-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ρε παιδια επειδη θα παω το Σαββατο Μεγαρα και θελω να βιντεοσκοπησω in car πλανα απο το αυτοκινητο , μηπως ξερετε πως μπορω να στηριξω την καμερα καπως μεσα στο αυτοκινητο?viewtopic.php?f=6&t=34203
-
Ρε παιδια επειδη θα παω το Σαββατο Μεγαρα και θελω να βιντεοσκοπησω in car πλανα απο το αυτοκινητο , μηπως ξερετε πως μπορω να στηριξω την καμερα καπως μεσα στο αυτοκινητο?δωσε τη στο κυριο με τη μαυρη μπερτα.
πλακα κανω
-
Σκατα , η καμερα μου ειναι με σκληρο δισκο οποτε δεν γινεται να βιντεοσκοποπησω μεσα απο το αυτοκινητο λογω αποτομων επιταχυνσεων.
-
Σκατα , η καμερα μου ειναι με σκληρο δισκο οποτε δεν γινεται να βιντεοσκοποπησω μεσα απο το αυτοκινητο λογω αποτομων επιταχυνσεων.Κάνε μια δοκιμή πάντως. Δεν έχεις να χάσεις κάτι αν και κάτα πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρεις να κάνει δουλειά. Γύρω στο 1 G σταματάνε να γράφουν αυτές. Δεν έχει παράλληλα και καμιά είσοδο για κάρτα μνήμης? Μερικές έχουν και σκληρό και κάρτα μνήμης. Είσαι λίγο άτυχος αν όχι.
Για να μη σου μείνει πάντως 'καημός' ή δανείσου από κάποιο φίλο ή αγόρασε κάποια μικρούλα με κάρτα. Χαμένη δε θα πάει πάντως :
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id= ... CG10-BLACK
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id= ... IO-HD-BLUE
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Phot ... E-1CAM.htm (αυτή αναμένεται στο πλαίσιο αλλά στην παραθέτω μπας και βρεις την προηγούμενη η οποία για τα 120 ευρώπουλα που κόστιζε ήταν εξαιρετική)
-
Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Ναι εχει εισοδο για καρτα μνημης αλλα δεν εχω καρτα Θα παω να αγορασω αυριο.Δεν θα εχω κανενα προβλημα ετσι?
Αν δεν βρω καποιο στηριγμα παντως δεν πειραζει θα βαλω τον συνοδηγο να βιντεοσκοπει .
Κανενας αλλος θα παει Μεγαρα το Σαββατο?
-
Το μπουλο παιδια.Μου τα εκαναν καρπουζια οι δικοι μου
Και δεν ειναι δικο σου το αμαξι και αμα το τρακαρεις ποιος θα το πληρωσει.Αντε να τους εξηγησεις οτι απο εδω μεχρι τα Μεγαρα ειναι πιο επικινδυνα απο οτι μεσα στην πιστα
Και ειχα ορεξη ρε γαμωτο...Τι ηθελα και τους το ειπα...
-
Δεν τα λένε αυτά σε γονείς/γκόμενα (θα σου ζητάει εκδρομες/αγορές/άσχετα για να ξεπληρώσεις τη βαρεμάρα της αν την φέρεις μαζί)/σύζυγο(νέα, αν είναι περίεργη. Στην παλιά, ότι και να της πεις δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα! Αν είναι σωστό άτομο βέβαια θα θέλει να έρθει και αυτή είτε νέα είτε παλιά.) κλπ !
'Πάω μια μεγάλη βόλτα με τα παιδιά από το φόρουμ' ή 'πάω μια μίνι εκδρομή προς Κορινθιακό' είναι δόκιμες φράσεις!
-
To μονο καλο ειναι οτι μου εμειναν 150 ευρω στην ακρη
-
Το Σάββατο 13/3/2010 έχει στη πίστα του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων Open TrackDay για αυτοκίνητα. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.athenscircuit.gr
-
Και δεν ειναι δικο σου το αμαξι και αμα το τρακαρεις ποιος θα το πληρωσει.Αντε να τους εξηγησεις οτι απο εδω μεχρι τα Μεγαρα ειναι πιο επικινδυνα απο οτι μεσα στην πιστα
όχι ρε συ, δεν τα κάνουν αυτά. Εδω η μανα μου με ειχε ακουσει που μιλουσα με ενα φιλο στο τηλεφωνο οτι θα παμε για καρτ, και κοντευε να παθει εμφραγμα, λες και θα οδηγουσαμε διαστημοπλοιο
Τη γυναικα παντως την επαιρνα μαζι (οχι παντα αλλα ειχε ερθει 2-3 φορες) δεν γουσταρε κιολας, αλλα ερχοταν για παρεα -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
όχι ρε συ, δεν τα κάνουν αυτά. Εδω η μανα μου με ειχε ακουσει που μιλουσα με ενα φιλο στο τηλεφωνο οτι θα παμε για καρτ, και κοντευε να παθει εμφραγμα, λες και θα οδηγουσαμε διαστημοπλοιο
Τη γυναικα παντως την επαιρνα μαζι (οχι παντα αλλα ειχε ερθει 2-3 φορες) δεν γουσταρε κιολας, αλλα ερχοταν για παρεαΠφφφ... Amateurs... Εγώ έχω ψήσει και τη μάνα μου για βόλτα.
Θα την ειχα βάλει ήδη μέσα αν δεν είχε το αυχενικό...
-
Η μανα μου μολις παω πανω απο 50 αρχιζει και ουρλιαζει
Δικαιολογημενα βεβαια γιατι αν και εγω ειχα ζησει τοσα ατυχηματα οσα η μανα μου μπορει να εκανα και χειροτεραΕδω το τελευταιο της (απο τα 5 συνολικα , σε κανενα δεν εφταιγε) πριν κατι χρονια αν και συνοδηγος.Παραβιαση στοπ με 60 χλμ αφρεναριστος
Στην συγκεκριμενη περιοχη οι κατοικοι εχουν παθει ψηχολογικα προβληματα απο τα πολλα τρακαρισματα -
Η δικια μου μολις αρχιζει να γκρινιαζει, παω πιο γρηγορα. Καποια στιγμη σταματαει με το ζορι. Δοκιμασμενο.
-
Φοβαμαι πως αν το κανω αυτο θα πηδηξει εξω εν κινησει
Το αλλο που κανει ειναι οτι ακομα και συνοδηγος παταει φρενο
-
Φοβαμαι πως αν το κανω αυτο θα πηδηξει εξω εν κινησειΤο αλλο που κανει ειναι οτι ακομα και συνοδηγος παταει φρενο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Η δικια μου μολις αρχιζει να γκρινιαζει, παω πιο γρηγορα. Καποια στιγμη σταματαει με το ζορι. Δοκιμασμενο.
Eμενα παλι γκρινιαζει πριν ξεκινησω.....
-
Το Σάββατο 8/5/2010 ανακοινώθηκε στη πίστα του Αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων Open TrackDay για αυτοκίνητα απο http://www.athenscircuit.gr
-
-
Ωραίος και ακομπλεξαρίστος!
-
Κανενα track day για τις επομενες βδομαδες εχουμε;
Παμε Μεγαρα;