-
Δε μου λετε ρε παιδια, με την κάρτα ειχε προβλημα κανεις; Την εβαλε λιγο πιο μεσα μια φορα ο πατερας μου και την βγαλαμε με τα χιλια ζορια. Μετα το παιρνω εγω και δεν μπορουσα να την βγαλω.
Το εφτιαξα βεβαια και τον τελευταιο καιρο που το οδηγω το Μεγκαν σχεδον μονο εγω δεν εγινε τιποτα, αλλα ρωταμε για να ξερουμε.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε μου λετε ρε παιδια, με την κάρτα ειχε προβλημα κανεις; Την εβαλε λιγο πιο μεσα μια φορα ο πατερας μου και την βγαλαμε με τα χιλια ζορια. Μετα το παιρνω εγω και δεν μπορουσα να την βγαλω.Το εφτιαξα βεβαια και τον τελευταιο καιρο που το οδηγω το Μεγκαν σχεδον μονο εγω δεν εγινε τιποτα, αλλα ρωταμε για να ξερουμε.
Οπότε δεν έχεις πρόβλημα.Πρόσεξε την κάρτα όμως γιατί είναι αλμυρούτσικη.Ενώ ο δέκτης της κάρτας έχει 65, η κάρτα με το σετάρισμα γύρω στα 250.
Είναι πάντως πολύ αξιόπιστη περισσότερο από το κλειδί.
Στiς πρώτες LAGUNA II βγάλανε κάποια προβλήματα.Στα MEGANE σχεδόν κανένα.
Πάντως γίνονται και εγκλήματα.Δηλαδή ρίχνουν κέρματα μέσα στον δέκτη, τους τρέχουν αναψυκτικά μέσα.Δεν τα πιστεύει και κανένας άμα τα λες. -
λοιπόοοοον. κατ'αρχάς πεζοί μου φίλοι ( ) έχετε απόλυτο δίκιο. το δικό μου πάθημα είναι ανάποδο. μου χάλασε η πλάτη του οδηγού!! δεν πέφτει, δεν ρυθμίζεται, γενικά δεν κάνει τίποτα. είναι μόνιμα στην θέση που την είχα ρυθμίσει.
αιτίες προβλήματος..
το αυτοκίνητο μου είναι κόκκινο οπότε δικαιολογείται να χαλάσει το αριστερό κάθισμα. επίσης θα βαριόμουν απίστευτα να μετακομοίσω στο δίπλα κάθισμα για να επιδοθώ στην αρχέγονη αυτή τέχνη...
και η πραγματική αιτία..
είχα συνηθίσει να μπαίνω (το καλοκαίρι που το έχω ξεσκέπαστο) ανοίγοντας λίγο την πόρτα μου και στηριζόμενος στην πλάτη του καθίσματος.. μάλλον αυτό φταίει..
επίσημα βρίσκομαι σε αναζήτηση καθίσματος. ήδη μέλος του grc που προτίθεται να βάλει bucket οδηγού μου προσέφερε το κάθισμα και το τιμόνι το μαμα το τριάκτινο! μου μένει το δεξιο τώρα...
-
Ποιος θα βαλει μπακετ οδηγου ???
-
meganakiasss
-
Αχα
-
ssssst!
να δω το τσίρκο medrano που θα καταντήσει το αμάξι μου. ένα κάθισμα από 16v ένα απο 8v ...σα μαλ*** θα το κάνω.. πρέπει να βρω και δεύτερο ... lol
-
Βαλε ρε Πανο και εσυ 2 μπακετ για να τελειωνεις...
Εναλλακτικα ξεκινα να παιρνεις τηλ τις μαντρες με τα ανταλλακτικα μπας κ βρεις τιποτα....
-
Πάνο έλα να φτιάξουμε κάτι!
άσε που αν έχει ψυχολογικά έχουμε κ τον ... ειδικό 'Γκρεμό'Αλήθεια δείτε κ αυτό (άσχετο με το θέμα): http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=482733#482733
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δε μου λετε ρε παιδια, με την κάρτα ειχε προβλημα κανεις; Την εβαλε λιγο πιο μεσα μια φορα ο πατερας μου και την βγαλαμε με τα χιλια ζορια. Μετα το παιρνω εγω και δεν μπορουσα να την βγαλω.
Το εφτιαξα βεβαια και τον τελευταιο καιρο που το οδηγω το Μεγκαν σχεδον μονο εγω δεν εγινε τιποτα, αλλα ρωταμε για να ξερουμε.
Οπότε δεν έχεις πρόβλημα.Πρόσεξε την κάρτα όμως γιατί είναι αλμυρούτσικη.Ενώ ο δέκτης της κάρτας έχει 65, η κάρτα με το σετάρισμα γύρω στα 250.
Είναι πάντως πολύ αξιόπιστη περισσότερο από το κλειδί.
Στiς πρώτες LAGUNA II βγάλανε κάποια προβλήματα.Στα MEGANE σχεδόν κανένα.
Πάντως γίνονται και εγκλήματα.Δηλαδή ρίχνουν κέρματα μέσα στον δέκτη, τους τρέχουν αναψυκτικά μέσα.Δεν τα πιστεύει και κανένας άμα τα λες.Με την καρτα προβλημα δεν εχω. Πρεπει να ηταν λιγο λασκα η σχισμη και εμπαινε πιο μεσα απο οτι χρειαζοταν για να μπορεσω να την ξανατραβηξω. Στο σημειο παντως που μπορουσα να την τραβηξω ανετα δεν εκανε επαφη, οποτε ισως να υπηρχε προβλημα (απο πιεση; ισως) στην τοποθετηση του αισθητηρα μεσα. Με λυσιμο και ξαναμονταρισμα (σωστο αυτη τη φορα) λυθηκε το θεμα.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
τα 600 ευρώ (480 τελικά) ήταν σερβις 60.000 με ιμάντες κ ότι άλο αλλάζεται ΕΚΤΟΣ αντλίαας!
πολλα λεφτα αν δεν ειχε και κατι αλλο ιδιαιτερο και μαλιστα χωρις αντλια.
Και απο οτι ξερω υπαρχει οδηγια για τις αντλιες νερου.Καπου ειδα οτι σε καποιον χρεωσαν εργασια για το βαλε-βγαλε προφυλακτηρα και ενα φαναρι που δεν θυμαται πιο απο τα δυο ειναι, ειναι το δεξι.και το βγαζουν για να εχουν χωρο να μπορουν να δουλεψουν.
Βagus η μαμα ρενω για τα κλιο τα διλιτρα για ιμαντες λεει μοτερ κατω
Αν μπορείς να που πεις το αριθμό της οδηγίας για τις αντλίες νερού να μου το πεις γιατί εγώ δεν την έχω δει ποτέ.
Για το CLIO SPORT η RENAULT λέει να χρεωθεί με 5,2 εργατώρες η αλλαγή του σετ ιμάντα.Το βιβλίο με τις εργατώρες που δίνει η RENAULT δεσμεύει τα επίσημα συνεργεία ώς προς το πάρε δώσε με την εταιρεία, δηλαδή ώς προς το τι χρεώνει το συνεργείο στην RENAULT για εργασίες εγγύσης.Για τις εργασίες προς τους πελάτες απότελεί βέβαια οδηγό, αλλά δεν δεσμεύει για την πιστή τήρηση του.Για αυτό υπάρχουν και διαφορές σε τιμές που πολλές φορές είναι μεγάλες.για την οδηγια ειπα ΝΟΜΙΖΩ και οχι οτι ειμαι σιγουρος.Για αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ατ λεφτα που εδωσαν για το 60αρι και μαλιστα χωρις αντλια ειναι πολλα
-
Ο χρήστης cliov6 έγραψε:
τα 600 ευρώ (480 τελικά) ήταν σερβις 60.000 με ιμάντες κ ότι άλο αλλάζεται ΕΚΤΟΣ αντλίαας!
πολλα λεφτα αν δεν ειχε και κατι αλλο ιδιαιτερο και μαλιστα χωρις αντλια.
Και απο οτι ξερω υπαρχει οδηγια για τις αντλιες νερου.Καπου ειδα οτι σε καποιον χρεωσαν εργασια για το βαλε-βγαλε προφυλακτηρα και ενα φαναρι που δεν θυμαται πιο απο τα δυο ειναι, ειναι το δεξι.και το βγαζουν για να εχουν χωρο να μπορουν να δουλεψουν.
Βagus η μαμα ρενω για τα κλιο τα διλιτρα για ιμαντες λεει μοτερ κατω
Αν μπορείς να που πεις το αριθμό της οδηγίας για τις αντλίες νερού να μου το πεις γιατί εγώ δεν την έχω δει ποτέ.
Για το CLIO SPORT η RENAULT λέει να χρεωθεί με 5,2 εργατώρες η αλλαγή του σετ ιμάντα.Το βιβλίο με τις εργατώρες που δίνει η RENAULT δεσμεύει τα επίσημα συνεργεία ώς προς το πάρε δώσε με την εταιρεία, δηλαδή ώς προς το τι χρεώνει το συνεργείο στην RENAULT για εργασίες εγγύσης.Για τις εργασίες προς τους πελάτες απότελεί βέβαια οδηγό, αλλά δεν δεσμεύει για την πιστή τήρηση του.Για αυτό υπάρχουν και διαφορές σε τιμές που πολλές φορές είναι μεγάλες.για την οδηγια ειπα ΝΟΜΙΖΩ και οχι οτι ειμαι σιγουρος.Για αυτο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι ατ λεφτα που εδωσαν για το 60αρι και μαλιστα χωρις αντλια ειναι πολλα
Είπα εγώ το αντίθετο;
-
Θοδωρη μηπως γνωριζεις ποσα λιτρα λαδι παιρνει το 182 ??
Τα excelium(5-40) δεν βαζει η Ρενω ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Θοδωρη μηπως γνωριζεις ποσα λιτρα λαδι παιρνει το 182 ??Τα excelium(5-40) δεν βαζει η Ρενω ?
Ακριβώς. EXCELLIUM LDX 5W40.
Γαι τα μοντέλα της RENAULT SPORT μέχρι πριν λίγο καιρό προτεινόταν αυστηρά 5W40.Εδώ και λίγο καιρό έχουν προσθέσει και το ιξώδες 0W40 αναλόγως εξωτερικής θερμοκρασίας.
Για την ακρίβεια προτείνει μόνο λάδι προδιαγραφών ACEA A3/B4 με τα παραπάνω ιξώδη.
Θα το δεις στο καινουργιο βιβλιαράκι που θα πάρεις (ή έχεις πάρει)
Η τιμή του λίτρου του EXCELLIUM είναι αυτή την στιγμή είναι 9,46 το λίτρο.
Μέσα στην χρονιά μπορεί να το βρεις και φτηνότερο αν υπάγεται σε προωθητική καμπάνια.
Μου έχουν πει ότι στην Αθήνα υπάρχουν μαγαζιά που το πουλάνε και 12 ευρώ!!!
Δεν το ξέρω καλά αλλά μάλλον έτσι θα είναι.
Πάντως είναι εξαιρετικό λάδι, όπως και όλα της ELF.Χρησιμοποιήσέ το με κλειστά μάτια.Ξέχασα τα λίτρα.Θεωρητικά λίγο παραπάνω από 5 λίτρα και μέχρι 6 αν αλλάξει και το φίλτρο.Στην πράξη διαφέρει γιατι πάντα μένουν λάδια μέσα.
-
Φυσικα και δεν προκειται να βαζω αλλα λαδια....
Παιρνει 5 λιτρα η παραπανω ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Φυσικα και δεν προκειται να βαζω αλλα λαδια....Παιρνει 5 λιτρα η παραπανω ???
Το ξέχασα και το έγραψα μετά.Άνοιξε το mail σου.
-
Θοδωρη ευχαριστω παρα πολυ.....
Για ακομα μια φορα αψογος...
-
Bagus καλοριζικο το εργαλειο. Πολυ ομορφο.
Διαβαστε τωρα ενα κουφό που επαθα. Για τρεις μερες το μπροστα αριστερο φλας δεν δουλευε. Χθες το πρωι ετοιμαζομουνα να το παω συνεργειο αλλα ξαναρχισε να δουλεθει απο μονο του. Ολη τη μερα δουλευε κανονικα, αλλα σημερα το πρωι σταματησε να δουλευει το μπροστα. δεξιά.
Τελικα δεν γλυτωσα τη διαδρομη στο συνεργειο αλλα δεν ηταν κατι τρομερο, η βαση, ο πόλος ή κατι τετοιο κουνουσε και δεν τους πηρε πανω απο ενα λεπτο να το φτιαξουν.
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Bagus καλοριζικο το εργαλειο. Πολυ ομορφο.Διαβαστε τωρα ενα κουφό που επαθα. Για τρεις μερες το μπροστα αριστερο φλας δεν δουλευε. Χθες το πρωι ετοιμαζομουνα να το παω συνεργειο αλλα ξαναρχισε να δουλεθει απο μονο του. Ολη τη μερα δουλευε κανονικα, αλλα σημερα το πρωι σταματησε να δουλευει το μπροστα. δεξιά.
Τελικα δεν γλυτωσα τη διαδρομη στο συνεργειο αλλα δεν ηταν κατι τρομερο, η βαση, ο πόλος ή κατι τετοιο κουνουσε και δεν τους πηρε πανω απο ενα λεπτο να το φτιαξουν.
it is alive
RENAULT FORUM