-
Ο χρήστης greo έγραψε:
5. Δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να περασει απο το μυαλο καποιου οτι ο Ναντο εκανε του κεφαλιου του ΧΩΡΙΣ να το συζητησει με τον Φλαβιο, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ το συμβολαιο του ληγει στο τελος του 2006.Και ομως υπαρχει, υποτιμας το sweetalking του Ντενις
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μονο αυτο εχεις να πεις εσυ?γιαννη σου ρχεται ο κιμι δωρο!
lol ναι μήπως φέρνει μαζί του καμιά καλή προσφορά σε adsl? LOL Μίλτο φίλε μου.....επιτέλους το χωριό υποστηρίζει adsl lol.
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
Θέλω να δώ τώρα τι διαφορές θα υπάρχουν μέσα στην πίστα μεταξύ Φισικο & Αλόνσο.ενδιαφέρον αυτό.
-
Δυστυχως επιβεβαιωνεται και απο εδω...
http://www.mclaren.com/mediaroom/pressreleases/mclaren/1219110117.htm -
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
- Δεν υπαρχει η παραμικρη πιθανοτητα να περασει απο το μυαλο καποιου οτι ο Ναντο εκανε του κεφαλιου του ΧΩΡΙΣ να το συζητησει με τον Φλαβιο, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ το συμβολαιο του ληγει στο τελος του 2006.
Και ομως υπαρχει, υποτιμας το sweetalking του Ντενις
Οσο και να υπαρχει, εσυ λες οτι καποιος που περναει τοσα χρονια ολη του την ημερα με τον Φλαβιο, δεν εχει καταλαβει οτι ο τυπος ειναι Don't f@ck with me?.
Υστερα δε μιλαμε για συμφωνια, οπως η σχεδον βεβαιη του Κιμι με τη Φερραρι, αλλα για ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ και επισημες ανακοινωσεις.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υγ. ο αλονσο θα παραμεινει εκεινος ο τυχερος που κερδισε το πρωταθλημα?Άντε πάλι. Τυχερός, άτυχος, γρήγορος, αργός κλπ, η ΟΥΣΙΑ είναι ότι κέρδισε ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ φέτος.
Πάντως, δεν είναι παράξενο που ο Φλάβιο έδωσε τον Νάντο στην McL? Έτσι υποθέτω(μαζί με τις φήμες) πώς ίσως αποχωρήσει η Ρενώ. Εκτός και αν έκλεισε τον κύκλο του στην Ρενώ...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Θέλω να δώ τώρα τι διαφορές θα υπάρχουν μέσα στην πίστα μεταξύ Φισικο & Αλόνσο.
ενδιαφέρον αυτό.
Όντως πολύ ενδιαφέρον! Τώρα που η κατάσταση θα αλλάξει, να δω τί θα λένε για την 'κουλαμάρα' του Fisico. Forza Fisicoooo
Πάντως έμεινα κάγκελο μόλις είδα την είδηση. Αυτό σημαίνει ότι Αλόνσο και Μπριατόρε χωρίζουν? Μήπως χωρίζει η Ρενώ με τον μακαρονά Ιταλό?
-
Vass...δεν υπαρχει καμια περιπτωση να αποχωρησει η Renault στο προσεχες μελλον...
Ο Faure επεισε με τον καλυτερο τροπο τον Ghosn,που ειχε αμφιβολιες για το ποσο επικερδης θα ειναι η εμπλοκη στην F1 για την Renault και δε νομιζω πως ειναι η ωρα για να αποχρησουν...
Οποτε δυστυχως θα εχουμε τον Ιπσπανο απο το 2007,μαζι με τον Montoya για τον οποιο πιστευω πως θα εχει μεγαλη παραμονη στην McLaren...και ο Kimi πρεπει ηδη να θεωρειται απο σημερα πιλοτος της Scuderia... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Vass...δεν υπαρχει καμια περιπτωση να αποχωρησει η Renault στο προσεχες μελλον...
Ο Faure επεισε με τον καλυτερο τροπο τον Ghosn,που ειχε αμφιβολιες για το ποσο επικερδης θα ειναι η εμπλοκη στην F1 για την Renault και δε νομιζω πως ειναι η ωρα για να αποχρησουν...
Οποτε δυστυχως θα εχουμε τον Ιπσπανο απο το 2007,μαζι με τον Montoya για τον οποιο πιστευω πως θα εχει μεγαλη παραμονη στην McLaren...και ο Kimi πρεπει ηδη να θεωρειται απο σημερα πιλοτος της Scuderia...Αυτό το τελευταίο μου άρεσε
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
μονο αυτο εχεις να πεις εσυ?
γιαννη σου ρχεται ο κιμι δωρο!
lol ναι μήπως φέρνει μαζί του καμιά καλή προσφορά σε adsl? LOL Μίλτο φίλε μου.....επιτέλους το χωριό υποστηρίζει adsl lol.
dsl βαλατε? πω πω πω!!!
να δουμε ποιος θα ναι ο οδηγος μας το 2007...ελπιζω να ειναι πιτσιρικας και καλος!
μπας και συνελθει και ο φιζικο ως παλιος...
αλλα το 2006 η ομαδα παραμενει ως εχει...μη ξεχνιομαστε!
-
Φάνη, ίσως και να έχεις δίκιο. Ο χρόνος θα δείξει. Εγώ απλά εκτίμησα έτσι την κατάσταση(και φυσικά δεν θέλω να φύγει η Ρενώ).
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Νάντο, άσε που τον προτιμώ από τον Χουάν! -
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Νάντο, άσε που τον προτιμώ από τον Χουάν!
Ντροπη σου...!!!
-
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Νάντο, άσε που τον προτιμώ από τον Χουάν!
Ντροπη σου...!!!
Με βλέπω να είμαι με Νάντο στην McL και Κίμι στην Ferrari!
Λες να είμαι τρελός? -
Τι παθαμε Δευτεριατικο!! Ο μισητος οδηγος στην αγαπημενη ομαδα!! (προσωπικα αισθηματα go for pole που δεν αναφερονται ουτε στο ταλεντο ουτε στην ικανοτητα- μην αρχισεις γιατι και πως)
Τελος παντων, ετσι ειναι αυτα... Οποτε ειμαστε σε αναζητηση καινουργιας ομαδας!! Τωρα που το ξανασκεφτομαι, αυτη η Φερραρι ειναι ομαδαρα τελικα!
-
Ηλεκτρα,θα γινεις Ferrari μου φαινεται μιας και τον Kimi τον βλεπω να πηγαινει προς τα'κει...
-
Ηλεκτρα,θα γινεις Ferrari μου φαινεται μιας και τον Kimi τον βλεπω να πηγαινει προς τα'κει...Μα σου ειπα Φανη------>
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, αυτη η Φερραρι ειναι ομαδαρα τελικα!
Δεν το πα??
-
ενα ατελιωτο καραγκιοζηλικι-απο ποιον? αλονσο-ντενις-κιμι-ρενω
διαλεγεται και περνετε σιγουρα παντως απο καποιον απο αυτους.παντως χαιρομαι που οι αλονσο-ραικονεν δεν προκειται να κερδισουν πολλους τιτλους και μαλλον ο μοντογια θα παρει εναν.
αυτος ο ντενις πρεπει να ειναι προβληματικος τελικα θελει να παιρνει τους κορυφαιους πιλοτους για να αποδυναμωνει τους αντιπαλους.
εχει καποιο κομπλεξ,οταν ηταν μικρος του επαιρναν οι φιλοι του τα καλυτερα στρατιωτακια και τωρα τα θελει ολα αυτος.
και η μακλαρεν θυμιζει τωρινη ρεαλ,φουλ επιθεση(κινι-χουαν,σασι) αλλα απο αμυνα(κινητηρα) ας τα να πανε δεν τους βλεπω καλα.
αν και φαινεται πως εχουν ξεκινηση full attack για το πρωταθλημα
-
α και πολυ το χαρηκα που εκει που πηγαν για το πρωταθλημα οδηγων με τις μαλακιες στις οποιες ωθηθηκε ο μοντογια εχασαν και αυτο το κατασκευαστων
παντως μαλλον ξεγραφω τον αλονσο για πρωταθλημα τα 2006,2007
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
αυτος ο ντενις πρεπει να ειναι προβληματικος τελικα θελει να παιρνει τους κορυφαιους πιλοτους για να αποδυναμωνει τους αντιπαλους.
εχει καποιο κομπλεξ,οταν ηταν μικρος του επαιρναν οι φιλοι του τα καλυτερα στρατιωτακια και τωρα τα θελει ολα αυτος.
ναι αλλά ο ντένις δε παίρνει τους οδηγούς με το 'έτσι θέλω' σε αντίθεση με τα στρατιωτάκια.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ηλεκτρα,θα γινεις Ferrari μου φαινεται μιας και τον Kimi τον βλεπω να πηγαινει προς τα'κει...
Μα σου ειπα Φανη------>
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, αυτη η Φερραρι ειναι ομαδαρα τελικα!
Δεν το πα??
Σε παροτρυνω Ηλεκτρα...
Έκτακτο: Ισπανός στην McLaren!!!