-
Εγώ πέρασα με την 5η φορά στην πληροφορική (και μάλιστα ήμουν Β κατηγορία, οπότε έπρεπε να περιμένω να δω αν είχαν μείνει κενές θέσεις).
Φέτος είναι η πρώτη μου χρονιά, έχω πάρει και τις 3 θεματικές ενότητες. Για την ποιότητα των σπουδών δεν αμφιβάλλω καθόλου αφού έχω διασταυρώσει την ύλη με άλλα ΑΕΙ και είναι αρκετά ίδια. Αυτό στο οποίο πάσχουν είναι τα βιβλία, αλλά για να είμαι ειλικρινής, με τη βοήθεια των καθηγητών και το επιπλέον υλικό, το πρόβλημα ξεπερνιέται και με το παραπάνω. Δεν ξέρω αν και στα υπόλοιπα πτυχία οι καθηγητές βοηθούν τόσο πολύ με επιπλέον υλικό.
Τραβάω λίγα ζόρια με τις 3 θεματικές ενότητες, αλλά επειδή είμαι προγραμματιστής και στο επάγγελμα, τα βγάζω πέρα. Πάντως, δεν είναι ΤΡΑΓΙΚΑ τα πράγματα. Αν δε βιάζεσαι να τελειώσεις το πτυχίο σε 4 χρόνια και παίρνεις 2 θεματικές ενότητες το χρόνο, νομίζω πως βγαίνει χωρίς εξαιρετικές θυσίες.
-
Εγώ είχα κληρωθεί το 2002 με την πρώτη στις Φυσικές Επιστήμες, αλλά δεν έστειλα καν τα χαρτιά μου γιατί ήθελα Πληροφορική.
Τώρα, θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω αλλά αυτή τη φορά με ενδιαφέρει το τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αν γνωρίζει κάποιος, ας δώσει πληροφορίες για το συγκεκριμένο τμήμα (περισσότερο για το επίπεδο δυσκολίας βιβλίων και μαθημάτων). -
Να ρωτήσω και κάτι άλλο..?
Εμείς που κληρωθήκαμε τώρα, πρέπει να πληρώσουμε και να στείλουμε τα χαρτιά μέχρι 20 Ιανουαρίου. Τα μαθήματα πότε θα ξεκινήσουν? Τον Οκτώβριο?
-
Ακριβώς.
-
Ωραία, μου μένει χρόνος να προλάβω να μάθω τι είναι ολοκλήρωμα και παράγωγος
Γιατί να μην είμαι και εγώ υπουργός να με περνάνε με την αξία μου
-
Αποφοίτησα με την πρώτη φουρνιά το 2005 στην Διοίκηση επιχειρήσεων.
550 ξεκινήσαμε, 28 τελειώσαμε (στα 4 χρόνια, έπονται κι άλλοι αλλά όχι πάνω από 100 σίγουρα).
Η ποιότητα είναι αρκετά υψηλή - τόσο που ξεκίνησα και σταμάτησα αμέσως μεταπτυχιακό λόγω εξοργιστικής ευκολίας.
Τεσπά, είναι και παμπάλαιο το thread, όποιος θέλει κάτι να ρωτήσει πολύ ευχαρίστως να απαντήσω είτε εδώ είτε με PM.
-
Εντάξει, για να καυχηθώ για την κωλοφαρδία μου το γράφω αυτό το post.
Αν και είμαι ήδη γραμμένος σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, έκανα αίτηση και για ένα δεύτερο και κληρώθηκα πάλι. Η πλάκα είναι οτι και την πρώτη φορά που συμμετείχα στην κλήρωση αλλά και φέτος συμμετείχα (χωρίς να τρελαίνομαι ιδιαίτερα) μετά από παρότρυνση της γυναίκας μου η οποία είχε πρωτίστως την μεγάλη καούρα αλλά δεν κληρώθηκε ούτε τότε, ούτε τώρα. Περιττό να σας αναφέρω οτι εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορώ στο σπίτι με κράνος.Και για να μην ξεχάσω...
Ανταλλάσσεται αγροτεμάχιο 200 τ.μ. με Ολυμπιακό Ακίνητο, κατά προτίμηση τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Ολόκληρες. -
-
Γνωστος μου κληρωθηκε 1ος επιλαχον...Εχει αραγε ελπιδες?
-
Αρκετά μεγάλες. Όλο και κάποιος θα βαρεθεί να γραφτεί ή θα έχει έκτακτες υποχρεώσεις ή απλώς θ' αλλάξει γνώμη.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Γνωστος μου κληρωθηκε 1ος επιλαχον...Εχει αραγε ελπιδες?σε ποια ενότητα κληρώθηκε?
-
Διοικηση μοναδων υγειας.
-
Σε κάθε τέτοιου είδους διαδικασία επιστρατεύονται τελικά κάποιοι επιλαχόντες είτε για τους λόγους που ανέφερε ο manosk είτε λόγω ελλιπών δικαιολογητικών ή εκπρόθεσμης υποβολής αυτών από τους κληρωθέντες/επιτυχόντες. Εν προκειμένω υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην μπορέσει κάποιος να αντεπεξέλθει οικονομικά εγκαίρως.
Ε, από τους 150 που έχει από πάνω του ο γνωστός σου θεωρώ απίθανο να μην βρεθεί ούτε ένας που θα χάσει για οποιονδήποτε λόγο τη θέση του -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εντάξει, για να καυχηθώ για την κωλοφαρδία μου το γράφω αυτό το post.
Αν και είμαι ήδη γραμμένος σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, έκανα αίτηση και για ένα δεύτερο και κληρώθηκα πάλι. Η πλάκα είναι οτι και την πρώτη φορά που συμμετείχα στην κλήρωση αλλά και φέτος συμμετείχα (χωρίς να τρελαίνομαι ιδιαίτερα) μετά από παρότρυνση της γυναίκας μου η οποία είχε πρωτίστως την μεγάλη καούρα αλλά δεν κληρώθηκε ούτε τότε, ούτε τώρα. Περιττό να σας αναφέρω οτι εδώ και λίγη ώρα κυκλοφορώ στο σπίτι με κράνος.Και για να μην ξεχάσω...
Ανταλλάσσεται αγροτεμάχιο 200 τ.μ. με Ολυμπιακό Ακίνητο, κατά προτίμηση τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Ολόκληρες.τι λε ρε μάστορα;
Εγώ βγήκα 1100κάτι από τους 2900. Καλή επίδοση για 1η φορά.
Γενικά θα ψάξω μεταπτυχιακό γιατί πλέον το χουν κάνει απαραίτητο για το διδακτορικό Δυστυχώς τα περισσότερα που βρήκα απαιτούν καθημερινές παρακολουθήσεις και διαρκούν 2 χρόνια.
-
5 χρόνια δεν είναι η ιατρική?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
5 χρόνια δεν είναι η ιατρική?η σχολή; 6
τι σχέση έχει αυτό; -
με βάση τις διδακτικές σου μονάδες κλπ (που δεν νομίζω να διαφέρουν από άλλες σχολές κλπ και είναι μαλλον αρκετες βλ. bologna) μπορείς μετά απο 5 ετής φοιτηση να κάνεις απευθείας διδακτορικό
5ετη (δεν θυμάμαι ακριβώς διδακτικές μονάδες) == Msc και το επόμενο βήμα είναι PhD
και να σου το κάνουν μαλακίες εδώ πας εξω σε καμια πολιτισμένη χώρα και αφήνεις τους μαλακες εν μπανανια να ασχολούνται με άσυλα και να παίζουν αναρχικούς και αστυνόμους
τα παραπάνω με την προϋπόθεση οτι δεν ισχυει κατι διαφορετικό για τις ιατρικές
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
με βάση τις διδακτικές σου μονάδες κλπ (που δεν νομίζω να διαφέρουν από άλλες σχολές κλπ και είναι μαλλον αρκετες βλ. bologna) μπορείς μετά απο 5 ετής φοιτηση να κάνεις απευθείας διδακτορικό5ετη (δεν θυμάμαι ακριβώς διδακτικές μονάδες) == Msc και το επόμενο βήμα είναι PhD
και να σου το κάνουν μαλακίες εδώ πας εξω σε καμια πολιτισμένη χώρα και αφήνεις τους μαλακες εν μπανανια να ασχολούνται με άσυλα και να παίζουν αναρχικούς και αστυνόμους
τα παραπάνω με την προϋπόθεση οτι δεν ισχυει κατι διαφορετικό για τις ιατρικές
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!
Απλά έχω ακούσει από διάφορους ότι ψηφίστηκε νόμος, λέει, που υπαγορεύει πως για να κάνεις phd πρέπει να κάνεις πρώτα μεταπτυχιακό. Δεν έχω ιδέα αν παίζει κάτι με διδακτικές μονάδες κλπ.Μήπως έχεις και κάποιο λινκ απ' τον νόμο ή κάτι τέτοιο;
Αν όντως ισχύει, είναι πολύ καλά νέα!
-
στο εξωτερικό θα σε δεχτουν μια και οι διδακτικές μονάδες σου αντιστοιχούν σε Μsc
για νόμο κλπ δεν ξέρω αλλα ψαξ' το με πανεπιστήμια του εξωτερικού
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στο εξωτερικό θα σε δεχτουν μια και οι διδακτικές μονάδες σου αντιστοιχούν σε Μscγια νόμο κλπ δεν ξέρω αλλα ψαξ' το με πανεπιστήμια του εξωτερικού
το να θέλω να κάνω msc σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού είναι εξαιρετικά απίθανο
πρέπει να βρω τι ακριβώς ψηφίστηκε
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ