-
'να σου θυμίσω, είχε παλιόκαιρο τη μέρα που σε τσάααγιασααα...'
-
Αυτο το τραγουδι ειναι δικο μου ρε..(τερζης).Με αντιγραφεις κι εσυ;
-
λοιπον,
θελουμε με ενα φιλο μου το ΣΑΒΒΑΤΟ να μπουμε στην πιστα με το αμαξακι του , ενα SportKa.
ποσα θα πληρωσουμε για να οδηγησουμε και οι 2 το αμαξι εναλλαξ? ας πουμε στο πρωινο ωραριο.δε θελουμε να το σκισουμε γιατι τα θελει τα λαστιχα .αλλα ξερετε οτι κατσει...
που μπορω να δω ποιες μερες ειναι η πιστα διαθεσιμη στους ιδιωτες?
εχει αλλες τιμες τις καθημερινες? -
Λοιπόν το τιμολόγιο έχει ως εξής:
Καθημερινές από 9 μέχρι 13:00 είναι 20 ευρώ και από 13:00 μέχρι να νυχτώσει είναι 30 ευρώ.
Τα Σαββατοκύριακα είναι 50 ευρώ ανεξάρτητα από το ΄ποση ώρα θα κάτσεις.
Το πρόγραμμα της πίστας θα το βρείς εδώ
http://www.4tsafetrack.gr/el/ekd/
Καλό είναι βέβαια επειδή το πρόγραμμα αυτό δν είναι τόσο έγκυρο να παίρνεις ένα τηλεφωνο και να ρωτάς συγκεκριμένα για τη μέρα που σε ενδιαφέρει στο 2296025099.
Για να οδηγήσετε και οι 2 δεν πληρώνετε τίποτα παραπάνω απόσα έγραψα πριν.
Την επόμενη βδομάδα μάλλον προς Παρασκευή,θα πάω κ εγώ.Αν θέλετε πάμε μαζί.Κ εγώ ένα SportKa έχω -
ευχαριστω. θα ηταν ωραια να πηγαιναμε μαζι αλλα ο φιλος μου φευγει αυτη την κυριακη.παιζει να παμε αυριο
στα λαστιχα τι πιεσεις βαζεις?(τα pirelli εχει απτη μανα του)
η ασφαλτος πως ειναι? ειναι ευκολο το παιχνιδι? θελει να του μεινει και λιγο λαστιχο.πως το βλεπεις? θα μεινει τιποτα?βομβαρδισμος ερωτησεων
-
Κρίμα,αύριο είχα σκοπό να πήγαινα αλλά τελικά δε μου έκατσε κ θα πάω την άλλη βδομάδα.
Εμένα από τη μάνα του είχε Continental βέβαια,αλλά δν έχει να κάνει
Όταν έμπαινα με αυτά,αφού είχα ξεθαρρέψει,έβαζα ελάχιστα περισσότερο από ότι έβαζα στο δρόμο(2psi παραπάνω το πολύ).
Αλλά για αρχή βάλε λίγο παραπάνω από τόσο καθώς δε σε ενδιαφέρει τόσο ο χρόνος όσο να μην φας πολύ πλαινό.Τώρα απέχω πολύ από γκουρού των πιέσεων των ελαστικών,αλλά όλοι αυτό λένε μέσες άκρες.
Η άσφαλτος δν είναι τίποτα σπουδαίο,σαν καλής σχετικά ποιότητας δρόμου είναι.
Αν οδηγήσετε στρωτά,με γραμμές,θα έχετε μικρή κατανάλωση ελαστικούedit:Ξέχασα να πω πως αφού αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μάθετε την χάραξη της πίστας,καλό είναι να κάνετε ένα γύρο που δε θα πιέζετε πολύ,για ζέσταμα,μετά 3-4γρήγορους,άλλον ένα κρυώματος και μετά να βγαίνετε.
Αφήστε το κανά 20λεπτο να κρυώσει και μετά ξαναμπαινετε.
Αν τηρήσετε το ζέσταμα-4γρήγοροι-κρύωμα δε θα έχετε πρόβλημα.
Γενικά το αυτοκίνητο έχει βγεί ανθεκτικό κ τα φρένα του δν την ακούνε όσο κ να τα πιέσεις,οπότε μη φοβάστε!Θα περάσετε καταπληκτικα! -
thanks!
μπορεις να μου πεις τις αρχικες πιεσεις του Sportka? γιατι ο φιλος μου δεν παρελλαβε ποτε το owners manual και μου λεει οτι θελει αρκετα πιο πανω απο το φυσιολογικο 30-33 αλλα δε ξερει ακριβως.anyway αποτι εχω ακουσει και απο αλλους , θελουν γενικα τουλαχιστον 40 τα περισσοτερα αμαξια στην πιστα.
θα το προσεξουμε αλλα προς το παρον παμε για χαλαρο ρυθμο... με αυτα που ακουγονται και εδω μεσα για την κατασταση της πιστας.....
-
Οι αρχικές πιέσεις ανάλογα το φορτίο δν είναι στο manual είναι στην τάπα της βενζίνης με αυτοκόλλητο
40 είναι πάρα πολύ κατά τη γνώμη μου.Την πρώτη φορά που είχα πάει είχα 36-34μπρος πίσω κ από φθορά λίγα πράγματα.Κ λίγότερο να βάλεις δε θα έχεις πρόβλημα.Αργότερα έβαζα 32-30.
Το βλέπεις κ πειραματίζεσαι αλλά για αρχή 36-34 καλά είναι νομίζω -
Mια πιεση γυρο απο το 40 ειναι οτι πρεπει!
Βεβαια μετα μην ξεχασεις να τις ριξεις για τον 'κανονικο' δρομο παλι!
Κανε/καντε γυρο ζεσταματος 4-5 γυρους ολοκληρους και μετα να βγαινετε για καλυτερη 'συνολικη αξιοπιστια'!
Την τελευταια φορα που θα περνατε 'κατω' απο το μεγαλο RENAULT(απο την εκκινηση της πιστας δηλαδη),κατα τον 5-6ο γυρο μειωσε/μειωστε ρυθμο μεχρι την εξοδο των πιτς(οποτε και βγαινετε δηλαδη),ωστε να ειναι σε σχετικα νορμαλ θερμοκρασιες το μοτερ/φρενα,κλπ.Ετσι προφυλλασετε το αυτοκινητο απο διαφορους 'νομους του μερφι'(κλασικες ατυχιες δηλαδη) που κανουν την εμφανιση τους οταν κατι πολυ ζεστο ακινητοποιηθει αμεσα.
Γιατι....ποτε δεν ξερεις!
Πριν μπεις/μπειτε στην πιστα (και εφοσον δεν εχεις/εχετε ξαναμπει) ρωτηστε τον κυριο στην εισοδο της πιστας να σας πει 4-5 πραγματα για το τι και πως ,σε σχεση με αυτη.
Μερικες φορες καποια απλα πραγματα αυτονοητα μπορει ειτε να μην τα ξερουμε ειτε να τα ξερουμε λαθος!Have fun!
-
οκ αυριο παρασκευη θα ειμαστε 9-13 στη πιστα με ενα Sportka , αμα ειναι κανας αλλος ελατε να μιλησουμε
τιποτα να φαμε, καφε κλπ εχει στη πιστα? αναψυκτηριο?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
(Συγνώμη αλλά ...... )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(Συγνώμη αλλά ...... )
Προσεχώς!
-
Αντί να φτίαξουν αναψυκτήριο δεν ανοίγουν καλύτερα την καντίνα που είναι κλειστή,και να χαλάσουν τα λεφτά για να φτιάξουν καμία αμμοπαγίδα?
-
Μέσες άκρες αυτά που είπε ο Αμαξόπουλος.
Για την κακιά στιγμή, να πω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε αν μπορούμε να μη βγούμε έξω με το πλαι, αλλά όσο γινετε με μουρη. Αν βγείτε έξω στο τέρμα της ευθείας (Κ6) και κολήσετε στα χαλίκια, αφήστε το όπως είναι, θα καταφτάσει ο Πανουργιάς, να σας ξεκολήσει, το πιθανότερο είναι μόνοι σας να κάνετε κάποια ζημιά, ή να το χώσετε πιο μέσα. Τέλος μετά τον γύρο κρυώματος, αφού βγείτε έξω, καλώ είναι να ανοίξετε καπό, και αν και δεν έχετε δίσκους πίσω, όσοι έχουν καλό είναι να μην δένουν χειρόφρενο!
Καλή διασκέδαση!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
οκ αυριο παρασκευη θα ειμαστε 9-13 στη πιστα με ενα Sportka , αμα ειναι κανας αλλος ελατε να μιλησουμεευχαριστω!
τελικα τωρα θα παμε σε περιπτωσαη που θα ειναι και καποιος αλλος. -
ωραια ητανε το ευχαριστηθηκαμε
στην αρχη ψιλοψαρωσαμε με την πιστα γιατι αμα βγεις .
αλλα τελικα μπορεις να πας 'γρηγορα' χωρις φοβο με το συγκεκριμενο αμαξι.
ημασταν και μονοι μας ουσιαστικακαι θα ξαναπαμε φυσικα
-
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ωραια ητανε το ευχαριστηθηκαμεστην αρχη ψιλοψαρωσαμε με την πιστα γιατι αμα βγεις .
αλλα τελικα μπορεις να πας 'γρηγορα' χωρις φοβο με το συγκεκριμενο αμαξι.
ημασταν και μονοι μας ουσιαστικακαι θα ξαναπαμε φυσικα
Αν βγεις έξω σωστά δες έχεις να φοβάσε, τό πολύ πολύ να χτυπήσεις προφυλακτήρα ή κανα προβολάκι, άντε και τα προστατευτικά λάστιχα να αφήσουν μαυρίλες.
Αν βγεις άτσαλα, άστα να πάνε!
-
Σκοπεύει κανείς να πάει το Σάββατο Μέγαρα? Έχω κάτι λάστιχα που κάθονται εδώ και κάτι μήνες και έχω αρχίσει να τα λυπάμαι...
-
Eγώ έχω κάτι λάστιχα πάνω στο M5 που τα λυπάμαι και θέλω να τα αλλάξω.....
Λες;;;
Παμε Μεγαρα;