-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
Εχουν βαλθει καποιοι να με κανουν να μην ξαναπαρακολουθησω ποτε F1. Πρωτα φευγει ο Mika απο την F1 και αρχιζει ο ακατανομαστος τα σερι πρωταθληματα, και εκει που λες ρε κατι πρεπει να γινει ερχεται ο Kimi και λες οτι εχω και δεν εχω πανω του!!! Και τωρα θα μας τον παρουν και αυτον? ΓΙΑΤΙ???? Γιατι να μην φυγει ο μοντο?? Δεν μπορω να φανταστω να βλεπω τον κιμι κοκκινο. Και αν ο Αλονσο ειναι σε φαση με McLaren να προσπερασει τον Kimi με Ferrari εγω τι πρεπει να υποστηριξω? Μπορουμε να γυρισουμε τον χρονο πισω?????Φιλε teodor_ν συμφώνα σχεδον απόλυτα με αυτα που γραφεις.Τωρα στο προτελευταιο ερωτημα, εγω θα υποστηριξω αλονσο γιατι ειμαι μακλαρεν κατ' αρχας οποτε.......
-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
Μπορουμε να γυρισουμε τον χρονο πισω?????Φοβάμαι πως όχι και γι'αυτό πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα που μας παρουσιάζονται κάθε χρόνο
PS: Αναρωτιέμαι αν ικανοποιούν τον κόσμο οι νέοι κανονισμοί που θέσπισε για το 2006 η FIA...
-
@greo: Κωλοτούμπες γίνονται μόνο από όσους δένονται υπέρ του δέοντος συναισθηματικά με μια ομάδα ή/και οδηγό. Οι υπόλοιποι βλέπουν τα πράγματα πιο ψύχραιμα και συνήθως δεν χρειάζεται να κάνουν κωλοτούμπες.
Στα λοιπά τώρα, αν επικρατήσει το απίθανο σενάριο με Κίμι και Νάντο ομόσταβλους, θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Επειδή όμως το πιθανότερο είναι να δούμε Νάντο-Μόντυ στη ΜακΛάρεν και Κίμι στη Φεράρι, μάλλον θα μείνουν όλοι... πικραμένοι!
Το ευτύχημα για μας (τους ΜακΛαρενικούς) είναι πως η ομάδα παίζει δυνατά σε όλα τα επίπεδα (αγωνιστικό, μαρκετινιστικό, στρατηγικό, κλπ).
Τέλος, αν δεν φύγει ο ΜΣ ο Κίμι δεν πάει Φεράρι (ο Γερμανός ουδέποτε θέλησε να κονταριστεί στα ίσα με ίσάξιο ή/και καλύτερό του ομόσταβλο, σιγά μη ρισκάρει να ξεφτιλίστεί τώρα στα τελειώματα).
ΥΓ. Προσωπική ευχή, Κίμι και Νάντο ομόσταβλοι στη ΜακΛάρεν (για τις... κωλοτούμπες ρε γαμω το! ).
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Στα λοιπά τώρα, αν επικρατήσει το απίθανο σενάριο με Κίμι και Νάντο ομόσταβλους, θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Επειδή όμως το πιθανότερο είναι να δούμε Νάντο-Μόντυ στη ΜακΛάρεν και Κίμι στη Φεράρι, μάλλον θα μείνουν όλοι... πικραμένοι!Ολους πικραμενους μας βλεπω...
Τέλος, αν δεν φύγει ο ΜΣ ο Κίμι δεν πάει Φεράρι (ο Γερμανός ουδέποτε θέλησε να κονταριστεί στα ίσα με ίσάξιο ή/και καλύτερό του ομόσταβλο, σιγά μη ρισκάρει να ξεφτιλίστεί τώρα στα τελειώματα)..
Σωστο! Αλλα κατι μου λεει οτι θα φυγει του χρονου! Βεβαια ολα εξαρτωνται απο το πως θα παει φετος (το χρημα πολλοι εμισησαν την δοξα ουδεις!)
ΥΓ. Προσωπική ευχή, Κίμι και Νάντο ομόσταβλοι στη ΜακΛάρεν (για τις... κωλοτούμπες ρε γαμω το! ).
Το θεμα Χαρη ειναι ποιος θα τις κανει τις κωλοτουμπες σε αυτο το σεναριο!!
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
:Τέλος, αν δεν φύγει ο ΜΣ ο Κίμι δεν πάει Φεράρι (ο Γερμανός ουδέποτε θέλησε να κονταριστεί στα ίσα με ίσάξιο ή/και καλύτερό του ομόσταβλο, σιγά μη ρισκάρει να ξεφτιλίστεί τώρα στα τελειώματα)...Σαν ποιόν δηλαδή;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μονο? Αν ειναι μονο αυτοι its ok with me Το θεμα ειναι μην κανουν(ουμε) και τιποτα αλλοι κωλοτουμπες!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Μονο? Αν ειναι μονο αυτοι its ok with me Το θεμα ειναι μην κανουν(ουμε) και τιποτα αλλοι κωλοτουμπες!!
ελα να αλλαζουμε τα αβαταρ μας σιγα σιγα μερικοι μερικοι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελα να αλλαζουμε τα αβαταρ μας σιγα σιγα μερικοι μερικοι...θα θελες! Βεβαια τωρα που το βλεπω και σε κοκκινακι δεν θα τα ασχημο!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Χεχεχε οκ roll on!
Διαβαζω οτι ο Kimi οδευει προς Toyota, τωρα αν ειναι αληθεια ή μανατζερ του προσπαθει να στησει δημοπρασια θα δειξει.
http://www.pitpass.com/fes_php/pitpass_ ... t_id=26781 -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Διαβαζω οτι ο Kimi οδευει προς ToyotaTι αλλο θα αντεξει η καρδια μου αυτον τον μηνα δεν ξερω!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Διαβαζω οτι ο Kimi οδευει προς Toyota
Tι αλλο θα αντεξει η καρδια μου αυτον τον μηνα δεν ξερω!!
Επισης ενδιαφερεται και η BMW...
Υ.Γ Την αποτελειωσα τωρα...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Υ.Γ Την αποτελειωσα τωρα.........
(εχω πεσει κατω ξερη και δεν μπορω να πω κουβεντα)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Υ.Γ Την αποτελειωσα τωρα...
......
(εχω πεσει κατω ξερη και δεν μπορω να πω κουβεντα)
To φανταστηκα...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Kωλοτουμπα ως προς τι;
ΑΝ γινει το σεναριο αυτο και ΑΝ κερδισει ο Κιμης γραψτε μου
Παντως σε σχεση με οσα συζητησαμε την περασμενη χρονια δεν μπορεις παρα να παραδεχτεις οτι ο Ρον εριξε ενα (τοσοδουλι) αδειασματακι στον Κιμη n'est-ce pas?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Παντως σε σχεση με οσα συζητησαμε την περασμενη χρονια δεν μπορεις παρα να παραδεχτεις οτι ο Ρον εριξε ενα (τοσοδουλι) αδειασματακι στον Κιμη n'est-ce pas?
Μόνο τοσοδούλι; Αδειασματάρα μεγατόνων! Μάλλον όμως ήταν η απάντηση του Ρον προς το προσύμφωνο του Φινλανδου με τη Φεράρι, που είχε προηγηθεί.
Για να δούμε τι θα δούμε...
-
για τι άδειασμα λέτε?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
για τι άδειασμα λέτε?Του Ντένις στον Κίμι, κλείνοντας τον Νάντο. Αν και προσωπικά η κίνηση αυτή του Ντένις με κάνει να πιστεύω ότι όντως ο Κίμι έχει προσυμφωνήσει με τη Φεράρι, και άρα το πρώτο άδειασμα το έκανε ο Φινλανδός και ο Άγγλος απλά απάντησε, (φράζοντας και τον... κώλο του )
-
Μα και να μην έκλεισε προσύμφωνο με την Ferrari ο Raikkonen, πώς ξέρουμε ότι δεν αδειάζει και τον Montoya και τον Raikkonen...;
-
Βασιλακη στην πραξη αδειασε ολον τον κοσμο, δειχνοντας οτι πρωτη του προτεραιοτητα ηταν ο Ναντο και ο Κιμι με τον Μοντυ δευτερευουσας σημασιας. Μπορουσε φερ'ειπειν να δωσει στον Κιμι γη και υδωρ, αλλα δεν το εκανε.
Ολα αυτα επισημως γιατι ανεπισημως δεν πιστευω οτι τρεφει αυταπατες ουτε ο Ρον ουτε κανεις αλλος.
Έκτακτο: Ισπανός στην McLaren!!!