-
εγω δεν καταλαβαινω γιατι (μονο στην ελλαδα?) προσπαθει ο καθενας να δικαιολογησει τον κλαδο του/ομαδα του κτλπ..??γιατι να τα παιρνετε τοσο πατριωτικα ολα?δηλαδη ο τι ελ τζι προσπαθει αντι να παραδεχτει το αυτονοητο και να κραξει τους κακους συναδελφους του να μας πει οτι υπαρχουν κ αλλα λαμογια και οτι δυσκολα βγαζει μεροκαματο ενας ταξιτζης και οτι ετσι ειναι το επαγγλεμα πρεπει να γινονται αυτα ειναι στη φυση του επαγγελματος κτλπ....ρε αντε γεια.........γινεται πυρκαγια βγαινει πρωτος πρωτος ο αρχιπυρσβεστης να πει οτι εφτασε πολυ γρηγορα η πυροσβεστικη κ εκανε τα αδυνατα δυνατα,γινεται ατυχημα βγαινει ο εκαβιτης και λεει οτι φτασανε οσο πιο γρηγορα μπορουσανε κανανε οτι ητανε δυνατο......πεφτει κραξιμο στους ταξιτζηδες κ επειδη ολοι εχουμε χρησιμοποιησει ταξι και ξερουμε μην εχοντας αλλα επιχειρηματα δικαιολογειται οτι υπαρχουνε κ αλλα λαμογια και οτι του τυχαινουν διαδρομες 3 ευρω με πελατες που δινουν πενηνταευρα...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Όσον αφορά τη ζώνη ασφαλείας, το ότι δεν τη φοράτε είναι κακό του κεφαλιού σας, ο πελάτης πού φταίει σε αυτό; Αν μάλιστα ο ΚΟΚ δε σας υποχρεώνει τότε αυτός που τον έγραψε θέλει κρέμασμα διότι εσείς είστε περισσότερες ώρες στους δρόμους άρα αναλογικά διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο.
Οσον αφορα την ζωνη , γνωριζουμε ολοι την αναγκαιοτητα της , αλλα υπαρχουν κ ορισμενες ιδιαιτεροτητες ως αναφορα το ταξι κ αλλες κατηγοριες σχετικων με μεταφορες επαγγελματων...λογω των συχνων στασεων ...επιβιβασεων και αποβιβασεων του οδηγου ...
Αυτο που αναφερεις για τον νομοθετη , αλλα και τους υπευθυνους για την τηρηση των νομων , κρατησε το γιατι θα μας χρειαστει πολλες φορες
Επ' αυτού μόνο θα απαντήσω, μιας και τα υπόλοιπα λίγο-πολύ συζητιούνται και από άλλους συμφορουμάδες:
Δεν μπορώ να δεχτώ καμία δικαιολογία για τη μη χρήση της ζώνης. Τι σημαίνει δηλαδή ότι μπαινοβγαίνετε από το όχημά σας συνέχεια; Οι συνάδελφοί σας σε Ιταλία και Γερμανία (αυτές τις χώρες έχω επισκεφτεί, δεν εκφέρω γνώμη για τις υπόλοιπες) πώς καταφέρνουν με μια κίνηση να απασφαλίσουν την ζώνη και να βγουν από το αυτοκίνητο;
Δεν πάω να το παίξω αδέκαστος ούτε σκληρός νομοθέτης, προσπαθώ απλά να σου δώσω να καταλάβεις πως η ζώνη δεν είναι «αγγαρεία» για να λες «ώχου μωρέ, ποιος κάθεται να τη μπαζοβγάζει». Για το δικό σου (και των συναδέλφων σου φυσικά) καλό είναι. Εγώ δεν έχω να κερδίσω κάτι αν εσύ φοράς ή όχι τη ζώνη σου, εσύ όμως έχεις σε ενδεχόμενο ατύχημα (φτου κακά, μακρυά από εμάς).
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εγω δεν καταλαβαινω γιατι (μονο στην ελλαδα?) προσπαθει ο καθενας να δικαιολογησει τον κλαδο του/ομαδα του κτλπ..??γιατι να τα παιρνετε τοσο πατριωτικα ολα?δηλαδη ο τι ελ τζι προσπαθει αντι να παραδεχτει το αυτονοητο και να κραξει τους κακους συναδελφους του να μας πει οτι υπαρχουν κ αλλα λαμογια και οτι δυσκολα βγαζει μεροκαματο ενας ταξιτζης και οτι ετσι ειναι το επαγγλεμα πρεπει να γινονται αυτα ειναι στη φυση του επαγγελματος κτλπ......Eγω δεν προσπαθησα να υπερασπιστω κανεναν κλαδο , απλα προσπαθησα να δωσω εξηγησεις σε καποια πραγματα..
Εκανα αναφορες και σε αλλα επαγγελματα ,γιατι ολοι αποτελουμε μερος της ιδιας κοινωνιας κ πρεπει να βλεπουμε την πραγματικοτητα ..
Δηλαδη τι να πουμε οτι πολλοι ταξιτζηδες δεν κανουν σωστα την δουλεια τους ???
Ο πρωτος που το παραδεχεται αυτο ειμαι εγω...Απο εκει και περα να μην πω ομως οτι δυστυχως αυτο δεν γινεται μονο απο τους ταξιτζηδες , αλλα και απο αλλους επαγγελματιες...υπαλληλους ,επιστημονες κ.λ.π??
Απο εκει και περα δεν πρεπει να δουμε για ποιον λογω υπαρχουν καποιες αντικειμενικα ή υποκειμενικα κακες συμπεριφορες ??
Μονο να καταδικαζουμε ξερουμε ??
Απ'οτι βλεπω ομως απο την συμπεριφορα καποιων , ειναι περιττο ...
Με την 'δημοκρατικη' τους συμπεριφορα εχουν ηδη καταδικασει πριν δικασουν .......και βεβαια θα πρεπει να τους συγχαρουμε για το ταλεντο τους στο 'χιουμορ'/ειρωνια .......
Αλλωστε μιλαμε για τους αψεγαδιαστους επαγγελματιες ....
Μπραβο παιδια ..... -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Επ' αυτού μόνο θα απαντήσω, μιας και τα υπόλοιπα λίγο-πολύ συζητιούνται και από άλλους συμφορουμάδες:
Δεν μπορώ να δεχτώ καμία δικαιολογία για τη μη χρήση της ζώνης. Τι σημαίνει δηλαδή ότι μπαινοβγαίνετε από το όχημά σας συνέχεια; Οι συνάδελφοί σας σε Ιταλία και Γερμανία (αυτές τις χώρες έχω επισκεφτεί, δεν εκφέρω γνώμη για τις υπόλοιπες) πώς καταφέρνουν με μια κίνηση να απασφαλίσουν την ζώνη και να βγουν από το αυτοκίνητο;
Δεν πάω να το παίξω αδέκαστος ούτε σκληρός νομοθέτης, προσπαθώ απλά να σου δώσω να καταλάβεις πως η ζώνη δεν είναι «αγγαρεία» για να λες «ώχου μωρέ, ποιος κάθεται να τη μπαζοβγάζει». Για το δικό σου (και των συναδέλφων σου φυσικά) καλό είναι. Εγώ δεν έχω να κερδίσω κάτι αν εσύ φοράς ή όχι τη ζώνη σου, εσύ όμως έχεις σε ενδεχόμενο ατύχημα (φτου κακά, μακρυά από εμάς).
Μα συμφωνουμε για την χρηση της ζωνης, προσωπικα δεν εχω προβλημα..αλλωστε καποιοι ταξιτζηδες την φορανε ....Αποφαση του 'κρατους' ειναι (οπως σου ειπα θα βρουμε το κρατος πολλες φορες μπροστα μας ) .....
Αλλα τι περιμενεις απο ενα κρατος που οι ιδιοι οι νομοθετες δεν εφαρμοζουν τους νομους τους ??Αυτο ομως που πρεπει να γινει ειναι να φυγει εξ'ολοκληρου η ευθυνη απο τον ταξιτζη για τον αν ο πελατης ΔΕΝ φοραει την ζωνη του ....
Οπως επισης να κανουν υπομονοι και οι υπολοιποι οδηγοι οταν υπαρχει καθυστερηση στην εκινηση του ταξι τι στιγμη που θα πρεπει να βοηθηθει π.χ καποιος ηλικιωμενος να φορεσει την ζωνη....
Μου εχει συμβει πολλες φορες να σταματαω για να παρω μεχρι και ατομο με καροτσακι απο κλινικη και απο πισω να κορναρει καποιος .....Οσο για τα υπολοιπα που λες οτι συζητουνται , μαλλον δεν συζητουνται , αλλα λιδωρουνται....
Αυτο που κανουμε οι δυο μας λεγεται συζητηση...υ.γ Η προηγουμενη αναφορα μου οσον αφορα την χρηση ζωνης εγινε με σκοπο να πειραξω καποιους ...συνομιλητες μας ...που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι 'και ποιοι ειναι οι ταξιτζηδες που δεν φορουν ζωνη !!'
-
Σε ρώτησα μερικές σελίδες στο ποστ που ανέφερα, που δεν το σχολίασες καθόλου. Πες μας λοιπόν:
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν μου λες, γιατί προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα κακά; Αλλά για να έχουμε και καλό ρώτημα, για πες μου τα εξής: γιατί επιλέγουν κούρσες από τους σταθμούς μεταφορών, γιατί δεν φροντίζουν για την καθαριότητα των ίδιων και των οχημάτων τους, γιατί αλλάζουν λωρίδες χωρίς φλας, κάνουν χαρωτικές σφήνες και περνάνε με κόκκινο; Επίσης γιατί προσπαθούν να κλέψουν στα ρέστα και γιατί έτσι και τους πεις προορισμό που δεν τους αρέσει σε κοροϊδεύουν μέσω του cb με τα φιλαράκια σου.
Εδώ είμαστε...
Εξήγησέ μου λοιπόν για ποιόν λόγο υπάρχουν όλες αυτές οι άθλιες συμπεριφορές, θέλω πραγματικά να μάθω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ρώτησα μερικές σελίδες στο ποστ που ανέφερα, που δεν το σχολίασες καθόλου. Πες μας λοιπόν:Εξήγησέ μου λοιπόν για ποιόν λόγο υπάρχουν όλες αυτές οι άθλιες συμπεριφορές, θέλω πραγματικά να μάθω.
Επειδη εσυ ο ιδιος ειχες πει οτι δεν θελεις να μαθεις γιατι ολα ειναι δικαιολογιες ..
Επισης νομιζα πως δεν θελεις να μιλας με καποιον που εχει φασιστικη νοοτροπια ... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μα το φανταζεσαι να εισαι πχ στη τραπεζα και να λεει ο ταμιας: '-Εσυ, το γκομενακι με τα κοκκινα, για ελα...'Ναι ...γιατι εσυ δεν εχεις δει πελατες που προτιμουνται στην τραπεζα...να παρακαμπτουν ουρες...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Σε ρώτησα μερικές σελίδες στο ποστ που ανέφερα, που δεν το σχολίασες καθόλου. Πες μας λοιπόν:
Εξήγησέ μου λοιπόν για ποιόν λόγο υπάρχουν όλες αυτές οι άθλιες συμπεριφορές, θέλω πραγματικά να μάθω.
Επειδη εσυ ο ιδιος ειχες πει οτι δεν θελεις να μαθεις γιατι ολα ειναι δικαιολογιες ..
Επισης νομιζα πως δεν θελεις να μιλας με καποιον που εχει φασιστικη νοοτροπια ...Συγγνώμη, τον ορισμό της δικαιολογίας τον ξέρεις; Αυτά που θα πεις, **είναι **δικαιολογίες. Από κει και πέρα, επαφίεται στην κρίση του καθενός το πόσο οι δικαιολογίες αυτές θα μειώσουν το αρνητικό συναίσθημα που προκαλούν τέτοιες πρακτικές.
Επιπλέον, το να λες ότι ΟΛΟΙ κλέβουν ή τέλος πάντων δεν είναι σωστοί επαγγελματίες είναι το κλασσικότερο παράδειγμα ολοκληρωτικής νοοτροπίας. Εγώ ποτέ δεν σου είπα ότι **όλοι **οι ταξιτζήδες είναι κακοί και κατά συνέπεια 'ταρίφες', αλλά τουλάχιστον εδώ μέσα έχω εκφράσει κρίση και άποψη για τους ταρίφες και μόνο. Μάλιστα, όσες φορές έχει τύχει να επιβιβαστώ σε σωστό επαγγελματία το έχω γράψει εδώ, αντίθετα φυσικά με τις φορές που έχω βρει άσχετους και χείριστους.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Μα το φανταζεσαι να εισαι πχ στη τραπεζα και να λεει ο ταμιας: '-Εσυ, το γκομενακι με τα κοκκινα, για ελα...'
Ναι ...γιατι εσυ δεν εχεις δει πελατες που προτιμουνται στην τραπεζα...να παρακαμπτουν ουρες...
Και πάλι, αυτό τι σχέση έχει ακριβώς;;; Είναι λάθος ή όχι μία ταμίας να προτιμήσει εμένα από εσένα επειδή είμαι πιο όμορφος από εσένα; Αν συμφωνήσουμε σε αυτό, πρέπει η δεν πρέπει να καταδικαστεί μια τέτοια συμπεριφορά, και στην συνέχεια να παρθούν μέτρα για την αντιμετώπιση της **συγκεκριμένης **συμπεριφοράς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Συγγνώμη, τον ορισμό της δικαιολογίας τον ξέρεις; Αυτά που θα πεις, **είναι **δικαιολογίες. Από κει και πέρα, επαφίεται στην κρίση του καθενός το πόσο οι δικαιολογίες αυτές θα μειώσουν το αρνητικό συναίσθημα που προκαλούν τέτοιες πρακτικές.
Ο ορισμος της λεξης 'δικαιολογια' ειναι αλλος απο αυτον που χρησιμοποιουμε εμεις σημερα, αλλα δεν ειναι του παροντος....
Εγω λοιπον δεν θα 'δικαιολογησω' , αλλα θα προσπαθησω να εξηγησω ουτως ωστε να σχηματισεις μια ποιο ολοκληρωμενη αποψη για το θεμα.....απλα κ μονο λογω της προηγουμενης μου ιδιοτητας ..Επιπλέον, το να λες ότι ΟΛΟΙ κλέβουν ή τέλος πάντων δεν είναι σωστοί επαγγελματίες είναι το κλασσικότερο παράδειγμα ολοκληρωτικής νοοτροπίας. Εγώ ποτέ δεν σου είπα ότι **όλοι **οι ταξιτζήδες είναι κακοί και κατά συνέπεια 'ταρίφες', αλλά τουλάχιστον εδώ μέσα έχω εκφράσει κρίση και άποψη για τους ταρίφες και μόνο. Μάλιστα, όσες φορές έχει τύχει να επιβιβαστώ σε σωστό επαγγελματία το έχω γράψει εδώ, αντίθετα φυσικά με τις φορές που έχω βρει άσχετους και χείριστους.
Δεν ειπα οτι ΟΛΟΙ κλεβουν ...λαθος κανεις ...
Ειπα οτι και οι ταξιτζηδες ειναι ενα κομματι μιας κοινωνιας η οποια δεν ειναι και στα καλυτερα μας .....και οτι σε ΟΛΑ τα επαγγελματα υπαρχουν απαραδεκτες συμπεριφορες και με πολλυ χειροτερες επιπτωσεις απο μια λογομαχια που θα εχεις π.χ με ενα οδηγο ταξι....
Που βρισκεις τον ολοκληρωτισμο στα λεγομενα μου ....??
Λεω κατι που δεν το γνωριζεις ? -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ρώτησα μερικές σελίδες στο ποστ που ανέφερα, που δεν το σχολίασες καθόλου. Πες μας λοιπόν:Δεν μου λες, γιατί προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα κακά; Αλλά για να έχουμε και καλό ρώτημα, για πες μου τα εξής: γιατί επιλέγουν κούρσες από τους σταθμούς μεταφορών, γιατί δεν φροντίζουν για την καθαριότητα των ίδιων και των οχημάτων τους, γιατί αλλάζουν λωρίδες χωρίς φλας, κάνουν χαρωτικές σφήνες και περνάνε με κόκκινο; Επίσης γιατί προσπαθούν να κλέψουν στα ρέστα και γιατί έτσι και τους πεις προορισμό που δεν τους αρέσει σε κοροϊδεύουν μέσω του cb με τα φιλαράκια σου.
Εδώ είμαστε...
Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αστυνόμευση - είναι κακό πράγμα η αστυνόμευση (μπάτσοι κλπ). Χάνει ψήφους η εκάστοτε κυβέρνηση από τους 'δημοκράτες' έλληνες που αρνούνται την αστυνόμευση.
Αν πιάσει η κάμερα ΕΝΑ ταξιτζή να αρνείται μίσθωση, θα τον σταυρώσουν, θα τον ατιμάσουν - λες και δεν είναι ο κανόνας αυτός.
ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ με αυστηρούς κανόνες και ΟΡΙΑ. Μπορούν να αστυνομεύουν ΕΚΕΙ αλλά όχι ΕΚΕΙ. Αλλιώς περιμένετε τη Δευτέρα Παρουσία να κριθούν οι κακοί.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Τι σχέση έχει ακριβώς το τι γίνεται με τα άλλα επαγγέλματα; Επειδή δλδ ο γείτονας κλέβει ας κλέψουμε και εμείς; Τουλάχιστον εδώ, κράζουμε ό,τι στραβό δούμε, είτε το κάνει ο ταρίφας είτε ο φούρναρης.
Ταξιτζής είσαι;
**Ειδες που κ εσυ λες οτι ολοι κλεβουν **?? και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο τους κιτρινιαρηδες , βρωμιαρηδες , αξεστους ταριφες ...
Αν κ δεν βλεπω κανεις να σχολιαζει τους φουρναρηδες , εγω δεν ειπα αυτο που καταλαβες ....Και σου απάντησα ότι φυσικά δεν λέω εγώ ότι όλοι κλέβουν κτλ κτλ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και πάλι, αυτό τι σχέση έχει ακριβώς;;; Είναι λάθος ή όχι μία ταμίας να προτιμήσει εμένα από εσένα επειδή είμαι πιο όμορφος από εσένα; Αν συμφωνήσουμε σε αυτό, πρέπει η δεν πρέπει να καταδικαστεί μια τέτοια συμπεριφορά, και στην συνέχεια να παρθούν μέτρα για την αντιμετώπιση της **συγκεκριμένης **συμπεριφοράς;Πως δεν εχει σχεση ...δεν ειναι επιλογη πελατη αυτο ??
Ειδες λοιπον?
Βλεπουμε μια συμπεριφορα, την εξηγουμε/αιτιολογουμε κ την αντιμετωπιζουμε.... -
ΤLG
γιατί έφυγες από το επάγγελμα;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν μου λες, γιατί προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα κακά; Αλλά για να έχουμε και καλό ρώτημα, για πες μου τα εξής: γιατί επιλέγουν κούρσες από τους σταθμούς μεταφορών, γιατί δεν φροντίζουν για την καθαριότητα των ίδιων και των οχημάτων τους, γιατί αλλάζουν λωρίδες χωρίς φλας, κάνουν χαρωτικές σφήνες και περνάνε με κόκκινο; Επίσης γιατί προσπαθούν να κλέψουν στα ρέστα και γιατί έτσι και τους πεις προορισμό που δεν τους αρέσει σε κοροϊδεύουν μέσω του cb με τα φιλαράκια σου.
Εδώ είμαστε...
Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αστυνόμευση - είναι κακό πράγμα η αστυνόμευση (μπάτσοι κλπ). Χάνει ψήφους η εκάστοτε κυβέρνηση από τους 'δημοκράτες' έλληνες που αρνούνται την αστυνόμευση.
Αν πιάσει η κάμερα ΕΝΑ ταξιτζή να αρνείται μίσθωση, θα τον σταυρώσουν, θα τον ατιμάσουν - λες και δεν είναι ο κανόνας αυτός.
ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ με αυστηρούς κανόνες και ΟΡΙΑ. Μπορούν να αστυνομεύουν ΕΚΕΙ αλλά όχι ΕΚΕΙ. Αλλιώς περιμένετε τη Δευτέρα Παρουσία να κριθούν οι κακοί.
Δηλαδή Λεωνίδα αυτοί οι μη-επαγγελματίες είναι άμοιροι ευθυνών επειδή δεν υπάρχει αστυνόμευση;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εξήγησέ μου λοιπόν για ποιόν λόγο υπάρχουν όλες αυτές οι άθλιες συμπεριφορές, θέλω πραγματικά να μάθω.Γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αστυνόμευση - είναι κακό πράγμα η αστυνόμευση (μπάτσοι κλπ). Χάνει ψήφους η εκάστοτε κυβέρνηση από τους 'δημοκράτες' έλληνες που αρνούνται την αστυνόμευση.
ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ με αυστηρούς κανόνες και ΟΡΙΑ. Μπορούν να αστυνομεύουν ΕΚΕΙ αλλά όχι ΕΚΕΙ. Αλλιώς περιμένετε τη Δευτέρα Παρουσία να κριθούν οι κακοί.[/quote]
Τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα λες ..αλλα το κακο στην χωρα μας ξεκιναει αποο το κεφαλι και δυστυχως δεν υπαρχει θεληση για τιποτα ...
Ποιος να κανει αστυνομευση? Η σωστοι αστυνομικοι (οπως οι σωστο υ παλληλοι σε ολο το δημοσιο) κοιταν πως θα αποφυγουν τα μπλεξιματα ...
Το θεμα ομως δεν ειναι μονο η αστυνομευση ...
Ειμαστε ενας λαος που εχει χασει την ηθικη του τον σεβασμο και την ανοχη για τον συνανθρωπο κ απο εκει ξεκινουν ολα ....
Για αυτο φωναζω και λεω για τα υπολοιπα επαγγελματα με τις χειροτερες επιπτωσεις εξ αφορμης της ασυνειδησιας τους ....Π.χ
Εχετε δει δημοσιογραφος να πηγαινει φυλακη επειδη εγραψε πληρωμενη ειδηση?
Εχει κανεις εμπειρια απο πολεοδομια ???
και χιλιαδες αλλα ....
Τα λεω ολα αυτα οχι για να δωσω συγχωροχαρτι για τις ασχημες και απαραδεκτες συμπερφορες ορισμενων ταξιτζηδων, αλλα για να αποδειξω το αυτονοητο ...οτι στην Ελλαδα που ζουμε και στην κοινωνια που εχουμε φτιαξει ...αυτος ειναι ο κανονας ....
Για τα ταξι ?? Λυσεις υπαρχουν .....αλλα κανεις δεν ασχολειται ...
(εδω δεν ασχοληθηκαν με την προστασια της Παρνηθας... )
-
Φυσικά, το μπάχαλο στα ταξί υφίσταται επειδή 'επιτρέπεται'.
Ο υδραυλικός γιατί δεν κόβει απόδειξη; έπιασαν ποτέ κανέναν;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΤLGγιατί έφυγες από το επάγγελμα;
Επειδη πρεπει να εχεις γερα νευρα για να το κανεις .....και εγω δεν εχω ....
Επισης εχω και ενα ελλατωμα , οταν δουλευω θελω να αμοιβομαι για την εργασια που προσφερω ......οταν μαλιστα την κανω κ σωστα.. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φυσικά, το μπάχαλο στα ταξί υφίσταται επειδή 'επιτρέπεται'.Ο υδραυλικός γιατί δεν κόβει απόδειξη; έπιασαν ποτέ κανέναν;
Ατομική βούληση και προσωπική ευθύνη δλδ δεν υπάρχει;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Φυσικά, το μπάχαλο στα ταξί υφίσταται επειδή 'επιτρέπεται'.Ο υδραυλικός γιατί δεν κόβει απόδειξη; έπιασαν ποτέ κανέναν;
Διευκρινηση ...ο ταξιτζης δεν ειναι υποχρεωμενος να εκδοσει αποδειξη ...
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες