-
Και βέβαια μια βόλτα στο δεξί κάθισμα ενός Μιάτα είναι καλοδεχούμενη, ε φανταστικέ Θέμη?
-
But of course...
-
-
Καλά να περάσετε μάγκες.
Για όσους δεν τα καταφέρουν, μη σκάτε, ενδεχομένως να προκύψει κι άλλη επίσκεψη στα τέλη του μήνα.
Βρε Random, πού να φανταστεί ο καψερός ο Πανουργιάς ότι ένα μαύρο κορεάτικο SUV θέλει να γράψει υπερχρόνους; -
Δεν είναι αργία για όλους ρε γμτ.
Αν ξεμπερδέψω νωρίς από τη δουλειά ίσως έρθω.
-
Ραντομάκο έχεις άδικο
-
γμ την Αυστρία μου γμ..!!!
-
Δε θέλω να χαλάσω κι αυτά τα ελαστικά . Ζάντες δε βρίσκω
Μπορεί για καφέ
-
Έλα για την παρέα έστω
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ραντομάκο έχεις άδικοPαντομάκο έχεις άδικο 100%..
Δουλεύω ολημερίς και ολονυκτίς Θέμη τη Δευτέρα...
-
Μαλλον θα ερθω κ εγω κυριοι
Ειμαστε σιγουροι οτι θα ειναι ανοικτη η πιστα ?
-
Random, είδες ότι τελικά είναι στην ανθρώπινη φύση να βιάζεται να κρίνει χωρίς να ξέρει?!
Ειδικά εσυ πίστευα ότι δεν θα έπεφτες σ' αυτήν την λούμπα!
Μιλάς για ένα από τα καλύτερα παιδιά. Ο Κώστας είναι εκει για μάς!
Μια συγγνώμη?!...
-
Βαγγέλη, πήραμε την Τετάρτη το απόγευμα τηλέφωνο τον Κώστα και του είπαμε για απόγευμα αν θα είναι ανοικτός λόγω αργίας κλπ και είπε ελάτε. Οπότε και ανοικτή θα είναι, και ελεύθερη
Τον Πανουργιά, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, όμως ακούω τα καλύτερα λόγια από πολλές διαφορετικές πλευρές!!
-
Όταν λες απόγευμα, τι ώρα εννοείς Θέμη? Εγώ έλεγα, αν ο καιρός είναι όπως σήμερα να πάω πρωί-μεσημέρι... Σκέφτομαι την κίνηση της επιστροφής ρε γμτ... Χαμός θα γίνεται...
BTW ποιοι άλλοι θα πάνε τελικά? Θα έχει καθόλου κόσμο ή θα είμαστε εμείς και εμείς?
-
Θα είναι καμιά 5αριά ΜΧ-5. Όσο λιγότεροι, τόσο καλύτερα!
Κινησούλα θα έχει φυσικά, όμως δε θα φάμε και καμιά Κακιά Σκάλα στη μάπα. Άντε λίγο μέχρι την Αττική Οδό.
Κατά τις 5 λέμε.
-
Η πίστα ξέρουμε τι ώρα κλείνει?
-
Αργάμιση...!
Λογικά, μετά τις 8.
-
Παίδες καλά να περάσετε
Οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν μου επιτρέπουν να είμαι μαζί σας την Δευτέρα, αν και θα το ήθελα πολύ
-
Thanks, mate!
-
Για απογευμα ουτε κ εγω θα μπορεσω να παω
Παμε Μεγαρα;