-
Νομίζω ότι ο Asimov γκρινιάζει επειδή δεν του'φερες κι αυτουνού καμμιά Ιταλίδα. Αλλά ρε παιδιά ας γυρίσουμε στο θέμα μας.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ξέρω συμμαθητή μου (από τα αστέρια της ομάδας μπάσκετ του σχολείου μου παρακαλώ) που τα'μπλεξε με μια γυμνάστρια που είχε αναλάβει το τμήμα του, η οποία του'κανε το συναισθηματικό κόσμο πατσαβούρι. Ο φουκαράς στα 25 του ισορρόπησε τελικά. Κουρέλι τον είχε κάνει τον άνθρωπο με τα τερτίπια της η 'κυρία'. Να υπενθυμίσω όμως ότι, αν ένα ανήλικο αγόρι υποστεί κακοποίηση του ψυχισμού του από μεγαλύτερη γυναίκα, συνήθως καθαρίζει η μάνα του - η εκδίκηση της οποίας είναι πάντοτε τρομερή.
Και εγω εχω περιπτωση παιδικου μου φιλου που σε ολους τους σχολικους αγωνες εβγαινε πρωτος μπροστα απο γνωστο ολυμπιονικη και παγκοσμιο πρωταθλητη (οχι χρυσο), μεχρι που πηγε να παρει τη γκομενα και του ανοιξε η μανα της. Η ουσια ειναι οτι τοσο η δικια μου περιπτωση οσο και η δικια σου, τη στιγμη που 'κακοποιουνταν' το τελευταιο πραγμα που ειχαν στο μυαλο ηταν να το καταγγειλουν...
Έννοια σου, και μόλις το ψυλλιάστηκε η μάνα του, άρχισε να κάνει όποιες κινήσεις θεωρούσε ότι ήταν απαραίτητες για να τον απομακρύνει από δαύτηνε. Άλλωστε, η κυρία αυτή τι δουλειά είχε, παντρεμένη γυναίκα στα 35τόσα της, με τον 16άρη;
Ε καθηγήτρια δεν είπαμε ότι ήτανε?
-
Θα πω τώρα τίποτα για το τι καθηγήτρια ήτανε η
-
Να πω κατι ασχετο με το σεχ;
Στα εργαστηρια που μολις τελειωσα, ειχα στο ιδιο θρανίο 2 κυπριες με μια μουσουλμανα εκ Θρακης...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να πω κατι ασχετο με το σεχ;Στα εργαστηρια που μολις τελειωσα, ειχα στο ιδιο θρανίο 2 κυπριες με μια μουσουλμανα εκ Θρακης...
Επιτηδες?
-
Μπα! Παραδοξως μονες τους εκατσαν
-
Έχω κύπριο συμφοιτητή που είναι κολλητός με μουσουλμάνο από την Θράκη.
-
Έχω Κύπριους συμφοιτητές που το υπολοιπο έτος θέλει να τους κάνει τα μούτρα κιμά!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχω Κύπριους συμφοιτητές που το υπολοιπο έτος θέλει να τους κάνει τα μούτρα κιμά!μη το δει ο γκαντεμαιστερ αυτο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Έχω Κύπριους συμφοιτητές που το υπολοιπο έτος θέλει να τους κάνει τα μούτρα κιμά!
μη το δει ο γκαντεμαιστερ αυτο...
Εγώ παραδόξως δεν έχω από αυτούς αν και είναι είδος που μάλλον τα πάει καλά από άπψη φυσικής επιλογής, από ιστορίες που έχω ακούσει.
Ου παλιορατσίστα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
μη το δει ο γκαντεμαιστερ αυτο...
Εγώ παραδόξως δεν έχω από αυτούς αν και είναι είδος που μάλλον τα πάει καλά από άπψη φυσικής επιλογής, από ιστορίες που έχω ακούσει.
Ου παλιορατσίσταEγώ πάντα έλεγα ότι οι Κύπριοι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου!
Πλάκα κάνω, έτσι;
-
-
Ο χρήστης στη σελ. 22, drdino έγραψε:
ililias, είναι γεγονός πάντως ότι λείπει η ενημέρωση σε σχολικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς, ιδιωτικά ή δημόσια....Γιατρέ η δημοσίευση που διάλεξα να παραθέσω είναι τυχαία, εντάξει; Απλά για να θυμηθούμε λίγο το θέμα...
Ε, μη μου πείτε ότι μόνο στο χωριό μου μοιράστηκαν αυτά στα παιδιά της 4ης Δημοτικού!
Φυσώντας το γιαούρτι, θα σημειώσω ότι όχι, σίγουρα δεν είναι αρκετό, σίγουρα θα ήθελα περισσότερα. Αλλά μην μηδενίζουμε...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ililias, είναι γεγονός πάντως ότι λείπει η ενημέρωση σε σχολικό επίπεδο, σε όλους τους τομείς, ιδιωτικά ή δημόσια....
Γιατρέ η δημοσίευση που διάλεξα να παραθέσω είναι τυχαία, εντάξει; Απλά για να θυμηθούμε λίγο το θέμα...
Ε, μη μου πείτε ότι μόνο στο χωριό μου μοιράστηκαν αυτά στα παιδιά της 4ης Δημοτικού!
Φυσώντας το γιαούρτι, θα σημειώσω ότι όχι, σίγουρα δεν είναι αρκετό, σίγουρα θα ήθελα περισσότερα. Αλλά μην μηδενίζουμε...
ΜΠΡΑΒΟ! πραγματικα πολυ καλη κινηση, ελπιζω να εχει συνεχεια και να μην ειναι απλα μια και μοναδικη!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έχω Κύπριους συμφοιτητές που το υπολοιπο έτος θέλει να τους κάνει τα μούτρα κιμά!οταν ημουν φοιτητης ειχαμε ιδιες αποψεις διοτι τα παιδια απο την κυπρο μας εδιναν την εντυπωση του ρουφιανου του χλεχλε του 'αντιγραφω απο σενα αλλα δεν σε αφηνω να δεις...'. Βεβαια τα παιδια ηταν ουσιαστικα σε ξενο τοπο οπου ειχαν βασικα ως φιλους μονο παιδια απο την κυπρο οποτε η καχυποψια τους ειχε καποια δικαιολογια αλλα τοτε μου φιανονταν υπερβολικοι. ΠΑατως εμενα ποτε δεν μου φερθηκαν ασχημα παρολο που δεν τους συμπαθουσα ιδιαιτερα (μας ενοχλουσε επισης οτι εκεινοι εμπαιναν στα δικα μας αει αναλογικα ευκολα εκει που εμεις φτυναμε αιμα για να μπουμε)
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
οταν ημουν φοιτητης ειχαμε ιδιες αποψεις διοτι τα παιδια απο την κυπρο μας εδιναν την εντυπωση του ρουφιανου του χλεχλε του 'αντιγραφω απο σενα αλλα δεν σε αφηνω να δεις...'. Βεβαια τα παιδια ηταν ουσιαστικα σε ξενο τοπο οπου ειχαν βασικα ως φιλους μονο παιδια απο την κυπρο οποτε η καχυποψια τους ειχε καποια δικαιολογια αλλα τοτε μου φιανονταν υπερβολικοι. ΠΑατως εμενα ποτε δεν μου φερθηκαν ασχημα παρολο που δεν τους συμπαθουσα ιδιαιτερα (μας ενοχλουσε επισης οτι εκεινοι εμπαιναν στα δικα μας αει αναλογικα ευκολα εκει που εμεις φτυναμε αιμα για να μπουμε)
ποιο ειναι το συστημα εισαγωγης των κυπριων στα ελληνικα ΑΕΙ?
το ιδιο δεν ειναι με την Ελλαδα, οπως οι ελληνες που πανε στην Κυπρο σε ΑΕΙ; -
Είπε κάτι πολύ καλό ο Θέμος χθες...
Αν τέσσερις Βούλγαροι στριμώχνανε μια Ελληνίδα μαθήτρια στις τουαλέτες, θα είχαμε βομβαρδίσει τη Σόφια...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Είπε κάτι πολύ καλό ο Θέμος χθες...Αν τέσσερις Βούλγαροι στριμώχνανε μια Ελληνίδα μαθήτρια στις τουαλέτες, θα είχαμε βομβαρδίσει τη Σόφια...
Οι Ελληνίδες δεν τα θέλουν
-
ikar και εγώ έχω πει ότι εκτιμώ πως η Βουλγάρα ότι έκανε το έκανε με τη θέλησή της...αλλά δεν μπορώ να βγάλω απόφαση και να την καταδικάσω. Αφήνω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ακόμα και του βιασμού...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ! πραγματικα πολυ καλη κινηση, ελπιζω να εχει συνεχεια και να μην ειναι απλα μια και μοναδικη!!Οι 'Παρεμβάσεις', όπως λέει και το χαρτί, είναι εκεί από το 1998. Είναι γνωστές σε όλους, μόνο στις 2 ποδηλατοδρομίες που διοργανώνουν το χρόνο κατεβαίνει πολύς κόσμος.
Εγώ δήλωσα συμμετοχή για τον πιτσιρικά μου, που μου έδωσε τα έντυπα χθες βράδυ, αφού το συζητήσαμε. Αν σε κάποια σχολεία οι δάσκαλοι 'ξέχασαν' να μοιράσουν τα έντυπα ή κάποιοι γονείς τα πέταξαν στον γνωστό κάλαθο, δεν φταίνε οι 'Παρεμβάσεις'.
Ρατσισμός -όλων των ειδών-