-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εκτός απ' τον ρατσισμό ο οποίος είναι αηδιαστικός και καταδικαστέος (τι δουλειά είχαν οι καθηγητες να τιμωρήσουν, ό,τι και αν έγινε; ), πρέπει να περιμένουμε και το πόρισμα μετά τις καταθέσεις και καλύτερα μετά την εξέταση του βίντεο.
Η πιο δακρύβρεχτη ιστορία δεν είναι πάντα η αληθινή...
Οι καθηγητές όφειλαν να τιμωρήσουν την/τις πράξη/πράξεις. Οι καταθέσεις δεν έχουν αποδειχθεί ότι είναι αληθείς ( οι άλλοι μαθητές λένε άλλα ) άρα κατά την άποψή μου ορθώς επεβλήθησαν από το σχολείο ποινές. Στο σχολικό χώρο έγιναν πράξεις μη αποδεκτές ( με συναίνεση ή όχι , θα το κρίνει η Δικαιοσύνη ) και αυτές τιμωρήθηκαν. Θεωρώ ότι εάν αποδειχθεί βιασμός τότε οι ποινές θα αλλάξουν.
Nα τιμωρήσουν τι; Αφού δεν ξέρουν τι πραγματικά έγινε!
Δεν μιλάμε για μια περίπτωση ενδοσχολικού παραπτώματος, αλλά για σοβαρή περίπτωση που πρέπει να αναμιχθεί η δικαιοσύνη.Όχι. Γνωρίζουν ότι έγιναν πράξεις που τιμωρούνται από το σχολικό κανονισμό. Αυτό που δεν ξέρουν είναι οι συνθήκες και εάν υπήρξε συναίνεση.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Οι καθηγητές όφειλαν να τιμωρήσουν την/τις πράξη/πράξεις. Οι καταθέσεις δεν έχουν αποδειχθεί ότι είναι αληθείς ( οι άλλοι μαθητές λένε άλλα ) άρα κατά την άποψή μου ορθώς επεβλήθησαν από το σχολείο ποινές. Στο σχολικό χώρο έγιναν πράξεις μη αποδεκτές ( με συναίνεση ή όχι , θα το κρίνει η Δικαιοσύνη ) και αυτές τιμωρήθηκαν. Θεωρώ ότι εάν αποδειχθεί βιασμός τότε οι ποινές θα αλλάξουν.Και μία υποσημείωση : Εφ' όσον είμαστε ( ως έθνος ) τόσο πολύ ρατσιστές όπως αυτοκατηγορούμαστε , γιατί δεν πάνε όλοι οι μετανάστες κάπου αλλού που δεν θα τους κατατρέχουν αλλά και θα περνάνε καλλίτερα ( Ιταλία ας πούμε ).
Αφού δεν ξέρουν τι έχει γίνει πως ΟΦΕΙΛΟΥΝ να τιμωρήσουν;
Αν αποδειχθεί ότι βιάστηκε η μαθήτρια θα της... πάρουν πίσω την αποβολή; ή θα την ερφαρμόσουν την αποβολή ΜΕΤΑ την όποια δίκη;
Ποια μη αποδεκτή πράξη τιμώρησαν ακριβώς οι καθηγητές; Σοβαρολογείς;
-
έγινε ερωτικό όργιο με συνέναιση, άρα ορθώς επιβλήθηκαν οι όποιες ποινές
-
έγινε βιασμός, άρα τιμωρούμε και τη μαθήτρια
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ;;;;;
-
-
skye, αυτό που εννοούσα είναι ότι μου φαίνεται κάπως να στέκει η ιστορία όπως λέγεται...και ως άνθρωπος δεν θέλω με τπτ να στέκει, γιατί αλλιώς πάμε κατά διαβόλου.
-
Απαντώ πιο πάνω.
-
Απαντώ πιο πάνω.καθόλου δεν απάντησες... στην περίπτωση 2 ο βιασμός είναι παράνομη πράξη στην οποία πρέπει να τιμωρηθεί και το... θύμα;
-
Εννοείς ότι βιάστηκαν να τιμωρήσουν. Μάλλον έχεις δίκαιο με την έννοια ότι αφού δεν γνώριζαν τις συνθήκες ( για την κοπέλα ) δεν έπρεπε να την τιμωρήσουν.
-
Εννοείς ότι βιάστηκαν να τιμωρήσουν. Μάλλον έχεις δίκαιο με την έννοια ότι αφού δεν γνώριζαν τις συνθήκες ( για την κοπέλα ) δεν έπρεπε να την τιμωρήσουν.Αυτό εννοώ. Τα αγοράκια σίγουρα κάτι έκαναν αφού το παραδέχτηκαν (είτε με τη θέλησή της είτε όχι κάτι έκαναν). Φαντάζομαι βέβαια να μην εννοούν ότι και στις δύο περιπτώσεις είναι ίδια η όποια τιμωρία -όλα παίζουν πλέον -
Για την κοπελίτσα που δεν έχει αποδειχθεί τίποτα, πως την τιμωρούν;
-
τα κινητά των 'μαρτύρων' βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας;
-
Ομαδικο οργιο = αποβολη 4 ημερων ;Πολυ μεγαλη επιείκεια δειχνουν στα σχολεια ή κανω λαθος ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ομαδικο οργιο = αποβολη 4 ημερων ;Πολυ μεγαλη επιείκεια δειχνουν στα σχολεια ή κανω λαθος ;ναι.. σε καθε περιπτωση λαθος ηταν
α) βιασμος.
δεν τιμωρεις την κοπελα προφανως
β) ομαδικο οργιο στο χωρο του σχολειου
μονο 4 μερες;
δηλαδη για να φας πχ μια βδομαδα αποβολη πρεπει σιγουρα να ριξεις καμια ρουκετα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ομαδικο οργιο = αποβολη 4 ημερων ;Πολυ μεγαλη επιείκεια δειχνουν στα σχολεια ή κανω λαθος ;
ναι.. σε καθε περιπτωση λαθος ηταν
α) βιασμος.
δεν τιμωρεις την κοπελα προφανως
β) ομαδικο οργιο στο χωρο του σχολειου
μονο 4 μερες;
δηλαδη για να φας πχ μια βδομαδα αποβολη πρεπει σιγουρα να ριξεις καμια ρουκετα
Δεν εξεταζω αν ηταν βιασμος ή οχι αλλα τις πολυ απαλες ποινες απο την στιγμη που ολοι παραδεχονται οτι η πραξη εγινε στον σχολικο χωρο.
-
5ήμερη αποβολή και για την κοπέλα και για τα 4 παιδιά ....
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τα κινητά των 'μαρτύρων' βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας;Μα δεν ειπώθηκε πως σβήστηκαν τα βίντεο από όλα τα κινητά; Το οποίο είναι βέβαια λίγο παράξενο... Γιατί να σβήσει κάποιος από το κινητό του ένα βιντεάκι που έχει αυτήν που τον κατηγορεί πως τη βίασε (χοντρή κατηγορία), να τον παρακαλάει να τελειώσει στη μούρη της και στον κώλο της;
Μήπως τελικά δεν τον παρακαλούσε;
Εγώ πιστεύω πως έχει παραγίνει το κακό με τις τσόντες στο ίντερνετ, τα πιτσιρίκια κατεβάζουν ότι λάχει, βλέπουνε τα απίστευτα κι έχουνε χάσει κάπου τη μπάλα και την επαφή με τον κόσμο. Αυτοί που βιάσανε το κοριτσάκι παίζει να μην έχουνε καταλάβει και ακριβώς που είναι το πρόβλημα... -
Εγώ πιστεύω/εκτιμώ ότι η κοπέλα θα το έκανε με τη θέληση της αλλά στο τέλος που είδε ότι την βιντεοσκοπούσαν ίσως ένοιωσε άσχημα πιστεύοντας ότι θα την κάνουν ρεζίλι στο σχολείο και τότε σκέφτηκε τι μαλακία είχε κάνει.
Έτσι εκτιμώ εγώ...μάλιστα όλοι λέγανε ότι αν φώναζε όπως είπε θα την ακούγαν στο κοιλικείο οι εργαζόμενοι. Βέβαια οι φωνές σε ένα σχολείο είναι κάτι πολύ φυσικό οπότε ίσως δεν θα έδιναν και σημασία.Άντε βγάλε άκρη...Η φράση που κυριαρχέι πάντως σε όλες τις παρέες είναι: Γιατί ρε γμτ δεν γινόντουσαν αυτά τα όργια όταν πηγαίναμε και εμείς σχολείο...Γιατί εμείς παίζαμε μόνο ποδόσφαιρο;
Υ.Γ: Πολύ σαπίλα ρε γαμώτο...αλλά τι να περιμένουμε με τα πρότυπα που προβάλονται στην ΤV κτλπ...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μετά από λίγο μπήκαν στην αίθουσα οι άλλοι τρεις και μου πρότειναν να κάνω έρωτα μαζί τους. Αφού αρνήθηκα, με στρίμωξαν όλοι μαζί σε μια γωνία της αίθουσας προς τον τοίχο, απέναντι από τα παράθυρα και άρχισαν να με κτυπούν με σφαλιάρες και να με χαϊδεύουν βίαια. Εγώ αντιστάθηκα σθεναρά και έβαλα τις φωνές. Αυτοί για λίγο τα έχασαν και έτσι βρήκα την ευκαιρία να βγω από την αίθουσα. Έχοντας τρομοκρατηθεί πλήρως, αντί να βγω έξω προς το προαύλιο του σχολείου κατέβηκα στο ισόγειο και προσπάθησα να βρω καταφύγιο στις ίδιες τουαλέτες που είχε συμβεί το πρώτο περιστατικό που σας προανέφερα. Αμέσως μετά ήρθαν και τα τέσσερα αγόρια. Άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς το μέρος μου και εγώ τους παρακαλούσα να μην μου κάνουν κακό βάζοντας τα κλάματα. Τότε ήρθε ο πρώτος και με σφαλιάρες και βρισιές με ανάγκασε να να ικανοποιήσω την επιθυμία του. Στη συνέχεια ασκώντας βία πάνω μου, πάλι με βρισιές και απειλές, με ανάγκασαν και οι άλλοι τρεις να κάνω το ίδιο. Πάνω στην ταραχή μου αντιλήφθηκα κάποιον από τους τρεις να τραβάει με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο την όλη διαδικασία. Εγώ καθ' όλη τη διάρκεια έκλαιγα, τσίριζα και παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά εκείνοι μου φέρονταν σαν κτήνη. Στη συνέχεια με έσυραν έξω από τη μικρή τουαλέτα, με έριξαν κάτω στο έδαφος και αφού μου έβγαλαν τα ρούχα, μου κράτησαν τα χέρια και τα πόδια και ο ένας από αυτούς μου έκανε έρωτα παρά τη θέλησή μου. Μόλις τελείωσε η πράξη άρχισαν όλοι μαζί να φωνάζουν και να με χλευάζουν ειρωνικά, νιώθοντας σαν νικητές. Προτού ακόμη ντυθώ, εκείνοι έφυγαν και εγώ κατάφερα καταρρακωμένη και εξουθενωμένη, με όση δύναμη μου είχε μείνει, να ανεβώ στην αίθουσά μου. Πήρα την τσάντα και τη ζακέτα μου και έφυγα ταπεινωμένη».AN ισχυουν αυτα, εκεινα τα κωλοπαιδα και οι γονεις τους θελουν κρεμασμα.-
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Εγώ πιστεύω/εκτιμώ ότι η κοπέλα θα το έκανε με τη θέληση της αλλά στο τέλος που είδε ότι την βιντεοσκοπούσαν ίσως ένοιωσε άσχημα πιστεύοντας ότι θα την κάνουν ρεζίλι στο σχολείο και τότε σκέφτηκε τι μαλακία είχε κάνει.
Έτσι εκτιμώ εγώ...μάλιστα όλοι λέγανε ότι αν φώναζε όπως είπε θα την ακούγαν στο κοιλικείο οι εργαζόμενοι. Βέβαια οι φωνές σε ένα σχολείο είναι κάτι πολύ φυσικό οπότε ίσως δεν θα έδιναν και σημασία.Άντε βγάλε άκρη...Η φράση που κυριαρχέι πάντως σε όλες τις παρέες είναι: Γιατί ρε γμτ δεν γινόντουσαν αυτά τα όργια όταν πηγαίναμε και εμείς σχολείο...Γιατί εμείς παίζαμε μόνο ποδόσφαιρο;
Υ.Γ: Πολύ σαπίλα ρε γαμώτο...αλλά τι να περιμένουμε με τα πρότυπα που προβάλονται στην ΤV κτλπ...
To βίντεο όμως σβήστηκε, άρα γιατί να το καταγγείλει;
-
Κατι δεν μου κολλαει σε αυτη την ιστορια...
Δλδ πρεπει να πιστεψω οτι 4 16αρηδε ή 17αρηδες στα καλα καθουμενα στριμωξαν μια 16χρονη μαθητριουλα στις τουαλετες και την βιασαν ενω οι υπολοιποι επερναν ματι και μαζι τους και 3 αλλες συμαθητριες του θυματος.
Λιγο τρελο μου ακουγεται.
Αν η ιστορια ειναι οπως παρουσιαζεται, τοτε τα συγκεκριμενα καλοπαιδα ειναι για φυλακη μαζι με τους γονεις τους αμεσα.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Κατι δεν μου κολλαει σε αυτη την ιστορια...Δλδ πρεπει να πιστεψω οτι 4 16αρηδε ή 17αρηδες στα καλα καθουμενα στριμωξαν μια 16χρονη μαθητριουλα στις τουαλετες και την βιασαν ενω οι υπολοιποι επερναν ματι και μαζι τους και 3 αλλες συμαθητριες του θυματος.
Αν η ιστορια ειναι οπως παρουσιαζεται, τοτε τα συγκεκριμενα καλοπαιδα ειναι για φυλακη μαζι με τους γονεις τους αμεσα.
επειδη ετυχε και ακουσα πριν λιγο στο ραδιο εναν γιατρο/ψυχιατρο απο την Χαλκιδα ο οποιος ελεγε ποσα πολλα περιστατικα αιμομιξιας και βιασμων εχουν στην περιοχη εκεινη, δε μου κανει καθολου εντυπωση πλεον.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κατι δεν μου κολλαει σε αυτη την ιστορια...
Δλδ πρεπει να πιστεψω οτι 4 16αρηδε ή 17αρηδες στα καλα καθουμενα στριμωξαν μια 16χρονη μαθητριουλα στις τουαλετες και την βιασαν ενω οι υπολοιποι επερναν ματι και μαζι τους και 3 αλλες συμαθητριες του θυματος.
επειδη ετυχε και ακουσα πριν λιγο στο ραδιο εναν γιατρο/ψυχιατρο απο την Χαλκιδα ο οποιος ελεγε ποσα πολλα περιστατικα αιμομιξιας και βιασμων εχουν στην περιοχη εκεινη, δε μου κανει καθολου εντυπωση πλεον.
αλλο η αιμομιξια αν υπαρχει συνεση και δεν κανουν παιδια. προβλημα τους.
και αλλο ο βιασμος -
οπως μαθει/δει/μεγαλωσει κανεις...
και η κτηνοβασια, αμα τη βλεπεις καθε μερα, απο καποιο σημειο και μετα φυσιολογικη τη θεωρεις.
Ρατσισμός -όλων των ειδών-