-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?ΕΑΝ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Π.Χ 1400 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 2000(ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ)ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΛΛΥ?
Eξαρταται απο το ονομα του ιδιοκτητη.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν μπορείς να το δηλώσεις 70άρι διότι δεν μπορείς σε Ε να προσθέσεις Turbo αν δεν είχε το αρχικό μοντέλο...
Το αυτοκίνητό σου τρέχει στην ομάδα Α μέχρι το τέλος του 2007. Μέχρι τότε, ο μόνος τρόπος να είσαι νόμιμος 100% είναι η Garrett. Που πρέπει να είναι Garrett και να το γράφει κιόλας, όχι 'να μοιάζει'. Σε 1 χρόνο θα είναι Ε οπότε βάζεις ό,τι Turbo θέλεις.Βασικά Νάσο η συγκεκριμένη garrett με την IHI, που φοράνε τα Uno/Punto δεν 'μοιάζει' απλά, είναι ίδια στις εξωτερικές διαστάσεις και σχήμα. Αν καλύψεις με ταινια το όνομα δεν καταλαβαίνεις ποια είναι ποια . Η μόνη διαφορά είναι οτι του Uno έχει 10 πτερύγια στη φτερωτή του συμπιεστή αντί 12, ενώ του Punto είναι ίδια (με 12 πτερύγια στο συμπιεστή και στο στρόβιλο) με μικροδιαφορες στις διαμέτρους αλλα εντός τον ορίων που δίνει το χαρτί. Αν του χρόνου βάλω άλλη τουρμπίνα αυτό δεν με βγάζει ΕΕ???
Τεσπα... δεν με καιει άμεσα γιατι τα Ε.Σ. μου στείλαν χαρτι οτι με περιμένουν να τους παρουσιάσω την αφεντιά μου οπότε δεν το βλέπω για αγώνες μέσα στο '07...
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ?
ΕΑΝ Η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Π.Χ 1400 ΚΥΒΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ 2000(ΑΠΟ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ)ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΛΛΥ?
Αγαπητέ el matador τα μισά αγωνιστικά της Ελλαδας είναι έτσι ακριβώς. Πολλα 106/205/206/Saxo στην άδεια τους είναι είτε 1.1 είται 1.4 . Απ'οτι ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα με τους κανονισμούς της ΕΘΕΑ (εφόσον δηλωθεί στην κατηγορία του κινητήρα που φοράει και όχι σε μικρότερη ) παρα μόνο με το ΚΤΕΟ και το νόμο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν μπορείς να το δηλώσεις 70άρι διότι δεν μπορείς σε Ε να προσθέσεις Turbo αν δεν είχε το αρχικό μοντέλο...
Το αυτοκίνητό σου τρέχει στην ομάδα Α μέχρι το τέλος του 2007. Μέχρι τότε, ο μόνος τρόπος να είσαι νόμιμος 100% είναι η Garrett. Που πρέπει να είναι Garrett και να το γράφει κιόλας, όχι 'να μοιάζει'. Σε 1 χρόνο θα είναι Ε οπότε βάζεις ό,τι Turbo θέλεις.ΟΤΙ TURBO ΘΕΛΕΙ
ΝΑΣΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΑ. ΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ TURBO ΚΑΙ ΜΕ 34 ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ.
-
Αν δεν θέλει να τρέχει ράλι τότε το κάνει ΕΕ και βάζει ό,τι Turbo θέλει.
Αν θέλει να τρέχει ράλι τότε πρέπει να είναι 'βάσει ομολογκασιόν' (ΕΑ) και άρα πρέπει να έχει το Garrett turbo
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν δεν θέλει να τρέχει ράλι τότε το κάνει ΕΕ και βάζει ό,τι Turbo θέλει.Αν θέλει να τρέχει ράλι τότε πρέπει να είναι 'βάσει ομολογκασιόν' (ΕΑ) και άρα πρέπει να έχει το Garrett turbo
ΝΑΣΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΑ LANCIA ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΕ. Η ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 2004.
-
Ο χρήστης Sakis.afd. έγραψε:
Αν δεν θέλει να τρέχει ράλι τότε το κάνει ΕΕ και βάζει ό,τι Turbo θέλει.
Αν θέλει να τρέχει ράλι τότε πρέπει να είναι 'βάσει ομολογκασιόν' (ΕΑ) και άρα πρέπει να έχει το Garrett turbo
ΝΑΣΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΑ LANCIA ΣΤΑ ΡΑΛΛΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΕ. Η ΟΜΟΛΟΓΚΑΣΙΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 2004.
Υπάρχουν πολλά 'Lancia'
Τα HF Integrale που το δελτίο αναγνώρισης έληξε το 2004 τρέχουν σαν ΕΑ.
Τα Integrale 16V και Integrale 8V τρέχουν σαν ΕΕ διότι έληξε το 2000.
Τεχνικοί κανονισμοί 2006