-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Μπερδεύτηκα
Η Junior τι κατηγορία είναι??? Δεν είναι μια κατηγορία κάτω από την 147???
Εάν ισχύει αυτό...ακριβή δεν είναι ρε σεις?
Κάτσε να βγει βέβαια...
Οσο ακριβοτερο ειναι το δικο σου, απο τα υπολοιπα μικρομεσαια Σκεψου ποσο κανει ενα 207Τ, ενα καλα εξοπλισμενο tjet Punto... και θα δεις πως δεν ειναι και τοσο πανω τελικα (αν ισχυουν οι τιμες).
Αν θες παντως να αναρωτηθεις για κατι, αυτο θα ηταν κατα την γνωμη μου ο 1,4 ατμοσφαιρα. Τι δουλεια εχει...?
Δεν είσαι δίκαιος...γιατί το μεν Junior είναι ένα κλικ κάτω από την 147 σε κατηγορία (άρα και του δικού μου) αλλά θα κάνει όσο μια 147 1.6 και η δε BMW μου είναι 2λτ, premium και η γνωστή υπερτιμολόγηση της BMW Hellas (10K κάτω κάνει η δική μου στη Γερμανία).
Εάν κάνει λοιπόν 20Κ η 1.4 Junior...τη θεωρώ λίγο ακριβή.
Πόσο έχει το Golf TSI?
Πάντως πιστεύω ότι είναι νωρίς να μιλάμε για τιμολογήσεις. Άλλωστε εξαρτάται και με τι εξοπλισμό θα έρθει στην Ελλάδα.
Μιλωντας για την 'δικια σου' βασικα αναφερομαι γενικα στην σειρα 1 και οχι ειδικα στο διλιτρο καμαρι σου Απο τιμες δεν γνωριζω τι παιζει στο εξωτερικο... αλλα πχ... μια 116 στην Γερμανια εχει ιδια τιμη με ενα Golf η ενα Astra? Δεν κοστιζει κατι παραπανω και εκει?
Παντως και συ αδικεις την οποια Junior συγκρινοντας την με την 147. Ως γνωστον τα νεοτερα 'μεγαλωνουνε' απο πολλες αποψεις. Η μεν 147 ειναι ενα μοντελο κοντα 7 χρονων που το σκοτωνουν να πουλησει και η δε Junior θα ειναι κατι ολοκαινουργιο με οτι μπορει να σημαινει για την παρεχομενη ασφαλεια, ανεση, ποιοτητα... φυσικα και σε σχεση με την 147, και ας ειναι μια κατηγορια παραπανω αυτη.
Το κοστος πλεον ελαχιστα επηρεαζεται απο τα 5-10 εκατοστα παραπανω μηκος η οχι.... Αλλα πραγματα το αυξανουν. -
Για να καταλάβεις τι τιμές παίζουν στο εξωτερικό...μια 116i (3dr, 122hp) στη βασική έκδοση κοστίζει
-
Μπερδεύτηκα
Η Junior τι κατηγορία είναι??? Δεν είναι μια κατηγορία κάτω από την 147???
Εάν ισχύει αυτό...ακριβή δεν είναι ρε σεις?
Κάτσε να βγει βέβαια...
Οσο ακριβοτερο ειναι το δικο σου, απο τα υπολοιπα μικρομεσαια Σκεψου ποσο κανει ενα 207Τ, ενα καλα εξοπλισμενο tjet Punto... και θα δεις πως δεν ειναι και τοσο πανω τελικα (αν ισχυουν οι τιμες).
Αν θες παντως να αναρωτηθεις για κατι, αυτο θα ηταν κατα την γνωμη μου ο 1,4 ατμοσφαιρα. Τι δουλεια εχει...?
Δεν είσαι δίκαιος...γιατί το μεν Junior είναι ένα κλικ κάτω από την 147 σε κατηγορία (άρα και του δικού μου) αλλά θα κάνει όσο μια 147 1.6 και η δε BMW μου είναι 2λτ, premium και η γνωστή υπερτιμολόγηση της BMW Hellas (10K κάτω κάνει η δική μου στη Γερμανία).
Εάν κάνει λοιπόν 20Κ η 1.4 Junior...τη θεωρώ λίγο ακριβή.
Πόσο έχει το Golf TSI?
Πάντως πιστεύω ότι είναι νωρίς να μιλάμε για τιμολογήσεις. Άλλωστε εξαρτάται και με τι εξοπλισμό θα έρθει στην Ελλάδα.
Γιατι η τζουνιορ τι κατηγορια θα ειναι?
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Γιατι η τζουνιορ τι κατηγορια θα ειναι?Κατηγορία Mini δεν είναι?
-
Γιατι η τζουνιορ τι κατηγορια θα ειναι?
Κατηγορία Mini δεν είναι?
Ακόμα κι αν είναι, πιστεύεις ότι θα δυσκολευτούν πολύ οι υποψήφιοι αγοραστές μεταξύ των δύο?
-
Γιατί όχι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί όχι;Με 1700 Mini φέτος, πραγματικά πιστεύεις ότι έχει την οποιαδήποτε τύχη?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί όχι;
Με 1700 Mini φέτος, πραγματικά πιστεύεις ότι έχει την οποιαδήποτε τύχη?
+73%
(κάναμε μαθήματα κιντο; ) -
Τι σχέση ακριβώς οι πωλήσεις του τωρινού μοντέλου με ένα μοντέλο που δεν έχουμε δει ακόμα; Το Tiguan δλδ προδικάζεις ότι 'δεν θα έχει την οποιαδήποτε τύχη' (sic) επειδή μέχρι τώρα το RAV4 ξέσκιζε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί όχι;δεν εχεις τη παραμικρη υποψια?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι σχέση ακριβώς οι πωλήσεις του τωρινού μοντέλου με ένα μοντέλο που δεν έχουμε δει ακόμα; Το Tiguan δλδ προδικάζεις ότι 'δεν θα έχει την οποιαδήποτε τύχη' (sic) επειδή μέχρι τώρα το RAV4 ξέσκιζε;Το Tiguan έχει καλύτερο κινητήρα από το RAV, είναι πιο φθηνό και έχει καλύτερο brand name, η Junior δεν φαίνεται να έχει κάτι το τόσο καλύτερο από το Mini. (+ του ότι υστερεί και στο brand name, κάτι που ξέρεις πόση σημασία έχει ειδικά στην Ελλάδα)
-
Στα λόγια μου έρχεσαι. Ρε συ πού φαίνεται για την junior; Έχεις δει κάτι που αμελώ; Specs; Αυτοκίνητο προπαραγωγής που το τέσταραν;
-
Προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι, η AR έχει πολύ καιρό να βγάλει κάποιο τόσο πρωτοποριακό αυτοκίνητο, και το κυριότερο είναι ότι δεν δείχνει πως μπορεί. Ίσως να κάνω λάθος, αλλά δεν το νομίζω..
-
δε νομιζω οτι το mini ειναι απευθειας αντιπαλος της junior αλλα και να ειναι δεν εχει σημασια...
θα ειναι αλφα,αρα μουρατη,θα εχει γκαζι,και θα ειναι κουκλαρα...
χρειαζεται να το σκεφτομαστε κιολας?
ξερω πολυ κοσμο που περιμενει πως και πως να την δει...
θυμηθειτε(οσοι δεν πηγαινατε σχολειο τοτε) τι παταγο ειχε κανει η 147 οταν ειχε βγει,με την πρωτοποριακη εμφανιση της... -
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
θα ειναι αλφα,αρα μουρατη -
Έτσι έτσι βεντούζα
-
Οι άλφα μουράτες; Μπουρδέλα είναι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί όχι;
Με 1700 Mini φέτος, πραγματικά πιστεύεις ότι έχει την οποιαδήποτε τύχη?
Κοιτα... μαλλον πρεπει να κανεις ενα reality check Εδω μιλαμε για Alfa! Και σκατα να βγαλει, θα ξεπουλησει! Το mini θα ωχρια μπροστα στις πωλησεις της οποιας Junior.
Ξερω... το στηριζω στον αερα αυτο που λεω εν μερη, αλλα περιμενε και θα δεις. -
Σίγουρα η Alfa Romeo φτιάχνει τη Junior με κύριο στόχο να χτυπήσει τις πωλήσεις του ΜΙΝΙ στην Ελλάδα......
-
Kαλά τα λέει ο από πάνω.
Alfa Romeo Mi.Τo 2008