-
super το βιντεακι σου γείτονα...
παρ'όλο που κατα καιρούς ακούω ότι τα 106 είναι στο στοιχείο τους μόνο στις αναβάσεις και όχι στην πίστα θα διαφωνήσω!
πάνε πολύ γρήγορα παντού, ακόμα και σε δύσκολο οδόστρωμα όπως αυτό που ήταν στα μέγαρα..
δεν ήταν λίγες οι φορές που έβλεπα στον καθρέυτη δύο τρία να ρχονται δυνατά και δεν ήξερα που να κρυφτώ!
-
Kαλημέρα κ καλή εβδομάδα κ από εμένα!
ΝΑΙ τα κατάφερα κ ήμουν κ εγώ εκεί έστω κ αν δεν έβαλα αυτοκίνητο μέσα...Πάντως είδα αρκετούς φίλους, γνώρισα καινούργιους, το κέφι ήταν πολύ κ δυστυχώς 'είχα' να μοιραστώ ανάμεσα σε 4TF-οπαρέα κ GRCπαρέα αφού οι περισσότεροι δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους κ οι πρώτες συστάσεις δεν ήταν αρκετές...
Τελικά ο 'Βουντού' όπως αποκάλεσε κάποιος φίλος από τους 4ΤΦ (σόρυ δεν θυμάμαι ποιος) - Πάνος έκανε το θαύμα του κ έτσι η πίστα έμοιαζε με off road παρά για ... πίστα!
Φίλε kavy γιατί το λες αυτό για τα megane? ξέρεις το κρουασανάκι του Πάνου (κατά κόσμος 'Γαμπρός' χιχι ) έχει μάθει ότι το πλάι είναι το σωστό κ το χειρόφρενο εν κινήσει πρέπει να είναι.... τραβηγμένο για να κινηθεί σωστά!
Πάντως είναι τρανή απόδειξη ότι τα Γαλλικά ΔΕΝ σπάνε ΔΕΝ χαλάνεΚ η ατάκα αγνώστου (προς εμένα) σε φίλο του ενώ ταυτόχρονα το ένα megane στην Κ9 ήταν διπλωμένο από πριν κ το άλλο μεταξύ Κ7-Κ8 έγραφε μεγαλοπρεπέστατη έξοδο όσο έκλειναν τα συμβόλαια για το αγροτεμάχιο κ ιδιωτικό δρόμο... 'καλά το παιδί με το κόκκινο έχει περάσει μία φορά σαν 'άνθρωπος'.....? κ το άλλο έχει κάνει γύρο χωρίς έξοδο? '
Η αλήθεια ήταν ότι ο κάμπριο έκανε 2-3 γύρους 'κανονικούς' κ το megane II είχε κ καλά 'γυρίσματα' στην πίστα, απλά είχαμε άφθονο θέαμα!Μετά θέλοντας να τηρήσω την παράδοση του 4ΤΦ ότι σε κάθε ευκαιρία ΤΡΩΜΕ! ξεσήκωσα κόσμο για ανάβαση στα Δερβενοχώρια κ μάσα αλλά δυστυχώς μόνο 4-5 Renault κ ένα Ibiza ακολούθησαν, αφού οι υπόλοιποι προτίμησαν καφέ
Αχ κ είχαμε όμορφη διαδρομή κ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ από το φαγητό!Αλήθεια πότε ξαναπάμε πίστα για ολοκληρωμένη συνάντηση ???
-
Ε όλο και κάτι θα κανονίσουμε!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε όλο και κάτι θα κανονίσουμε!!εύμορφα πράγματα!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
εύμορφα πράγματα!!!
Ετσι έτσι! Να δούμε και τον Βαγγέλη που πήρε τα όρη και τα βουνά με το 'πορτοκάλι' του!
-
θερμή παράκληση ο νικόλας να φάει με .... δελτίο αυτη τη φορα... ξεκατινιαστήκαμε στο παιδάκι αδερφακι μου...... παλι.....
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
θερμή παράκληση ο νικόλας να φάει με .... δελτίο αυτη τη φορα... ξεκατινιαστήκαμε στο παιδάκι αδερφακι μου...... παλι.....Α! όλα κ όλα!
ξεκινήσαμε με 4πλό γκρικ κόφι (από το σπίτι στην πίστα... πφφφφφφφ ) μετά χτυπήσαμε διάφορα, συνεχίσαμε με λουκάνικα, κοψίδια, λίπη, μπριζολίδια, παϊδάκια κ..... ολοζώντανη (γμτ.... ) κλαρινοσυνοδία πάνω από τα κεφάλι μας... μαζί με έναν μπομπ σφουγγαράκη τετραγωνοπαντελονάκη πιασμένος από τα ... αχεμ... γκουχ γκουχ..., έκατσε κ ο χαλβάς από πάνω, άντε κ κάτι ωραία τζατζίκια (στην μύτη του πιρουνιού κ τέζα!!! αυτά είναι) βάλε κ την κατάβαση με βροχή κ την συνέχεια το βράδυ κ έγινε ο 'θρόνος' ο καλύτερος φίλος για το... βράδυΌσο για τον Βαγγέλη που αναφέρει ο kouk άσε.... που στρώσιμο? παντόφλαααααααα χιχι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
εύμορφα πράγματα!!!
Ετσι έτσι! Να δούμε και τον Βαγγέλη που πήρε τα όρη και τα βουνά με το 'πορτοκάλι' του!
Νικο περαστικα σου(εμαθα οτι ησουν σπιτι με γριππη)
Edit: Νικολα παντοφλα δεν εχει πεσει ακομα και την Παρασκευη εχουμε καταστρωσει το τελειο σχεδιο για την αναβαση μετα στρωσιματος που θα πραγματοποιησουμε και θα την γλυτωσω παλι..... ---> Οι γυναικες στο σπιτι και οι αντρες στα βουνα
-
ρε πως αλλάζουν οι καιροί....
από την κατοχή μέχρι και σήμερα τα ίδια... οι γυναίκες στο σπίτι και οι άντρες στα βουνα......
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Όπως επίσης χάρηκα ΠΟΛΥ πραγματικά που έτυχε να είναι κάποιοι από εσάς (όπως o gvala) στην είσοδο και πρόλαβαν να με ειδοποιήσουν για την κατάσταση της πίστας και δεν πέταξα τα 40 ευρώ στην είσοδό της προκειμένου να τα αρπάξουν οι ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣΦαίνομαι και είμαι οργισμένος αλλά πως να μην είμαι όταν το παλικάρι στην είσοδο δεν φροντίζει να ενημερώνει τους (υποψήφιους) πελάτες για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση της πίστας και κατόπιν αυτοί να επιλέγουν αν θα σκάσουν τα ζεστά 40 ευρωπουλάκια. Ήταν βλέπετε μια χαρά η μέρα και υπήρχε μεγέλη προσέλευση κόσμου - να χάσουνε τόσες εισπράξεις δεν θα ήταν φρόνιμο
Πολλά παιδιά πληρώσανε και μετανιώσανε οικτρά!!!!Φρόνιμο είναι κύριοι να ενημερώνετε τον πελάτη για το τι πρόκειται να συναντήσει μέσα στην πίστα.
**Να του πείτε **πως στα φρένα της ευθείας (από τα 100 μέτρα μέχρι την 6) για την Κ6 έχει ένα απίστευτο φίλμ(sic) λάσπης ενώ μέσα στην Κ6 είχε τόσο νερό που ένας παπάς έλειπε, μέρα που ήτανε, να πετάγαμε το Σταυρό (χαλαρά θα τον χάναμε) και όσοι θαρραλέοι θα κάνανε βουτιά........
**Να του πείτε **πως αν βγει από την 6 μετά στην 7 έχει άλλο ένα φίλμ λάσπης παρόμοιο με το προηγούμενο και πως οι τροχοί δεν θα έχουν προλάβει να καθαρίσουν για τις 8-9.......Το μόνο ευχάριστο για μένα ήταν που βρήκα καλούς φίλους και τα λέγαμε όμορφα.
Μια απο τα ίδια..
Να πώ κι εγώ οτι οι συνθήκες μέσα στην πίστα ήταν αθλιες.. με λακούβες απο νερό στα 'πατήματα' πέτρες χώματα και ένα παχύ στρώμα λάσπης στην έξοδο της Κ6... Κρίμα και αίσχος μαζί αφού στην είσοδο, ο μόνος και έρημος υπάλληλος (που θυμίζει κάτι απο σκοπό σε απομακρισμένο φυλάκιο) δεν σε προειδοποιούσε για την αδυναμία της επιχείρησης να κρατήσει τον χώρο καθαρό... Ελεος ξερουμε οτι δεν είμαστε στο νίρμπουργκρινγκ αλλά δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα απο δυο τρεις σκούπες.ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΦΕΡΕ ΤΑ 40€ ΑΛΛΑ ' ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΛΟΚ' ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΠΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΗΝΑ..
-
για το θέμα της απόδειξης απλά να πώ πως εγώ πήρα απόδειξη... τώρα αυτό έγινε στις 10:20 που έφτασα. αν αργότερα είχε όντως ξεμείνει από μπλόκ ή αποφάσισε να κρατήσει κανα μποναμα δεν το ξέρω
-
Προσωπικά βρίσκω λίγο υπερβολικά τα παραπάνω. Εφτασα σχετικά αργά, κατά τις 1:00, και το παιδί στην είσοδο με ενημέρωσε ότι θα ήταν ανοιχτά για μισή περίπου ώρα ακόμα γιατί είχαν τηλεοπτικό γύρισμα, και πρότεινε να μην μπω.
Αφού του εξήγησα ότι είχα αλλάξει λάστιχα επί τούτου και δεν ήθελα να πάει ο κόπος και τα χιλιόμετρα για φτάσω μέχρι εκεί χαμένα και θα έμπαινα έστω και για μισή ώρα, με ενημέρωσε για τις λάσπες και τα νερά που υπήρχαν, πριν πληρώσω.
Παρά την κατάσταση αυτή, το διασκέδασα και το ευχαριστήθηκα το ίδιο με προηγούμενες επισκέψεις μου, συν το ότι αυτή η φορά ήταν και πιο διδακτική αφού μπορούσες να δεις συμπεριφορά του αυτοκινήτου και οδηγικές αντιδράσεις σε δύσκολες συνθήκες που μπορούν κάλλιστα να τύχουν και στον δρόμο.
Και επειδή συνήθως όποτε γίνεται συζήτηση για την πίστα αναφέρονται μόνο τα αρνητικά, δεν έχει αναφερθεί κανείς στο ότι προτού αναλάβουν την διαχείριση οι Τεχνικές Εκδόσεις, η είσοδος ήταν 55 Ε, ενώ τώρα έχει μειωθεί στα 40 Ε. Αυτό εμένα μου δείχνει ότι κάθε άλλο παρά να τα 'αρπάξουν' θέλουν ...
-
Για το θέμα των αποδείξεων καλό θα είναι να μην αφήνουμε αιχμές (ειδικά για κάποιον υπάληλο) .
Αν υπάρχει οποιαδήποτε απορία, ίσως ένα τηλεφώνημα στη μητρική εταιρεία να το λύσει. -
kamia aixmi kai zito siggnomi gia to xumoraki sxetika me to thema... tazio u r right my friend.
-
-
Καλα, περα απο την κοροιδια των 40 ευρω για 1-2 ωρες, ασχημη εντυπωση μου εκανε οτι ο υπαλληλος της πιστας αφησε μερικους γνωστους του στο τελος, να μπουν στην πιστα χωρις να πληρωσουν, και καθησαν και αυτοι πανω απο ωρα μεσα στην πιστα.
Κριμα.(Αναφερομαι στις 6-1-2006)
-
Στο χέρι σου είναι αν θα κάτσεις 1 ή 2 ώρες. Τα 40 ευρώ σου εξασφαλίζουν πρόσβαση στην πίστα για πολύ παραπάνω. Εκτός κι αν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένη μέρα, όπου η πίστα άνοιξε για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Και μερικές φωτογραφίες από την περασμένη βροχερή Τετάρτη. Μπορείτε να δείτε το RX8 να ξεπροβάλλει από τις λάσπες αλλά και τη **σπασπένη ζάντα **του έτερου ΜΧ5, μετά από επαφή με 'ερεθισμένο' κερμπ.Den vlepo foto alla ypotheto oti itan megali lamakia na tou simvei ayto...
-
αντε να δούμε και πως θα ναι με χιόνι την επόμενη φορά....
-
αντε να πάμε να δούμε και με χιόνι πως θα ναι...
Παμε Μεγαρα;