-
Μια φορα το θυμηθηκ και ρωτησα και δεν πηρα απαντηση
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τώρα που είπες για Usb box μια και το έχεις ψάξει τι κόστος έχει?Θα παρει ποδι το RCA??
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τώρα που είπες για Usb box μια και το έχεις ψάξει τι κόστος έχει?
Θα παρει ποδι το RCA??
Όχι αυτό μπαίνει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού άρα το RCA μάλλον θα μείνει στην θέση του
Πάντως πρακτικό το Rca δεν λέω αλλά το USB άλλη φάση
(αυτό που έχει ο Storm μάλλον είναι κολητικό ) -
Λογικο ειναι να θες usb καθολου παραλογο...
εχει και το fiesta βυσμα ε RCA; ε σε κανα facelift νομιζω επιβαλεται να παρει ποδι
-
Τώρα που είπες για Usb box μια και το έχεις ψάξει τι κόστος έχει?
Θα παρει ποδι το RCA??
Όχι αυτό μπαίνει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού άρα το RCA μάλλον θα μείνει στην θέση του
(αυτό που έχει ο Storm μάλλον είναι κολητικό )Εμενα μου λες?
Δεν μπορουσα να περιμενω 2 βδομαδες που θα ερχοταν τα Fiesta MY 2010 που το ειχαν στανταρ το usb... προτιμησα την απαλλαγη του ΦΠΑ 21 %
Τωρα βαζω μουσικη απο το κινητο με το AUX... -
(αυτό που έχει ο Storm μάλλον είναι κολητικό )... USB φρενίτιδα ...
-
Επιστροφή στην κερδοφορία και για τη Renault
Την επιστροφή της στην κερδοφορία ανακοίνωσε η Renault, μία ημέρα μετά τα κέρδη που ανακοίνωσε για το 2010 η PSA Peugeot Citroen.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=383695&dt=10/02/2011
-
Eρώτηση:
Ποιά η γνώμη σας για twingo 1.2 trend 76hp για γυναίκα κυρίως για μετακινήσεις στην αθήνα (και όχι τόσο κέντρο) και ταξίδι σπανιότατα;
Βασικά θα ήθελα να ακούσω για το συγκεκριμένο κ αν γίνεται απο κάποιον που το έχει.
-
Για μένα το έχω γράψει πολλάκις. Αν κάποιος δεν χρειάζεται 5θυρο αμάξωμα το Twingακι είναι από τις top επιλογές της κατηγορίας.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Eρώτηση:Ποιά η γνώμη σας για twingo 1.2 trend 76hp για γυναίκα κυρίως για μετακινήσεις στην αθήνα (και όχι τόσο κέντρο) και ταξίδι σπανιότατα;
Βασικά θα ήθελα να ακούσω για το συγκεκριμένο κ αν γίνεται απο κάποιον που το έχει.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ: viewtopic.php?f=15&t=11049
Εγώ έχω το GT, οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να σου πω και πολλά πράγματα. Πέρα από την πολύ καλή οδική συμπεριφορά, για μετακινήσεις μέσα στην πόλη είναι μια χαρά. Και ευέλικτο είναι και παρκάρεται εύκολα. Επίσης θα δεις ότι και οι χώροι του είναι πολύ καλοί για την κατηγορία του. Προβλήματα προς το παρόν (πλησιάζω τα 7000 χλμ) δεν έχω. Προτείνω να κάνεις ένα test drive για να κρίνεις κι εσύ.
Όλα τα παραπάνω με την προυπόθεση ότι δεν σε πειράζει που βγαίνει αποκλειστικά σε 3θυρο.
EDIT: Ως κάτοχος από το καλοκαίρι, είχα γράψει πριν από καιρό τις εντυπώσεις μου εδώ.
-
εγω θα σου πω για τον κινητηρα αφου εχω τον ιδιο στο Clio μου...
Πανω απ ολα ειναι οικονομικος και στο twingo θα ειναι μια χαρα σβελτος...
110.000 χλμ και δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα...
-
Που μπορώ να βρω το renault dialogys ;
To 3,90 είναι η τελαυταία έκδοση ή έχει βγει νεότερο ; -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Που μπορώ να βρω το renault dialogys ;
To 3,90 είναι η τελαυταία έκδοση ή έχει βγει νεότερο ;vespas σου έστειλα πμ. Το 3.91 παίζει στην 'αγορά'.
Έχω αμφιβολίες όμως. Ξέρω ό,τι από τον Μάϊο του 2010 η RENAULT σταμάτησε να κάνει updates το Dialogys με DVD και το κάνει μέσω ιντερνέτ με κωδικούς για τους ντήλερ.
Όμως στο ιντερνέτ υπάρχει και 3.90 και 3.91. Δεν ξέρω όμως αν κατάφεραν να το έχουν παρά την αλλαγή του τρόπου αναβάθμισεις ή μας σερβίρουν το 3.82 και μας το παρουσιάζουν για 3.91.
Έχω τις επιφυλάξεις μου. Το κατεβάζω και εγώ και βλέπουμε. -
Πρόβλημα το μεγκάν βοήθεια!!!
Ένα κροτάλισμα ακούγεται αν δεν κάνω λάθος μπροστά και αριστερά όταν το αμάξι αυξομειώνει την ταχύτητα του αλλά στις μικρές ταχύτητες. Το ακούω έντονα όταν ξεκινάω με πρώτη ή ξεκινάω με όπισθεν. Το κροτάλισμα αυτό μειώνεται με την ώρα, όσο δηλαδη χρόνο παίρνει για να ζεσταθεί η μηχανή. Δεν υπάρχει μείωσει στην ιπποδύναμη, ούτε στο στρίψιμο, ούτε το παρατηρώ όταν πέφτω σε λακκούβες.
Καμμιά ιδέα? Το πήγα στη Ρενώ τις προάλλες, πήγαμε μια βόλτα με τον υπεύθυνο αλλά όπως είπα με το ζέσταμα της μηχανής δεν ακούγεται και έγινα ... ρόμπα!!! -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ένα κροτάλισμα ακούγεται αν δεν κάνω λάθος μπροστά και αριστερά όταν το αμάξι αυξομειώνει την ταχύτητα του αλλά στις μικρές ταχύτητες. Το ακούω έντονα όταν ξεκινάω με πρώτη ή ξεκινάω με όπισθεν. Το κροτάλισμα αυτό μειώνεται με την ώρα, όσο δηλαδη χρόνο παίρνει για να ζεσταθεί η μηχανή. Δεν υπάρχει μείωσει στην ιπποδύναμη, ούτε στο στρίψιμο, ούτε το παρατηρώ όταν πέφτω σε λακκούβες.
Καμμιά ιδέα? Το πήγα στη Ρενώ τις προάλλες, πήγαμε μια βόλτα με τον υπεύθυνο αλλά όπως είπα με το ζέσταμα της μηχανής δεν ακούγεται και έγινα ... ρόμπα!!!Οταν πατας συμπλεκτη αλλαζει? οταν εισαι σταματημενος ακουγετε? ...αν παιξεις το γκαζι αλλαζει?
-
Νέα διαφήμιση της Renault για το Clio στο πλαίσιο της καμπάνιας 'Va Va Voom'. Συμμετέχουν Dita Von Teese, Rihanna και Thierry Henry. Και φυσικά απαγορεύτηκε να μεταδίδεται στη διάρκεια της ημέρας στη Βρετανία.
Φωτογραφίες:
http://www.zercustoms.com/photos/Rihanna,-Dita-Von-Teese-And-Thierry-Henry-Renault-Clio-Ad.htmlΒίντεο:
Youtube VideoMaking of:
Youtube Video -
Νέα μοντέλα και νέοι κινητήρες για τα μοντέλα Renault:
http://www.gocar.gr/news/auto-world/463 ... thres.html
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Καμμιά ιδέα? Το πήγα στη Ρενώ τις προάλλες, πήγαμε μια βόλτα με τον υπεύθυνο αλλά όπως είπα με το ζέσταμα της μηχανής δεν ακούγεται και έγινα ... ρόμπα!!!Οταν πατας συμπλεκτη αλλαζει? οταν εισαι σταματημενος ακουγετε? ...αν παιξεις το γκαζι αλλαζει?
Όχι, όχι και όχι!!!
-
Οτι να 'ναι γράφει το άρθρο του gocar.gr. O 1.6T dci 130 είναι ήδη έτοιμος και τώρα με το Captur παρουσιάζουν τον dci 160 που βγάζει από 1.6Τ diesel 160hp/380Nm
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Όχι, όχι και όχι!!!
Εισαι πολυ αρνητικος... να το κοιταξεις!!!!
Δηλαδη μονο οταν προχωραει το αμαξι ακουγετε? και αλλαζει βαση της ταχυτητας?
RENAULT FORUM