-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
'Καλοκαιρινές προσφορές' ; Άλλο είναι αυτό ;Αυτές είναι οι προσφορές που τρέχουν όλο το Μάιο.
Ο οποίος Μάιος -όσο με βοηθάει το φτωχό μου μυαλό- είναι Άνοιξη κι όχι καλοκαίρι
Εκτός κι αν αυτός είναι ένας έμμεσος τρόπος να μας πούνε ότι οι προσφορές θα παραμείνουν και το επόμενο τρίμηνο. -
σιγα τις εκπτωσεις.. ακουσε ο πατερας μου για scenic απο 16400 και ψηθηκε, αλλα δεν ηξερε οτι μιλαει για φτωχο 1,6... το 1,4ΤCe dynamic παει γυρω στα 20 οπως το θελει (οχι οτι ειναι πολλα, αλλα με δεδομενη την κατασταση )
-
Δίνουν την αίσθηση ότι θα συνεχιστούν γιατί μέχρι την προηγούμενη βδομάδα λέγανε προσφορές Μαίου και είχαν ημερομηνία λήξης. Τον Ιούνιο τον βλέπω σίγουρο.
Και το μόνο που άλλαξε είναι επιπλέον 200 euro στο Clio GT.
@ rafi: 2.500 euro κάτω το scenic πάντως για όποιον τα έχει cash είναι άψογη προσφορά.
-
εκ πρωτης οψεως τα 2500 εκπτωση ειναι πολύ καλα..
αμα συνυπολογισουμε και τις τιμες που κανουν τις ανταλλαγες πλεον
ενα αλλο αρνητικο ειναι που κοψανε την 5ετη εγγυηση απο την πληρωμη μετριτοις.. -
Καλα ναι ανταλλαγές είναι σκότωμα... Κι αν στο πάρουν... Γιατί πολλές αντιπροσωπείες πλέον παίρνουν πολύ επιλεκτικά για να μην τους μένουν stock κ οδηγηθούν σε κανονιάσματα! Σύμφερει μόνο με αγγελία αλλά θα περιμένει κάποιος καιρό!
Η 5ετής με λίγο παρακάλι στην κάνουν δώρο και μετρητοίς. Τουλαχίστον εγώ ξέρω μια αντιπροσωπεία.
-
Πριν από λιγες ημέρες ρώτησα για επέκταση εγγύησης και μου είπαν οτι μπορεί να γίνει μόνο εντός 2 μηνών από την ημερομηνία αγοράς και όχι για παλιότερα μοντέλα. Το θεωρώ λίγο άδικο γιατί από τη στιγμή που κάποιος είναι ακόμα εντός εγγύησης δε θα έπρεπε να μπορεί να την επεκτείνει?
-
σε άλλες μάρκες αυτό γίνεται...
-
Και εγώ αυτό θεώρησα λογικό, τα service εχουν γίνει στην αντιπροσωπεία, η εγγύηση δεν έχει λήξει οπότε δεν καταλαβαίνω ποίο είναι το πρόβλημα. Ειναι σαν η προσφορά να ισχύει για καινουργιους πελάτες μόνο...
-
Ο χρήστης chrisracing έγραψε:
... Ειναι σαν η προσφορά να ισχύει για καινουργιους πελάτες μόνο...Μόνο σου το είπες. Καινούργιους πελάτες θέλουν. Αλλά πάντα όταν αλλάζουν τα δεδομένα στις εγγυήσεις από τα καινούργια αυτοκίνητα και μετά ισχύει. Το κακό είναι για την μη παροχή 5 ετους εγγύησης στην πληρωμή μετρητοίς.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Το κακό είναι για την μη παροχή 5 ετους εγγύησης στην πληρωμή μετρητοίς.Χμχμ, εγώ θα προτιμούσα τα 5 χρόνια οδική βοήθεια κι ας μην έχω εγγύηση. Άλλωστε χλωμό το βλέπω να συντηρώ καινούριο renault σε χρόνους και τόπους ελεγχόμενους από επίσημους αντιπροσώπους.
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Το κακό είναι για την μη παροχή 5 ετους εγγύησης στην πληρωμή μετρητοίς.
Χμχμ, εγώ θα προτιμούσα τα 5 χρόνια οδική βοήθεια κι ας μην έχω εγγύηση. Άλλωστε χλωμό το βλέπω να συντηρώ καινούριο renault σε χρόνους και τόπους ελεγχόμενους από επίσημους αντιπροσώπους.
κατα την αποψη μου αυτο ειναι το λιγοτερο... δεν ειναι τοσο εξωφρενικες οι τιμες στα αναλωσιμα οσο εχει κυκλοφορησει.. ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι τα 80 ευρω στα λαδια πχ, η τα 100κατι θα τα δινεις μια φορα στον ενα, η εναμισι χρονο.. αν τυχει καμια βλαβη ισως
-
rafi και Jarno T πιστέψτε με ό,τι μερικές φορές σου τυχαίνουν βλάβες μεγάλου κόστους που θα ευχόσουν να είχες εγγύηση όσο περισσότερο καιρό μπορούσες.
Επίσης τα πράγματα με τις εγγυήσεις έχει βέβαιαι γίνεις αυστηρότερο αλλά μην νομίζετε ό,τι σε όλα τα επίσημα συνεργεία θα κάτσυν να σου ψάχνουν το βιβλίο σέρβις για να δουν αν είσαι συνεπής στην συντήρηση στο δίκτυο για να προχωρήσουν στην εγγύηση.
Και αυτό δεν γίνεται λόγω αβελτηρίας (νοθρώτητας) των εργαζομένων, αλλά γιατί τα συνεργεία κερδίζουν λεφτά από τις εγγυήσεις και δεν διώχνουν ελαφρά τη καρδία πελάτη που έχει προσέλθει για εγγύηση και δεν είναι συνεπής με την συντήρηση στα επίσημα συνεργεία.
Τα συνεργεία πληρώνονται πλήρως από το εργοστάσιο για την εργασία (με άλλη τιμή μονάδας) και παίρνουν και ένα μικρό ποσοστό επί του ανταλλακτικού, οπότε σε μέρες αναδουλειας δεν διώχνεις από το μαγαζί σου εγγυήσεις.Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν στο προγμαματισμό του εργοστασίου η κάρτα εκίνησης RENAULT η γνωστή κάρτα που έχει αντικαταστήσει το κλειδί εκίνησης σε πλείστα μοντέλα της RENAULT, να αντικαταστήσει εκτός των άλλων και το βιβλίο σέρβις. Δηλαδή κάθε κάρτα θα ήταν η ταυτότητα του αυτοκινήτου, εκεί θα θα καταγράφονταν τα πάντα (σέρβις, εγγυήσεις, βλάβες) και όταν ο πελάτης θα πήγαινε στο επίσημο συνεργείο για μια εγγύηση, θα τοποθετουσαν την κάρτα σε ένα ειδικό σκάνερ που θα την διάβαζε, θα ενημερωνόταν online το εργοστάσιο και εν τέλει θα έδινε ή όχι το ΟΚ για την επισκευή στα πλαίσια της εγγύησης, αν ο πελάτης ήταν συνεπής προς το εγοστάσιο και τους κανόνες του ώς προς την συντήρηση.
Αυτό μέχρι τώρα δεν γίνεται και δεν ξέρω να εγκαταλείφθηκε η ιδέα. -
Πάντως αν κάποιος μετρητοίς θέλει την 5ετή εγγύηση αφαιρεί ένα ποσό και τη βάζει!
Τελικά 450 euro είναι το κόστος της 3ετούς επέκτασης! Αντί για 2.500 σε ένα Megane π.χ θα έχει έκπτωση 2.050! Και πάλι μια χαρά έκπτωση είναι!
Αλλά είπαμε με λίγο παρακάλι μπορεί να στην κάνουν και δώρο! -
-1700 € για το Clio TCE Dynamique και -1400 € για το Expression !!
Επιβεβαιώνω, πως και για το Clio η επέκταση εγγύησης ...πωλείται προς 450 €... -
παιδες καλησπερα .
Ειμαι ετοιμος να κανω αλλαγη σε auto και γλυκοκοιταζω 2 'γαλλιδες' το clio 1.2 tce και το megane 1400 tce .
Τωρα που παιζουν προσφορες πιστευω οτι αξιζουν οι γαλλιδες .
Εχει κανενα παλικαρι καποιο απο τα παραπανω μοντελα να λυσει μερικες αποριες του στυλ :
Ποσο καιει τελικα ?
Εχει καποιο προβλημα γενικα με το αμαξι ?
Του εβγαλε κατι σε βλαβη ?
Κανας εμπορος της προκοπης που να σου δινει σημασια ?ΚΑι οτι αλλο εχετε ευχαριστηση !
Υγ : Ξερω ειναι διαφορετικοι τυποι αυτοκινητων αλλα αυτα μου αρεσουν ( ενα σουπερ μινι και ενα μεσαιο ) οποτε ας αφησουμε εξω τα σχολια για τις επιλογες μου
-
Δεν νομιζω να σου βγαλει κατι , αυτες οι εποχες εχουν περασει πια , αλλα και να γινει κατι μην ξεχνας τα 5 χρονια εγγυηση
-
σαν κατοχος clio TCe (20.000χλμ) ειμαι υπερευχαριστημενος και με μηδενικα προβληματα (αλλωστε βγηκε 1ο σε ερευνες αξιοπιστιας μεχρι 50.000χλμ και 3ο μεχρι 100.000χλμ)
σβελτο, με κορυφαια οδικη συμπεριφορα/κρατημα και ανεση, σταθερότητα πολύ μεγαλυτερου αυτοκινητου στην εθνικη, λογικη καταναλωση (5,7-6 σε επαρχιακο και λιγη προσοχη, 6,8-7,2 σε πολη, 8-8,2 σε περιοδους πολύ γρηγορης οδηγησης)
μονη παραφωνια τριγμοι απο τα μισανοιχτα παραθυρα, ενας καινουριος τριγμός απο καπου πισω(πισω απο το πλαινο τζαμι???) και οι βαλβολινες που αργουν να ζεσταθουν και σκαλωνει το κιβωτιο στις αλλαγες στον κοφτη με οχι πολύ ωρα που να εχει ζεσταθει ο κινητηρας...
-
2o report για Clio TCE με σχεδόν 30.000 km
Κανένα απολύτως πρόβλημα...Ούτε καν τριγμούς, ακόμη...Κατανάλωση 5-6 σε ανοιχτό δρόμο, 6.5.-7.0 πόλη, κοντά στο 8.0 παίζοντας συνέχεια με το τούρμπο!
Λάδια στα 10.000 Km με λιγότερο από 50 euro και service 20.000km με 190 euro.
Το μόνο που με ενοχλεί όταν έχω να το οδηγήσω καιρό είναι η ελαφριά αίσθηση του τιμονιού, αλλά όσο ξαναπερνάνε οι ώρες το ξεχνάς αλλά και το λατρεύεις για μανουβραρίσματα μέσα στην Αθήνα. -
Ο χρήστης villasg έγραψε:
παιδες καλησπερα .
Ειμαι ετοιμος να κανω αλλαγη σε auto και γλυκοκοιταζω 2 'γαλλιδες' το clio 1.2 tce και το megane 1400 tce .
...
ΚΑι οτι αλλο εχετε ευχαριστηση !Στο 'ότι άλλο έχετε ευχαρίστηση' μάλλον ταιριάζει η απάντηση μου.
Γενικά οι αγορές μου σε αυτοκίνητα ήταν πάντα ... λίγα χρόνια μετά την παρουσιάση τους, εννοώντας δηλαδή δοκιμασμένα, χωρίς παιδικές ασθένειες κλπ.
Στη Renault στα τέλη του 99' (για την ακρίβεια τον 12ο μήνα) πήρα το Megane Coupe 1,4 (98ΗΡ) f/l ... 2,3 σχεδόν μήνες μετά την πρώτη ευρωπαική παρουσίαση του και ως f/l έκδοση και ως 1,4 16V 98HP που ήταν ολοκαίνουριος.
Έχοντας μια ... 'ψυχολογική' εμπιστοσύνη στην ποιότητα του -χωρίς να το ξέρω- δεν με απογοήτευσε μηχανικά ως τα 200.000 απροβλημάτιστα χλμ που μου χάρισε.
Ίσως στη μόνη εταιρία που θα ξαναέπραττα το ίδιο και τωρα.
Από θέμα επιλογής ... προτιμώ το Megane 1,4 για το 'πιο' αυτοκίνητο που προσφέρει σε σχέση με το supermini που θα ήταν ίσως καλή επιλογή λόγω κρατικών παγίων εξόδων.
A!!! Αν και το έχω ξαναναφέρει ... 'καδένα' και πάλι 'καδένα' για Renault! -
RENAULT FORUM