-
-
Τι λέτε ρε όργια και ζηλεύω;
Ανεβάστε καμια φώτο επιτέλους!
-
-
-
Ωραίες φωτογραφίες Χερ Δι Γετ!!!.....
-
Πέστα ρε Πρόεδρε!
Έπρεπε να φέρουμε μεταγραφή παίχτη από Ιταλία για να καταλάβουν οι αλλόφυλοι ότι δεν αστειευόμαστε οι Προπελάκηδες να'oυμ !
Δείτε πως γιορτάζει ο παίκτης της ομάδος μας,με εμένα μέσα, το 1.11 (που αργότερα έγινε 1.10.6 !! )
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... 792&pos=67
-
Ευχαριστώ, πρόεδρε!
Κάθε φορά που πέρναγε αυτό δεν ακουγόταν τίποτα αλλά γάβγιζαν οι σκύλοι! (υπέρηχοι; )
skagII...Αυτό όπως και το παλιό το φορντ που ήρθε να τρέξει θέλουν εξάτμιση... μας πήραν τα αφτιά λέμε, άσε που έχω την υποψία ότι δεν πρέπει να είναι καθόλου άνετα μέσα! Χάλια δηλαδή!
-
Πάλι 'έγραψες' D-Jet!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Αν και είχε γεμίσει ο τόπος προπέλες, επεράσαμε όμορφα!!Ψοφήσαμε στο κρύο, αλλά η καλή παρέα αποζημιώνει.
Καργα προπελοκοκκιαση,αλλα ειναι καλα παιδια ολοι τους
Πρώτη φορά που πήγα Μέγαρα, και δεν μπήκα στην πίστα.
Αν συνεχίσετε την ίδια πολιτική κύριοι διαχειριστές της, δε θα έχουμε πλέον κανένα μα κανένα σοβαρό επιχείρημα να πούμε στους πιτσιρικάδες που κάνουν κέφι το αυτοκίνητο και την ταχύτητα, να έρχονται στην πίστα και να μη σκοτώνονται εκεί έξω.
Διώξτε μας κι εμάς.
Κρίμα και πάλι κρίμα.Συνυπογραφω....Δηλαδη αν εβαζε ο Ευριπιδης μεσα το Χατσιροκου κ εκανε 2 γυρους τον γιο του κ τον ανηψιο του,θα επεφτε εξω ο προϋπολογισμος της «πιστας» ? ?
Αυτα και πολλα αλλα κακως κειμενα της πιστας ειναι επακολουθα του μονοπωλιου δυστυχως....
Ο τρουλης, ομως, δεν μπηκε μεσα! Την επομενη φορα, θα εισηγηθω στον Bagus, να εχει primperan μαζι του, να του πεταξουμε μια ενεση, να συνελθει..
να σας πω εγω!Ε κ γιατι δεν μου το ελεγες ρε Νταφυ ? ? Μεσα στο αυτοκινητο τις εχω μετα το Λιτοχωρο...
-
Γιατί λείπω στα καλά ρε γμτ...
-
Τώρα είδα όλες τις φωτογραφίες....BMWδοκόλαση..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:Μα αυτό σου εξηγούμε. ΔΕΝ μπορείς να κινηθείς πιο γρήγορα από μια Μ3! Ακόμα και αν είναι κατασκευασμένη 10 χρόνια πριν το δικό σου Air Condition!
...Εμένα μη με ανακατεύετε ήμουν παραλληλοδρόμιο.
...
Και τον Τρούλη να τον αφήSεις ήσυχο! Τώρα είναι σε αναζήτηση x-brace συνοδευόμενο από άδεια χρήσης!
...Ωραία θα πάρει και x-box αμάξι της προκοπής πότε θα πάρει;
-
Εγώ ήρθα αρκετά αργότερα οπότε πέτυχα μόνο το GT40 και τους φίλους μιατάκηδες που είχαν μαζευτεί. Έχασα θέαμα το πρωί, ε;
-
ΆSτουS να λένε Ντάφυ... Ου γαρ οίδαSι τι λέγουSι...
-
για τις φωτογραφιες!!
-
D-Jet
εξαιρετικές φωτό!Περιμένω εντυπώσεις από τον καβαλίνο. Έχει net αυτό το παιδί;
-
εργασιμες μερες & ωρες!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εργασιμες μερες & ωρες!αχά!
Τι έλεγε το ΕΣ στην πίστα, αγαπητέ;
-
τι να πει μωρε... αναγνωριστικα πηγαινα, μιας και δεν εχω εξοικιωθει ουτε με την πιστα, ουτε με το αυτοκινητο.. ηταν, ωραιο, παντως.. ζωηρο και ζωντανο. Χαρηκα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Χαρηκα!αυτό μετράει!
Παμε Μεγαρα;