-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
χμμμ, αυριο παω renault 90%
γενικά τια αξίζει περισσότερο.. ενα twingo gt η ενα μετρια εξοπλισμένο clio TCe..???Το εν Ελλάδι Clio είναι ήδη 'παλιό'. Δεν τους ρωτάς πότε θα φέρουν το f.l.;
το καινούργιο δεν θα έχει έκπτωση το ΦΠΑ
Λογικό... Πότε ανάμενεται;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
χμμμ, αυριο παω renault 90%
γενικά τια αξίζει περισσότερο.. ενα twingo gt η ενα μετρια εξοπλισμένο clio TCe..???Το εν Ελλάδι Clio είναι ήδη 'παλιό'. Δεν τους ρωτάς πότε θα φέρουν το f.l.;
το καινούργιο δεν θα έχει έκπτωση το ΦΠΑ
Λογικό... Πότε ανάμενεται;
Για Σεμπτέμβρη το βλέπω
-
λοιπόν πήγε ο πατερας μου το scenic για service 90.000 +μια βαλβίδα του a/c + φρεον + προληπτική αλλαγή υδραντλίας + γραναζι μεταβλητού -10% εκπτωση =866 ευρω ανταλλακτικά+368 εργασία
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
λοιπόν πήγε ο πατερας μου το scenic για service 90.000 +μια βαλβίδα του a/c + φρεον + προληπτική αλλαγή υδραντλίας + γραναζι μεταβλητού -10% εκπτωση =866 ευρω ανταλλακτικά+368 εργασίαπου το έκανε αυτό?
-
λοιπόν πήγε ο πατερας μου το scenic για service 90.000 +μια βαλβίδα του a/c + φρεον + προληπτική αλλαγή υδραντλίας + γραναζι μεταβλητού -10% εκπτωση =866 ευρω ανταλλακτικά+368 εργασία
που το έκανε αυτό?
πλαλας
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
που το έκανε αυτό?
πλαλας
πρέπει να άλλαξες και ιμάντες? Αν ναι δεν είναι άσχημα...(το γρανάζι χρονισμού νομίζω σαν αναταλλακτικό μόνο πρεπει να έχει περίπου 150€)
-
που το έκανε αυτό?
πλαλας
πρέπει να άλλαξες και ιμάντες? Αν ναι δεν είναι άσχημα...(το γρανάζι χρονισμού νομίζω σαν αναταλλακτικό μόνο πρεπει να έχει περίπου 150€)
ναι εννοειται οτι αλλαξε και ιμαντες.. ηταν το 'μεγαλο' σερβις
απλα ηταν το γραναζι μεταβλητού και το απρόοπτο με το a/c , οπότε μας ήρθε 450 ευρώ τουλάχιστον παραπάνω -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
απλα ηταν το γραναζι μεταβλητού και το απρόοπτο με το a/c , οπότε μας ήρθε 450 ευρώ τουλάχιστον παραπάνωΠοιας χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο; Ο αδελφός μου (με Scenic 1.6 του 2005), λόγω κυρίως του γραναζιού έκανε το ίδιο σέρβις προ εξαμήνου με τα ...μισά χρήματα από αυτά που πληρώσατε, επειδή συμμετείχε και η PGA...
-
Υπάρχει κανείς που να έχει οδηγήσει το Renault Twingo Auto να μας πει εντυπώσεις;
Ή κάποιο link με τεστ γιατί δεν έχω καταφέρει να βρω;
Άραγε να υπάρχει σε στοκ αυτή η έκδοση;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
απλα ηταν το γραναζι μεταβλητού και το απρόοπτο με το a/c , οπότε μας ήρθε 450 ευρώ τουλάχιστον παραπάνωΠοιας χρονολογίας είναι το αυτοκίνητο; Ο αδελφός μου (με Scenic 1.6 του 2005), λόγω κυρίως του γραναζιού έκανε το ίδιο σέρβις προ εξαμήνου με τα ...μισά χρήματα από αυτά που πληρώσατε, επειδή συμμετείχε και η PGA...
του '04
τι να πω, ο πατερας μου δεν αλλάζει συνεργείο με τιποτα πάντως..
το γραναζι μεταβλητού πήγε 248 το ανταλλακτικό + 178 η εργασία -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχει κανείς που να έχει οδηγήσει το Renault Twingo Auto να μας πει εντυπώσεις;Ή κάποιο link με τεστ γιατί δεν έχω καταφέρει να βρω;
Άραγε να υπάρχει σε στοκ αυτή η έκδοση;
καποια κομματια λογικά θα υπάρχουν.. πηγαινε να ρωτήσεις.. εγω θα παω σε λίγω παντως
-
Μάλλον θα πεταχτώ την Τετάρτη.
-
γενικά από clio δεν εχουν μεινει πολλά κομμάτια
-
τελικα το εκλεισα σημερα TCe τριθυρο dynamic 13400
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
τελικα το εκλεισα σημερα TCe τριθυρο dynamic 13400Καλοριζικο/καλοταξιδο/καλοστριφτο! ! !
-
με γειεεεεεεεεεεεςςςς... 5πορτο δεν ηθελες?
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο.
Είσαι υποχρεωμένος να μας πείς και τον αριθμό πινακίδας στα ανάλογο θέμα!!! -
ευχαριστώ πολύ παιδιά..
εννοείται οτι το πρωτο που θα γραψω ειναι η πινακίδα
το μονο που σκεφτομαι ειναι ότι το αθανατο 19 αντεχε και άλλο ξεζούμισμα -
γραψε ρε τπτ εντυπωσεις..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
γραψε ρε τπτ εντυπωσεις..Λες να το παρέλαβε κιόλας ;
RENAULT FORUM