-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δώσε μου το αμάξι σου να σε πάω μια βόλτα!Πολύ καλό!!!
Θα το έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη αν δε φοβόμουν ότι θα διαλυθεί μέσα στην πίστα. Φοβάμαι ότι το σασί, κτλ δε θ' αντέξουν τα υψηλά περιθώρια πρόσφυσης της ασφάλτου και δε με παίρνει για επισκευές αυτή την περίοδο
-
Τι εγινε ρε παιδες,ανεβασαν το κοστος χρησης της πιστας ? ? ?
Αχαχαχαχαχ.Ωραιοι...
-
Ναι, Μπάγκους. Εδώ και κάτι μήνες.
Πάντως, ωραία παρέα θα μαζευτεί!
-
Παίζει να περάσω κι εγώ για βόλτα. Μέχρι τι ώρα βλέπετε να είστε εκεί?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δώσε μου το αμάξι σου να σε πάω μια βόλτα!
Πολύ καλό!!!
Θα το έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη αν δε φοβόμουν ότι θα διαλυθεί μέσα στην πίστα. Φοβάμαι ότι το σασί, κτλ δε θ' αντέξουν τα υψηλά περιθώρια πρόσφυσης της ασφάλτου και δε με παίρνει για επισκευές αυτή την περίοδο
Τα ποια???
-
Συγνώμη, δηλαδή ανέβηκε όντως στα 60;
Τελευταία φορά που είχα μπει σαββατοκύριακο στα 50 ήταν... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δώσε μου το αμάξι σου να σε πάω μια βόλτα!
Πολύ καλό!!!
Τα ποια???
Ε δε μπορεί, τουλάχιστον σε σχέση με τους δημόσιους δρόμους λογικά θα έχει κάπως καλύτερη άσφαλτο, λάθος κάνω;
-
Δημήτρη, δυστυχώς, ναι! Ανέβηκε!
Σε σχέση με την άσφαλτο της Αττικής Οδού? Χειρότερη.
Σε σχέση με την πλειοψηφία των υπόλοιπων δρόμων, καλύτερη!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δημήτρη, δυστυχώς, ναι! Ανέβηκε!Σε σχέση με την άσφαλτο της Αττικής Οδού? Χειρότερη.
Σε σχέση με την πλειοψηφία των υπόλοιπων δρόμων, καλύτερη!
Στην Αττική οδό όμως συνήθως δεν πιέζεις το αυτοκίνητο όσο το πιέζεις σε μια πίστα... κάνω λάθος;
Εννοώ δηλαδή πού πιέζεται περισσότερο το σασί, τα λάστιχα, κτλ, σε μια ανοιχτή καμπή στην Αττική Οδό με πολλά ή σε μια κλειστή στροφή με λιγότερα μεν αλλά πιο οριακά στην πίστα;
Τεσπα, ίσως το σκέφτομαι καθαρά και μόνο επειδή αν γίνει κάτι θα πρέπει να ζητήσω από τους γονείς μου τα λεφτά για επισκευή και δεν είναι και ό,τι καλύτερο
Γι' αυτό εναποθέτω τις ελπίδες μου για βόλτα είτε ως συνοδηγός στο αμάξι του αδερφού μου (ο οποίος όμως έχει μπει μόνο μια φορά στην πίστα και δεν τη ξέρει), είτε ως συνοδηγός σε κάποιον άλλο που έχει εμπειρία όσον αφορά την οδήγηση σε πίστα.
Εγώ νοιώθω ότι παρότι μ' αρέσει η γρήγορη (πλέον όμως απόλυτα μετρημένη και ελεγχόμενη) οδήγηση, αν έμπαινα στην πίστα πέραν του ότι θα ήμουν πολύυυυυυ αργός και θα είχα το άγχος ότι καθυστερώ όσους άλλους θα κινούνταν στην πίστα, θα έπαιρνα λάθος γραμμές, θα φρενάριζα πολύ πρόωρα, γενικά θα ήμουν ατσούμπαλος Γι΄ αυτό θα ήθελα να δω πρώτα από κάποιον που ξέρει πώς πρέπει να κινείσαι στην πίστα
-
Μπορώ αν θες να σου δείξω και με το αυτοκίνητο του αδερφού σου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπορώ αν θες να σου δείξω και με το αυτοκίνητο του αδερφού σου.Κάτι πήρε το αυτί μου να λέγεται για το αμάξι μου
Για ενημερώστε με παρακαλώ... -
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μέσα!Κι εγώ.
Έστω κι αν είναι μόνο για καφέ. -
αν σταματησεις πουθενα για καφε, φερε και σε μας, γιατι στην πιστα δεν εχει τιποτα!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Συγνώμη, δηλαδή ανέβηκε όντως στα 60;
Τελευταία φορά που είχα μπει σαββατοκύριακο στα 50 ήταν...Είχα πάει πριν 10 μέρες μια καθημερινή(Παρασκευή) και έκανε λάθος ο ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ πιστάρχης(όχι ο Πανουργιάς) και παραλίγο να μας χρεώσει 60 Ευρώ στην αρχή, αν θυμάμαι σωστά γιατί νόμιζε ήταν Σάββατο.
Μετά μας πήρε 20 ευρώ κατόπιν συννενόησης με Πανουργιά, για το πρωινό(11π.μ) μέχρι το μεσημέρι χωρίς όμως να μας πει τι ώρα θα έπρεπε να φύγουμε(έπρεπε να μυριστούμε τα νύχια μας) και κάποια στιγμή ήρθε κατά τις 2-3 και με αγενή τρόπο πας είπε να φύγουμε. Λες και έπρεπε να ξέρει ο καθένας που πάει στην πίστα μέχρι τι ώρα ισχύει η πρωϊνή χρήση. Παρόλο που θέλαμε να μείνουμε και άλλο και να πληρώσουμε και απογευματινή χρήση μας την ''έσπασε'' η συμπεριφορά του.Τελικά με τα χρόνια διαπιστώνω ότι όλο το group Πίστα, Εκδόσεις κτλπ με ελάχιστες εξαιρέσεις ατόμων έχουνε ''εκπληκτική'' συμπεριφορά προς τους πελάτες τους. Τι να πω...
ΜΠΟΥΡΛΟΟΟΤΟ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
....αν έμπαινα στην πίστα πέραν του ότι θα ήμουν πολύυυυυυ αργός και θα είχα το άγχος ότι καθυστερώ όσους άλλους θα κινούνταν στην πίστα, θα έπαιρνα λάθος γραμμές, θα φρενάριζα πολύ πρόωρα, γενικά θα ήμουν ατσούμπαλος Γι΄ αυτό θα ήθελα να δω πρώτα από κάποιον που ξέρει πώς πρέπει να κινείσαι στην πίσταΝα μην ανησυχείς καθόλου. Πολλοί πάνε μόνο με τις πάντες οπότε δεν πάνε γρήγορα. Συνήθως οι περισσότεροι έχουν κατανόηση. Τους προειδοποείς λιγάκι να σε έχουν στο νού σου και εσύ κοιτάς σχεδόν συνέχεια τους καθρέφτες σου αλλά η εμπειρία ακόμα κι έτσι είναι πολύ καλή. Καθώς μάλιστα σε περνάνε βλέπεις και τις σωστές γραμμές που παίρνουν.... Εγώ μια φορά που μπήκα με ένα από τα πιο αργά αυτοκίνητα 'πίστας' ever (Lada Samara 1,3 όχι στα καλά του) το διασκέδασα και από ότι μου είπαν δεν ήμουν ενοχλητικός (είδες τι ευγενικά παιδιά που είναι!). Φθορές αν δεν κάνεις ταρζανιές και βγαίνεις κάθε 4-6 γύρους δεν έχεις καθόλου, η διασκέδαση όμως είναι εγγυημένη.
-
Αν βγαίνεις (οικειοθελώς) κάθε 4-6 γύρους...
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Αν βγαίνεις (οικειοθελώς) κάθε 4-6 γύρους... -
Ωραία ήταν! Πολύς κόσμος!
Κλου της ημέρας...το GT40!!!
Παμε Μεγαρα;