως είναι δυνατόν με 151 αυτοκίνητα...που στο συνολό τους στοιχίζουν δις...να σου δίνει το go ο κριτής με ..τα δάχτυλα...5,4,3,2,1...ούτε ηλεκτρονικοί πίνακες ούτε...χρονόμετρα ούτε..τίποτα!!Τι κι αν στο σπριντ Κοζάνης είχαν ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ταμπλό αντίστροφης μέτρησης...εδω είναι Μπαλκάνια!!
Το ΣΟΚ ήρθε οταν ρωτήσαμε που θα γίνει ο έλεγχος των πυρίμαχων εσωρούχων...!!??ΠΟΙΑ εσώρουχα τεράστιε????Στο κύπελλο ασφάλτου Ιταλίας ΔΕΝ χρειάζονται!!!!Μόνο στο πρωτάθλημα!!!Δηλαδή μόνο ο Longhi εχει δικαίωμα να μην καεί..οι υπολοιποι..ας κάουν!!!!
Ακομή και αυτοί με τα WRC..κοντομάνικα μπλουζάκια φορούσαν!!!!!!
Σε ο,τι αφορά εμας...χρειάστηκε..αυτο το σοκ για να συντονιστούμε...αφου βλέποντας την άσφαλτο στις δοκιμές πιστεύαμε οτι θα ξηλωθεί η καρότσα απο το κράτημα..φυσικα που να φανταστούμε..οτι θα αποφεύγαμε...κοτρόνες και θα κουρεύαμε...χωράφια!!
Συνεπώς το πήραμε το μάθημα μας...για τους Ιταλούς φίλους μας...ΜΠΟΥΚΑ παντού και πάντα ακόμη και αν δεν υπάρχει!Αλλιώς τα φανταζόμασταν και αλλιώς ειναι.
Σε ο,τι αφορά τα αγωνιστικά τους είναι ολα στα όρια της κατηγορίας που τα δηλωνουν-δηλαδή Α7..τότε θα είναι τούμπανο Α7-ολοι οι αντιπαλοί μας είχαν 7αρι σειριακό,6πιστονα κτλ!!
Τα Ν3 βγάζαν φλόγες κτλ!!Κοιτούσαν το Κλιο μας και νόμιζαν οτι το δηλώσαμε λάθος στην Α7...Δεν εχουν ξαναδει Κλιο Ρανοτι μινι-Α7..!!
Δυστυχως με το ημιαξόνιο που βγήκε δεν καταφέραμε να κάνουμε αγώνα.Ελπίζω τα βασανά μας να τελειώσουν εδω.
Ευχαριστούμε τους συναθλητές μας Βασίλη Κυρίτση και Νίκο Ζακχαίο για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια.
Ευχαριστουμε την ομάδα μας APR,την Sabelt,την EAS,την ΕΘΕΑ και οσους μας στάθηκαν.
Έπίσης ευχαριστούμε τον ελληνα συναθλητη μας Βασίλη Τάσο για την αμέριστη συμπαράσταση-βοήθεια.
Καλή επιτυχία στο φίλο-Δημήτρη Αμαξόπουλο στη συνέχεια!!Φιλικοί χαιρετισμοί,
Ζάχος Βαγγέλης-Ζάχος Σπύρος
-
Κι εμείς ευχαριστούμε για τις εμπειρίες που καταγράψατε. Η ερώτηση είναι, θα ξαναπάτε?
-
Φίλε μου,
Ειδικά σ'αυτόν τον αγώνα θα ξαναπάμε...για το γαμώτο!!Δεν προλάβαμε...και θέλουμε να τα...ξαναπούμε με τους Ιταλούς.
Πιστεύω πάντως οτι στο Σαν Ρεμο θα ειναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. -
πουθενα δεν ειναι ολα 'τελεια' τελικα.
καλη συνεχεια παιδια!
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
πουθενα δεν ειναι ολα 'τελεια' τελικα.καλη συνεχεια παιδια!
συμφωνω με τον συναδελφο,κ επαυξανω
μπραβο για τη συμμετοχη σας ...τελικα ουτε στο italy ειναι ολα ροδινα,στο μηχανοκινητο...
ειμαι περιεργος κ θα ηθελα να γραψει και ο Ξανθακος (ή καποιος δικος του)λιγα λογια,για τις αναβασεις,ειναι μια απ'τα ιδια....???.
Β.
Έλληνες στο εξωτερικό