-
αρα δεν ειμαστε προτεραιοτητα και η πιστα δε βγαζει λεφτα απο μας.
αρα η αυξηση εγινε μηπως βγαλει λεφτα?Σταυρο τι σχεση βαζεις στη Κ5,Κ6?
-
Η αύξηση δν ξέρω γιατί έγινε
5κ6 βάζω 3η -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Η αύξηση δν ξέρω γιατί έγινε
5κ6 βάζω 3ηthanks
-
Βέβαια πριν βάλω τα ημισλικ έμπαινα με 3η μόνο στην Κ5 κ στην Κ6 με δευτέρα.Δοκιμάζεις κ βλέπεις τι σε βολεύει.Πάντως η 5 σίγουρα με 3η πάντα.
Κ όλα αυτά επειδή μιλάμε για το ίδιο αυτοκίνητο φαντάζομαι,όχι ότι ξαφνικά έγινα κανας γνώστης κ δίνω συμβουλές -
Σιγουρα οι ιδιώτες δεν είναι το καλό κομμάτι στα Μέγαρα....γιατι όμως??
Θεωρώ ότι ζούμε σε μια εποχή στην Ελλάδα,που περισσότερο απο ποτέ ο
Ελληνας οδηγός έχει έρθει πιο κοντά στις πίστες ή και γενικότερα στο αυτοκίνητο!!!
Μια εποχή που ένας καλός επαγγελματίας (βλέπε πίστα) θα μπορούσε να
προσελκύσει πολύ κόσμο!!!Παρόλα αυτά και επειδή πηγαίνω συχνά στα Μέγαρα,κάθε Σ/Κ που είναι ελεύθερο για
ιδιώτες μετράω τουλάχιστον 20-25 πολλές φορές και 30-35 αυτοκίνητα....
Τα θεωρείτε λίγα για μια ημέρα στην - ο θεός να την κάνει - πίστα ???Θα μπορούσε να είναι πολλά περισσότερα.....αλλά δυστυχώς δεν είναι!!!
Πρίν απο λίγα χρόνια ήταν πάντως αρκετά λιγότερα.....Όπως και να έχει παιδιά....οι άνθρωποι είναι άχρηστοι!!!!
Εγω θα κάνω το βήμα και θα στείλω γράμματα σε όλα σχεδόν τα περιοδικά!!
Όποιος θέλει μπορεί να συνυπογράψει.... -
Την υπογραφή τη δική μου την έχεις σίγουρα.Όταν είναι να το στείλεις ενημέρωσε
-
Δεν αφήνουμε τις επιστολές και τις υπογραφές να ασκήσουμε ένα βέτο; Αν ανακοινωθεί αυτό σε όλα τα αυτοκινητικά clubs, τότε η οικονομική ζημιά της πίστας θα είναι τρομερή και θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί!
-
Προσωπικά δν νομίζω πως μπορώ να κάνω αποχή
-
Εγώ θα ήθελα και την άποψη ατόμων που έχουν άμεση σχέση με τους 4τροχούς και τις Τεχνικές εκδόσεις κτλπ κτλπ και ταυτόχρονα είναι πιστάκηδες.
Εκτός αν φοβούνται ότι θα τους τραβήξουν το αυτί...
-
Αν υπήρχαν 2-3 παροχές απο την πίστα εγώ δεν θα είχα πρόβλημα με τα λεφτά που ζητάνε.
Αν δλδ το μανόμετρο δούλευε, είχαν 4-5 κροκόδειλους να κάνουμε την δουλειά μας χωρις να κουβαλάμε εμείς και ένα μηχάνημα για καφέδες αναψηκτικά και νερά...όλα θα ήταν οκ.
Και να μην ξεχάσω να βρούνε άλλο ένα άτομο σαν τον Πανουργια να τους κάνουν 2, γιατί ο άνθρωπος έχει γίνει λάστιχο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν υπήρχαν 2-3 παροχές απο την πίστα εγώ δεν θα είχα πρόβλημα με τα λεφτά που ζητάνε.Αν δλδ το μανόμετρο δούλευε, είχαν 4-5 κροκόδειλους να κάνουμε την δουλειά μας χωρις να κουβαλάμε εμείς και ένα μηχάνημα για καφέδες αναψηκτικά και νερά...όλα θα ήταν οκ.
Και να μην ξεχάσω να βρούνε άλλο ένα άτομο σαν τον Πανουργια να τους κάνουν 2, γιατί ο άνθρωπος έχει γίνει λάστιχο!
+1.000.000.000.000
Ημαρτον πια!!!!
-
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην διαμαρτυρία μου δεν περιλαμβάνεται ο
Κώστας Πανουργιάς.Μακάρι να μπορούσε ο καθένας μας να βοήθαγε όσο
βοηθάει ο Κώστας!!Αλλά δυστυχώς είναι μόνος του και χωρίς πολλές
δικαιοδοσίες!!!Θα σας ενημερώσω για την επιστολή!!!
Ευχαριστω για το ενδιαφέρον!!
-
Ο χρήστης Tomgeo έγραψε:
Σιγουρα οι ιδιώτες δεν είναι το καλό κομμάτι στα Μέγαρα....γιατι όμως??
Θεωρώ ότι ζούμε σε μια εποχή στην Ελλάδα,που περισσότερο απο ποτέ ο
Ελληνας οδηγός έχει έρθει πιο κοντά στις πίστες ή και γενικότερα στο αυτοκίνητο!!!Αυτό ακριβώς εκμεταλλεύονται.Η λογική της αρπαχτής.
Πρόσθεσε και το μονοπώλιο της πίστας των Μεγάρων όσον αφορά το Λεκανοπέδιο της Αττικής(πληθυσμιακά της μισής+ Ελλαδας)και τους έχεις τους λόγους σου.
-
Ρε παιδιά τα λεφτά που παίρνει απο ιδιώτες είναι πολύ λίγα, μην γελιόμαστε, το θέμα δεν είναι εκεί, το θέμα είναι ότι με 2.000 € αγοράζοντας κάποιον εξοπλισμό, θα έκανε την ζωή των χρηστών πολύ πιο εύκολη, και θα βούλωναν πολλά στόματα.
ΥΓ. Οι τέντες ας πούμε ήταν κάτι πολύ καλό!
-
Κάποιος από τους υπευθύνους δεν μπορεί να δώσει μια απάντηση, για όλα αυτά; Δε νομίζω να μην διαβάζουν το φόρουμ.
-
Τι απάντηση θα μπορούσε να δώσει δηλαδή; 'Ναι, σας έχουμε γραμμένους και θέλουμε απλώς να σας τα παίρνουμε και τίποτα άλλο'... Όποιος θέλει να αντιδράσει, μπορεί απλώς να μην ξαναπατήσει στα Μέγαρα, τα λόγια δεν πιάνουν τόπο.
-
Πάντως τα Μέγαρα είναι κλειστά σχεδόν για όλο το Μάρτη, εκτός από 2-3 καθημερινές και ίσως στις 25.
Οπότε τελικά είχαν δίκιο όσοι έλεγαν οτι οι ιδιώτες είναι αμελητέο κλασμα μπροστά στις εκδηλώσεις-σεμινάρια-αγώνες που γίνονται εκεί... -
Βρε παιδιά μισό λεπτό....έχεις ένα ξενοδοχείο.....και σου ζητάνε γκρούπ να σου κλείσουν όλο το ξενοδοχείο με την ανάλογη αμοιβή....τι θα πεις, όχι δεν σας το νοικιάζω γιατί μπορεί, ΙΣΩΣ, και αν θέλουν, 5-10 ξέμπαρκοι να έρθουν? 10 άτομα είναι 500 € με ρίσκο, το να κλήσει κάποια εταιρία κλπ για 1-2 μέρες τα μέγαρα......θέλει κατι χιλιάδες ευρόπουλα.
-
Μα δε λέει κανείς το αντίθετο... Απλώς μια διαπίστωση έκανε ο Κώστας, που **δικαιολογεί **τη συμπεριφορά των υπευθύνων της πίστας. Ρε, δε μαζευόμαστε να κάνουμε μια επένδυση;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ρε, δε μαζευόμαστε να κάνουμε μια επένδυση;Επιδότηση λέγεται το σύστημα Δημήτρη.
Παμε Μεγαρα;