-
Ρε Ξένε, ήσουν εκεί;;;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ρε Ξένε, ήσουν εκεί;;;oh yes!
-
Ποιο ήταν το δικό σου;
-
Τον πρόδωσε η rxoζάντα!
-
Το γκρι; Γιατί και το μπορντώ, μπροστά, από RX-7 είχε, όπως και ένα μαύρο, και ίσως κι άλλα, νομίζω. Ομολογουμένως του πάει τρελά αυτή η ζάντα!
Ο Ρεσίφης στη φωτό φαίνεται λίγο ανάμεσα στην Ε30 και το αγωνιστικό Saxo.
-
Αυτά τα λέμε από πριν ρε παιδιά...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αυτά τα λέμε από πριν ρε παιδιά...Στο περίμενε θα μείνεις...
-
Το ότι το αποφάσισα αργά το βράδυ της Παρασκευής είναι δικαιολογία.
Το ότι μου φάνηκε χαζό να το γράψω εδώ - άσε που δεν είχα καν υπόψη μου την ύπαρξη του τόπικ - είναι πιο ειλικρινές.
-
Το γκρι; Γιατί και το μπορντώ, μπροστά, από RX-7 είχε, όπως και ένα μαύρο, και ίσως κι άλλα, νομίζω. Ομολογουμένως του πάει τρελά αυτή η ζάντα!Ο Ρεσίφης στη φωτό φαίνεται λίγο ανάμεσα στην Ε30 και το αγωνιστικό Saxo.
To ανθρακί είναι το δικό μου (το πιο απλό από αυτά με τις ρχ7 ζάντες). Εσύ με το 206? 2.0 είναι? Θυμάμαι ένα στην πίστα να πηγαίνει καλά και πίσω από ένα 207 με αυτοκόλλητα των 4τ.
-
1.6. Αυτό εδώ.
Τα ζήλεψα - ξανά - τα Μιατάκια προχτές... Τέρατα ρυθμισιμότητας ρε γμτ! Ο κολλητός μου ήταν με το μαύρο NB.
-
1.6. Αυτό εδώ.Τα ζήλεψα - ξανά - τα Μιατάκια προχτές... Τέρατα ρυθμισιμότητας ρε γμτ! Ο κολλητός μου ήταν με το μαύρο NB.
Είχε μαύρο νβ? Μπήκε μαζί μας?
εδιτ: να πω ότι όποιος ήξερε να στρίβει στην Κ9 με saxo/106 έμπαινε φέτες σα να χει πισωκίνητο! Εγώ με το πισωκίνητο δεν μπορούσα να μπω έτσι! Τσιμπούσαν φρένο και γύριζε όλο! (κάποιες φορές περισσότερο απ ότι θα έπρεπε)
-
Ναι, αυτό.
Από τετάκες ή παρολίγον τετάκες είχε πράγμα χτες, με αποκορύφωμα το ασημί 106 που έφερε σχεδόν σ' όλες τις 'Κ' και το κόκκινο Clio που πήγε να με τροπετιάσει στα pits.
Φαντάζομαι το έχεις λίγο καιρό, ε; Ή έχεις μάθει με προσθικίνητο; Γιατί το MX-5 είναι απ' τα πιο ισορροπημένα και ρυθμίσιμα αυτοκίνητα, εντός λογικού budget, φυσικά.
-
Ναι, αυτό.Από τετάκες ή παρολίγον τετάκες είχε πράγμα χτες, με αποκορύφωμα το ασημί 106 που έφερε σχεδόν σ' όλες τις 'Κ' και το κόκκινο Clio που πήγε να με τροπετιάσει στα pits.
Φαντάζομαι το έχεις λίγο καιρό, ε; Ή έχεις μάθει με προσθικίνητο; Γιατί το MX-5 είναι απ' τα πιο ισορροπημένα και ρυθμίσιμα αυτοκίνητα, εντός λογικού budget, φυσικά.
Πως ηταν απο 'κινηση' τα πραγματα? Η καθε κατηγορια ειχε πανω απο 10 αυτοκινητα? Μπορουσες να κανεις κανα-δυο γυρους 'καθαρους', ή γινοταν χαμος, και ο καθενας μεσα στην πιστα πηγαινε οπως να ναι?
-
Καλά ήταν από κίνηση, Γρηγόρη. Ok, μερικά τραινάκια ήταν αναπόφευκτα, αλλά γενικώς άνετα έκανες μίνιμουμ 2-3 καθαρούς γύρους σε κάθε session. Δεν πιστεύω να υπήρχε ομάδα με πάνω από 7, άντε 8 αυτοκίνητα, οπότε αν βάλεις ότι ήταν 6 ομάδες, μάξιμουμ να 'χαν μαζευτεί καμιά 50αριά αυτοκίνητα. Κρίμα, γιατί σίγουρα θα υπήρχαν άνθρωποι που μην έχοντας προλάβει τις 100 συμμετοχές δεν ήρθαν καν, ενώ φυσικά αν ερχόσουν και ζητούσες να μπεις, σε έβαζαν, ακόμη κι αν δεν είχες στείλει mail.
Στα 'βίντεο των αυτοκινήτων μας' θα δεις και 2 βιντεάκια που ανέβασα, για να καταλάβεις, πάνω-κάτω, την κατάσταση. Στο τέλος ίσχυσε καθεστώς open pit lane, οπότε είχε πλάκα να σε σουβλίζει το GT-R στην ευθεία με +καμιά 50αριά χλμ.
-
Καλά ήταν από κίνηση, Γρηγόρη. Ok, μερικά τραινάκια ήταν αναπόφευκτα, αλλά γενικώς άνετα έκανες μίνιμουμ 2-3 καθαρούς γύρους σε κάθε session. Δεν πιστεύω να υπήρχε ομάδα με πάνω από 7, άντε 8 αυτοκίνητα, οπότε αν βάλεις ότι ήταν 6 ομάδες, μάξιμουμ να 'χαν μαζευτεί καμιά 50αριά αυτοκίνητα. Κρίμα, γιατί σίγουρα θα υπήρχαν άνθρωποι που μην έχοντας προλάβει τις 100 συμμετοχές δεν ήρθαν καν, ενώ φυσικά αν ερχόσουν και ζητούσες να μπεις, σε έβαζαν, ακόμη κι αν δεν είχες στείλει mail.Στα 'βίντεο των αυτοκινήτων μας' θα δεις και 2 βιντεάκια που ανέβασα, για να καταλάβεις, πάνω-κάτω, την κατάσταση. Στο τέλος ίσχυσε καθεστώς open pit lane, οπότε είχε πλάκα να σε σουβλίζει το GT-R στην ευθεία με +καμιά 50αριά χλμ.
Υπηρχε μια μικρη πιθανοτητα να ερθω και εγω, ειχα δει την 'προσφορα' με τις 10πρωτες συμμετοχες, την πρωτη μερα που αναρτηθηκε, και πιστευω οτι θα προλαβαινα συμμετοχη και θα ερχομουν με φιλο που εχει κατι αξιολογο για πιστα, απλα ελειπε εκτος χωρας...
P.S Το GT-R ηταν το καφε του Βασιλη απο το forum?
Θα δω τα video... -
Όχι, ένα λευκό ήταν. Νομίζω όχι τελείως μαμά.
Βέβαια, η πίσω όψη, απ' αυτά που έβγαζαν οι εξατμίσεις, καφέτιζε και φίλος που ήταν μαζί και έχει δει κι άλλα με το ίδιο θέμα, μου 'πε ότι καίγεται το βερνίκι.
-
Και γω εκεί ήμανε, παρέα με τον αποπάνω και το κόκκινο 106 Rallye μου πρώτης γενιάς!
-
Έτσι!
-
Ναι, αυτό.Από τετάκες ή παρολίγον τετάκες είχε πράγμα χτες, με αποκορύφωμα το ασημί 106 που έφερε σχεδόν σ' όλες τις 'Κ' και το κόκκινο Clio που πήγε να με τροπετιάσει στα pits.
Eννοώ ότι δεν είχα ξαναδεί τόσο έντονα αυτό το πέταγμα της ουράς με φρένο. Το ασημί 106 έχανε πολύ χρόνο με τόσο γύρισμα. Το κλιό που βγήκε εκτός λες? Πωπω, το έβλεπα live! Ελπίζω να μην είχε πολύ ζημιά τουλάχιστον.
-
Ηταν και κάποιος γνωστός μου εκεί.
Το ασημί 106 είχε χαλασμένο κατανεμητή και σε κάθε φρενάρισμα μπλόκαρε τον πίσω δεξί τροχό, γι'αυτό γύρναγε συνεχώς σβούρες. Τα λοιπά 106 λύσσαξαν, κάποια μιατάκια επίσης, τα 207 δημιουργούσαν τραινάκια αλλά δεν πειράζει, με τόσο κόσμο στην πίστα και σχετικά 'μπακαλίστικο' διαχωρισμό των ομάδων είναι λογικό.
Καλά ήταν, απ΄ό,τι έμαθα.
Παμε Μεγαρα;