-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Ασύντακτο δεν είναι, και νόημα βγάζει, ενώ δεν είναι ειρωνικό, όπως δεν εξέλαβα το μπεϊμπιλίνο σαν ειρωνεία.
Μετά από 5 χρόνια είναι ΓΚΑΟΥ (για να μιλήσω στην... τσοπανική ) να θεωρούμε κάποιον τόσο νέο που να φοράει μπεϊμπιλίνο... (δεν πάει προσωπικά για κανένα αυτό)
Επίσης ΓΚΑΟΥ είναι να βλέπουμε τα ίδια άτομα στους αγώνες 30 χρόνια, χωρίς να είναι ταχύτεροι επί ιδίου αμαξιού από άλλους νεώτερους που τους έφαγε η μονιμότητα του ανωτέρω... δημοσίου υπαλλήλου... (επίσης δεν πάει προσωπικά για κανένα αυτό)
Κι όμως, στην χώρα που ζούμε ΚΑΙ οι δύο παραπάνω καταστάσεις, όχι απλά συμβαίνουν, αλλά είναι ο κανόνας!!
Αν ΑΚΟΜΑ δεν καταλαβαίνεις τι γράφω, περίμενε τον Ιούνιο την επιφοίτηση του Ακρόπολις Πνεύματος!
Καλέ μου κύριε (και κλείνω εδώ!) κάποιο ζόρι τραβάς με τους παλιούς. Κάποιος από αυτούς προφανώς σου... χρωστάει κάτι...
Μα δεν κρύβονται. Εκεί είναι. Πάρε το συνδυασμό σου και «πήδα» τους αν μπορείς. Τι καλύτερη υποστήριξη των λόγων σου, από το αποτέλεσμα;
Άσε λοιπόν τις μεγαλοστομίες, θυσίασε το φοιτητικό χαρτζηλίκι σου και τις ανέσεις σου, ίδρωσε τις χούφτες ή τον κώλο σου (αν σου αρέσει το δεξί μπάκετ) και εμπρός να γίνεις... δημόσιος υπάλληλος, αφού όπως δείχνεις πολύ σου γυαλίζει η θέση. Μην περιμένεις όμως να σε διορίσει κανείς. Το μαγαζί των αγώνων δουλεύει σαν αδιάβλητος ΑΣΕΠ, δεν αφήνει θέσεις για Γκόρτσους και Γκρούεζες.
Αυτά με σένα και επιστρέφεις σα συνομιλητής μου, μόνο όταν θα έχεις αποτελέσματα από όποια οργανική θέση των αγώνων.Πρόγραμμα, μέρος β': Ζητώντας συγγνώμη για τη λοξοδρόμηση, επανέρχομαι στο καλεντάρι του 2006 υποστηρίζοντας ότι:
Το «μεγάλο» πρωτάθλημα μου φαίνεται στη σωστή κατεύθυνση και τέλος πάντων αυτό είναι. Ας έχουμε και κάτι χλιδάτο και ας μη φτάνουμε όλοι όπως θέλουμε.
Το πρόβλημα εντοπίζεται με τα κύπελλα, όπου έχει γίνει φανερή προσπάθεια να επιδοτηθούν οι αγώνες τους πρωταθλήματος και αυτό δεν ταιριάζει στη λογική, του υποδεέστερη/φθηνότερη διοργάνωση.
Εκεί είναι που πρέπει να επικεντρωθεί η κριτική και -πιθανόν- η προσπάθεια διαφοροποίησης. Μακάρι αλλά φοβάμαι πως οι διοργανωτές των «μεγάλων» αγώνων, θέτουν βέτο και έχουν λάβει υποσχέσεις.
Από την άλλη βέβαια, μη ξεχνάμε ότι οι ταχύτητες και πάλι είναι με μηδενικό παράβολο συμμετοχής. Ας τις επιδοτήσουμε.
Άντε και καλές γιορτές σε όλους.
ΝΤΥ.Γ. Οι μικροί, άπειροι, θεατές, περιφεριακά εμπλεκόμενοι κ.λπ. που δεν ανήκουν στην κατηγορία των ιδρωμένων μπάκετ και της -εξ αυτού- άδειας τσέπης, ας με συγχωρήσουν. Δεν έχω ρατσιστικές τάσεις, ούτε αποφεύγω την όποια κριτική.
Όμως δε μπορώ να ανεχθώ τους επί χάρτου και με τσέπες άλλων ασκούμενους, τους μαθητευόμενους μάγους και -κυρίως- τους αναιδείς που δεν ξέρουν να σέβονται, ούτε και που πρέπει να σταματούν.Αν κατάλαβες πως τραβάω ζόρι με τους παλιούς, τότε φόρεσες τις παρωπίδες σωστά!!
Ναι, δημόσιος υπάλληλος στους αγώνες θέλω να γίνω, γιατί με όσα έχω δει συμπέρανα πως έτσι θα εξασφαλίσω μια σταθερή και ευκατάστατη ζωή!!
Φαντάζομαι πως από όλους ζητάς να έχουν οργανωτικά αποτελέσματα (ΘΕΤΙΚΑ προφανώς!!) για να σου μιλάνε (αλλιώς θα σήμαινε πως είσαι αρνητικά προκατειλημμένος απέναντί μου, που δεν ισχύει...).
Να φανταστώ λοιπόν πως δεν μιλάς πλέον σε κανέναν;Καλές γιορτές και δημιουργικό 2006!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Μου φαίνεται ότι πρέπει να σας στείλω μαζί σε αγώνα! Ή που δεν θα φτάσετε στην πρώτη ε.δ. από τσακωμάρα ή που θα πάρετε την γενική από την αντιπαράθεση!
Εν πάσει περιπτώσει Χρόνια Πολλά και ειρήνη υμίν και ημίν!!!!
Κι αν κερδίσουμε και βγεί παράνομο το αμάξι στο τέλος από παιδαριώδες σφάλμα μηχανικού;
Λες να τσακωθούμε ποιός θα τα πρωτοχώσει στον φταίχτη, ή θα τα βρούμε και θα βαράμε εκατέρωθεν;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μου φαίνεται ότι πρέπει να σας στείλω μαζί σε αγώνα! Ή που δεν θα φτάσετε στην πρώτη ε.δ. από τσακωμάρα ή που θα πάρετε την γενική από την αντιπαράθεση!
Εν πάσει περιπτώσει Χρόνια Πολλά και ειρήνη υμίν και ημίν!!!!
Κι αν κερδίσουμε και βγεί παράνομο το αμάξι στο τέλος από παιδαριώδες σφάλμα μηχανικού;
Λες να τσακωθούμε ποιός θα τα πρωτοχώσει στον φταίχτη, ή θα τα βρούμε και θα βαράμε εκατέρωθεν;
Μπά ούτε μέχρι την ράμπα εκκίνησης σας κόβω! Το ρισκάρω όμως!!! Το πιο Ωέο όμως είναι να έχετε τον APR απέναντί σας!!!!
-
Πάντως για τον γράφοντα δεν αλλάζει τίποτα. Κύπελλο χώματος με Α5 (για να δούμε, θα είμαστε πάνω από 15 φέτος, ή όλοι πήραν μετάθεση στην Ν4;) και μεγάλη χαρά που θα ξανατρέξουμε στα βορειοελλαδίτικα χώματα
Κι' όμως κάτι άλλαξε τις τελευταίες ημέρες.
Τα 2 Nissan Micra της Α5 ενοικιάστηκαν για όλη τη χρονιά σε 2 νεοεισερχόμενους στο χώρο οδηγούς, που θα κάνουν το κύπελλο χώματος. Η είσπραξη επανεπενδύθηκε στην αγορά ενός Opel Astra Gsi της Α7, με σκοπό είτε την ενοικίαση είτε την προσωπική συμμετοχή. Αυτή τη στιγμή το Astra είναι στο συνεργείο για κάποια μαζεματάκια και πιστεύω σε 10 -15 μέρες να είναι ετοιμοπόλεμο.
Μετά την 1η δοκιμή στο Παραλληλοδρόμιο πριν περίπου 1 1/2 εβδομάδα,πετάω από τη χαρά μου. Τα άτιμα τα 2λιτρα είναι γρήγορα τελικά και το βασικότερο, όταν το κάθισμα μπει στη σωστή του θέση ΘΑ ΧΩΡΑΩ επιτέλους σε ένα αγωνιστικό χωρίς να αναγκαστώ να κάνω δίαιτα.
Συναισθήματα; μετά από 27 περίπου χρόνια θα συμμετάσχω σε άλλη κλάση από την Α5 (εν τάξει, συμετείχα σε 1 αγώνα το 2002 με Νατ 16), και είμαι όλος περιέργεια να δω τι μπορώ να κάνω σε σχέση με τα Α5 που παραμένουν στην καρδιά μου.
Α! Ο Γιάννης ο Γιώτης (δικό του ήταν το αυτοκίνητο) μου έδωσε προίκα και ασφάλτινα λάστιχα - αναρτήσεις. Έτσι μπαίνω στον πειρασμό και για κανένα ασφάλτινο αγώνα. Θα δούμε.
Λάμπης Κουρτέσης
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2006