-
Όχι ρε παιδιά!
Απλά έχω πήξει στη δουλειά και δεν πρόλαβα να τελειώσω το editing...
Σας υπόσχομαι ωραία wallpaper, τουλάχιστον στους BMWδάκηδες που κατά πώς φαίνεται αυξάνονται...
Ε, Μάνοοοο;;;;; -
-
Ωραίεεεες Τεό!!!
Μπράβο!!! Πολύ καλές!
-
Nicely done Theo. Thanks
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Όχι ρε παιδιά!
Απλά έχω πήξει στη δουλειά και δεν πρόλαβα να τελειώσω το editing...
Σας υπόσχομαι ωραία wallpaper, τουλάχιστον στους BMWδάκηδες που κατά πώς φαίνεται αυξάνονται...
Ε, Μάνοοοο;;;;;+343
-
Θα'θελα πολύ να δω πως μπορεί κάποιος ν'απεικονίσει στοιχειωδώς αυτό το +343!
Θέλω 3D visualisation!
Πάντως από μένα 'καθαρίσατε' και ανέβασα ό,τι φωτο άξιζαν...
Κανένας άλλος έβγαλε καμμιά φωτογραφία;;;
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Θέλω 3D visualisation! -
Αύριο η πίστα θα είναι ανοιχτή για το κοινό και θα παρελάσουν μπόλικα Miata!
-
Αχ δάσκαλε της πάντας....
Μόλις έβαλα ένα ζευγαράκι φρεσκότατα Michelin καθώς τα άλλα ξεφτιλίστηκαν παντελώς την τελευταία φορά
Παρ'ότι λοιπόν είναι με φρέσκο 'παπά', το οποίο μάλιστα δεν μου αρέσει και ΚΑΘΟΛΟΥ σαν συμπεριφορά στο αμάξι μου, θ'αντισταθώ μάλλον να κάψω [b]τρίτο[b] σετάκι πίσω φρέσκου ελαστικού σ'ένα μήνα! -
Βροχούλα, καθημερινή χωρίς άλλες υποχρεώσεις, το αυτοκίνητο δουλεύει ρολόι (AC go home :crazy:)... μόνο στο δικό μου μυαλουδάκι ο συνειρμός γίνεται αυτόματα;
Πρώτα ο Θεός, πιστεύω να είμαι εκεί κατά τη μία!
ΥΓ. Όποιος θέλει, κάνει ένα τηλεφωνάκι στο 694.82.79.405! -
Οχι ρε γμτ, τωρα το ειδα και ηθελα...
-
μηπως ξερετε αν θα ειναι ανοιχτη στο κοινο η πιστα 3/1 ?
-
http://www.4tsafetrack.gr/show.php?cat_id=317url
Οποτε αυριο θα ειναι ανοιχτα. Ενα τηλεφωνημα βεβαια πριν δε βλαπτει
-
ναι το τσεκαρα το site ελεγα μηπως εχει καμια εκδηλωση , αλλα μαλλον η πληροφορηση για αυτο γινεται μονο μεσω τηλεφωνου.
-
Το Σάββατο θα είμαστε εκεί για να συνοδέψουμε τον Αριστοτέλη ... που άλο πίστες ακούει και πίστες δε βλέπει !!
Aristotelis, cavallino, Krus, tsilis, skag .... μέχρι τώρα
-
Μέσα!
-
λές;
-
-
Ώρα;;;
-
Να σου πώ τι γίνεται...
- Από το Λιτόχωρο η γριά δεν έχει ξανακουνηθεί καθόλου.
- Θέλει φρεσκάρισμα το δυναμό.
- Έχω υποσχεθεί στο γιό μου και στον ανηψιό μου να τους κάνω βόλτα στην πίστα (χαλαρή), και δεν ξέρω αν μπορώ.
- Το Σάββατο που κόβουμε την πίττα ο υιός έχει πάρτι γεννεθλίων το μεσημέρι και δεν ξέρω τι ώρα θα τελειώσουμε και αν θα μπορέσω να τον κάνω βόλτα.
- Μου λείπει μια τετράδα 185/55/14 για να μην (ξανα)βάλω τα καλά λάστιχα στην πίστα.
Παμε Μεγαρα;