-
Κι εγώ
-
-
Aν μείνετε μέχρι αργά θα έρθω μετά τη δουλειά!
(και μπλοκάτος! )...Ο καιρός όμως;
-
Θα πάω και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει....
-
ώχ.......
μαλλόν θα είμαι για μια δουλειά στα Μέγαρα....θα αλλάξω το ραντεβού,και θα έρθω!!! -
Ωραία, θα είμαι και εγώ μάλλον την Παρασκευή Μέγαρα!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
και μπλοκάτος! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
και μπλοκάτος!
Πότε έγινε αυτό; Να το χαίρεσαι!
-
Ω με γειες, με γειες! Θα περάσω μετά το σχολείο, όπου μόλις θα έχω δώσει ελέγχους (ασφαλώς με το κουστουμάκι μου !) κι αν βρέχει, θα μπω. Αλλιώς, θα σας απολαύσω για λίγο και θα την κοπανήσω!
-
Eυχαριστώ πολύ παίδες...
Το έχω αγοράσει εδώ και 10 ημέρες,αλλά δεν το έχω βάλει ακόμη...
Αν όλα πάνε κατ'ευχή θα τοποθετηθεί Παρασκευή πρωί και θα το παραλάβω το μεσημέρι.... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Eυχαριστώ πολύ παίδες...Το έχω αγοράσει εδώ και 10 ημέρες,αλλά δεν το έχω βάλει ακόμη...
Αν όλα πάνε κατ'ευχή θα τοποθετηθεί Παρασκευή πρωί και θα το παραλάβω το μεσημέρι....σε εψησε ο τυπος με το ΜΩΒ BMW ???
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eυχαριστώ πολύ παίδες...
Αν όλα πάνε κατ'ευχή θα τοποθετηθεί Παρασκευή πρωί και θα το παραλάβω το μεσημέρι....σε εψησε ο τυπος με το ΜΩΒ BMW ???
Να δεις ποιος θα τον ψήσει όταν το μάθει η γυναίκα του !!!
Μήπως να την πάρουμε μαζί στα Μέγαρα.... λέω εγώ τώρα....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Eυχαριστώ πολύ παίδες...
Ναι και μάλιστα του είπε να βάλει ακριβώς το ίδιο ποσοστό εμπλοκής με την δικιά του!!
Νίκο με γεια φίλε!! Όταν με το καλό την οδηγήσεις θέλουμε να μας γράψεις και εντυπώσεις!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Eυχαριστώ πολύ παίδες...
Ναι και μάλιστα του είπε να βάλει ακριβώς το ίδιο ποσοστό εμπλοκής με την δικιά του!!
Το οποίο είναι μεταβαλλόμενο και το βρίσκεις ανά πάσα στιγμή ρίχνοντας μια ζαριά με αυτό
-
Γιατί εγώ νομίζετε ότι ξέρω πόσο είναι το δικό μου;
Θεωρητικά είναι 25%, το πόσο έχει μείνει....άγνωστο!!
-
Εν το μεταξύ κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάω γιατί και το δικό μου viscous ένας θεός ξέρει πόσο μπλοκέ είναι μετά από 15 χρόνια... Πρέπει να βάλω ένα torsen στο μέλλον όταν βρω λεφτά.
Tsilis τι τύπου είναι το διαφορικό??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Tsilis τι τύπου είναι το διαφορικό??
Ορίτζιναλ δισκάτο είναι από Ζ3 1.9 με θεωρητικά 85000 χλμ,αλλά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης 'του΄δινε και καταλάβαινε'...
-
Mε γεια την μπλοκαδούρα γιατρέ!
Ζηλεύω!
-
ε, τι ζηλευεις κι εσυ...
Γιατρε, μια ερωτηση..
τωρα θα 'βεντουζωνει' ?? -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eυχαριστώ πολύ παίδες...
Το οποίο είναι μεταβαλλόμενο και το βρίσκεις ανά πάσα στιγμή ρίχνοντας μια ζαριά με αυτό
Παμε Μεγαρα;