- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Από πίσω, καλό...Από μπροστά όμως...   +1 
- 

Υπάρχει ήδη topic απο 27/12/2005 http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0 
- 

Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε: :hmmm: +οο (αν αναφέρεσαι στους κινητήρες) Γιατί ρε παιδιά; Τι έχουν τα μοτόρια; Από GM, καλύτερα! Το Vag είναι πιο καλύτερο από το Gruppo και φοράνε σχεδόν όλα τους ίδιους κινητήρες (θα ακολουθήσουν εγκάθετα σχόλια ) ; 
- 

τι μινι τρακτερ ειναι αυτο ρε???? 
- 

Ο χρήστης technik έγραψε: Από πίσω, καλό... Από μπροστά όμως...   +1 +2 αισχος η μουρη για αλφα ρομεο 
 που αποκλειεται να'ναι ετσι θελω να ελπιζω
- 

Πολύ όμορφη.Μακάρι να αποτελέσει το εφαλτήριο ώστε η Alfa Romeo να ανακτήσει κάτι από την παλιά της αίγλη. 
- 

Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1? 
- 

*H Alfa Romeo Junior ουσιαστικά θα εγκαινιάσει μια νέα γενιά μοντέλων, καθώς θα προηγηθεί και της νέας 147 (149) που αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2009. * δεν ειναι κακη, το μπροστινο μερος εχουν χρονο να το διορθωσουν. 
- 

Ο χρήστης charmak66 έγραψε: Γιατί ρε παιδιά; Τι έχουν τα μοτόρια; Από GM, καλύτερα! Το Vag είναι πιο καλύτερο από το Gruppo και φοράνε σχεδόν όλα τους ίδιους κινητήρες (θα ακολουθήσουν εγκάθετα σχόλια ) ; ναι, το VAG κράζεται για την πολιτική των κοινών πλαισίων και κινητήρων 
- 

Αν η παραπάνω φωτογραφία είναι πραγματική (ελπίζω πως όχι...) , τότε μιλάμε για υπόδειγμα δυσαρμονίας όγκων σε σχέδιο αυτοκινήτου... 
- 

Ο χρήστης Phaethon έγραψε: 
 Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1?οχι. για την ακριβεια, μαλλον η σειρα 1 φερνει σε 147 
 αλλα τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα
 το θεμα ειναι οτι απο μπροστα ειδικα τα φωτα μου θυμιζουν -δεν ξερω γιατι φορντ μαστανγκ..
 και δεν ειναι καλο αυτο
- 

Ο χρήστης Phaethon έγραψε: 
 Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1?Είμαι από εκείνους που νομίζουν ότι καλό θα ήταν η Alfa Romeo να θυμηθεί τη ροή από εμπρός προς τα πίσω και σε ό,τι αφορά στην μετάδοση ισχύος.... 
- 

Κακάσχημη μου φαίνεται 
- 

Kάτι σε mazda 3 μου θυμίζει από μπροστά... Όπως και να 'χει, απίστευτα δυσαρμονικό σχέδιο. 
- 

Ο χρήστης onyx ! έγραψε: Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1? Είμαι από εκείνους που νομίζουν ότι καλό θα ήταν η Alfa Romeo να θυμηθεί τη ροή από εμπρός προς τα πίσω και σε ό,τι αφορά στην μετάδοση ισχύος.... Αυτό ξαναπέστο 
 (όχι κυριολεκτικά, γιατί έτοιμος θα είσαι! )
- 

γκουχου γκουχ-τα φωτα του astra-γκουχου γκουχ 
- 

@νδρέας
- 

Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε: 
 γκουχου γκουχ-τα φωτα του astra-γκουχου γκουχΜίλα καθαρά, δεν άκουσα... @νδρέας Μια σύγκριση μέσω φωτογραφιών θα βοηθούσε περισσότερο 
- 

Οχι,οχι σοβαρα τωρα,δεν περιμενα το astra να δειχνει τοσο ομορφο με τον θυρεο της Alfa πανω. 
- 

Αυτό το πράγμα κάτω από την πόρτα (και κατα μήκος του αυτοκινήτου), τι είναι; 

Alfa Romeo Mi.Τo 2008