-
Κι εδώ μας βρήκες ?????????? Τελικά δεν πρόκειται να ησυχάσουμε ποτέ απο σένα ?????
-
Bρε βρεεεε καλώς τα παιδιά τι κάνετε???
-
καλως τοοοοον!!!!!
-
Ποιός καλωσορίζει ποιόν τώρα Για ρίξτε μια ματιά στην ημερομηνία ένταξης μου στο 4ΤΦ
Ψαρούκλες - Στραβόγιαννοι -
οι εξ'αναβολής δεν πρέπει να μιλάνε
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Ποιός καλωσορίζει ποιόν τώρα Για ρίξτε μια ματιά στην ημερομηνία ένταξης μου στο 4ΤΦ
Ψαρούκλες - Στραβόγιαννοιτώρα θες να ψάξω το παλιό μου nickname & password κ να σε βάλω να βαράς κάμψεις....???
ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ για δες που μιλάνε κ οι μαουνιέρηδες αααχαχαχαχαχα
-
Επειδή εκτραχυνθήκατε ( πω πω ωραία λέξη ) προσέξτε μην σας βάλω να ελένξετε τα ... ύφαλα της μαούνας !!! Θα τα δείτε ... ΟΛΑ !!!
-
Σας ανακαλω σε ταξη νεοπες......
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Επειδή εκτραχυνθήκατε ( πω πω ωραία λέξη ) προσέξτε μην σας βάλω να ελένξετε τα ... ύφαλα της μαούνας !!! Θα τα δείτε ... ΟΛΑ !!!σιγά, σιγάαα θα 'λυθεί' κανάς 'αφαλός' κ θα .... ξεφουσκώσει... αααχαχαχαχα
-
Η δικιά μου δεν ξεφουσκώνει Απλώς .... ξεφυσάει !!!
ΒΒΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Η δικιά μου δεν ξεφουσκώνει Απλώς .... ξεφυσάει !!!ΒΒΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ώπα ΩΠΑΑΑΑ ΟΚ σε πιστεύω... σταμάτα γιατί σήκωσε μποφόρια......
λίγα λεπτά διάλειμμα τώρα γιατί ετοιμάζομε να εισέλθω σε συνάντησην.....
-
Καλησπέρα σε όλους.
Τα ελάχιστα ποστς που έχω γράψει τον αρκετό καιρό που είμαι εγγεγραμένος ελπίζω να μην σας πτοήσουν απ' το να δώσετε μια βοήθεια.
Το πύρινο γράμμα που έστειλα πριν καιρό στην Ρενώ Γαλλίας για το πανηγυρτζίδικο αυτοκίνητο που έχω αγοράσει χάνοντας γύρω στα 18 χιλιάρικα πιάνει όλο και περισσότερο τόπο.
Για να δώσω ένα σύντομο background, μιλάμε για Megane II 1.6 Μαρτίου '04. Δεν θα σας κουράσω πάλι με τα διάφορα μικροπροβλήματα που παρουσίασε κατά καιρούς, θα αναφέρω μόνο το προτελευταίο, την μπαταρία που άλλαξα πριν 4-5 μέρες.
Και τώρα το πρόβλημα : Ξεκινάω το αμάξι πριν κανα 2ωρο ωραία και καλά για να επιστρέψω στο σπίτι και βλέπω ότι το ρελαντί είναι πεσμένο. Προχωρώντας, συνειδητοποιώ ότι μοιάζει σαν να έχει χάσει ιπποδύναμη, ενώ σύντομα ανάβει το λαμπάκι της αντιρυπαντικής τεχνολογίας και βγαίνει μήνυμα στην οθόνη για πρόβλημα ESP! Αφού βγαίνει αυτό το μήνυμα, λίγο μετά ανάβει και το λαμπάκι του ESP.
Κάνω στην άκρη, παίρνω τηλέφωνο το service και μου είπαν να τους το πάω αύριο (αναμενόμενο). Μου είπαν επίσης ότι ίσως φταίει το καύσιμο, το θέμα είναι ότι πηγαίνω εδώ και καιρό στο ίδιο βενζινάδικο και τους ξέρω.
Ερώτηση : Έχει συμβεί σε κανένας σας αυτό? Από μηχανικά είμαι άσχετος, μπορεί να ευθύνεται η αλλαγή της μπαταρίας που δεν είναι Ρενώ? (μέσα στο χιονιά που έμεινα γμ τη γκαντεμιά μου, δεν είχα και πολλές εναλλακτικές. Ελπίζω μόνο να μη μου πουν τίποτα περίεργο αύριο μια και δεν έχει λήξει ακόμα η εγγύηση).
Εγώ παιδιά έχω πραγματικά στενοχωρεθεί γιατί άλλη εντύπωση είχα για μια σοβαρή υποτίθεται εταιρεία. Καλό το σέρβις τους και δεν έχω παράπονο, αλλά ρε γμτ, ούτε την εγγύηση δεν έχω κλείσει και έχει παρουσιάσει περισσότερα προβλήματα από όσα έχει παρουσιάσει το Nissan του πατέρα μου σε 15 χρόνια. Θα μου πεις 'λιγότερα ηλεκτρικά και εγκέφαλοι, κλπ καλούδια', αλλά έλεος δλδ.
Για όποιον πάντως θέλει να το πουλήσει, εγώ το ήπια κι αυτό το πικρό ποτήρι πριν λίγο καιρό. Ατρακάριστο, σε τέλεια κατάσταση, με όλα πάνω εκτός από ζάντες αλουμινίου (έχει ESP), η Όπελ το έπαιρνε 9000 και η Τογιότα 11. Ιδιώτη δεν έψαξα, έτσι όπως πάει όμως όσα λεφτά και να χάσω θα το δώσω, δεν πάει άλλο. Στη δουλειά με έχουν πάρει στο ψιλό και νομίζουν ότι τους δουλεύω κάθε τρεις και λίγο στο συνεργείο.
-
πραγματικά λυπάμαι για όσα ακούω για τα νέας γενειάς renault. είναι γενικά ψιλο λαχείο και ίσως κάτι να διαφεύγει από τους μηχανικούς σου και να δημιουργεί ένα σκασμό προβλήματα. για τη μπαταρία που λς δεν έχει σημασία αν είνι ρενω η όχι. ίσως κάποιο άλλο πρόβλημα να ναι. μακάρι να λυθούν τα προβλήματα και να υσηχάσεις με τη ρένα σου. πέρνα και από δω http://www.greekrenaultclub.gr και συζήτησε τα προβλήματα σου με άλλους που ίσως έχουν περισσότερα να σου πουν.
τεσπά... καλή συνέχεια!!!!!
-
Οντως ειναι εκνευριστικο να βγαζει τοσα πολλα προβληματα
Ησουν ατυχος φιλε μου κ επεσες σε 'Monday car'
Να απαιτησεις να επιδιορθωσουν ολα τα προβληματα...Εν αναγκη ασε το αυτοκινητο για μερικες ημερες για να το ψαξουν εξαντλητικα....
Καλη τυχη κ ευχομαι απο δω και περα να μην εχεις αλλα προβληματα και να το χαρεις..
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη συμπαράσταση
Προς ενημέρωση, το πρόβλημα απ' ότι μου είπαν τώρα μόλις στο τηλέφωνο, εντοπίστηκε στον πολλαπλασιαστή. Θα πάω σε λίγο να το πάρω και βλέπουμε. Ο τεχνικός μου είπε ότι συμβαίνουν αυτά (τί να πει κι αυτός).
Το θέμα είναι ότι γνωστοί και φίλοι που μίλησα μου λένε 'εφόσον έχει βγάλει τόσα και είναι επίφοβο, σπρώξε το τώρα που μπορείς'.
Αυτό που με θλίβει περισσότερο είναι ότι αυτό το αμάξι εμπεριέχει όλα όσα εκείνα ζητώ εγώ από ένα αυτοκίνητο. Μέγιστη ασφάλεια και πολύ καλή άνεση στα ταξίδια. Ποιό το νόημα όμως αν ζεις συνεχώς μέσα στην ανασφάλεια για το αν το εκπληκτικό σου ESP και οι 8 αερόσακκοι όντως θα δουλέψουν όταν πρέπει?
Να με συγχωρείτε για το μακροσκελές και την φλυαρία αλλά είστε οι μόνοι που μπορούν να καταλάβουν τον πόνο μου. Και θα συμφωνήσω με το σχόλιο περί 'Monday car', σε ξένα sites που έψαξα, ένας άλλος χρήστης έγραψε το εξής αμίμητο : 'Buying a Renault is like opening a box of chocolates. You never know what you're gonna get'
-
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες...
Ειναι απαραδεκτο να βγαζει τοσα πολλα προβληματα και να μην μπορουν να στο φτιαξουν...Για αυτο τριξτους τα δοντια...Παντως ειναι γεγονος(κ δεν αποτελει προνομιο της renault)οτι οταν αγοραζεις ενα νεο αυτοκινητο ειναι και θεμα τυχης....Μπορεις να πεσεις σε καλη παραγωγη,μπορεις ομως και να εισαι ατυχος με οτι αυτο συνεπαγεται....
Εγω εχω εμπειρια απο 2 renault-το ενα βγηκε τελειο(1-2 πολυ μικρες βλαβες μεσα σε 5,5 χρονια «βαναυσης» χρησης) και το αλλο το εχω πολυ μικρο χρονικο διαστημα,αλλα ειμαι ηδη φουλ ερωτευμενος...
Anyway φιλε Dali δεν μας κουραζεις καθολου κ ενημερωσε μας για οποιες εξελιξεις....
-
Ανεφερες οτι εστειλες ενα γραμμα στη Γαλλια. Καταρχην φιλε μου αν μπορεις να μου στειλεις με pm τη διευθυνση και επισης, τί σου εχουν πει οι παραληπτες του γραμματος;
-
φίλε dali καλώς μας ήρθες κ περαστικά κ σύντομα τόσο στη μεγκ. σου όσο κ σε εσένα (στα προβλήματα που αντιμετωπίζεις)
Η αλήθεια είναι ότι έχουν μία ευαισθησία στους πολλαπλασιαστές ΑΛΛΑ είναι κ τύχη! κ φυσικά όλα τα αυτοκίνητα βγάζουν ζημιές!
'απλά' πιστεύω ότι η εδώ αντιπροσωπεία της Renault δεν τα αντιμετωπίζει όσο καλά θα έπρεπε κ έτσι έχει βγει η φήμη
Προσωπικά έχω οδηγήσει πολλά εταιρικά κ μη, αυτοκίνητα, κ αν σου αναλύσω τι αυτοκίνητα έχουν βγάλει ζημιές κ τι είδους ζημιές θα τραβάς τα μαλλιά σου!Όσο για το megane ακόμα ένας φίλος είχε πολλά προβλήματα κ έλεγε μακριά κ μην ξαναγοράσει κανείς Renault!
Τελικά όταν κατάφερε κ έκανε τούμπες με αυτό πήγε κ πήρε ολόιδιο μόνο κ μόνο επειδή του έσωσε τη ζωή!
Κ αυτό μάλιστα το 'σεβάστηκε' αυτό κ δεν του έχει κάνει το παραμικρό!
Τι θέλω να πω? ότι σίγουρα είναι τύχη το τι θα σου 'πέσει', αρκεί η αντιπροσωπεία να σταθεί στο ύψος της κ να διορθώσει τα σφάλματα...Εύχομαι οι πολλαπλασιαστές να είναι το τελευταίο πρόβλημα που σου παρουσιάζει κ να το χαρείς από εδώ κ πέρα όπως σου κ του αρμόζει
Φιλικά
Νικόλας -
Ενα πράγμα μονο δεν καταλαβαίνω ρε παίδες εδώ και 3-4 χρόνια τώρα το ίδιο πρόβλημα με τους πολλαπλασιαστές δεν πήρε χαμπάρι καν το εργοστάσιο να στείλει βελτιωμένα υλικά και να κάνει και μια γερή ανάκληση για αντικατάσταση! . Ενας Φίλος μου έχει αλλάξει για ......3 φορά (MEGANE I 1.4 FL) και συνεχίζουν να του λένε ότι 'συμβαίνουν αυτά' και μάλιστα εκτός εγγύησης τις τελευταίες δυο φορές ,και τα πλήρωσε φυσικά. Λίγο καλύτερη αντιμετώπιση δεν εβλαπτε και κανέναν στα συνεργεία από την 1 σε πωλήσεις εταιρεία στην Ευρώπη το 2004.
-
Κανονικα πρεπει να βαζουν DENSO πολλαπλασιαστες ωστε να μην εχουν κανενα περαιτερω προβλημα...
RENAULT FORUM