-
skye σκέφτηκες/οδήγησες το GP Abarth;
-
Eddie, απο miata περασαμε. Εστω, προηγουμενης γενιας, εξισου ενδιαφερον οδηγικα ομως με το NC (κατα πολλους περισσοτερο ενδιαφερον μαλιστα, για τα δικα μου κουλα χερια πανω κατω τα ιδια). Το κρατησαμε χρονια και το καταευχαριστηθηκαμε. Φτασαμε ~130000 και του ηπιαμε το αιμα. Κοιταζουμε μπροστα ομως, δεν ηθελα 'μια απ'τα ιδια', τα ορια του miata πιστεψε με τα εχω εξαντλησει.
Κοινως εκανα την κ@υλα μου, δε λεω, παμε γι'αλλα ομως.Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
skye σκέφτηκες/οδήγησες το GP Abarth;Δυστυχως το πρωτο μου κριτηριο ειναι να.. μου αρεσει ενα αυτοκινητο. Οσο τελειο και αν ειναι, αν δεν μου αρεσει πολυ αισθητικα θα το διαγραψω αμεσως.
για παραδειγμα, το RX8 εμπιπτει σ'αυτη την κατηγορια, ειναι πολυ ωραιο στην οδηγηση αλλα το θεωρω ασχημο για τα γουστα μου.Ωραίο και το ανοιχτό κόκκινο (το Alfa red δεν είναι; Ή το giulietta;), της πάει πολύ. Πιστεύω ότι θα την χαρείς πολύ -λίγη προσοχή στις λακούβες με την 18άρα μόνο.
Το τζουλιεττα. Το αλφα ροσσο ειναι το σκουρο. Εχω sport pack με 17αρες, δεν εχω 18αρες.
Ευχαριστω και παλι. -
Τις παραπάνω φώτο τις έβαλα επειδή σκέφτηκα ότι αν είχα τα γκαφρά σε αυτό το επίπεδο 20+ αυτά τα 2 θα σκεφτόμουνα αν και στη Mito κάτι με χαλάει σχετικά με το μέγεθος. Απ' ότι έχω διαβάσει από οδηγική άποψη θα αξίζει τον κόπο...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τις παραπάνω φώτο τις έβαλα επειδή σκέφτηκα ότι αν είχα τα γκαφρά σε αυτό το επίπεδο 20+ αυτά τα 2 θα σκεφτόμουνα αν και στη Mito κάτι με χαλάει σχετικά με το μέγεθος. Απ' ότι έχω διαβάσει από οδηγική άποψη θα αξίζει τον κόπο...Και μένα με χαλάει κάτι στο μέγεθος.. δεν το είχα συνηδητοποιήσει στην αρχή και μάλιστα ήμουν πολύ κοντά να την πάρω..
Αλλώστε το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ, ηταν για την μιτο ήταν στις 09 αυγούστου..
Πηγα και γω και το είδα στον παζαροπουλο στην κηφισίας... προσωπικά μου άρεσε πάρα πολυ, αν μείνω ικανοποιημένος και απο το test drive (μου είπαν μετα τις 20 σεπτεμ) μπαίνει στο #1 των επιλογών μου για νεο αμάξι..
ωστώσο μετά έφυγα για διακοπές Κέρκυρα και σταματώντας στο δρόμο σε μια έκθεση για να την δείξω στην κοπελιά.. έτυχε να την είχε δίπλα δίπλα με ενα bravo σε maranello red .. ε αυτό ήταν.. ούτε που την ξανασκέφτηκα.
τελικά κατάληξα πως σε αντίθεση με την GT και την 159 που έχουν 'απλωμένο' και αρμονικό στυλ στην Μι.Το αναγκάστηκαν να στριμώξουν πολλά στοιχεία σε μικρό χώρο..
ισως έπρεπε να κοιτάξουν λίγο και το σχεδιασμό του Daihatsu Copen.. λέω γω τώρα
-
Καλά αν η GT είχε ένα tjet και 6άρι κιβώτιο δεν θα υπήρχε καμμία από τις παραπάνω φώτο. Τώρα που παίζει και μια εκπτωσάρα...
-
Καλά αν η GT είχε ένα tjet και 6άρι κιβώτιο δεν θα υπήρχε καμμία από τις παραπάνω φώτο. Τώρα που παίζει και μια εκπτωσάρα...λες για μετατροπη?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Καλά αν η GT είχε ένα tjet και 6άρι κιβώτιο δεν θα υπήρχε καμμία από τις παραπάνω φώτο. Τώρα που παίζει και μια εκπτωσάρα...
λες για μετατροπη?
να βαλεις tjet σε gt?? θα καταληξεις να πληρωσεις το σπιτι σου για κατι τετοιο!!!
η μηπως εννοεις απλα να τουρμπισεις τους ατμοσφαιρικους??και παλι θα σου παει πολλα προκειμενου να ειναι αξιοπιστο το δημιουργημα σου..
ατμοσφαιρικη βελτιωση παντως δε νομιζω να κανει και τιποτα σπουδαιο για αυτα που θα δωσεις... -
Δεν κάνω γω τέτοια...
Για ήδη κάτοχο 147 1,6 είναι λίγο κάπως να πηγαίνει σε GT 1,8.να βαλεις tjet σε gt??
Ρε εννοώ να τα έβαζε η εταιρεία εξ' αρχής και να τα έδινε.
-
Καλά αν η GT είχε ένα tjet και 6άρι κιβώτιο δεν θα υπήρχε καμμία από τις παραπάνω φώτο. Τώρα που παίζει και μια εκπτωσάρα...η GT είναι ΑΜΑΞΑΡΑ
είναι απο τα αμάξια που χρειάζονται το μικρότερο ρετουσάρισμα.. βάλτης τους multiair οταν βγούν και τελειώσες.
αα.. και να μην αγγίξεις τα Υπέροχα καθίσματα της.. με διαφορά είναι οτι καλύτερο εχω δοκιμάσει..
-
Τις παραπάνω φώτο τις έβαλα επειδή σκέφτηκα ότι αν είχα τα γκαφρά σε αυτό το επίπεδο 20+ αυτά τα 2 θα σκεφτόμουνα αν και στη Mito κάτι με χαλάει σχετικά με το μέγεθος. Απ' ότι έχω διαβάσει από οδηγική άποψη θα αξίζει τον κόπο...α, sorry, παρεξηγησα
απλα το ακουσα απο μερικους το 'γιατι δεν πηρες miata', γι'αυτο απαντησαbtw η GT οντως κουκλαρα
Σκεφτειτε οτι τοσα χρονια εχουν περασει και ειναι ακομη κουκλαρα και φρεσκια.
Μπορεις ευκολα να βρεις μια μεταχειρισμενη 2.0 σε σχετικα καλα λεφτα. Απο 1.6 147 δεν θα πηγαινα σε 1.8 GT. Mονο 2λιτρη. -
Αν είναι μεταχειρισμένη 1000 φορές 3,2. Εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο την αξιοπιστία του busso παρά του JTS.
Άντε να βρεις όμως...
Βάλε φώτο γιατί ο Hellenic tifosi το έχει ψιλογραμμένο το topic και δεν συνεισφέρει στο λαϊκό μπανιστήρι... -
Αν είναι μεταχειρισμένη 1000 φορές 3,2. Εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο την αξιοπιστία του busso παρά του JTS.
Άντε να βρεις όμως...υπαρχουν μωρε, ακομα και στο car.gr να μπεις θα βρεις
τα τελη (και οχι μονο φυσικα) ομως του 3.2 μπορεις να τα πληρωσεις;Βάλε φώτο γιατί ο Hellenic tifosi το έχει ψιλογραμμένο το topic και δεν συνεισφέρει στο λαϊκό μπανιστήρι...
δεν εχω παραλαβει ακομα ρε, την αλλη εβδομαδα
εδω θα ημουν αν ειχα παραλαβει;
σιγουρα θα ανεβασω φωτο -
5η ΦΟΡΑ CHECK ENGINE δεν αντεχω αλλο.....πραγματικα εχω ξενερωσει την ζωη μου,,την τελευταια φορα που το πηγα μου αλλαξαν και τα 4 μπουζι και αισθητηρα λ τωρα γιατι παλι???δεν το αντεχω αλλο 30 μερες την εχω και σας το ορκιζομαι πως οι 18-20 ειναι στο συνεργειο,πρωτη φορα θελω να περασει γρηγορα το σαββατοκυριακο να το ξαναπαω να δω τι θα μου πουν αυτην την φορα και τι θα γινει,εχω απογοητευτει δεν ξερω σε ποιον να διαμαρτυρηθω και τι να ζητησω 5 φορες check engine και μετα απο πολυημερη παραμονη στο συνεργειο,τι να πω γαμω την τυχη μου γαμω σε μενα εκατσε να παρω μιτο σκαρτη
-
εχουν κοιταξει τρομπα βενζινης?
σιγουρα δεν βαζεις απο σκαρτο πρατηριο? -
καθε φορα το αμαξι μενει μεσα 5 6 μερες ελπιζω να τα χουν δει ολα αν ειναι δυνατον??/εχω βαλει απο διαφορετικα βενζιναδικα εκτος αν ολα τα βενζιναδικα στην ηλιουπολη ειναι νοθευμενα αρχιζω να πιστευω οτι δεν θα φτιαχτει ποτε
-
αν πιστευεις οτι το συνεργειο δε κανει καλη δουλεια, πηγαινε το αλλου.
οταν το παιρνεις απο το συνεργειο τι προβλημα σου λενε οτι βρηκαν? Ή μηπως απλα σβηνουν το σφαλμα απο τον εγκεφαλο και στο δινουν πισω?
-
παιδια βρησκαν προβλημα στον αισθητηρα λ και τον αλαξαν και αλλαξαν και τα μπουζικαι τωρα παλι τα ιδια
-
Τι σφάλμα τους βγάζει στο διαγνωστικό σου είπαν?
Κάνε λίγο υπομονή γιατί στα εξουσιοδοτημένα με τόσα αυτοκίνητα να δουν υπάρχει μια καθυστέρηση.
Η 'Τύχη' σου (μέσα στην όποια ατυχία σου) είναι ότι με το λαμπάκι και το σφάλμα που βλέπουν έχουν από κάπου να ξεκινήσουν. Οι βλάβες-φαντάσματα χωρίς λαμπάκι είναι οι 'δύσκολες'.Αφού κάτι αλλάζουν και μετά πάλι λαμπάκι κάτι άλλο θα είναι. Θα το βρουν, μην ανησυχείς.
-
μπορει να ειναι προβλημα του εγκεφαλου.
το αυτοκινητο εχει καποιο συμπτωμα ή απλα αναβει το λαμπακι?
-
ρε profeseur το χουν συνεχεια μεσα και δεν καταφερνουν τιποτα,αισθητρα λ εβγαζε και τον αλλαξαν τωρα που θα το παω την δευτερα θα δω τι θα βγαλει..5 φορες το χω παει μεσα 29 ημερων αμαξι.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008