-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Έχω κάνει quote το ποστ σου .....
δικο σου κολπο ειναι αυτο...ειμαι κυριος εγω...ποτε δε θα λεγα ψεματα!
-
Δύναμη τα MEGANE !!!!!!!!!!
-
Aς ασχοληθούμε με σοβαρότερα θέματα τώρα....
Το πρωί μου ανάβει στο κλιό η μπαταρία και το STOP και για 5-6 μιζιές είναι νεκρό. Μετά πήρε τις επόμενες 2-3 αλλά τα φωτάκια παραμένουν αναμένα. Η μπαταρία είναι ενός χρόνου. Τι φταίει? Μπαταρία? Μίζα? Δυναμό?
-
Για να παραμένουν αναμένα τα φωτάκια, μάλλον δυναμό. Όταν ανεβαίνουν οι στροφές σβήνουν τα φωτάκια; Αν ναι, δυναμό, αν όχι, ίσως μπαταρία.
-
δυναμο μου μυρίζει..... το λαμπάκι της μπαταρίας ανάβει με... πάθος η τρεμοπαίζει???
-
Τα φωτάκια σβήνουν όταν πάρει μπρος.... Δεν το έγραψα σωστά παραπάνω, είναι αναμένα μετά τον έλεγχο που έπρεπε να σβήνουν, πριν πάρει μπροστά.
-
Χμμμ. Μπαταρια η δυναμο θα ελεγα εγω...Αν θελεις Κωστα να σου δωσω ενα τηλ συνεργειου να ρωτησεις....Pm me αν ενδιαφερεσαι κ δεν θελεις να πας σε επισημο...
-
Στα CLIΟ μένουν πολλά λαμπάκι αναμένα πριν από το αρχική εκίνηση του μοτέρ.
Όπως το περιγράφεις είναι μπαταρία, το δυναμό προειδοποιεί συνήθως πιο πριν.
Κώστα πήγαινε να σου μετρήσουν την μπαταρία και από εκεί θα καταλάβουν.
Δεν χρειάζεται εξουσιοδοτημένα κλπ.Ένα απλό ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων.
Η μπαταρία ας είναι ενός χρόνου.Μπορεί να κρατήσει και πολλά χρόνια (εγώ είχα μπαταρία που κράτησε 6 ) αλλά μπορεί και να τερματίσει και πολύ νωρίς. -
Οκ, ευχαριστώ παιδιά! Βαγγέλη έχω συνεργείο Ρενώ που πήγαινα και το παλιό και είναι και δίπλα στο σπίτι μου. Αύριο θα το πάω.
-
για μπαταρια μου φαινεται...να τα προσεχεις τα ηλεκτρικα πολυ, οταν εχεις αρχισει να χεις ενδειξεις προβληματος κατευθειαν ηλεκτρολογο...
-
Ο χρήστης adis4gr στην υπογραφη έγραψε:
P for PANCETTA!!!! -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
P for PANCETTA!!!!
οταν θα αλλαξεις banner θα σου απαντησω!!!
υγ. ακομα με αυτον ασχολεισαι?
-
-
Σήμερα το πρωί τα λαμπάκια δεν άναβαν, πήγα συνεργείο, μπαταρία οκ, δυναμό οκ, μίζα οκ. Δεν μου έκανε τίποτα καινούργιο και παίρνει κανονικά. Περιμένω και βλέπω.
-
Γεια σας εχω ενα Clio Αυγ. 2005 (οχι το καινουργιο) 1.4 16v. Σκεφτομαι ν αλλαξω αναρτηση μιας κ η εργοστασιακη μου φαινεται αρκετα soft αν κ το αυτοκινητο στριβει αρκετα ικανοποιητικα. Εχω καποιον που ειναι αντιπροσωπος της h-b sport suspensions (γιαπωνεζικες ρυθμιζομενες αναρτησεις) και μαλιστα εχει δωσει κ καποια κομματια στους redliners. Θα ηθελα την αποψη σας για κατι πιο σκληρο ετσι κ αλλιως η ανεση δεν μ ενδιαφερει , αλλα δεν θα θελα να αλλαξει κ τελειως ο χαρακτηρας του αυτοκινητου.
-
Γεια σας εχω ενα Clio Αυγ. 2005 (οχι το καινουργιο) 1.4 16v. Σκεφτομαι ν αλλαξω αναρτηση μιας κ η εργοστασιακη μου φαινεται αρκετα soft αν κ το αυτοκινητο στριβει αρκετα ικανοποιητικα. Εχω καποιον που ειναι αντιπροσωπος της h-b sport suspensions (γιαπωνεζικες ρυθμιζομενες αναρτησεις) και μαλιστα εχει δωσει κ καποια κομματια στους redliners. Θα ηθελα την αποψη σας για κατι πιο σκληρο ετσι κ αλλιως η ανεση δεν μ ενδιαφερει , αλλα δεν θα θελα να αλλαξει κ τελειως ο χαρακτηρας του αυτοκινητου.
-
-
-
φίλε μου το θέμα ανάρτηση είναι ένα συμβιβασμός...το πως αντιλαμβάνεσαι το χαρακτήρα του αυτοκινήτου και το πότε αυτός θα χαθεί για σένα είανι όπως καταλαβαίεις κθαρά υποκειμενικός παραγοντας...
σε γενικές γραμμές πάντως μία μέση λύση που την έχω δει να δουλεύει και στην πράξη στο αυτοκίνητο σου είναι ο συνδιασμός vogland με zacs, με 3cm χαμήλωμα. για ποιο extreme στήσιμο θα πρότεινα 6cm εμπρός - 3cm πίσω...
-
Golf GT εγκρίνεται μεσιέ Αδίς?
RENAULT FORUM