-
Aυτό ειναι χαρακτηριστικό όλων των Ελλήνων.
Μακάρι να δουμε πίστα, γιατι τόσα χρόνια ολο για πίστες ακούμε και πάλι καλά που αγόρασε τα χωράφια ο Αναστασιάδης και έκανε το μέγαρο, και μαγκιά του.Για την κατάντια και την ξεφτίλα της πίστας, επειδή όπως ειπαμε, όλοι λένε πολλά, πολλά ακούγονται, και δεν αφορουν την συζήτηση. Ο ιδιώτης απλά έκανε αυτό που ολοι ταζανε και δεν ειδαμε ποτέ.
Μακαρι να ετοιμαστει η Χαλανδρίτσα και ο ορχομενος και αλλες 4-5 πιστες να γουστάρουμε, ελπίζω οταν ολοκληρωθουν να μπορω να περπατήσω χωρίς μαγκούρα, να εχω τα δοντια μου, να μην εχω αλτσχάιμερ και να μην εχω εγγόνια. -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Στην Πάτρα να βλέπεις φως...Αυτό ρε συ Τέο το ακούμε εδώ και 3 χρόνια όμως. Και κάθε φορά που σκάει κάποια ανεπίσημη πληροφορία, σχεδόν πάντα υποτίθεται ότι 'αυτή τη φορά φαίνεται ότι κάτι θα γίνει τελικά', αλλά ποτέ δε γίνεται
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Στην Πάτρα να βλέπεις φως...
Αυτό ρε συ Τέο το ακούμε εδώ και 3 χρόνια όμως. Και κάθε φορά που σκάει κάποια ανεπίσημη πληροφορία, σχεδόν πάντα υποτίθεται ότι 'αυτή τη φορά φαίνεται ότι κάτι θα γίνει τελικά', αλλά ποτέ δε γίνεται
Ντρέπεσαι να γράψεις 30. Ήμουν νιος και γέρασα ακούγοντας για τη πίστα στη Πάτρα.
-
παντως στο google βλεπεις τις χωματουργικες εργασιες κανονικα...
-
Γνωρίζει κανείς ποιές μέρες τον Ιούλιο θα είναι ελεύθερη η πίστα;
-
Η πίστα είναι κλειστή. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η πίστα είναι κλειστή. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες.Δεν γράφει πουθενά οτι είναι κλειστή! Απλά γράφει οτι δεν θα παραχωρείται για αγώνες πλέον!
Επίσης ένας άλλος φίλος είπε ότι έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σηκώνανε...Για κλειστή, πρώτη φορά το διαβάζω...
Κλειστή επ' αόριστον; Γιατί; Τι παίζει;
-
Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τις πίσω σελίδες, θα βρεις πολλές απαντήσεις στην απορία σου.
-
Δεν βρίσκω τίποτα, μάλλονμ κάνεις λάθος...
-
viewtopic.php?p=1260356#p1260356
Αυτά είναι όσα ξέρουμε...
-
ενω σιγουρα καποιοι ξερουν, δε λενε...
μαλλον για λογους ανταγωνισμου με τις 10αδες αλλες πιστες που υπαρχουν στην Αττικη... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...
μαλλον για λογους ανταγωνισμου με τις 10αδες αλλες πιστες που υπαρχουν στην Αττικη...Μάλλον αυτή είναι η αιτία. Αφού όπως είχε ειπωθεί από αρμόδια χείλη και μέσω της μικρής οθόνης σε εκπομπή αυτοκινήτου, η πίστα 'δεν έβγαινε'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...
μαλλον για λογους ανταγωνισμου με τις 10αδες αλλες πιστες που υπαρχουν στην Αττικη...Μάλλον αυτή είναι η αιτία. Αφού όπως είχε ειπωθεί από αρμόδια χείλη και μέσω της μικρής οθόνης σε εκπομπή αυτοκινήτου, η πίστα 'δεν έβγαινε'.
αν προσφερεις μια πρακτικα μονοπωλειακη υπηρεσια διπλα σε μια πολη 4,5εκ. κατοικων και 'δεν βγαινεις', μαλλον κατι κανεις λαθος.-
-
Βασικά, αυτά που 'ξέρουμε' είναι για τους αγώνες..
Τώρα όσον αφορά ιδιώτες κτλ, δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν βγαίνει η πίστα!
1 υπάλληλο έχει και 0 εγκαταστάσεις, ενώ δεν υπάρχουν κόστη για επισκευές/συντήριση, μιάς και αυτές οι λέξεις είναι άγνωστες!!
Εάν το οικόπεδο είναι στην ιδιοκτησία τους, τότε ΧΑΛΑΡΑ βγαίνουν.
Εάν όχι, οκ τότε ίσως παίζει... -
Κάποιος από τους υπεύθυνους των 4Τ (κάποτε έγραφαν εδώ στο φόρουμ και ο ivan, ο πλέον αρμόδιος για τα σχετικά με την πίστα και ο sx) και του safe track (τα μαθήματά του διεκόπησαν δηλαδή τέλος και αυτό μαζί με τα Μέγαρα; Ή θα γίνονται κάπου αλλού; ) για τη διαχείριση της πίστας δεν υπάρχει για να ενημερώσει εδώ ώστε να ξέρουμε τι γίνεται;
-
μπα νομιζω οτι γινονται μαθηματα safetrack...!!
-
και μαλιστα φιλη μου κερδισε ενα απο ραδιοφωνικο διαγωνισμο και της ειπαν οτι θα γινει απο σεπτεμβρη!!!
τα συμπερασματα δικα σας....................
-
Τα μαθήματα της είπαν ότι θα γίνουν στα Μέγαρα?
-
Φαντάζομαι να σας ενδιαφέρει
-
ετσι πιθανολογω γιατι αυτη με ρωταγε τι ειναι η πιστα στα μεγαρα κλπ κλπ
της ειπαν ομως απο σεπτεμβρη θα ξαναοργανωθουνμηπως υπαρχει καμια εσωτερικη πληροφορηση ποτε θα ξανανοιξουν?
γιατι αυτα που λενε οτι δε ξαναλειτουργει η πιστα τα θεωρω αστεια....
Παμε Μεγαρα;