-
Διαβαζοντας το θεμα με προσοχη ... και τις αποψεις παλιων και νεοτερων ...
Καταληγω να σκεφτομαι ... παλι και παλι ... την υπογραφη του APR ...
Δεν θα σχολιασω λοιπον τιποτα απολυτως ...
(σεβομενος παντα καποιες πολυ σωστες τοποθετησεις ορισμενων ωριμων σε σκεψη) ... !!!***
... ΘΑ ΕΥΧΗΘΩ ΟΜΩΣ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ...
... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ...
... ΚΑΙ ΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ... !!!***
-
ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ - ΚΑΚΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ!!!
ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΜΕ ΚΑΛΩΣ (1Η ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ) ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!! ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ......
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΙ!!!!
(ΤΙ ΘΕΣ ΓΙΑΓΙΑ? ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ~ ΟΧΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΝΑ) -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Μετά τα 40 δεν σε λένε αδερφή! **ΜΕΡΑΚΛΗ **σε λένε!
Άστο κάτω αυτό... Είναι δικό μου. Πάλι κλοπιράιτ κάνεις πουλάκι; Θα αρχίσω και εγώ να γράφω έμμετρα...
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Άστο κάτω αυτό... Είναι δικό μου. Πάλι κλοπιράιτ κάνεις πουλάκι; Θα αρχίσω και εγώ να γράφω έμμετρα...
Εγώ δεν ξέρω αν είναι του ΝΤ ή του ...πουλιού, όμως είναι από τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ατάκες!!!
(και συγνώμη για το εκτός θέματος σχόλιο)
-
Αρχιζω να το σκεφτομαι Αν μη τι αλλο ,μπορει και να με παρουν σε κανενα σηριαλ στην TV. Γιατι σα strate ουτε πατροναρισμα δε βρισκω
(Κανονιστε πουλακι η κουμπαρε να βρω πατρονο και ν αρχισετε το δουλεμα ) -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αρχιζω να το σκεφτομαι Αν μη τι αλλο ,μπορει και να με παρουν σε κανενα σηριαλ στην TV. Γιατι σα **strate **ουτε πατροναρισμα δε βρισκω
(Κανονιστε πουλακι η κουμπαρε να βρω πατρονο και ν αρχισετε το δουλεμα )Του **straight **μια φορά τα φώτα του τα άλλαξες, οπότε σε καλό δρόμο σε βλέπω!
-
straight,straight,straight,straight,straight,ststraight,straight,
straight,straight,straight,
straight,straight,straight,straight,
straight,straight,straight,straight,straight,
straight,
straight,
Τομαθα δασκαλε!!! -
Ει ποιος εκοψε το μισο κειμενο με το strate?
-
Το πήρε το εύρηκα!!!
Γενικά το φόρουμ σήμερα είναι... ΜΕΡΑΚΛΗΔΙΚΟ (θα καταντήσει open source license η έκφραση!! )
Βλέπεις αναβάθμισαν τα καμπανάκια, και του ανάψαν τα... λαμπάκια!!
Έτσι ενώ σου απάνταγα για το στρέιτ, η δημοσίευση βγήκε... τριπλή, ( ), δεν μπορούσα να διορθώσω, ενώ να σβήσω κατάφερα μόνο τη μία.
Φαίνεται μετά παράφτιαξε και άρχισε να σβήνει και τα σωστά! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
:oops:
straight,straight,straight,straight,straight,ststraight,straight,
straight,straight,straight,straight,straight,
straight,straight,straight,straight,straight,straight,straight,
straight,
straight,
Τομαθα δασκαλε!!!OFF TOPIC MODE ON
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ 'ΣΠΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ' ΚΑΘΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ!
OFF TOPIC MODE OFF
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω αν είναι** του ΝΤ** ή του ...πουλιού, όμως είναι από τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ατάκες!!!
(και συγνώμη για το εκτός θέματος σχόλιο)
OFF TOPIC MODE ON
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ 'ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤ' Ή 'ΤΟΥ ΝΤ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ'
OFF TOPIC MODE OFF
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
(Κανονιστε πουλακι η κουμπαρε να βρω πατρονο και ν αρχισετε το δουλεμα )Λιγο δυσκολο το βρισκω να εχειs κουμπ τον ivan
Mιαs ομωs και ξερειs και το πουλακι δεν μαs λεs και εμαs ποιοs ειναι......
να μαs φυγει η απορια; -
Ο χρήστης platis έγραψε:
:oops:
straight,straight,straight,straight,straight,ststraight,straight,straight,straight,straight,straight,straight,straight,straight,straight,straight,straight,straight,straight,
straight,
straight,
Τομαθα δασκαλε!!!Γέρονταααα, θυμάσαι το «έμαθα να μαστορεύω...».
Πάρε κανένα από αυτά τα τρυφερά πόδια να το κατεβάσεις βρεγμένη Ναυπακτία, να δούμε θα θυμάται μετά έστω και το ονοματάκι του, ή θα ψάχνει πάνες ultra plus (μην επέμβει κανείς ορθογραφικά, γιατί... ά...)στο Θέρμο;...
Ψυχραιμία να έχουμε γιατί πολλά βλέπουν τα ματάκια μας σε αυτή την ηλεκτρονική Πνύκα του κ..ου.
Καλή χρονιά ρεεεεε και θα σε περιμένω με το μαύρου... Ν8 δεν είναι και δαύτο by Braxami (ούτε λέξη δε θέλω και εδώ για ορθογραφικά θέματα...) βέβαια... -
Ο χρήστης P.LIATTI έγραψε:
Λιγο δυσκολο το βρισκω να εχειs κουμπ τον ivan
Mιαs ομωs και ξερειs και το πουλακι δεν μαs λεs και εμαs ποιοs ειναι......
να μαs φυγει η απορια;Εσύ πάλι, που ξέρεις τις σχέσεις μου με τον τρελογιατρό;
Ρε για μαζευτείτε ούλοι εσείς ψευδώνυμοι και επώνυμοι, γιατί δε θέλει πολύ να μας πάρει ούλους ο ΔΙΑΟΛΟΣ εδώ μέσα. -
edit [kouk]
-
Xαρην θεματος
-
edit [kouk]
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
edit [kouk]
Μιλήσαν όλοι.... μιλήσαν και οι.................... Άλλοι
Σεβασμός υπό του μηδενός στους άλλους χρήστες...!
Και αλίμονο αν βγει κανένας Χριστιανός να παραπονεθεί που κάθε φορά τα topic γίνονται πουτ... θα του βγάλουνε τα άπλυτα στην φόρα!
ΕΛΕΟΣ -
[b]O ανώνυμος έγραψε[/b]:...ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΜΕ Τ'ΑΡΧ..ΙΑ...
και λοιπά αντρικά λόγια...Επίσης: Όσοι έχουν αρχ..ια υπογράφουν...
-
Oloi oi anwnymoi einai an toys 8eates stoys agwnes poy lene koita pws to paei kai egw 8a to phgaina kalytera klp... Alla ama toys baleis na treksoyne 8a......
Έλληνες στο εξωτερικό