-
Και μ' αρέσει που το ανακοινώνει κι εδώ.!! Για να πήξει τον κόσμο το κάνει! Ξέρεις τι χαφτούλης είναι αυτός;
-
Από τη στάχτη μου θα αναστηθώ ! Το λέω μπας και προσφερθεί κανείς να μου δώσει το Miata του για βόλτα, ώστε να με δελεάσει να παρεβρεθώ (πώς θα γίνει όμως να αφήσω τα βαφτίσια του ανηψιού; )
-
Εγώ δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω. Στο trackday αυτό δε θα έχει drift
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ δεν μπορώ να σε εξυπηρετήσω. Στο trackday αυτό δε θα έχει driftAαααα, όλα και όλα... ΜΧ5 χωρίς ντριφτ είναι σαν μηλόπιτα χωρίς μήλα!!!
-
Σα σκορδαλιά χωρίς σκόρδο και πάει λέγοντας. Τι λες ρε Θέμη που δε θα έχει drift; Θα λείπω εγώ, αλλά ο Portas θα είναι εκεί, ελπίζω κι ο JohnK. Έτσι θα σας αφήσω;
-
Για μένα μιλούσα, Δημήτρη. Προφανώς και trackday με ΜΧ-5 θα έχει drift.
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Aαααα, όλα και όλα... ΜΧ5 χωρίς ντριφτ είναι σαν μηλόπιτα χωρίς μήλα!!!Εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς
-
Α ώστε για μένα το έλεγες;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Α ώστε για μένα το έλεγες;E, αφού θα πάω με γραμμές...!
-
Γραμμές; Ξενέρωμα
-
Γραμμές; ΞενέρωμαDrift? Toooooo slow!
-
Μια δοκιμή θα σας πείσει !
-
Ρε Δημήτρη, πρέπει να κατανοήσεις ότι δε βλέπουν όλοι οι άνθρωποι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Κανενός ο τρόπος δεν είναι καλύτερος και κανενός χειρότερος. Καθένας είναι διαφορετικός
Κάνε εσύ τα drift σου και άσε όσους θέλουν να πηγαίνουν με γραμμές, να το κάνουν! Λες ότι οι γραμμές είναι ξενέρωτες...Προφανώς δεν έτυχε να σε πάνε με γραμμές βόλτα έτσι όπως πρέπει κάπου αλλού εκτός από τα Μέγαρα...!
-
Ρε Δημήτρη, πρέπει να κατανοήσεις ότι δε βλέπουν όλοι οι άνθρωποι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Κανενός ο τρόπος δεν είναι καλύτερος και κανενός χειρότερος. Καθένας είναι διαφορετικόςΚάνε εσύ τα drift σου και άσε όσους θέλουν να πηγαίνουν με γραμμές, να το κάνουν! Λες ότι οι γραμμές είναι ξενέρωτες...Προφανώς δεν έτυχε να σε πάνε με γραμμές βόλτα έτσι όπως πρέπει κάπου αλλού εκτός από τα Μέγαρα...!
αδερφέ γιατί δεν πήρες ένα mr-2;
-
Βρε Θέμη, αφού ξέρεις ότι αστειεύομαι . Ειδικά εδώ στο νησί, όταν είναι στεγνά, όλο με γραμμές πηγαίνω (άλλο που νιώθω ότι το αυτοκίνητο δεν μπορεί να ακολουθήσει, ίσως λόγω κουρασμένων ελαστικών-αμορτισέρ...). Όσο για τη βόλτα που λες, ο ΜητσοΚαίσαρας με την Elan του με έχει πάει μια πάρα πολύ γρήγορη βόλτα στα Μέγαρα, ο Theo με τη Λίζα του μια ακόμα πιο γρήγορη, αν κι όχι τόσο οριακή, βόλτα πάλι στα Μέγαρα και βέβαια, στους δρόμους έχουν γίνει τα άπειρα. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι *ανδρώθηκα *οδηγικά μέσα στο GTX, το οποίο μόνο με γραμμές πήγαινε (κι ήταν και πολύ αποτελεσματικό μάλιστα).
Skye, δεν πήρε MR2 για να μπορεί να πηγαίνει με γραμμές, όχι σβουρίζοντας . (No offence, αδελφοί MR2άκηδες) -
Skye, δεν πήρε MR2 για να μπορεί να πηγαίνει με γραμμές, όχι σβουρίζοντας . (No offence, αδελφοί MR2άκηδες)
εγώ πιστεύω ότι στο οδηγικό του στυλ, έτσι όπως το περιγράφει τουλάχιστον, ταιριαζει καλύτερα ένα mr-2.. δεν ξέρω βέβαια αν του αρέσει εμφανισιακά..
αλλά για να πω την αλήθεια, πρώτη φορά ακούω/διαβάζω κάποιον να παίρνει μιατα μόνο και μόνο για να πηγαίνει με γραμμές.. και δεν πήρα χ8ες miata..
μου κάνει φοβερή εντύπωση -
Έλα, μου τον παρεξηγήσατε ! Και στο Θέμη αρέσουν τα drift, αλλά και μόνο γραμμές να ήθελε, πάλι το Miata είναι ανώτερο, από την άποψη ότι είναι πιο εύκολο και φιλικό. Great respect για τον μεγάλο αντίπαλο .
-
Εγώ λέω να το κάνουμε ψηφοφορία!
Οδήγηση με drift
vs
Οδήγηση με γραμμές!!
Εδιτ: Το έκανα...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=17810 -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αδερφέ γιατί δεν πήρες ένα mr-2;Επειδή δεν ντριφτάρει αρκετά...!
Δεν ειρωνεύομαι, απλώς, προφανώς δεν έχεις καταλάβει καθόλου τι θέλω να πω στην απάντησή μου στο Δημήτρη...
-
αδερφέ γιατί δεν πήρες ένα mr-2;
Επειδή δεν ντριφτάρει αρκετά...!
Δεν ειρωνεύομαι, απλώς, προφανώς δεν έχεις καταλάβει καθόλου τι θέλω να πω στην απάντησή μου στο Δημήτρη...
δε με πειράζει αν ειρωνεύεσαι έτσι και αλλιώς
εξήγησέ μου όμως αν δεν έχω καταλάβει:
εγώ κατάλαβα ότι ήθελες να του πεις ότι πρώτον το miata δεν είναι μόνο για drift, και δεύτερον, όπως τη βρίσκει ο καθένας. άλλος γουστάρει το ένα, άλλος το άλλο. Σύμφωνοι.
Αν ήθελες να πεις κάτι άλλο, ζητάω συγνώμη προκαταβολικά, αλλά θα ήθελα να μου το πεις.
Αν συμφωνούμε σ'αυτά, πες μου κάτι. διαφωνείς ότι κάποια αυτοκίνητα κάνουν περισσότερο για drift ή για οδήγηση με γραμμές (εξ'αιτίας πολλών παραγοντων που δεν είναι της παρούσης) ;
δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα το ίδιο, έτσι δεν είναι; -
Παίδες, συνεχίστε στο θέμα για το mx5 ή στο θέμα που άνοιξε ο msamaro παρακαλώ!
[moderator]
Παμε Μεγαρα;