-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τι προτεινεις ακριβως ? Να μην πηγαινουμε ? Δεν νομιζω να ιδρωνει το αυτι των υπευθυνων.
Είσαι σίγουρος ότι αν μείνει για κάμποσες ημέρες χωρίς επισκέψεις δε θα τους νοιάζει;
Τhat's the point. Δέστε το σαν προϊόν που πουλιέται. Μπορεί να είναι ένα προϊόν στην αγορά, το οποίο είναι μεν μοναδικό, αλλά δεν το έχουμε και άμεση ανάγκη, είναι υπερτιμημένο και μέτριας ποιότητας. Αν δεν το αγοράσει κανείς για ένα διάστημα, δε θα αναγκαστεί ο έμπορος να βελτιώσει την ποιότητά του τουλάχιστον?
-
Νομίζω ότι με την τρέλλα μας και το πάθος μας τους συντηρούμε και τους δίνουμε θάρρος. Ουσιαστικά τα clubs αυτοκινήτων κάνουν όλη την πελατεία. Ελάχιστοι είναι αυτοί που πάνε ξεκάρφωτοι και χωρίς να έχουν σχέση με τα clubs αυτά.
Γιατί να μη συντονιστούμε, να συγκρατηθούμε για λίγο καιρό και να τους στείλουμε οργανωμένα κάτι σαν 'περιμένουμε βελτιώσεις, γιατί δεν πάει άλλο και δε θα μας ξαναδείτε'?
Το 4Τforum μόνο να λείψει από την πίστα και θα ψάχνουν λεφτά να ζήσουν.
-
Δεν πρόκειται να πετύχουμε και πολλά έτσι. Τα μεγαλύτερα έσοδα της πίστας ΔΕΝ έρχονται από τις επισκέψεις ερασιτεχνών.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δεν πρόκειται να πετύχουμε και πολλά έτσι. Τα μεγαλύτερα έσοδα της πίστας ΔΕΝ έρχονται από τις επισκέψεις ερασιτεχνών.Ακριβως, αυτο ειναι το ζητημα...
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Δεν πρόκειται να πετύχουμε και πολλά έτσι. Τα μεγαλύτερα έσοδα της πίστας ΔΕΝ έρχονται από τις επισκέψεις ερασιτεχνών.
Ακριβως, αυτο ειναι το ζητημα...
Μπορει τα μεγαλυτερα εσοδα να μην προερχονται απο τους ερασιτεχνες(αυτα προερχονται απο εταιριες που διοργανωνουν διαφορες εκδηλωσεις),αλλα νομιζω οτι εντελει το ποσο που προερχεται απο αυτους ειναι σεβαστο αν μη τι αλλο...
Καποιος υπευθυνος δεν υπαρχει να απαντησει ρε γμτ ???
-
Πέρα απ το ότι οι ιδιώτες δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στον κύριο όγκο εσόδων της πίστας,μία ''αποχή'' πως θα οργανωθεί?
Ποίος και πως θα μαζέψει όλους όσους πάνε,για συζήτηση κ θα τους πείσει να μην ξαναπατήσουν?
Αν θυμάται κάποιος ας πει πότε ένα κλαμπ αυτοκινήτου έκλεισε την πίστα των Μεγάρων τελευταία φορα.
Ουσιαστικά τέτοιες ενέργειες έχουν σταματήσει ήδη τελείως,επειδή το ενοίκιο είναι πολύ μεγάλο για να το αντέξει ένα κλαμπ.Και όσα έχουν μεγάλο δυναμικό κατευθύνονται όποτε είναι εφικτό στις Σέρρες,όπου τουλάχιστον τα χρήματα πιάνουν τόπο.Οπότε μαζική προσέλευση απο κλαμπ δν υπάρχει.
Από τα κλαμπ και τα forum,(περα από κάποια πολύ εξειδικευμένα)πόσοι είναι που πηγαίνουν συχνά στην πίστα?4-5 και πολλούς λέω.Δε μιλάω για 1-2φορές το χρόνο,αλλά για μια φορά το μήνα.Άρα δυστυχώς δν έχουμε αρκετή δύναμη για να πιέσουμε να γίνει κτ. -
Προσωπικα, δεν ξερω καποιον που να πηγαινει μια φορα το μηνα. Κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο καταρχην και απο το προγραμμα της πιστας, που το μεγαλυτερο διαστημα ειναι κλεισμενη ολα τα ΣΚ. Εγω τουλαχιστον περιμενω κατι γιορτες και αργιες μπας και τυχει καποιο κενο, ή χαλαω 2-3 μερες αδειας το χρονο για να παω καθημερινες με την ησυχια μου. Οπωσδηποτε, δεν εχει τυχει να μπω πανω απο 5-6 φορες το χρονο. Απλα οταν παω, καθομαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ και προσπαθω να εκμεταλευτω πληρως την ημερα μου. Τα 200-250€ ετησιως που παιρνει η πιστα απο μενα λοιπον, δεν ειναι σοβαρο ποσο.
-
Λοιπόν...
Βρήκα ένα σετ ζαντολάστιχα σε αχρηστία...ό,τι πρέπει για να τα κάνω φλίδες! Δεν έχω οδηγήσει ποτέ σε πίστα, εκτός από καρτ..
Δύο πράγματα
-
τα λάστιχα είναι 8-9 μήνες στην...πίσω αυλή. Κόκκαλα θα χουν γίνει
-
μετά την πίστα άντε ν αλλάζεις 4 λάστιχα...
Δε ξέρω - το σκέφτομαι
-
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Λοιπόν...Βρήκα ένα σετ ζαντολάστιχα σε αχρηστία...ό,τι πρέπει για να τα κάνω φλίδες! Δεν έχω οδηγήσει ποτέ σε πίστα, εκτός από καρτ..
Δύο πράγματα
-
-
Δε ξέρω - το σκέφτομαι
Παιρνεις ενα καινουριο σταυρο, ενα γρυλλακι καροτσι, καφε, νερο, τυροπιττα (ή οτι αλλο...), ενα φιλο μαζι κι ενα χρονομετρο (καλο ειναι να μην γυρνας στον αερα αλλα να ξερεις αν βελτιωνεις καθε φορα) κι εφυγες.
Καλυτερα που ειναι ξυλινα τα λαστιχα, θα αντεξουν περισσοτερο. -
-
Εντάξει το μία φορά το μήνα είναι λίγο πολύ όντως,και λίγοι που έχουν ελεύθερο πρόγραμμα της καθημερινές το κάνουν(η φοιτητική ζώη έχει πολλά καλα).
Αλλά και αυτοί που πάνε μια φορά το δίμηνο(5-6φορές το χρόνο) και είναι από τους πιό συχνούς πελάτες,προσφέρουν ελάχιστα στα έσοδα της πίστας -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Λοιπόν...
Βρήκα ένα σετ ζαντολάστιχα σε αχρηστία...ό,τι πρέπει για να τα κάνω φλίδες! Δεν έχω οδηγήσει ποτέ σε πίστα, εκτός από καρτ..
Δύο πράγματα
-
-
Δε ξέρω - το σκέφτομαι
Παιρνεις ενα καινουριο σταυρο, ενα γρυλλακι καροτσι, καφε, νερο, τυροπιττα (ή οτι αλλο...), ενα φιλο μαζι κι ενα χρονομετρο (καλο ειναι να μην γυρνας στον αερα αλλα να ξερεις αν βελτιωνεις καθε φορα) κι εφυγες.
Καλυτερα που ειναι ξυλινα τα λαστιχα, θα αντεξουν περισσοτερο.Κι όλα αυτά θα τα κάνεις σε μια πίστα που την κατηγορούμε γενικώς.
Καποιος υπευθυνος δεν υπαρχει να απαντησει ρε γμτ ???
Υπομονή. Την περασμένη φορά απαντήθηκαν κάποια πράγματα έστω και με έμμεσο τρόπο σχετικά αργά.
Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε λιγάκι παραπάνω.
Όσο μεγαλώνει ένας οργανισμός (εκδοτικός, εισαγωγής αυτοκινήτων, συνδυασμός αυτών κ.λ.π. ) είναι λογικό να γίνεται πιο βραδυκίνητος.
Ακόμα κι αν θέλουν να κάνουν κάποιες βελτιώσεις δε μπορεί να τις αποφασίσει ένας μέσα σε λίγες μέρες και να τις κάνει πράξη.
Θέλει τον απαραίτητο χρόνο. -
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λοιπόν...
Δύο πράγματα
-
-
Δε ξέρω - το σκέφτομαι
Καλυτερα που ειναι ξυλινα τα λαστιχα, θα αντεξουν περισσοτερο.Κι όλα αυτά θα τα κάνεις σε μια πίστα που την κατηγορούμε γενικώς.
Εγω δεν κατηγορω γενικως, αλλα ειδικως.
Ζηταω συγκεκριμενα καποια πραγματα, βλεπω τα στραβα, δικαιολογω καποια, δεν δικαιολογω αλλα, και γενικως δεν τα βλεπω μονο μαυρα ή ασπρα. Ουτως ή αλλως ομως, δεν ειναι κακο να παει καποιος να εξερευνησει λιγο το αυτοκινητο του και την οδηγηση του, παρολα τα θεματα που υπαρχουν. Καλυτερα εκει αλλωστε, παρα στο δρομο, τουλαχιστον για αρχη. -
-
timkoul μα δεν εννοούσα εσένα με το 'κατηγορούμε γενικώς'.
Όλοι μας γενικώς κατηγορούμε τα ειδικά προβλήματά της. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
timkoul μα δεν εννοούσα εσένα με το 'κατηγορούμε γενικώς'.
Όλοι μας γενικώς κατηγορούμε τα ειδικά προβλήματά της.Το ξερω, δεν ειπα οτι αναφεροσουν σε μενα. Απλα το θεωρω σωστοτερο, να μην κατηγορουμε γενικως, αλλα να επισημαινουμε ειδικως και να ζηταμε συγκεκριμενα πραγματα, και να μην αποριπτουμε αβιαστα, χωρις πολλες φορες να εχουμε προσωπικη αποψη (υπαρχουν αρκετοι που το κανουν).
-
-
E, ριχτε και καμιά φωνή οτι θα πάτε ρε παληκάρια, να περάσουμε να πούμε και μια καλημέρα... Απέξω πέρασα με τη μηχανή το πρωί.
-
Κι εγώ, χθες το βράδυ (κατά τη 01:30). Τόσο δεν ήταν Ντάφυ?
Στο τσακ ήμασταν να μπούμε, ρημάδι στρώσιμο τι μας κάνεις...
Παντελή, η 3αρα ΜkI είναι κάποιου γνωστού?
-
Όχι, δεν τους ήξερα.
-
ε, ναι, κατα μια εννοια ηταν σημερα το πρωι!
-
Είναι ανοιχτή η πίστα αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο; Έχω κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς με τα λάστιχα της οικογενειακής Xsara 1.6 16V!
Πάμε για αλλαγή ελαστικών αλλά και λαδιών σύντομα και έχω ψήσει τον πατέρα μου να μπούμε. Δεν ήθελε και πολύ...
Τώρα μένει να βρούμε ημερομηνία που να βολεύει και τους δύο...
Παμε Μεγαρα;