-
Έβαλα τα Sachs. Καλή τιμή και καλές αρχικές εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έβαλα τα Sachs. Καλή τιμή και καλές αρχικές εντυπώσεις.Πες μας και το νούμερο (της τιμής...) !!
-
Κανε κανενα χλμ Κωστα κ πες μας εντυπωσεις.....
-
Clio II 1.6 με ανάρτηση και φρένα από το 2.0L υπάρχει ή κοιμάμαι και ονειρεύομαι? (πρέπει να έχω ξαναρωτήσει, αλλά δεν θυμάμαι τι μου είχατε απαντήσει)
-
το διλιτρο που πουλαει το παιδι στις αγγελιες το ειδες?
-
Αφενός εμπίπτει σε περιορισμούς, αφετέρου είναι 'πειραγμένο', μόνο εργοστασιακό θέλω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αφενός εμπίπτει σε περιορισμούς, αφετέρου είναι 'πειραγμένο', μόνο εργοστασιακό θέλω..ποιους περιορισμους ρε συ...εδω οδηγας το ignis...αυτο δεν ειναι επικινδυνο? τα εξτρα που θες δε νομιζω να ειναι πολυ ακριβα...αλλα και 1.6 δυσκολο...
-
Λίγα το λόγια σου για το Ignis..
Εχθές το τίμησα δεόντως το αμάξι στις στροφές του Διονύσου & της Πεντέλης.. Μέχρι και το Ignis Sport άρχισα να σκέφτομαι.. Άσε, δραματική η κατάσταση μου.
1.6, τι να το κάνω το 1.4?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λίγα το λόγια σου για το Ignis..Εχθές το τίμησα δεόντως το αμάξι στις στροφές του Διονύσου & της Πεντέλης.. Μέχρι και το Ignis Sport άρχισα να σκέφτομαι.. Άσε, δραματική η κατάσταση μου.
1.6, τι να το κάνω το 1.4?
στριβει και το σουζουκι?
καλα μη φανταστεις οτι το 1.6 ειναι και καμια ρουκετα σε σχεση με το 1.4...αλλα ειναι και δυσκολο να το βρεις...με τις τιμες που ειχε και αυτο ειναι ειδος προς εξαφανιση....
απο τα καινουρια δε σου λεει τιποτα κανενα? πχ 207 1.6Τ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
στριβει και το σουζουκι?Ας έπαιρνες ένα τηλ όταν ήσουν Αθήνα να έβλεπες αν το suzuki στρίβει ή όχι.
καλα μη φανταστεις οτι το 1.6 ειναι και καμια ρουκετα σε σχεση με το 1.4...αλλα ειναι και δυσκολο να το βρεις...με τις τιμες που ειχε και αυτο ειναι ειδος προς εξαφανιση....
Ρουκέτα σίγουρα δεν είναι αλλά είμαι πεπεισμένος (τι είπα πάλι ο ποιητής!) ότι έχει περισσότερη ροπή από το 1.4.
απο τα καινουρια δε σου λεει τιποτα κανενα? πχ 207 1.6Τ...
Μπαα, δεν με συγκινεί. Άμα είναι να πάρουμε turbo θα είναι T(F)Si.
-
οντως μ@λακια αλλα δε προλαβαινα...
αν και δεν ειμαι οπαδος του 207, οταν ερθει το Τ, πηγαινε δες το γιατι γερμανιζεις επικινδυνα...
που ειναι ρε ψευτη τα tsi κατω?
κρυμμενα τα χουν? -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οντως μ@λακια αλλα δε προλαβαινα...Τελοσπάντων, το προσπερνάμε..
αν και δεν ειμαι οπαδος του 207, οταν ερθει το Τ, πηγαινε δες το γιατι γερμανιζεις επικινδυνα...
Τι το κακό βρίσκεις δηλαδή σε μία Cayman S?
που ειναι ρε ψευτη τα tsi κατω?
κρυμμενα τα χουν?Σοβαρά μιλάς ότι δεν είδες TSi? Έχω χάσει το μέτρημα πλέον με τόσα που έχω δει. Ομοίως και για GTi.
-
βρε gti βλεπω...tsi δε βλεπω...fsi επισης βλεπω αρκετα καινουρια...
cayman s? δες την r26 τοτες...
-
Kido παρτο με κλειστα ματια....
Σε τρομερη κατασταση ειναι το αμαξι αυτο....
-
Μίλησε και ο Μπάγκους ο Σαγκουίνης!!
-
Παιρνω ποσοστα για αυτο.....
-
-
για να μην ξεχνιομαστε Νικο.......
-
Ετσι Ετσι!!!
Αλλωστε η 'συνταγή' αποδείχθηκε αλάνθαστη στο Παγκόσμιο!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Kido παρτο με κλειστα ματια....Σε τρομερη κατασταση ειναι το αμαξι αυτο....
1.6 θελει...εχει λυσσαξει...σε λιγο θα ζητα και 1.25
RENAULT FORUM