-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Αδούλη μου ,πότε θα με πάς βόλτα με το clio ?????δε σε παω γιατι μου φαινεται οτι εισαι σαββατογεννημενη...
-
Σώσαμε το clio, σώσαμε τo clio!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σώσαμε το clio, σώσαμε τo clio!!!Κρίμα, μπορεί να ήταν αφορμή για να αποκτήσετε το 'σωστό' Clio..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Αδούλη μου ,πότε θα με πάς βόλτα με το clio ?????
δε σε παω γιατι μου φαινεται οτι εισαι σαββατογεννημενη...
Δευτέρα γεννήθηκα .... μπορεί να στο επιβεβαιώσει και η μάνα μου ....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Αδούλη μου ,πότε θα με πάς βόλτα με το clio ?????
δε σε παω γιατι μου φαινεται οτι εισαι σαββατογεννημενη...
Δευτέρα γεννήθηκα .... μπορεί να στο επιβεβαιώσει και η μάνα μου ....
τσαγκαροδευτερα δηλαδη????
αμα ειναι ετσι το σκεφτομαι... αν και το κοβω το κλιο να γινεται τσαλεντζερ αμα μπεις μεσα........
εσυ να με πας με το υπερπολυτελες μεγκαν σου!!
mad_n θα τη ξαναβαλεις στο αυτοκινητο σου?
-
Την ξανάβαλε , την ξανάβαλε!!!!
Λίγα για μωράκι μου εντάξει ????
-
Κάποιος μου φαίνεται ότι αρέσκεται στο να παίζει με τις πιθανότητες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κάποιος μου φαίνεται ότι αρέσκεται στο να παίζει με τις πιθανότητες..+1....
-
+1....
Άσε τα ±1*ln3.23^2 και πες καμιά ιδέα αφού δεν σου αρέσει το Fiesta..
-
χωρις πλακα, σε φιεστα 1.4 που μπηκα δε με χαλασε αλλα ουτε μ'εφταιξε κιολας (ψιλοαναμενομενο)
θυμιζει κορσα λιγο σε αισθηση....νομιζω οτι ειναι υπερβολη να δωσεις τετοιο χρηματικο ποσο για αμαξι που δεν ειναι καν κορυφη! και με τα προβληματα που βγαζουν μερικα απο αυτα ειναι στοιχημα....βεβαια με το fl εγινε πιο ωραιο αλλα το st imo ειναι πιο ορθολογικη επιλογη...δεν ειναι και τουρμπο να πεις οτι θα σου φυγει μια που εισαι νιουφης....
γκραντε πουντο 3πορτο κοκκινο 95αρι φουλ εξτρα?
σουιφτ?θα λεγα και κλιο αλλα και αυτο θα παει πολυ απο τη στιγμη που δε σε κανει εντυπωση...
-
Συμφωνώ ότι το ST είναι πιο λογική επιλογή αλλά..
swift δεν θέλω παρόλο που είναι πολύ καλό, κάτι με χαλάει..
Το clio μου αρέσει, ποιος είπε ότι δεν μου αρέσει? Δεν ξέρω όμως αν αξίζει οδηγικά όσο το ΙΙ..
Grande Punto : Μόνο 1400? Λίγα δεν είναι? Ειδικά άμα θέλω να το ανεβοκατεβάζω Αθήνα-Γιάννενα.. Το 1600 πότε έρχεται?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
+1....
Άσε τα ±1*ln3.23^2 και πες καμιά ιδέα αφού δεν σου αρέσει το Fiesta..
Μην το τολμήσεις το fiesta ... πολλά προβλήματα ... πίστεψέ με ....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Συμφωνώ ότι το ST είναι πιο λογική επιλογή αλλά..swift δεν θέλω παρόλο που είναι πολύ καλό, κάτι με χαλάει..
Το clio μου αρέσει, ποιος είπε ότι δεν μου αρέσει? Δεν ξέρω όμως αν αξίζει οδηγικά όσο το ΙΙ..
Grande Punto : Μόνο 1400? Λίγα δεν είναι? Ειδικά άμα θέλω να το ανεβοκατεβάζω Αθήνα-Γιάννενα.. Το 1600 πότε έρχεται?
1.6 θελουμε δηλαδη οπωσδηποτε? παντως και το 95αρι το γκραντε πουντο και το κλιο δεν θα χουν προβλημα σε τετοια ταξιδια...εκτος και αν θες να ανεβεις κατηγορια....
στελλα εχουμε και εμπειρια απο φιεστα? δε μας τα πες αυτα....αφηνουμε το μεγκαν σπιτι και παμε βολτα με φιεστα?
-
Λες ότι με 1400 δεν θα χω πρόβλημα? Τα φοβάμαι στις προσπεράσεις, ειδικά στον κωλόδρομο από την Πάτρα και πάνω που δεν έχει μεγάλα ανοίγματα για προσπεράσεις..
-
στελλα εχουμε και εμπειρια απο φιεστα? δε μας τα πες αυτα....αφηνουμε το μεγκαν σπιτι και παμε βολτα με φιεστα?στη ρενω εισαι?
ομιχλωδης προσωπικοτητα!
ριξανε και τις τιμες σε ολη τη γκαμα!
Περισσότερο απο όσο φαντάζεσαι ......
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λες ότι με 1400 δεν θα χω πρόβλημα? Τα φοβάμαι στις προσπεράσεις, ειδικά στον κωλόδρομο από την Πάτρα και πάνω που δεν έχει μεγάλα ανοίγματα για προσπεράσεις..Κοίτα, αν εχει το εξάρι κιβώτιο, λογικά θα έχει αξιοπρεπείς ρεπρίζ, οπότε στις προσπεράσεις θα είσαι οκ.
Τουλάχιστον με το προηγούμενο μοντέλο κάνοντας kick-down, είσαι σχεδόν πάντα καλυμμένος.
Τώρα βέβαια, έχουν προστεθεί και κάποια κιλάκια...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Λες ότι με 1400 δεν θα χω πρόβλημα? Τα φοβάμαι στις προσπεράσεις, ειδικά στον κωλόδρομο από την Πάτρα και πάνω που δεν έχει μεγάλα ανοίγματα για προσπεράσεις..Να σου πω kid...εγώ με το 1400αρι Clio δεν φοβάμαι καθόλου για προσπεράσεις και λοιπά...αλλά το δικό μου ζυγίζει 980 κιλά. Πάντως, για 1 άτομο (το πολύ 2 με αποσκευές), νομίζω ότι ένας σύγχρονος 1400αρης πηγαίνει άνετα...
Αλήθεια, Ιωάννινα-Αθήνα δεν μπορείς να το κάνεις χωρίς να περάσεις από Πάτρα; Μέσω Λαμίας...
-
Και στην συνέχεια μέσω Κατάρας?
-
Από την άλλη είναι πιο εύκολα δηλαδή; Δεν ξέρω, απλά ερώτηση έκανα...
Στο θέμα μας...1400 GP κόκκινο που λέει και ο adis4gr με καμιά 17αρα...
-
Βρε Kido τι εγινε με το Rs του φιλου σου ? Το πηρε τελικα ?
RENAULT FORUM