-
Πρώτα ο Θεός, την Κυριακή θα είμαι στα Μέγαρα. Η πίστα θα είναι ανοιχτή για ιδιώτες, μίλησα σήμερα με τον Πανουργιά. Καινούρια τακάκια μπροστά-πίσω, μεγάλο σέρβις, καινούριες βαλβολίνες σε κιβώτιο-διαφορικό, ημισλίκ μπροστά, 4 μεταχειρισμένα ελαστικά για λιώσιμο πίσω, δεν μπορεί, καλά θα περάσουμε !
Υπολογίζω να είμαι στην πίστα κατά τις 10.30-11. Θα έχω μαζί μου και το μαγιό, ώστε το μεσημεράκι να πεταχτώ σε κάποια κοντινή παραλία να φύγει ο ιδρώτας, μετά μάσα σε παρακείμενο σουβλατζίδικο (δεν έχουμε λεφτά για φαγητό, μας τα τρώει όλα η πίστα ) και συνεχίζουμε μέχρι να πέσει το σκότος.
Επειδή δε θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέχρι την Κυριακή, όποιος θέλει να έρθει έστω και για βόλτα, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6948279405.
@Miatάκηδες: ελπίζω να δω όσο το δυνατόν περισσότερους.
@Taurus: έλα να παραλάβεις. -
Εδώ κοίτα κόλημα ο άνθρωπος. Είχε να γράψει κάτι μέρες μπαίνει και χωρίς να πει ένα γειά, κατευθείαν στο γλέντι.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πρώτα ο Θεός, την Κυριακή θα είμαι στα Μέγαρα. Η πίστα θα είναι ανοιχτή για ιδιώτες, μίλησα σήμερα με τον Πανουργιά. Καινούρια τακάκια μπροστά-πίσω, μεγάλο σέρβις, καινούριες βαλβολίνες σε κιβώτιο-διαφορικό, ημισλίκ μπροστά, 4 μεταχειρισμένα ελαστικά για λιώσιμο πίσω, δεν μπορεί, καλά θα περάσουμε !
Υπολογίζω να είμαι στην πίστα κατά τις 10.30-11. Θα έχω μαζί μου και το μαγιό, ώστε το μεσημεράκι να πεταχτώ σε κάποια κοντινή παραλία να φύγει ο ιδρώτας, μετά μάσα σε παρακείμενο σουβλατζίδικο (δεν έχουμε λεφτά για φαγητό, μας τα τρώει όλα η πίστα ) και συνεχίζουμε μέχρι να πέσει το σκότος.
Επειδή δε θα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέχρι την Κυριακή, όποιος θέλει να έρθει έστω και για βόλτα, ας επικοινωνήσει μαζί μου στο 6948279405.
@Miatάκηδες: ελπίζω να δω όσο το δυνατόν περισσότερους.
@Taurus: έλα να παραλάβεις.Καθολου ασχημη ιδεα,αλλα εχω ταξει να παω για μπανιο...... Θαααα το προσπαθησω ομως......
-
Βρε λες??
-
Ρε μπήκε και μας άναψε φωτιές
Μάλλον θα είμαι στη δουλειά ρε γμτ
-
Αχ βρε dimsabas, έχω κανονίσει ρε συ... και είναι τόσο καλό, που δεν μπορώ να το ακυρώσω... Δες εδώ...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=642310#642310
Thanks πάντως...
-
Ούτε εγώ μπορώ, δυστυχώς...
-
Εχθές διάβαζα το topic για πολιτικό αυτοκίνητο στην πίστα.
Έχω μια απορία...ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ?????
(Δεν θα μπώ (ΑΚΟΜΑ ) αλλά πεθαίνω να παρακολουθήσω)
-
Stay tuned
Την Κυριακή πάντως θα πάει ο dimsabas απ' ό,τι είπε. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει κανείς από τους γνωστούς υπόπτους!!
Γενικώς, μέσα στο καλοκαίρι είναι λίγο χλωμό να κανονιστεί κάτι με πολλές συμμετοχές, ειδικά από τη στιγμή που μόλις κάναμε ήδη ένα μεγάλο TD.
Όπως και να 'χει, όποτε πάει κάποιος συνήθως ενημερώνει, οπότε έχε τα μάτια σου ανοικτά
-
Το ηλιοβασίλεμα στην πίστα των Μεγάρων, όταν μια γλυκιά κούραση αρχίζει να καταβάλλει όλο σου το κορμί, θα πρέπει να είναι από τα πιο σαγηνευτικά που υπάρχουν στον κόσμο. Ένα τέτοιο απόλαυσα επιτέλους και γω εχτές μετά από 7 μήνες αποχής από το ιερό θυσιαστήριο των Μεγάρων.
Απολογισμός 4 ολοκληρωτικά κατεστραμένα ελαστικά, ας είναι καλά το δεύτερο σετάκι ζάντες. Παρατηρήσεις:- Τα ημισλίκ μπροστά κάνουν τρομερή δουλειά. Το αυτοκίνητο γίνεται απίστευτα εύκολο και φιλικό. Διορθώνεις λάθη που νόμιζες ότι δε θα είχαν άλλη κατάληξη από την έξοδο από την πίστα. Ένα μπροστινό μέρος που δε σου αρνείται ποτέ και τίποτα είναι ο καλύτερος σύμμαχος (μετά το μπλοκέ) για παρατεταμένα drifts.
- Μετά από πολλή εξάσκηση και χωρίς να το έχω πετύχει απόλυτα (κι οπωσδήποτε με τη συνεισφορά των ημισλίκ μπροστά) κατάφερα το κόλπο με το χαστούκι στα δύο εσάκια της πίστας. Τρομερά εθιστική διαδικασία, προσφέρει νέα επίπεδα απόλαυσης εκεί που νόμιζες ότι ήδη ήξερες πολλά για την οδήγηση στην πίστα. Τώρα μένει να εξασκηθώ ώστε να το καταφέρνω καλύτερα και σε κάθε γύρο, γιατί τα τετ-α-κέ δεν έλειψαν...
- Οδήγησα για 3-4 γύρους το Μκ1 του Βαγγέλη (Heras). Πολύ ευχάριστο και παιχνιδιάρικο, αλλά σαφώς πίσω σε αίσθηση κι αποτελεσματικότητα από το Sporty, ειδικά με το χτεσινό στήσιμο (ελαστικά, ευθυγράμμιση). Εξαιρετικό entry level πάντως. Καλή τύχη Βαγγέλη με τα νέα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου κι ευχαριστώ για τη βόλτα.
Ελπίζω να κανονιστεί κάποιο TD προς Σεπτέμβρη μεριά.
Ιδού τι απέμεινε από ένα ελαστικό:
Να κι άλλο ένα:
Πολλές ευχαριστίες στον Αλέξανδρο, που προσφέρθηκε να κουβαλήσει 4 ζαντολάστιχα, 2 ακόμα μεταχειρισμένα ελαστικά και 6 καρέκλες, αλλά και στον Κώστα Πανουργιά που μας ανέχθηκε αγόγγυστα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το ηλιοβασίλεμα στην πίστα των Μεγάρων, όταν μια γλυκιά κούραση αρχίζει να καταβάλλει όλο σου το κορμί, θα πρέπει να είναι από τα πιο σαγηνευτικά που υπάρχουν στον κόσμο. Ένα τέτοιο απόλαυσα επιτέλους και γω εχτές μετά από 7 μήνες αποχής από το ιερό θυσιαστήριο των Μεγάρων.
Σόρρυ για το off-topic, αλλά όταν είδα το thumbnail αυτής της φωτό, νόμιζα ότι εννοούσες αυτό:
και η πρώτη μου σκέψη ήταν: 'ωχ, τά'χει παίξει ο driftsabas από το πολύ track-day'
-
Άσχημο είναι;
-
Όχι, απλώς ασύμφορο γιατί καταναλώνεις πολλά λάστιχα.
-
Mπράβο ρε Δημήτρη, το καταευχαριστήθηκες απ'ότι φαίνεται αν και νομίζω ότι το δεξιά δεξιά λάστιχο στην πρώτη φωτογραφία είναι λίγη γόμα ακόμα!
Μόλις ανεβάσω το corsa στην Αθήνα θα μπω και εγώ Μέγαρα, μου έχουν λήψει απίστευτα!!
-
-
Κυριακη θα ειναι ανοικτη η πιστα ? ? ?
Σκεφτομαι να την επισκεφτω αν βρω παρεα.....
-
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κυριακη θα ειναι ανοικτη η πιστα ? ? ?Σκεφτομαι να την επισκεφτω αν βρω παρεα.....
Μάθε αν θα είναι ανοικτή και ψήνομαι πολύ να ξαναμπώ. Δε θα κάνει όμως καλό ούτε στο αυτοκίνητο ούτε και στην τσέπη. Ας όψεται το δώρο και η επιστροφή φόρου... Άτιμα γκάζια, όλα σε σας πηγαίνουν...
-
Ακυρο παλι
Κανονιζουμε κατι για τελη Αυγουστου επομενως stay in touch
Παμε Μεγαρα;