-
Ένα τέτοιο υπήρχε για πούλημα στην αντιπροσωπεία της Renault στην Βέροια (Ψιψίκας) !
Το είχα πετύχει σε κάποια παρακμιακή εκπομπή πώλησης αυτοκινήτων σε τοπικό κανάλι...
-
Θα είναι ειδική έκδοση αυτή λόγω του πρωταθλήματος να υποθέσω;
Πολύ ωραίο,αν εξειρέσουμε τα αυτοκόλλητα(ας μην έγραφε τουλάχιστον το Renault Team).
-
Νεα μασκα βλεπω......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Νεα μασκα βλεπω......Αφού είναι το facelift.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Νεα μασκα βλεπω......
Αφού είναι το facelift.
Πες του και για τα καθίσματα
-
oxi re diaole!kai autos edw????
OSO GIA TO I AM WATCHING YOU.....
X E S T I K A !!LOIPON EXW NA SOU PROTEINW KATI!!!
DEN THA ANAFERESE STA POST MOU KAI DEN THA ANAFEROMAI STA DIKA SOY OK??? oti theleis na mou peis mporeis na to kaneis prive i live... -
Ο χρήστης rockas έγραψε:
oxi re diaole!kai autos edw????OSO GIA TO I AM WATCHING YOU.....
X E S T I K A !!LOIPON EXW NA SOU PROTEINW KATI!!!
DEN THA ANAFERESE STA POST MOU KAI DEN THA ANAFEROMAI STA DIKA SOY OK??? oti theleis na mou peis mporeis na to kaneis prive i live...'Αυτός', έχει δικαίωμα να γράφει όπου του αρέσει. Κι εσύ, επίσης. Και όλοι οι χρήστες. ΠΑΝΤΑ όμως, στο πνεύμα του κανονισμού, στα ελληνικά, και χωρίς προσβολές και προκλήσεις.
Σας συνιστώ και στους δύο, να σταματήσετε να μαλώνετε ΑΜΕΣΩΣ. Στείλτε pm και λύστε τις διαφορές σας παίδες, μην το κάνετε εδώ, ούτε στο θέμα για το νέο Clio.
[moderator]
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Νεα μασκα βλεπω......
Αφού είναι το facelift.
Tα καθισματα αυτα λοιπον τα φοραει το Αγγλικο Cup και ειναι καταπληκτικα ως φαινονται...
Φιλοι Rocka+Popol@ros pls stop it.....
-
για το νεο κλιο παντως παιδες τα χω διαβασει ολα!
μετα την 159 ειναι το αμαξι φετιχ του φορουμ...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Νεα μασκα βλεπω......
Αφού είναι το facelift.
Tα καθισματα αυτα λοιπον τα φοραει το Αγγλικο Cup και ειναι καταπληκτικα ως φαινονται...
Φιλοι Rocka+Popol@ros pls stop it.....
Είπε κάτι ωραίο για τα καθίσματα εδώ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 4&start=60 για αυτό το τόνισα
-
Ο Νταντο εφυγε ??? Κανενας αντικαταστατης για το 2007 ??
-
τα 19αρια όντως μόνο 1.8 16v ερχόντουσαν και έχω δει αρκετά και εγώ..
όσο για το νέο meganeII μου αρέσει συγκριτικά με το παρόν ΙΙ.. γενικά το αντιπαθώ αλλά αυτό είνι άλλο θέμα
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
τα 19αρια όντως μόνο 1.8 16v ερχόντουσαν και έχω δει αρκετά και εγώ..όσο για το νέο meganeII μου αρέσει συγκριτικά με το παρόν ΙΙ.. γενικά το αντιπαθώ αλλά αυτό είνι άλλο θέμα
Πάνο αν εννοείς για τα 19ρια κάμπριο τότε κάνεις λάθος!
Τα κάμπριο 19 έρχονταν όντως 1.8 ΑΛΛΑ κ 8β με 90 ή 95 άλογα ή 16β με τα 137!
8β είχα δει ένα στην Αθήνα κ σίγουρα κυκλοφορούσαν 2 στην Πάτρα, εκ των οποίων το ένα (μαύρο με περίεργες μαμά ζάντες που φέρνουν στου 21 τούρμπο κ κατ'επέκταση στου clio 1.8 16v πρώτης γενιάς) εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα χέρια μιας ξανθιάς κυρίας (από την αρχή αυτή το είχε)
άλλωστε μην ξεχνάς ότι τα 19άρια έρχονταν σε 3θυρά κ 4 θυρα (σαμάντ) σε 1.8 16v κ σε 4θ κ 5θ και σε 1.8 8v σε στην έκδοση dynamic
-
Παιδιά διαδήλωση τώρα.Ο Αλόνσο σας πούλησε.
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Παιδιά διαδήλωση τώρα.Ο Αλόνσο σας πούλησε.Ποιος είναι αυτός;
-
ακόμα δεν είναι σίγουρο αλλά κ να είναι έτσι τι σημαίνει πούλησε? δεν μας 'χάρισε' το παγκόσμιο κ μάλιστα δις?
Από την άλλη όπου κ να πάει καλύτερο μονοθέσιο δεν θα βρει ααχαχαχαχα!!!!Λοιπόν για τα 19ρια cabriolet που λέγαμε:
1.8 8v:
στις φώτος με τις ίδιες ζάντες που φόραγε το Clio 1.8 8v RSi που στην Ελλάδα δεν κυκλοφόρησε εκτός από 2 παραεισαγωγή από όσο μου έχουν πει!
Όπως βλέπετε είναι το phaseII, το Ι είχε τις ζάντες που περιέγραψα παραπάνω!1.8 16v:
Κ 'οι ομορφιές' του 19 cabriolet.... (μα γιατί τότε δεν άφησα τον Πατέρα μου να το πάρει????
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ποιος είναι αυτός;
Ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του ???
-
ομολογώ δεν ήξερα για 8βου κινητήρες...
πάντως όπως και να έχει η ρενω έχει βγάλει όμορφα ξεσκούφωτα...
εχθές στη αττική οδό πέτυχα corsa με τρειλερ πάνω στο οποίο βρισκόταν alpine 112 ξηλβωμένο και πήγαινε μάλλον φανοποιείο για βαψιμο καθώς ήταν λες και μόλις τελείωσε το τριβείο.. ποιος κ@λόφαρδος μερακλής θα την έχει στο γκαράζ του άραγε....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ποιος είναι αυτός;
με έχουν πάρει αρκετά τηλέφωνα αλλά δεν ξέρω αν θα πάω τελικά....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ποιος είναι αυτός;
Ο Kovalainen μάλλον, αν μείνουν στην F1 και δεν μετακομίσουν στο WRC που πολύ το γουστάρω δηλαδή.
Εγώ σαν φαντικός ραλλάκιας αυτό θα ευχόμουν.Με έχει μπερδέψει πολύ και αυτό το άρθρο
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0Θα δούμε
RENAULT FORUM