-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Κανείς για Μέγαρα το Σάββατο;
Χμμμ. Μπορεί να έρθω Θέμη, μπας και δω τι κάναμε...
Μη μου πεις... Μπήκε επιτέλους?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κανείς για Μέγαρα το Σάββατο;
Χμμμ. Μπορεί να έρθω Θέμη, μπας και δω τι κάναμε...
Μη μου πεις... Μπήκε επιτέλους?
Βεβαίως, βεβαίως
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:yahoo:Τι;
Έβαλε καινούργιο στερεοφωνικό; -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
:yahoo:
Τι;
Έβαλε καινούργιο στερεοφωνικό;...με επιπλέον φωτορυθμικά!
-
Θαααα ..... προσπαθήσω......
-
Μαύρο φίδι που τον έφαγε τον συνάδελφο ε Βασίλη?!
-
Οχι μωρέ .... απλά θα προσπαθήσω
-
Τι ώρα το σκέφτεστε;
Πιστεύω ότι όσο ποιο πρωί τόσο ποιο καλά. Και εγώ στην κατηγορία «θα το προσπαθήσω» ανήκω Οικογένεια γαρ
-
Κατά τις 9:30 θα είναι εκεί οι πρώτοι!!
-
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω θα λόγους εξαιρετικά 'ανωτέρας' βίας...
Παίζει να γίνει κάποιο πιο 'επίσημο' 4ΤF-Track Day εντός Σεπτεμβρίου;
Άντε γιατί πρέπει ν'αλλάξω οπωσ-και-δήποτε λάστιχα πίσω και θέλω να 'τιμήσω' μερικούς συν-φορουμίτες εδώ μέσα με συνοδήγηση!
-
Μην παραλείψετε να αναφέρετε εγκαίρως τα καθέκαστα στο διαδίκτυο, για να έρθουν και μερικοί ακόμα...
-
Πάντως στο παρασκήνιο 'στήνουμε' (πίστας επιτρέπουσας) κάποια καλή συνάντηση για Σάββατο, επομένως το μόνο που αρκεί ίσως είναι να επιβεβαιώσουμε την διαθεσιμότητα του Megara Circuit για τους απλούς ταπεινούς πισωκίνητους και μη πολίτες-οδηγούς αυτής της κοινότητας...
Γνωρίζει κανείς τίποτα για το αν είναι ρεζερβέ ή όχι το Μέγαρο το Σάββατο;
-
Το πήρα απόφαση... θέλω και λάστιχα οπότε αυτή τη φορά θα το βάλω και εγώ στην πίστα (όταν το βγάζει ο theo, βέβαια... )!
Αλήθεια, λέτε να είναι ελέυθερη το Σάββατο; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Το πήρα απόφαση... θέλω και λάστιχα οπότε αυτή τη φορά θα το βάλω και εγώ στην πίστα (όταν το βγάζει ο theo, βέβαια... )!
Αλήθεια, λέτε να είναι ελέυθερη το Σάββατο;Τι σου κάνει η ζήλια του Ring...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τι σου κάνει η ζήλια του Ring...
Σους μπρε!
(Ε, ναι ρε γαμ*το, ο άλλος έκανε και κάποιες χιλιάδες χλμ και εγώ που το έχω δίπλα; Απαράδεκτος! )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τι σου κάνει η ζήλια του Ring...
Σους μπρε!
(Ε, ναι ρε γαμ*το, ο άλλος έκανε και κάποιες χιλιάδες χλμ και εγώ που το έχω δίπλα; Απαράδεκτος! )
Έτσι, έτσι! Να βλέπεις να μαθαίνεις!
Περιμένουμε εντυπώσεις! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αλήθεια, λέτε να είναι ελέυθερη το Σάββατο;Μου φαίνεται πως ο 'theo' δεν σε ενημέρωσε επαρκώς!
Όταν θα βγαίνει ο theo θα βγαίνεις κι εσύ, γιατί απλά θα σ'έχει συνοδηγό του, μέχρις ότου πεις τον Σκαραβαίο... Φερράρι! -
Τελικά έχω δουλειά το Σάββατο.
-
Πες το μας ντε.....
Παμε Μεγαρα;