-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επίσης τα ελαστικά φαίνεται να της ταιριάζουν..Χμμμμμμμμ εισαι σιγουρος;
-
Δυστυχώς αυτή την περίοδο (των δοκιμών) σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανείς..Αλλά από τους χρόνους της χερεθ (μου φαίνεται ) διαπίστωσα ότι δεν τα πήγαιναν και άσχημα..Ειδικά αφού έτρεξαν για πρώτη φορά με γιαπωνέζικη γόμα..Βέβαια έχουν πολύ περιθώριο ακόμη για βελτίωση της συμπεριφοράς τους σε σχέση με το υπόλοιπο σασί αλλά λόγω των 'κενών' επιταγών κάτι μου λέει ότι δεν θα αργήσουν και πολύ..Από την άλλη θα μου πείς δεν γίνονται όλα με τα χρήματα..Κατα 99% όμως.. Πάντως,αν εκμεταλλευτούν σωστά τα ελαστικά και έχουμε ισορροπία Michelin-Bridgestone ίσως να περάσουν και την Honda.. Pole οι πληροφορίες σου τι λένε για την Toyota;
-
Οι δικές μου πάντως ...διαισθητικές πληροφορίες λένε ότι η TF106 είναι καταδικασμένη να κερδίσει. Ο Gascoyne πέρσι έκανε την πρώτη προσπάθεια, φέτος θα είναι απλά η νικηφόρος! Θυμηθείτε αντίστοιχα Jordan και Renault, όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις με τη δεύτερη έφτιαξε μονοθέσιο-νικητή.
Σας φαίνονται λίγο μπακαλίστικα όλα αυτά, το ξέρω, και μένα το ίδιο, αλλά έτσι είναι! -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Οι δικές μου πάντως ...διαισθητικές πληροφορίες λένε ότι η TF106 είναι καταδικασμένη να κερδίσει. Ο Gascoyne πέρσι έκανε την πρώτη προσπάθεια, φέτος θα είναι απλά η νικηφόρος! Θυμηθείτε αντίστοιχα Jordan και Renault, όπου σε αντίστοιχες περιπτώσεις με τη δεύτερη έφτιαξε μονοθέσιο-νικητή.
Σας φαίνονται λίγο μπακαλίστικα όλα αυτά, το ξέρω, και μένα το ίδιο, αλλά έτσι είναι!Για τον Gascoyne συμφωνώ και το είχα γράψει και όταν είχε ανακοινωθεί η μετακίνησή του στην Toyota.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
γιατι ο ναντο να μην μπορει να οδηγησει το δευτερο μονοθεσιο του πρωταθληματος...?
Εμ βεβαια φετος καταφερε να οδηγησει το 1ο...το 2ο δεν θα μπορει...?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αν και ειμαι χαλαρος συνηθως θα το παω εμπρηστικα για χαβαλε καθαρα!
γιατι ο ναντο να μην μπορει να οδηγησει το δευτερο μονοθεσιο του πρωταθληματος...?
Αν και συνηθως δεν ειμαι κακια, Θα σου απαντησω εμπρηστικα για χαβαλε
Λες να μην αντεξει τοση ταχυτητα το παλικαρι? Γιατι ειναι και της ηπιας-συντηριτικης οδηγησης
edit: πρεπει καποια στιγμη να συνηθισω οτι θα ερθει στην McLaren και να μην τα λεω αυτα Εχουμε ενα χρονο μπροστα μας ομως γιαυτο!
ναι..καλα!
funis μου, σου ειπα με γεια ο καινουριος σου πιλοτος?
-
Ειπαμε η Ηλεκτρα θ'αλλαξει ομαδα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Pole οι πληροφορίες σου τι λένε για την Toyota;Οτι ο Trulli δεν ηταν καθολου ευχαριστημενος με την συμπεριφορα της 106, διαπιστωσε την ιδια ασταθεια που ειχε η 105. Απο την αλλη ο κινητηρας ειναι ο καλυτερος V8 μεχρι στιγμης και η αεροδυναμικη συμπεριφορα θα πρεπει να κριθει αφου η ομαδα παρουσιασει το πακετο του 06. Αυτη τη στιγμη τρεχουν με ενα μειγμα, νεο μονοκοκ και αεροδυναμικη απο 105Β το οποιο ειναι λογικο να μη πολυδουλευει. Ενταξει και για μενα ειναι λιγο δυσκολο να αποτυχει ο Gazza, παραειναι ταλαντουχος ασε που στη Toyota απολαμβανει τα καλυτερα resources που ειχε ποτε. Ομως τα λαστιχα ειναι ερωτηματικο χωρις ακομη να μπορει να κρινει κανεις προς τα που πανε οι ισορροπιες.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ναι..καλα!funis μου, σου ειπα με γεια ο καινουριος σου πιλοτος?
Τι ναι καλα?? Ειμαι κακια Εγω??
Δεν μου ειπες οχι...
Φανη δεν ειπα εγω τετοιο πραγμα!! Εσυ το ειπες!!
(αυτα βλεπει ο Χαρης και με λεει προδοτη μετα )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ναι..καλα!
funis μου, σου ειπα με γεια ο καινουριος σου πιλοτος?
Τι ναι καλα?? Ειμαι κακια Εγω??
Δεν μου ειπες οχι...
Φανη δεν ειπα εγω τετοιο πραγμα!! Εσυ το ειπες!!
(αυτα βλεπει ο Χαρης και με λεει προδοτη μετα )
η παραλλαγη του darth vader....
φυσικα τη βλεπω ν'αλλαζει ομαδα...φερραρι ισως?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η παραλλαγη του darth vader....Mε κολακευεις!!
φυσικα τη βλεπω ν'αλλαζει ομαδα...φερραρι ισως?
Θα εχω δυο ομαδες!
-
εξωμοτης δηλαδη?
ακουσατε ακουσατε! δυο ομαδες...
-
Oχι και εξωμοτης! Υπερβολικε! Να το θεσω αλλιως! Θα υποστηριζω μια ομαδα (ως συνολο) αλλα ο καλυτερος-αγαπημενος οδηγος θα βρισκεται αλλου, αλλα θα εχει την αμεριστη συμπαρασταση μου! (better now? )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Oχι και εξωμοτης! Υπερβολικε! Να το θεσω αλλιως! Θα υποστηριζω μια ομαδα (ως συνολο) αλλα ο καλυτερος-αγαπημενος οδηγος θα βρισκεται αλλου, αλλα θα εχει την αμεριστη συμπαρασταση μου! (better now? )Απλό είναι. Θα υποστηρίζεις Kimi για πρωτάθλημα οδηγών και την άλλη ομάδα (ούτε το όνομά της δεν θέλω να γραψω ) για το Κατασκευαστών
-
exactly!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
exactly!Οι ομάδες είναι πάνω από τους παίχτες..
-
Ενταξει ρε Δημητρη! Ειπαμε! Δεν αλλαζουμε ομαδα! Εκει, McLaren 4ever!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ενταξει ρε Δημητρη! Ειπαμε! Δεν αλλαζουμε ομαδα! Εκει, McLaren 4ever!Τώρα το 'σωσες!
-
FIOU!! (ανακουφιση!)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ενταξει ρε Δημητρη! Ειπαμε! Δεν αλλαζουμε ομαδα! Εκει, McLaren 4ever!καλα! αλλα δεν ειπες παραπανω...?
αμα παρει ο ξανθομπαμπουρας σου πρωταθλημα, θα κανω τα μαλλια μου μπουκλες...!
Έκτακτο: Ισπανός στην McLaren!!!