-
- opterios
- lefos
- msamaro
- Nikos_bugsR
- Kid
- htanso21 (ίσως)
- Krus (ίσως στις 20:30)
- avel (αν προλάβει το focus του να έρθει από το service)
- gvala (αν το θυμηθώ!). Πάντως μάλλον θα βρέχει!
- nexis (ίσως)
11.Bagus(ισως) - taurus (αν δεν παίζουν και καποιες υποχρεώσεις των ημερών, αλλιώς θα έρθω με τον saxoυρα παρέα!!! )
- το τυχερο, Sokos (αν ξεπίξω εγκαίρως)
- sjx
- panark
- A-Viper7 (ίσως!)
- manosm3 κατα 70% μεσα.
- grc πανος
- GeorgeTabs - μόνο αν φτιάξει ο καιρός...
- ANGEL 13(pou pate xoris emena)
- SAXOstudent (κατά 90% και αν δεν βρέχει)
Πάντως όσοι γνωρίζετε τα καρτ καλύτερα να κάνετε μια ενημέρωση και
σε εμάς -
Ειμαι 94 κιλα. Κανενας ανταγωνιστης;
ΚΑΒΑΤΖΩΣΑ ΤΟ #30
-
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
Πάντως όσοι γνωρίζετε τα καρτ καλύτερα να κάνετε μια ενημέρωση και
σε εμάςΤα κάρτ γενικότερα ή τα συγκεκριμένα κάρτ?
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
Τα κάρτ γενικότερα ή τα συγκεκριμένα κάρτ?Για να επιλέγουν από τώρα σημαίνει ότι ξέρουν ποια είναι τα 'γρήγορα'
-
Μερικά καρτ έχουν όντως μεγάλες διαφορές. Δεν είναι πάντα τα ίδια, αφού μετά από service συνήθως έχουν διαφορετική απόδοση, αλλά έχω παρατηρήσει μεγάλες διαφορές στους χρόνους σε μερικές περιπτώσεις. Δεν είναι πολλά τα 'γρήγορα', συνήθως πρόκειται για 2, το πολύ 3 καρτάκια κάθε φορά.
Πάντως, όντως το 30 φαίνεται τον τελευταίο καιρό να είναι φανερά ταχύτερο. Λίγο να είναι γρήγορη η πίστα, μπαίνεις στα 32sec χωρίς πολλά πολλά.
Εγώ θα πρότεινα να πάρει κάποιος βαρύς το 30 για να μη χαλάσουμε το συναγωνισμό, αλλιώς...όλοι το 30 θα θέλουμε
Και επειδή το βράδυ πάλι θα πυκνώσουν τα σύννεφα, να πάρω ένα τηλέφωνο την πίστα να τους πω να έχουν και κάνα βρόχινο έτοιμο, η δεν ψήνεστε;; (έχουν φόρμες ολόσωμες)
-
Προβλέψεις πού είδα μόλις τώρα για τον καιρό απο το http://www.poseidon.ncmr.gr/greek/weather_forecast.html λένε ότι δεν θα βρέχει μάλον.
Κάποια κάρτ είναι 400αρια και μάλον θά πρέπει να τα αποκλείσουμε γιατί όποιος μπεί εκεί εκτός και άν είναι πολύ βαρύς δέν θά πιάνεται.
Έχουμε μαζευτεί αρκετά άτομα.Απο ότι βλέπω στην λίστα 21. Θά πρέπει να μπούμε ομάδες ομάδες άν έρθουν όλοι..
-
Τα 400 δίνονται συνήθως κατόπιν ειδικής συνεννόησης
Θα δούμε. Πάντως και τα 280άρια μια χαρά διασκεδαστικά είναι
-
- opterios
- lefos
- msamaro
- Nikos_bugsR
- Kid
- htanso21 (ίσως)
- nexis (ίσως)
11.Bagus(ισως) - taurus (αν δεν παίζουν και καποιες υποχρεώσεις των ημερών, αλλιώς θα έρθω με τον saxoυρα παρέα!!! )
- sjx
- panark
- A-Viper7 (ίσως!)
- manosm3 κατα 70% μεσα.
- grc πανος
- tm & friend
-
Μ' αρέσει που έλεγα ότι αν μαζευτούμε 4-5 θα είναι καλά...
-
Εγω ο χοντρος θα παρω το #30!
Το ανταλλαζω με ομορφη γυναικεια παρουσια -
Ερε φίλοι του καρτ που υπάρχουν............................ ή φίλοι της παρέας ??????? ...........πρώτα......................ΚΑΙ ΜΕΤΑ..... αν κολλήσετε........... εδώ είμαστε για τις λεπτομέρειες απόκτησης ενός.......
-
ίσως ερθω για ένα καφεδάκι...
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Ερε φίλοι του καρτ που υπάρχουν............................ ή φίλοι της παρέας ??????? ...........πρώτα......................ΚΑΙ ΜΕΤΑ..... αν κολλήσετε........... εδώ είμαστε για τις λεπτομέρειες απόκτησης ενός.......Ποτέ δε σταματάς ε;!; Εμ, αγάπες είναι αυτές! Μαζί σου!!!
Όποιος θέλει, εδώ είμαστε.
Keep Karting Team (ή αλλιώς ΠΑΡΕΑ!!!)
-
Updated list
- opterios
- lefos
- msamaro
- Nikos_bugsR
- Kid
- htanso21 (ίσως)
- nexis (ίσως)
- sjx
- panark
- A-Viper7 (ίσως!)
- manosm3 κατα 70% μεσα.
- grc πανος
- tm
- tm's friend
- syele (για καδεφάκι) (και καλά -Θ)
-
Για τι ώρα λέμε;
-
Κατά τις 8 παρά θα προσπαθήσω να είμαι. Αυτή τη φορά ελπίζω να μην αργήσω...ΕΤΣΙ KID?????
-
το γραφει στο πρωτο ποστ και λεει για 8 νωρις το βραδακι..
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
ίσως ερθω για ένα καφεδάκι...κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ κοτ...
-
Γμτ, χλωμιάζει επικίνδυνα η περίπτωση να έρθω, έχω κάποιους φιλοξενούμενους να βγάλω για φαΐ...
Αλλά από την άλλη αυτό μπορεί να είναι και καλό, γιατί θα φάω... Αν περιμένω να φάω παρέα με Syele και Krus, σώθηκα, είναι πιο γρήγορα πηρούνια από εμένα...
-
Φάτε κάτι κι ελάτε για ποτό (τσαγάκι)
Kartland Meeting στις 29/12