-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Όπως βλέπεις το Σάββατο που λες ΔΕΝ είναι open day! επομένως... no honey!!
ΣΚ 1-2 Μαρτίου...δε γράφει τίποτα
-
Την Κυριακή θα κόψει την πίτα του στα Μέγαρα το trackday-special. Φυσικά, η πίστα θα είναι ανοιχτή για όλους με κανονική χρέωση.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Την Κυριακή θα κόψει την πίτα του στα Μέγαρα το trackday-special. Φυσικά, η πίστα θα είναι ανοιχτή για όλους με κανονική χρέωση.Με βλέπω στις 12 εκεί .
-
Πήγα Μέγαρα και μπήκα με το Ζ4 φίλου τον οποίο και τον 'μύησα' στα μυστικά και χαρές της 'πίστας' μας.
Δεν ήταν άσχημα: ο καιρός τέλειος για al fresco βόλτες. Το δίλιτρο Ζ4 ανεμικό (έχω καλομάθει) αλλά με πολύ καλό τιμόνι και κιβώτιο.
Στην πίστα, αρκετά αυτοκίνητα, 'δευτεροκλασάτα' (ανευ παρεξηγήσεως, εννοώ παλιά ταλαιπωρεμένα πισωκίνητα) και αρκετά S2000.
Δυστυχώς, υπήρχε και πληθώρα γνωστών-άγνωστων 'αθίγγανων της πίστας' (excuse my french): βόλτες χωρίς κράνη, ταρζανιές κοντά σε άλλα αυτοκίνητα, χέρια κρεμασμένα απο το παράθυρο α-λά-ταρίφας ( ) και, το χειρότερο, πατιλίκια και 'μαγκιές' στα πίτ.
-
Πωωω...ΕΛΕΟΣ!!!
-
Έχουν γίνει πολλά παράπονα κατά καιρούς για τέτοιες συμπεριφορές στα Μέγαρα.Έχει γίνει 'της μόδας' φαίνεται η πίστα τον τελευταίο καιρό.Η απορία η δική μου είναι ότι αφού υπάρχουν άνθρωποι στην πίστα υπεύθυνοι για αυτή,γιατί δεν φροντίζουν ώστε να εξαλείψουν τέτοιες συμπεριφορές???
Δεν τους ενδιαφέρει??? -
Ενας είναι ο άνθρωπος, τι να πρωτοπρολάβει. Εξάλλου, μερικούς τους κόβω λίγο 'άγριους' (βλ.τζάμπα μάγκες)- δεν νομίζω ότι και εγώ μόνος μου θα έβαζα το χέρι στην φωτιά.
Ήταν και ένας με Μ3 (κρίμα το αυτοκίνητο) που, αφού μπήκε με τα χίλια στα πίτς παρασύροντας και τις κορίνες ( ) και έκανε και τα 'γκάζια' του δίπλα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, βγήκε έξω φωνάζοντας 'πωπωμ γράφει το αμάξι!!!'
-
-
ινδιανοι...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ενας είναι ο άνθρωπος, τι να πρωτοπρολάβει.Κανονικά όποιος κάνει πάντες στα πιτς, έπρεπε να χάνει το ημερίσιο 'πάσο' του και να βγαίνει το αμάξι εκτός πίστας με τη μία. Δεν χρειάζεται 2 ανθρώπους... ένας φτάνει. Βάζουν σε κίνδυνο τον κόσμο, και εκτοξεύουν πετραδάκια στα παρκαρισμένα...
-
to συγκεκριμενο γυφτο με το τουρμπισιο bmw και το ρολμπαρ τον εχω πετυχει τουλαχιστον αλλες 2 κυριακες να κανει τα ιδια μεσα στη πιστα.
αυτον ειδικα νομιζω οτι θα ηταν πολυ ευκολο να το κραξει καποιος απο πριν μπει... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
αυτον ειδικα νομιζω οτι θα ηταν πολυ ευκολο να το κραξει καποιος απο πριν μπει...Μα το θεμα δεν ειναι να κραξει κανεις καποιον, ουτε το τι να προλαβει το ενα γνωστο, φιλοτιμο και συμπαθες σε ολους ατομο. Η μονη λογικη επιλογη ειναι να αποφασισει η ιδιοκτησια των Μεγαρων οτι πρεπει να απομακρυνεται καθε ενας που παραβιαζει τους κανονες ασφαλειας.
-
Απορώ τι θα έλεγε ο ίδιος τύπος αν κάποιος από 8άρια στα πιτς του έκανε ζημιά από πετραδάκι!
Επειδή παίζει η Παρασκευή να έχω άδεια...λέω να πάω μια βόλτα. Δε νομίζω να κάνω πολλούς γύρους...χαλαρά.
Ποιος έρχεται?
Edit: Τη Παρασκευή 7 Μαρτίου έχει την αστυνομία μέχρι τη 1. Μετά είναι ΟΚ.
-
Φυσικά δεν εννοούσα το παιδί που είναι στην γραμματεία,ο οποίος είναι εξυπηρετικότατος και πολύ ευγενικός,αλλά η όλη κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει.Άντε και σε κανα 2μηνο με db drag στα Pits.
-
Λέω... να περάσω από Μέγαρα το Σάββατο για μια επίστρωση σιλικονούχου ελαστικού στον ασφαλτοτάπητα των Μεγάρων, μιας και πολλοί μου είπαν ότι γλυστράει τελευταία....
Είναι κανείς πρόθυμος να με συνοδεύσει;;;;
-
E...αν είναι έτσι...ίσως περάσω κι εγώ
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Δυστυχώς, υπήρχε και πληθώρα γνωστών-άγνωστων 'αθίγγανων της πίστας' (excuse my french): βόλτες χωρίς κράνη, ταρζανιές κοντά σε άλλα αυτοκίνητα, χέρια κρεμασμένα απο το παράθυρο α-λά-ταρίφας ( ) και, το χειρότερο, πατιλίκια και 'μαγκιές' στα πίτ.
-
Κανενας αλλος με κανα 335 η καμμια Μ3 λετε να συγκινηθει και να ερθει;;;
-
maxmara και Μάνο...για σας λέει
-
Μιλήσαμε και στο τηλέφωνο...
Είναι δύσκολο... Εδώ ακύρωσα Σέρρες. Αλλά για Μέγαρα ίσως να είναι πιο εύκολο. Θα προσπαθήσω να κάνω διάφορα κουμάντα προκειμένου να αδειάσω το πρωί/μεσημέρι του Σαββάτου και να πάω. Είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρω.
Παμε Μεγαρα;