-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Κατά πώς φαίνεται ναι! Εκεί θα είμαι!...Τώρα που γύρισα Γιάννενα θα πας πίστα?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κατά πώς φαίνεται ναι! Εκεί θα είμαι!...
Τώρα που γύρισα Γιάννενα θα πας πίστα?
Στημένο ήταν βρε. Περίμενε να φύγεις πρώτα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Define μεσημέρι. Προσπαθώ να χωρέσω πολλά πράγματα σε λίγες μέρες άδειας. Αν έχω προλάβει να (βρω και να ) αλλάξω λάδια και να φορέσω εφεδρικά ζαντολάστιχα έχει καλώς. Τέο θα πας ούτως ή άλλως αύριο;Αγαπητό Κογιότ,
Θα είμαι εκεί από τις 14:30-15:00 μέχρι και το πέρας του ωραρίου λειτουργίας της πίστας
Θα σε περιμένω μ'ένα μπιπ-μπιπ να προθερμαίνεται για αναμέτρηση μαζί σου!
-
Πάντως εμένα μου κάνει τη χειρότερη εντύπωση που αντί να βελτιώσουν την υπάρχουσα πίστα(την άσφαλτο που είναι διπλομπαλομένη και σε πολλά σημεία λιμνάζει, αμμοπαγίδες κτλπ), ασχολούνται με άλλες βελτιώσεις όπως πίστα kart κτλπ...
Αλλά να κονομήσουν θέλουν, τι άλλο...;;; -
Η ασφαλτόστρωση κοστίζει...!! Τσκ...τσκ...τσκ...τι απαιτήσεις είναι αυτές που έχεις; Φτού σου...
-
Ok...η ασφαλτόστρωση κοστίζει...Η άμμος για αυτές τις αναθεματισμένες αμμοπαγίδες με τα 'γαϊδουροκερμπ'', κοστίζει τόσο πολύ;;;
Έχω δει πολύ κόσμο να κάνει ζημιά στο αμάξι του για αυτό το λόγο και ευτυχώς την έχω γλιτώσει μέχρι στιγμής -
Τουλάχιστον αυτά τα ανεκδιήγητα kerbs είναι άξιο απορίας γιατί δεν τα στρώνουν λίγο. Του π@@στη, για λίγο τσιμέντο μιλάμε ρε γμτ....
-
Θέμη, θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα, τι λογάκια είναι αυτά;
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ωραία η πίστα με την βροχή σήμερα...Και τι μας το λες αφότου πήγες; Αυτά τα λένε πριν πάνε. Αχχχχχχχχχχχ
Κατά πώς φαίνεται ναι! Εκεί θα είμαι!...
Τώρα που γύρισα Γιάννενα θα πας πίστα?
Στημένο ήταν βρε. Περίμενε να φύγεις πρώτα.
Όχι μόνο ο Kid . Αχ βρε Θεολόγε !
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θέμη, θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα, τι λογάκια είναι αυτά;Ωραία η πίστα με την βροχή σήμερα...
Και τι μας το λες αφότου πήγες; Αυτά τα λένε πριν πάνε. Αχχχχχχχχχχχ
Ήταν ξαφνικό...Είδα τη βροχή και δεν αντιστάθηκα...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τουλάχιστον αυτά τα ανεκδιήγητα kerbs είναι άξιο απορίας γιατί δεν τα στρώνουν λίγο. Του π@@στη, για λίγο τσιμέντο μιλάμε ρε γμτ....Eγώ το λέω εδώ και 2 χρόνια...Θα χαρώ όταν χάσουν την αποκλειστικότητα και θα δημιουργηθεί ακόμα μια πίστα κοντά στην Αθήνα!!!
Να δεις για πότε θα τους γίνει η σούφρα ΝΑΑΑΑ με το συμπάθειο
-
Πότεεεεεεε???
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Define μεσημέρι. Προσπαθώ να χωρέσω πολλά πράγματα σε λίγες μέρες άδειας. Αν έχω προλάβει να (βρω και να ) αλλάξω λάδια και να φορέσω εφεδρικά ζαντολάστιχα έχει καλώς. Τέο θα πας ούτως ή άλλως αύριο;
Αγαπητό Κογιότ,
Θα είμαι εκεί από τις 14:30-15:00 μέχρι και το πέρας του ωραρίου λειτουργίας της πίστας
Θα σε περιμένω μ'ένα μπιπ-μπιπ να προθερμαίνεται για αναμέτρηση μαζί σου!
Συγνώμη Τέο, δεν τα κατάφερα, ως καλώς κατάλαβες!
Την επόμενη φορά... -
αυριό θα είναι κανείς μεγαρα στο OPC SHOW της OPEL?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
αυριό θα είναι κανείς μεγαρα στο OPC SHOW της OPEL?http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... =%2Aopc%2A
-
Να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε σιγά-σιγά, για μια εκδήλωση στο ιερό θυσιαστήριο των Μεγάρων, κάπου στα τέλη του μήνα. Στο ενδιάμεσο της ημέρας, θα πραγματοποιηθεί βουτιά σε κοντινή παραλία.
ΥΓ. Αντιηλιακό απαραίτητο. Ισοδυναμεί με -1,23 secs στο γύρο!
-
Τώρα που ζέστανε ο καιρός, δεν είναι για πίστα
-
Ειναι ειναι
-
Λύσσσαααααααααα!!!!
Ηρεμήστε ρε....περιμένουμε απάντηση!!!
-
I know προεδρε...
-
Τελικά, μπορεί και να είναι καιρός...
Παμε Μεγαρα;