-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από πίσω, καλό...Από μπροστά όμως...
+1
-
Υπάρχει ήδη topic απο 27/12/2005
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
:hmmm:
+οο
(αν αναφέρεσαι στους κινητήρες)
Γιατί ρε παιδιά; Τι έχουν τα μοτόρια;
Από GM, καλύτερα!
Το Vag είναι πιο καλύτερο από το Gruppo και φοράνε σχεδόν όλα τους ίδιους κινητήρες (θα ακολουθήσουν εγκάθετα σχόλια ) ;
-
τι μινι τρακτερ ειναι αυτο ρε????
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Από πίσω, καλό...
Από μπροστά όμως...
+1
+2
αισχος η μουρη για αλφα ρομεο
που αποκλειεται να'ναι ετσι θελω να ελπιζω -
Πολύ όμορφη.Μακάρι να αποτελέσει το εφαλτήριο ώστε η Alfa Romeo να ανακτήσει κάτι από την παλιά της αίγλη.
-
Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1?
-
*H Alfa Romeo Junior ουσιαστικά θα εγκαινιάσει μια νέα γενιά μοντέλων, καθώς θα προηγηθεί και της νέας 147 (149) που αναμένεται το πρώτο εξάμηνο του 2009. *
δεν ειναι κακη, το μπροστινο μερος εχουν χρονο να το διορθωσουν.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Γιατί ρε παιδιά; Τι έχουν τα μοτόρια;
Από GM, καλύτερα!
Το Vag είναι πιο καλύτερο από το Gruppo και φοράνε σχεδόν όλα τους ίδιους κινητήρες (θα ακολουθήσουν εγκάθετα σχόλια ) ;
ναι, το VAG κράζεται για την πολιτική των κοινών πλαισίων και κινητήρων
-
Αν η παραπάνω φωτογραφία είναι πραγματική (ελπίζω πως όχι...) , τότε μιλάμε για υπόδειγμα δυσαρμονίας όγκων σε σχέδιο αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1?οχι. για την ακριβεια, μαλλον η σειρα 1 φερνει σε 147
αλλα τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα
το θεμα ειναι οτι απο μπροστα ειδικα τα φωτα μου θυμιζουν -δεν ξερω γιατι φορντ μαστανγκ..
και δεν ειναι καλο αυτο -
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1?Είμαι από εκείνους που νομίζουν ότι καλό θα ήταν η Alfa Romeo να θυμηθεί τη ροή από εμπρός προς τα πίσω και σε ό,τι αφορά στην μετάδοση ισχύος....
-
Κακάσχημη μου φαίνεται
-
Kάτι σε mazda 3 μου θυμίζει από μπροστά...
Όπως και να 'χει, απίστευτα δυσαρμονικό σχέδιο.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αυτό δεν ειν' κακό... αλλά ρε σεις, αυτή η ροή από μπρος προς πίσω δε φέρνει σε BMW σειρά 1?
Είμαι από εκείνους που νομίζουν ότι καλό θα ήταν η Alfa Romeo να θυμηθεί τη ροή από εμπρός προς τα πίσω και σε ό,τι αφορά στην μετάδοση ισχύος....
Αυτό ξαναπέστο
(όχι κυριολεκτικά, γιατί έτοιμος θα είσαι! ) -
γκουχου γκουχ-τα φωτα του astra-γκουχου γκουχ
-
@νδρέας -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
γκουχου γκουχ-τα φωτα του astra-γκουχου γκουχΜίλα καθαρά, δεν άκουσα...
@νδρέας
Μια σύγκριση μέσω φωτογραφιών θα βοηθούσε περισσότερο
-
Οχι,οχι σοβαρα τωρα,δεν περιμενα το astra να δειχνει τοσο ομορφο με τον θυρεο της Alfa πανω.
-
Αυτό το πράγμα κάτω από την πόρτα (και κατα μήκος του αυτοκινήτου), τι είναι;
Alfa Romeo Mi.Τo 2008