-
Κάκιστα κατέβηκες την 1η φορά από το ταξί. Θα μου πεις βέβαια βιαζόσουν, προσωπικά όμως θα του είχα πει ότι είτε με πας εκεί που θέλω ΜΟΝΟ μου και γρήγορα, είτε καλώ την αστυνομία εδώ και τώρα.
-
Εντάξει αυτό που μου έχει κάνει εμένα ταρίφας να με παρατήσει στην παραλιακή 3 το βράδυ κοντά στο ύψος του Εν Πλω γιατί σιχάθηκε λέει αυτή τη ζωή (φανερά τρελός, πέρα για πέρα) και μάλιστα μέσα στο σκοτάδι σβήνει και τα φώτα μέχρι να απομακρυνθεί για να μη δω πινακίδα κ να μετά να μην περνάει ταξί με τίποτα τέτοια ώρα από εκεί... δεν έχει τύχει σε άλλον ίσως και μακάρι να μην τύχει.
-
Ρε φιλε Ελεος....απο τοτε που διαβασα που ειχες πατησει σκατα και ειχες μπει στο αμαξι...ολα στραβα σου πανε...παρε κανα ματοχαντρο ρε συ.
-
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γκαντέμης έχω υπάρξει στη ζωή μου Τουλάχιστον το αμάξι είναι πλέον πεντακάθαρο μετά από βιολογικό καθαρισμό (120 ευρώ ) Ας μην τα θυμάμαι καλύτερα γιατί δίνω μάθημα αύριο και θα συγχιστώ
-
Νταξ ρε φιλε τι να πει και το κιντ που πληρωνει εναν καφε 170 €
-
Αυτό δεν έχει πέσει στην υπόληψή μου, αν υπάρχει link ευχαρίστως να διαβάσω για να λιώσω
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Αυτό δεν έχει πέσει στην υπόληψή μου, αν υπάρχει link ευχαρίστως να διαβάσω για να λιώσωΣτην υποληψη σου θα πεσει στο κιντ αν μαθεις τι εκανε...δεν το εχει γραψει μεσα στ οφορουμ...οποτε νταξ δεν λεει να τον ξεφτυιλήσω
-
Ναι μάλλον αντίληψη ήταν η σωστή λέξη αλλά το 4TΦ παρέα με GSM δίκτυα απαιτούν πολλούς πόρους από τον εγκέφαλο και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω
Αν γραφτεί πάντως τπτ περιμένω ενημερωτικό pm -
Ο χρήστης Kostis_Mic έγραψε:
Βρήκα το τόπικ αυτό να πω τον πόνο μου...
Εδώ και κάτι μήνες χρησιμοποιώ πολύ συχνά ταξί...Από Μεσογείων (νομισματοκοπείο) για Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου...Παραμονές Χριστουγέννων. Σταματάω ταξί. 4 παρά απόγευμα. Του λέω 'στην πολυτεχνειούπολη'...Στα 5 μέτρα από μένα, φρενάρει απότομα να πάρει δεύτερη γριά που είχε μείνει στη στάση. Του λέω 'βιάζομαι, για αυτό και πήρα ταξί'. Μου απαντά 'άκου να σου πω, εγώ δεν θα πάω άδειος' ... (περιμένετε, έχει κ άλλο...) Η γριά δεν του 'κανε, σταματά στην επόμενη, του λέει 'Κυψέλη;' με το γνωστό παρακλητικό ύφος... Της λέει 'έμπα μέσα'... Του λέω 'δεν σας είπα Πολυτεχνείο στην Πατησίων, αλλά Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου'... @Α δεν μπορώ να σε πάω', μου απαντά... 'έλα; γιατί;' 'δεν σε πάω λέμε' μου λέει και με σταματά ο ηλίθιος στη Μεσογείων... του λέω, 'αυτό είναι αυτόφορο, το ξέρετε;' εκεί χάνει την μαγκιά του και αρχίζει και φωνάζει... 'πάω να αλλάξω' μου πετά (υπόψιν, 2.30 με 3 το μεσημέρι αλλάζουν οι ταρίφες...μην σας ξεγελάνε...) βιαζόμουν πολύ και του την έκανα τη χάρη αν και μέσα στα μπινελίκια του είπα και ένα 'έχω τον αριθμό σου' για να φοβηθεί λίγο...
Κάποια στιγμή θα σας πω και μια άλλη ιστορία για έναν ταρίφα που από Μεσογείων για Πεντέλη με άφησε στο Σταυρό γιατί λέει πήγαινε Αεροδρόμιο (!) (αλλά σταμάτησε ο βλάκας...) και από Σταυρό δεν μπήκε Αττική Οδό αλλά έστριψε Γλυκά Νερά ..
Σαν γενική οδηγία, όταν κάνετε νεύμα και σταματήσει ο ταρίφας και δεν υπάρχει άλλος μέσα, μπείτε μέσα. Δεν έχει δικαίωμα να σας κατεβάσει ακόμα και αν του πείτε να κάνει την ομόνοια κύκλο μέχρι να ζαλιστείτε...! Αν αρνηθεί να σας πάει, απειλήστε με αυτόφορο! Αι σιχτίρ πια...
Τηλέφωνο στην Τροχαία να μάθεις ποιο γραφείο είναι αρμόδιο για τη Μεσογείων. Πας και υποβάλλεις επώνυμη καταγγελία. Διεύθυνση δεν βάζεις δική σου (για τυχόν αντίποινα) αλλά κάποιου φίλου ώστε να παραλάβει και να σου δώσει την όποια αλληλογραφία. Για τηλέφωνο βάζεις κάποιο καρτοκίνητο και όχι το κανονικό σου ή του σπιτιού (και χάσεις τον ύπνο σου.
-
Κάτι 'εκπρόσωποι του Σ.Α.Τ.Α.' που έγραφαν προ καιρού σε αυτό το θέμα που είναι για να μας που τις απόψεις τους;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάτι 'εκπρόσωποι του Σ.Α.Τ.Α.' που έγραφαν προ καιρού σε αυτό το θέμα που είναι για να μας που τις απόψεις τους;Θα κάνω κάνα έγκλημα με κανένα #!$@$#@ταρίφα καμιά μέρα απ' αυτές που 'ρχονται, έχουν ξεφύγει εντελώς
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κάτι 'εκπρόσωποι του Σ.Α.Τ.Α.' που έγραφαν προ καιρού σε αυτό το θέμα που είναι για να μας που τις απόψεις τους;Μαλλον ειναι σοβαροι ανθρωποι και δεν θελουν να παρουν το μερος των υπολοιπων ζωων
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κάτι 'εκπρόσωποι του Σ.Α.Τ.Α.' που έγραφαν προ καιρού σε αυτό το θέμα που είναι για να μας που τις απόψεις τους;
Θα κάνω κάνα έγκλημα με κανένα #!$@$#@ταρίφα καμιά μέρα απ' αυτές που 'ρχονται, έχουν ξεφύγει εντελώς
Ψυχραιμία. Ειδικά όταν οδηγείς αυτοκίνητο εταιρικό ή 'ξένο' είναι εύκολο να τους δώσεις να καταλάβουν ότι πρέπει να είναι φρόνιμοι στο δρόμο.
Μαλλον ειναι σοβαροι ανθρωποι και δεν θελουν να παρουν το μερος των υπολοιπων ζωων
Αν ήταν σοβαροί, δε θα ήταν 'εκπρόσωποι' της συγκεκριμένης κατηγορίας 'επαγγελματιών'.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα κάνω κάνα έγκλημα με κανένα #!$@$#@ταρίφα καμιά μέρα απ' αυτές που 'ρχονται, έχουν ξεφύγει εντελώςKrusenstern vs Tarifen II: The sequel.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Θα κάνω κάνα έγκλημα με κανένα #!$@$#@ταρίφα καμιά μέρα απ' αυτές που 'ρχονται, έχουν ξεφύγει εντελώς
Krusenstern vs Tarifen II: The sequel.
-
Φρίκη σήμερα με ταρίφα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Όπως πήγαινε με καμιά 60άρα χλμ ο ταρίφ στη μεσαία λωρίδα, μια γυναίκα βγαίνει απότομα και του κάνει νόημα οπότε χωρίς φυσικά φλας ή αλάρμ αυτός τσαρουχώνει φρένο και κόβει να μπει στη δεξιά για να σταματήσει. Εμ έλα που ήταν άνθρωπος με μηχανή στη δεξιά που δεν μπόρεσε να φρενάρει (σηκώθηκε στην μπροστινή ρόδα!) και έσκασε στο πορτ παγκάζ του Octavia. Ο ταρίφας σε κλάσματα δευτερολέπτου βγαίνει και του φωνάζει μου κατέστρεψες τη δουλειά μου ρε #$(%% χωρίς να δώσει σημασία που ο άνθρωπος ήταν πεσμένος κάτω
Θάνατος .- -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Φρίκη σήμερα με ταρίφα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.Όπως πήγαινε με καμιά 60άρα χλμ ο ταρίφ στη μεσαία λωρίδα, μια γυναίκα βγαίνει απότομα και του κάνει νόημα οπότε χωρίς φυσικά φλας ή αλάρμ αυτός τσαρουχώνει φρένο και κόβει να μπει στη δεξιά για να σταματήσει. Εμ έλα που ήταν άνθρωπος με μηχανή στη δεξιά που δεν μπόρεσε να φρενάρει (σηκώθηκε στην μπροστινή ρόδα!) και έσκασε στο πορτ παγκάζ του Octavia. Ο ταρίφας σε κλάσματα δευτερολέπτου βγαίνει και του φωνάζει μου κατέστρεψες τη δουλειά μου ρε #$(%% χωρίς να δώσει σημασία που ο άνθρωπος ήταν πεσμένος κάτω
Θάνατος .-Ποια ηταν η συνεχεια του πραγματος?
Αμα θες/μπορεις και εχεις κρατησει, δως μου τον αριθμο του ταριφα με πμ
-
Έδωσες τα στοιχεία σου σε θύμα/τροχαία; Μην βγει κερατάς και δαρμένος ο τύπος με τη μηχανή.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Φρίκη σήμερα με ταρίφα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.Όπως πήγαινε με καμιά 60άρα χλμ ο ταρίφ στη μεσαία λωρίδα, μια γυναίκα βγαίνει απότομα και του κάνει νόημα οπότε χωρίς φυσικά φλας ή αλάρμ αυτός τσαρουχώνει φρένο και κόβει να μπει στη δεξιά για να σταματήσει. Εμ έλα που ήταν άνθρωπος με μηχανή στη δεξιά που δεν μπόρεσε να φρενάρει (σηκώθηκε στην μπροστινή ρόδα!) και έσκασε στο πορτ παγκάζ του Octavia. Ο ταρίφας σε κλάσματα δευτερολέπτου βγαίνει και του φωνάζει μου κατέστρεψες τη δουλειά μου ρε #$(%% χωρίς να δώσει σημασία που ο άνθρωπος ήταν πεσμένος κάτω
Θάνατος .-ΨΟΦΟΣ!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Φρίκη σήμερα με ταρίφα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Όπως πήγαινε με καμιά 60άρα χλμ ο ταρίφ στη μεσαία λωρίδα, μια γυναίκα βγαίνει απότομα και του κάνει νόημα οπότε χωρίς φυσικά φλας ή αλάρμ αυτός τσαρουχώνει φρένο και κόβει να μπει στη δεξιά για να σταματήσει. Εμ έλα που ήταν άνθρωπος με μηχανή στη δεξιά που δεν μπόρεσε να φρενάρει (σηκώθηκε στην μπροστινή ρόδα!) και έσκασε στο πορτ παγκάζ του Octavia. Ο ταρίφας σε κλάσματα δευτερολέπτου βγαίνει και του φωνάζει μου κατέστρεψες τη δουλειά μου ρε #$(%% χωρίς να δώσει σημασία που ο άνθρωπος ήταν πεσμένος κάτω
Θάνατος .-ΨΟΦΟΣ!
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες