-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Κληθηκαν οι οδηγοι να παρουσιασουν προγραμμα και δεν το γνωριζω??Εχεις δικιο γιαυτο διευκρινιζω: Απο αυτα που ειμαι σε θεση να ξερω ο Δεβερικος προετοιμαζε απο καιρο το συγκεκριμενο προγραμμα και ειχε φτασει σε παρα πολυ ωριμο σταδιο. Και οταν λεω ωριμο εννοω στη διαπραγματευση με ομαδα, στο μαζεμα budget, ολα. Απο οσο αντιλαμβανομαι κατι αναλογο ισχυει και για τον Λαμπρο για τον Γκικα δεν εχω ιδεα αλλα ακουσα οτι ειχε ηδη μερος του budget. Απο αυτη την αποψη ειναι νομιζω δικαιο το σχολιο. Απο εκει και περα μπορει να παρουσιασαν και αλλοι κατι, προφανως ειτε δεν επεισαν, ειτε ηταν ακριβοτεροι.
-
Κωστα,τι λες? Απο στομα σε στομα επρεπε να το μαθουν οι αγωνιζομενοι?
Αυτο σου λεει ο Ζιβας..... -
Γιατι ρε Δημητρη ξερεις κανενα αλλο ωριμο προγραμμα για εξωτερικο; Ειλικρινα ρωταω γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτα τα πραγματα δεν κρυβονται, οσοι δουλευουν σοβαρα καιρο πανω σε τετοια projects ειναι γνωστοι, λαθος;
Ετσι και αλλιως η διατυπωση της ανακοινωσης μου αφηνει την εντυπωση οτι υπαρχει χωρος και για αλλους οποτε η ολη κουβεντα μπορει και να ειναι ακυρη.
-
Θεωρώ ότι η κίνηση της ΕΘΕΑ είναι σωστή και είναι στην ουσία υλοποίηση προτασης του ΣΟΑΑ στην ανοικτή επιστολή.
∆ηµιουργια «ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑ∆ΟΣ» ,δηλαδη µηχανισµου που θα προωθει ταλεντα σε αγωνες καθε µορφης στο εξωτερικο,µε την βοηθεια του κρατους και της ΕΘΕΑ.
Θεωρώ ότι είναι λάθος να μπαίνουμε στην διαδικασία γιατί αυτός και όχι εκείνος! Μην μπαίνουμε από μόνοι μας στο παλιό γνωστό 'διαίρει και βασίλευε' της ΕΛΠΑ!
Διαφανείς διαδικασίες χρειάζονται κύριοι και μακροχρόνια στρατηγική! Πολύ σωστές οι παρατηρήσεις 3, 4 και 6 του kri.kri.
-
zivas έγραψε:
Δηλαδη φετος δεν εγινε ξεκαθαρα η διαδικασια επιλογης?Δεν το γνωρίζω και δεν με απασχολεί και θεωρώ ότι ειδικά αυτή την 1η χρονιά απλά δεν πρέπει να αναλωθούμε σε αυτό.
[/quote]
-
Ο χρήστης GINE έγραψε:
Σχεδόν αδύνατο να κρατήσω το Φιέστα. Πάντως απο Φιέστα σε Φιέστα το πάω!!
Αυτή τη φορά Ν3 και μάλιστα σε μορφή cup. http://www.fiestasportingtrophy.comαντε βρε παιδί μου και τρόμαξα
-
ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕ.......
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, 100.000 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΟΙ 3 ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ?
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΟΙΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ!!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΑΡΚΕΤΟΙ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ) ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κτλ. !
-
Υπήρχαν δηλαδή και άλλες προτάσεις και απορρίφθηκαν;;;
Γνωστοποιήθηκε κάπου προσκληση ενδιαφέροντος και ανταποκρίθηκαν οι επιλεχθέντες;;
Θέλετε να σας καταρτίσω πλήρες πρόγραμμα και να σας το παρουσιάσω σε δύο μέρες να τρίβετε τα μάτια σας;;
Χίλια μπράβο για την κίνηση αυτή και για τις επιλογές.....
Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας....Τα κριτήρια δεν ήταν μόνο οδηγικά αλλά και οικονομικά....Να μάθουμε πρώτα το ύψος της χορηγίας στον καθένα και τι θα βάλει ο καθένας απο το παντελόνι του και μετά μιλάμε......
Αλλιώς τρέχω κι εγω σε ένα μήνα σε ανάβαση στη Βουλγαρία με τεράστια αυτοκόλλητα ΕΘΕΑ και τα βάζω πάλι όλα εγώ...
Το επιλήψιμο δεν είναι η κίνηση (θεϊκή) ούτε η επιλογή (λογική) αλλά η διαφάνεια και η δημοσίευση προσκλησης ενδιαφέροντως ώστε να ξέρουν όλοι ανεξαιρέτως οι αγωνιζόμενοι λεπτομέρειες και προϋποθέσεις...
Θα το ξαναβροντοφωνάξω....**Δημήτρη, Λάμπρο, Νίκο ψηλά τη σημαία!!!!!... **
-
Για να σας διαφωτίσω μέρες που είναι, όπως ζητησε και ο πρόεδρος, θα σας πω για το δικό μας κομμάτι. Για τα αλλα δυο παιδιά ούτε που ξέρω ούτε μου πέφτει λόγος.
Απο τον Αυγουστο του 2005 όταν και ενημερωθήκαμε απο την M-Sport για την δημιουργία του FiestaSporting Trophy International, ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για την συμμετοχή μας σε αυτο τον θεσμό. Στις αρχές Νοεμβρίου περίπου είχαμε επιβεβαιωμένες τις χορηγίες που χρειαζόμασταν (Ford Motor Hellas και JetOil) και απέμενε να καθοριστούν οι λεπτομέριες της συμμετοχής.
Σε κουβεντα με τον υπεύθυνο της Μ-Sport και ρωτώντας τον για τις συμμετοχές που περιμένουν (παρεπιπτόντως περιμένουν πάνω απο 20 συμμετοχές, αριθμός ρεκόρ για θεσμό του παγκοσμίου) άρχισε να μου λέει για Εθνική ομάδα Νορβηγίας, Φιλανδιας κλπ.
Προβληματιστήκαμε! Λεμε γιατι όχι και εμείς; Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε οτι δεν εχουμε τίποτα να χάσουμε στέλνοντας μια προταση στην ΕΘΕΑ. Ετοιμασαμε λοιπόν την πρόταση και την αποστείλαμε, εξηγώντας αναλυτικα τι έχουμε σχεδιάσει να κάνουμε, οτι έχουμε επιβεβαιωμένο πακέτο χορηγίας απο 2 μεγάλες εταιρείες, τηλεοπτική κάλυψη του θεσμού απο την ISC και άλλα πολλά, και ζητήσαμε να χαρακτηριστεί η συμμετοχή μας σαν εθνική συμμετοχή και αν είναι εφικτό και κάποια οικονομική στήριξη.
Η απάντηση της ΕΘΕΑ είναι πια γνωστή σε όλους σας, και αντι να αρχίζουμε πάλι την γκρίνια ας ευχηθούμε στους Έλληνες που θα κρατησουν την ελληνική σημαία στο εξωτερικό να την κρατήσουν ψηλά εντός και εκτός των ειδικών διαδρομών-πίστας!
ΥΓ: Ουδέποτε η ΕΘΕΑ προσκάλεσε αγωνιζόμενους να προσκομισουν προτάσεις. Πήραμε το 'ρισκο' να το κάνουμε και φαίνεται ότι ήταν πάνω στην κατάλληλη στιγμή.
Τώρα όμως που άνοιξε ο δρόμος τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα και μακάρι να υπάρξουν και άλλοι που τολμήσουν να το επιχειρήσουνΥΓ2: Η συμμετοχή μας στο FiestaSportingTrophy θα γινόταν είτε η ΕΘΕΑ μας βοηθούσε είτε όχι. Η οικονομική βιωσιμότητα της προσπάθειας δεν εξαρτόταν απο την οικονομική υποστήριξη της ΕΘΕΑ.
-
Έτσι...έτσι.....Παύλε καλή επιτυχία στην ομάδα... ...Καλά θα πάμε...
Υ.Γ. Κάτι σαν το φιλί της ζωής είναι αυτό που κάνατε στην ΕΘΕΑ...
-
Ποιο ειναι το καπ που θα παρει μερος ο Γκικας?
Υγ.Το μειονεκτημα τετοιων ,αλλα και γενικοτερα κινησεων της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ,ειναι(οπως εχω ξαναγραψει) οτι ολα ερχονται μπουμερανγκ σε εμας,αφου πορους δεν εχει απο αλλου.
Ετσι προυπολογισμοι κλπ. γινονται με βαση τα λεφτα που παιρνει απο τους αγωνιζομενους και απο τυχων χορηγους.....
Αν ηταν ομοσπονδιακη η ΕΛΠΑ και ειχαμε και καποια χρηματα απο το κρατος σαν αθλημα θα ηταν αλλιως,αφου οπως ξαναειπα και το σκουπισμα στα γραφεια εμεις το πληρωνουμε....(και οι υπολοιποι πολιτες απο τον ΦΠΑ που της μενει....αλλα τεσπα...)Βεβαια για να μην παρεξηγηθουμε ,οπως εγραψε ο Καστορ,εννοειται οτι ειμαι υπερ της κινησης!
-
ΟΜΟΡΦΑ!
Η ΕΛΠΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ , ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!
ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΑ?
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ?
ΕΙΝΑΙ Η FIA?
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΑ! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΣΤΑ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η **ΕΛΠΑ **ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ Η ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η **FIA **ΠΑΛΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΉΣΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ!
ΑΝ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ» ΙΔΙΩΤΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ Η ΕΛΠΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΚΑΛΗ ΨΑΡΙΑ-ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ - ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΟΛΩΜΑΤΑ ΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!
-
Πσσσστ, μη ξεχασεις να δωσεις συγχαρητηρια για την κινηση με το αλλο login σου
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Πσσσστ, μη ξεχασεις να δωσεις συγχαρητηρια για την κινηση με το αλλο login σουΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΩ! ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΑΛΛΩΣΤΕ!
ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΧΟΝΤΡΑ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΞ ΕΘΙΣΜΟΥ!
ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ!
Α ΡΕ ΦΩΤΕΙΝΕ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ?ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
-
Αφενός συγχαρητήρια για μια κίνηση από το πουθενά, και μακάρι να θεσμοθετηθεί με κριτήρια και να αγωνιζόμαστε με άμιλλα και στόχο την επιβράβευση. Τέτοιες κινήσεις χρειάζονται και πρέπει να εκτιμούνται από όλους μας.
Από την άλλη δε μου χτυπάει κάπως να επιβραβεύεται ένα πλήρωμα, όσο κορυφαίο και να είναι, που μετά δυσκολίας τερμάτισε σε αγώνες φέτος... Δηλαδή ο όποιος τον κέρδισε στην κατηγορία του και όχι μόνο γιατί όχι; Μήπως τον αδικούμε; Χωρίς σε καμία περίπτωση να υπαινίσσομαι πως δεν το αξίζουν ή πως δεν είναι κορυφαίοι.
Το εντελώς παράλογο δε είναι να επιβραβεύεται οδηγός ΦΕΤΟΣ, ο οποίος ΦΕΤΟΣ δεν έτρεξε, όντας τιμωρημένος από την ΕΘΕΑ!!! Ναι, έκανε έναν αγώνα και πήρε όχι απλά κεφάλια, αλλά... προτομές! Ε, και; Σαν να με χαστουκίζουν με πεντακοσάευρα μου μοιάζει, και είναι αν μη τι άλλο ακαλαίσθητο...Παρόλα αυτά η κίνηση αυτή καθαυτή είναι θετικότατη και μπράβο!! Όμως καλό είναι να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο με το οποίο γίνεται μια επιβράβευση (αν είναι αυτό) ή μια βοήθεια (αν είναι εκείνο) και να ανοίξει σε όλους. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι. Δώστε τους την ευκαιρία στην ελπίδα!
Ρεζουμέ;;
ΜΠΡΑΒΟ!!! Ειλικρινά! -
............
-
Συνχαρητήρια για την κίνηση αυτή, κάτι που χρόνια περιμένουν πολλοί αγωνιζόμενοι.Φαίνεται όμως ότι τώρα ηταν το σωστό χρονικό σημείο( ; ) για να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο.
Δείχνει να πέρνουν βοήθεια σχέδια έτοιμα που θα γινόντουσαν έτσι κ' αλλιώς και ίσως να είχαν χτυπήσει και την πόρτα της ΕΛΠΑ, χωρίς απαραίτητα να περιμένουν οικονομική υποστήριξη.
Πιστεύω σε ένα τέτοιο αγνό σενάριο και ελπίζω την επόμενη φορά η επιλογή να γίνεται βάση αγωνιστικής επίδοσης.
Αυτά, καλή επιτυχία στους Έλληνες φυσικά.Ιδιαίτερα για το Νίκο Γκίκα, πιστεύω ότι έχει δυνατότητα για πάρα πολλά . -
ΩΡΑΙΑ , ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ Κυριο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ ΤΟ 1965 (?), ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΤΟ 2006 .(ΖΗΤΑΓΕ Ο ΣΟΑΑ ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΩΡΗΓΙΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ).
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ , ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΙΣΤΑΣ , ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ , ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ
Υ.Γ. ΗΡΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΛΑ ΤΩΝ 40 ΧΡΟΝΩΝ , ΕΙΧΑΜΕ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΠΙ
-
Οχι μονο Γκρινια! Ετσι, προς το παρον, μια φορα μπραβο, αφου επιτελους εγινε κατι αφου μαλλιασε η γλωσσα ολων μας...
Χιλιες φορες μπραβο θα πω και τον οβολο μου θα δωσω, οταν η ιστορια αυτη θα θεσμοθετηθει και θα θεσπισθουν και τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτηρια ,συμφωνα με τα οποια καποιοι θα προκρινονται για να μας εκπροσωπησουν. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟ (ΤΟ ΕΝΝΟΩ) για τα αξια παιδια που φετος θα πανε εξω, αντιπαθω την- με οποιο τροπο-αγορα συνειδησεων...και τα ματια μου εχουν δει πολλα! Δεν φανταζομαι να διαφωνει κανεις, ετσι δεν ειναι? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
θα θεσπισθουν και τα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτηρια ,συμφωνα με τα οποια καποιοι θα προκρινονται για να μας εκπροσωπησουν.Πλακα, πλακα το πρωτο αντικειμενικο κριτηριο δεν ειναι η ταχυτητα αλλα να ξερουν αξιοπρεπως ξενες γλωσσες, το οποιο δεν ειναι ιδιαιτερα αυτονοητο.
Έλληνες στο εξωτερικό