-
Ξέρετε οτι είστε off topic να φανταστώ?
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για την 'έρευνα' αξιοπιστίας του Auto Τρίτη έχω να παρατηρήσω τα εξής:- Δεν αναφέρουν πουθενά απαραίτητα στοιχεία όπως διάρκεια έρευνας, στατιστικό δείγμα, στατιστική μεθοδολογία, χρονολογίες κατασκευής των μοντέλων που αφορά η έρευνα. Δηλαδή ΔΕΝ αναφέρουν ΚΑΝΕΝΑ από τα στοιχεία που αναφέρουν οι έρευνες οργανισμών όπως JD Power...
- Όχι απλά είναι ψηφοφορία μέσω ίντερνετ (σαν κι αυτές του in.gr και του CNN, στις οποίες υπάρχει disclaimer ότι δεν έχουν επιστημονική βάση), αλλά δεν υπήρχε δικλείδα ασφαλείας για το πόσες φορές μπορούσε ο κάθε χρήστης να ψηφίσει. Δηλαδή, αν ήθελε κάποιος να θάψει τον Χ ή Ψ κατασκευαστή, μπορούσε να ψηφίσει πεντακόσιες φορές απ'τον υπολογιστή του...
Άρα, η 'έρευνα' του Auto Τρίτη είναι διαβλητή και διάτρητη και, προφανέστατα, κάποιους που υιοθετεί (και μάλιστα άκριτα και αβασάνιστα) την αρθρογραφία αυτού του εντύπου δημιουργεί ερωτηματικά για το αν είναι ευήθης ή εμπαθής. Τι από τα δυο είναι χειρότερο; Δεν ξέρω.
Δε συμφωνώ. Είχα αρκετά προβλήματα. Σύμφωνα με αυτά τα προβλήματα που είχα, με βρίσκει σύμφωνο με την έρευνα. Αν δεις το προηγούμενό μου ποστ θα καταλάβεις.
Nikos997...calm down mate...δεν αξίζει να φας ban over this...
-
-
-
-
Έχετε ξεφύγει ε?
-
Απο που?....
-
-
τελικα η junior ποτε ερχεται; Σορρυ για το οφφ τοπικ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
τελικα η junior ποτε ερχεται; Σορρυ για το οφφ τοπικ...To Drive λέει Σεπτέμβρη
-
Ξερεις αν μιλαει για Ελλαδα το Σεπτεμβριο ή τελικα εχει καθυστερησει τοτο η παραγωγη;
-
-
Φτάνει ρε συ Νάσο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξερεις αν μιλαει για Ελλαδα το Σεπτεμβριο ή τελικα εχει καθυστερησει τοτο η παραγωγη;Για Ελλάδα μιλάει.
Αλλά όσπου να αρχίσουν οι παραδόσεις...πάμε Δεκέμβρη στάνταρ. Σε κανά-δυό μήνες να παρουσιαστεί...βάλε και καμιά 3-4 μήνες ώστε να ξεκινήσει η παραγωγή...βάλε μετά τις πρώτες παραδόσεις (άλλους 3-4 μήνες) για τα πρώτα μοντέλα στις εκθέσεις...και μετά ξεκινάνε.
Πάντως είναι μεγάλο λάθος να παίρνεις αμέσως από τα πρώτα αυτοκίνητα σε νέο μοντέλο!
Για παράδειγμα...οι Άσσοι παραγωγής Σεπτέμβρη παίζουν στάνταρ στο Business CD (που έχω κι γω) MP3! Το έχασα για 2 μήνες δηλαδή...
-
Δεν τα σβήνω (προς το παρόν), για δύο λόγους:
-
Βαριέμαι
-
Θέλω να τα διαβάσετε το πρωί με κρύο μυαλό και οι δυο σας (Νίκο997 και Νάσο), και να πείτε *'Ε ρε, μαλακίες που έγραψα' *
Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει λόγος κανένας παίδες. Let go και πάμ' παρακάτ'. Θα τα σβήσω το πρωί.
Νίκο120ι, χωρίς να είμαι ιδιαίτερος φαν καμίας μάρκας (νταξ, εξαιρείται η Ferrari ), πρέπει να σημειώσω ότι όλα σου τα ποστ τον τελευταίο καιρό είναι σε θέματα:
- της BMW (λογικό)
και - της Alfa Romeo (πικάρισμα)
Την επόμενη φορά που θα στην πέσουν οι Alfisti και θα γίνει μπάχαλο εδώ μέσα, θα είμαι εκεί να σβήνω ως συνήθως. Μη μου πεις ότι δεν το περίμενες μόνο. Εγώ το έχω δει να έρχεται και σόρι, αλλά θα το έχεις προκαλέσει εσύ.
Σχόλια πάνω στην παρούσα δημοσίευση, μόνο με πμ παρακαλώ. Οτιδήποτε άσχετο με το ταλαίπωρο μελλοντικό αυτοκινητάκι που συζητιέται στο παρόν, θα σβήνεται χωρίς προειδοποίηση. Θενξ.
-
-
-
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ! Η ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ!!!
-
Για να επανέρθουμε στα 'καθ' υμας'.... edit: (από το Quattroruote)
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Για να επανέρθουμε στα 'καθ' υμας'.... edit: (από το Quattroruote)Το πίσω μέρος μοιάζει πολύ με αυτό πάντως:
Ίσως είναι κοντά στο τελικό σχήμα αυτό. Το έχουμε ξαναδεί?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008