-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
....
Αρκετοι συνφορουμαδες εδωσαν το παρον....Ε21!!!!!
Φωτογραφίες από τους τολμηρούς καπετάνιους (όπως και της Αλίκης του κυρίου kyan ) θα ανεβάσω πολύ σύντομα...
ΕυχαριστώΔεν ξερω ποιος το εχει αυτο,αλλα πρεπει να ειναι πολυ μερακλης και χερας απο τους λιγους.
Το αυτοκινητο ισως ειναι το πιο περιποιημενο Ε21 που εχω δει ποτε και αν σας πω χρνους θα μεινετε.Πριν απο εναν μηνα που ειχα παει μεγαρα,το ειχα μετρησει και εκανε 10 ξερο με ημισλικ!Δηλαδη αν βαλει φουλ σλικ τι θα γινει?
Μπραβο! -
Καλά ήταν ..... αλλά λίγα ..... τα φιλετάκια !!!
Κρίμα που κουβαλάγαμε και λάστιχα .... πολύ λάσπη !!
-
ZHΛΕΕΕΥΩΩΩΩ.....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλά ήταν ..... αλλά λίγα ..... τα φιλετάκια !!!E δεν πειραζει, για διαιτα οτι πρεπει!
Εγω αν και πηγα πολυ νωρις (κανα τεταρτο πριν φυγουμε για καφεδακι ) εκανα την βολτα μου παρολαυτα!! (thank you coyot )
Το καλο ηταν οτι δεν ειχε κρυο!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ωραια τα φιλετάκια, ευκολοφάγωταΓιατί βρε παιδιά φάγμε κιόλας; Δε το κατάλαβα.
Καλά ήταν ..... αλλά λίγα ..... τα φιλετάκια !!!
Ναι έχεις δίκιο το διπλανό τραπέζι δεν είχε.
Καλά εσύ να κάνεις παρέα με τη BMW του 'kouk' έχετε τα ίδια γούστα.
-
Ωραία η παρέα, καλό το φαϊ μετά (αλλά λίγο...), η πίστα όμως χωμάτινη (ρε μπας και πήγαμε στου Ατταρτ;) και ως εκ τούτου κατάλληλη μόνο για αγορές αγροτεμαχίων.
Μήπως οι T.E. εισέρχονται δυναμικά στο χώρο του real estate?Μια και έκανα τη βλακεία και έσκασα τα 40Ε μου χωρίς να ρωτήσω προηγουμένως τι παίζει, περιορίστηκα σε ρόλο ταξιτζή-ξεναγού κάνοντας 'φυλαγμένες' βόλτες τους αγαπητούς συμφορουμίστες ( π.χ. 'εδώ βλέπουμε τη μαγευτική Κ6 με τη λιμνούλα -οι κύκνοι αναμένονται, εδώ την ιστορική Κ8 όπου έγινα ρεζίλι των σκυλιώνε τις προάλλες στον συμπαθέστατο χερά κ. ΣΥΕΛΕ' κλπ).
@Funis: The pleasure was all mine
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλά εσύ να κάνεις παρέα με τη BMW του 'kouk' έχετε τα ίδια γούστα.
κακιες...
-
νιώθω πολύ άσχημα που οι επικλήσεις μου σας χάλασαν το κέφι σε μερικούς απόεσάς.. παρ'όλα αυτά το camel trophy πήρε και έδωσε... η Κ6 ήταν όλα τα λ7, ξεχάστε τις τεχνικές που ξέρατε κύριοι, ούτε με γραμμές (πολύ λάσπη στα φρένα) ούτε τα l8 apex (ανυποψίαστοι ψαράδες στο εσωτερικό της).
αν πω ότι δεν πέρασα καλά θα με βρίσει πολύς κόσμος.. γνώρισα και κάποιους από σας, ελπίζω σε μια επόμενη συνάντηση να μην είναι σε πίστα ωστε να μην είμαι μονίμως αποροφημένος στο ... γλέντι!!
-
Δηλαδή πήγατε και για φαγητό μετά?? Και το έχασα? (άτιμες συζυγικές υποχρεώσεις )
Γιατί εγώ για έναν καφέ ήξερα, όταν σας άφησα.....
Την επόμενη φορά θα είμαι και εγώ εκεί!
@Coyot: Ευχαριστώ για τη βόλτα!
-
Περικαλώ.
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Δηλαδή πήγατε και για φαγητό μετά??Ε, τσιμπήσαμε κάτι τις...Ξέρεις τώρα πώς είναι αυτά...
-
Ε, μια λιγούρα πάντα υπάρχει. Σωστά;
-
Έδωσα το παρόν την Παρασκευή, αλλά δεν έβαλα το αμάξι στην πίστα αφού τόσο η κατάστασή της όσο και το περιορισμένο ωράριο έκαναν την κίνηση ασύμφορη.
Εντυπωσιακή η παρουσία του Peugeot Club με τα 'ψαγμένα' 206 και μερικά φονικά 106 (ειδικά εκείνο το μαύρο με το short-shift) αλλά ακόμα πιο ξεχωριστή η παρουσία της μοναδικής μπέμπας.
Απόλαυσα τις πάντες των MR2 και του MX5 και απόρησα με τον τρόπο που συμπεριφέρονταν σε δύο Μεγκάν οι οδηγοί τους (σαν να επιζητούσαν την καταστροφή τους).
Δυστυχώς, οι υπηρεσίες της πίστας παραμένουν σε απαράδεκτα χαμηλό επίπεδο. Και να πει κανείς ότι δεν κερδίζουν χρήματα; Προχθές πρέπει να μπήκαν το λιγότερο 30 αυτοκίνητα στην πίστα. Άρα έχουμε 1200 ευρώ έσοδα με έξοδα ένα ημερομίσθιο (άλλον εργαζόμενο εκεί δεν κατάφερα να εντοπίσω). -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
απόρησα με τον τρόπο που συμπεριφέρονταν σε δύο Μεγκάν οι οδηγοί τους (σαν να επιζητούσαν την καταστροφή τους).το προσπαθούμε εδώ και πολύ καιρό αλλά βλέπεις τα κρουασαν δε μασάνε... το μόνο που ήθελα μετα την πίστα ήταν να ξεφουσκώσω τα λάστιχα που και αυτό ακόμα και τώρα το έχω ξεχάσει...
τα αυτοκίνητα είναι για να τα χαιρόμαστε όπως μπορεί ο καθένας...
-
Χάρηκα που ήρθα την Παρασκευή και είδα αρκετούς από εσάς και μιλήσαμε(καιρό είχα να σας δω)
Όπως επίσης χάρηκα ΠΟΛΥ πραγματικά που έτυχε να είναι κάποιοι από εσάς (όπως o gvala) στην είσοδο και πρόλαβαν να με ειδοποιήσουν για την κατάσταση της πίστας και δεν πέταξα τα 40 ευρώ στην είσοδό της προκειμένου να τα αρπάξουν οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Φαίνομαι και είμαι οργισμένος αλλά πως να μην είμαι όταν το παλικάρι στην είσοδο δεν φροντίζει να ενημερώνει τους (υποψήφιους) πελάτες για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση της πίστας και κατόπιν αυτοί να επιλέγουν αν θα σκάσουν τα ζεστά 40 ευρωπουλάκια. Ήταν βλέπετε μια χαρά η μέρα και υπήρχε μεγέλη προσέλευση κόσμου - να χάσουνε τόσες εισπράξεις δεν θα ήταν φρόνιμο
Πολλά παιδιά πληρώσανε και μετανιώσανε οικτρά!!!!Φρόνιμο είναι κύριοι να ενημερώνετε τον πελάτη για το τι πρόκειται να συναντήσει μέσα στην πίστα.
**Να του πείτε **πως στα φρένα της ευθείας (από τα 100 μέτρα μέχρι την 6) για την Κ6 έχει ένα απίστευτο φίλμ(sic) λάσπης ενώ μέσα στην Κ6 είχε τόσο νερό που ένας παπάς έλειπε, μέρα που ήτανε, να πετάγαμε το Σταυρό (χαλαρά θα τον χάναμε) και όσοι θαρραλέοι θα κάνανε βουτιά........
**Να του πείτε **πως αν βγει από την 6 μετά στην 7 έχει άλλο ένα φίλμ λάσπης παρόμοιο με το προηγούμενο και πως οι τροχοί δεν θα έχουν προλάβει να καθαρίσουν για τις 8-9.......Το μόνο ευχάριστο για μένα ήταν που βρήκα καλούς φίλους και τα λέγαμε όμορφα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
η πίστα όμως χωμάτινη'
Σιγά την χωμάτινη Εγώ δεν μπήκα γιατί είχα σλικ
Αλλα επειδή έμεινα με την γλύκα ζαντάρισα το πρωί χωμάτινα και αύριο πάω για παράνομες δοκιμές στο χώμα -
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Φρόνιμο είναι κύριοι να ενημερώνετε τον πελάτη για το τι πρόκειται να συναντήσει μέσα στην πίστα.Η αλήθεια είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να ζητήσουν όλοι τα λεφτά τους πίσω...
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Φρόνιμο είναι κύριοι να ενημερώνετε τον πελάτη για το τι πρόκειται να συναντήσει μέσα στην πίστα.
Πολύ σωστά το έγραψες, είναι το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται εκεί.
Εκτός εάν δεν είναι μέρος της εργασίας τους αυτό, που δε το νομίζω.Είμαι από αυτούς που δε τη 'πάτησαν', μέ 'έσωσε' ο 'chrmes' που είχε σταθμεύσει την 'Αμελί' μπροστά και βλέποντάς τη με έκανε να κατεβώ να ρωτήσω πρώτα πριν μπώ.
Καλό θα ήταν να γίνεται συστηματικά αυτό και να ρωτάμε ή ακόμα καλύτερα να μπαίνουμε και να βλέπουμε το χώρο πριν πληρώσουμε για την είσοδο του αυτοκινήτου. -
Να σας πω την αλήθεια το ψιλοφοβόμουν ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Η πίστα έχει παραλθόν ως προς την κατακράτηση νερού μέσα στην Κ6 μετά από πολλή βροχή... Το έχουμε αντιμετωπίσει και σε αγώνα αυτό, όπου την προηγούμενη μέρα είχε ρίξει πολύ νερό... Αλλά έλπιζα ότι με τον ήλιο που είχε βγάλει θα προλάβαινε να στεγνώσει. Κρίμα ρε παιδιά...
-
Παμε Μεγαρα;