-
se poio dealer phges?
-
Κατερινη.. ΠΟΛΥΣ ΕΠΕ..Αλλα και θεσσαλονικη που επικοινωνησα δε νομιζω να γινεται κατι..
-
Η Ρενω έχει τη διευθυνση μου απο όταν έμενα ακόμα με τους γονείς μου. Εδώ και αρκετές μέρες μου έστειλαν μια κάρτα - εγώ απλά την πήρα στα χέρια μου απόψε που πήγα να τους δω - και εξωτερικά είχαν το νέο Μεγκάν και μέσα μου έγραφαν ευχες για το νεο έτος σε 5 γλώσσες!!! ΟΥΑΟΥ!!!
Επίσης υπήρχε μια επιστολή που με προσκαλει να πάω στης 16 του μήνα για ένα δωρεάν έλεγχο στο αμάξι, καθώς και με μια έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά που θα χρησιμοποιηθούν για την επιδιόρθωση των όποιων ζημιών βρουν. Τέλος μου δείνουν άλλο ένα 15% έκπτωση σε όλα τα χειμερινα αξεσουάρ!!!!Α ρε απο Marketing σκίζουμε!!!!
-
ψάχνω για έναν οδηγό για το Clio II
με όλα αυτά τα ηεκτρονικά, καμμιά πηγή; -
Παιδια επι του θεματος, εχει καποιος μια συγκεκριμενη προταση για το ζητημα?
Η ΡGA, δεν εχει επικοινωνησει μαζι μου παρολα τα mails.
Επιζητειται λυση, το θεμα ειναι αν μπορει να υπαρξει... -
Καλησπέρα! Γνωρίζει κανείς κάποιο καλό συνεργείο Renault ( κατά προτίμηση όχι επίσημη αντιπροσωπία καθώς είμαι εκτός εγγύησης αλλά να διαθέτει διαγνωστικό) στην Αθήνα; Αν είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ τότε παρακαλώ με p.m. . Ευχαριστώ πολύ!
-
πηγαινε στο Ζερβο στο Χαλανδρι!εγγυηση!!!Ζαλοκώστα 5Α ,Χαλάνδρι 210 68 93 233
-
mp3 για Clio II με χειριστήρια στο τιμόνι, JVC ή Pioneer ή άλλο υπάρχει;
-
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
mp3 για Clio II με χειριστήρια στο τιμόνι, JVC ή Pioneer ή άλλο υπάρχει;τι εννοεις βρε φιλε..δεν σε καταλαβαινω...ρωτας αν υπαρχει πηγη η οποια να συνδεεται με το εργοστασιακο χειριστηριο στο τιμονι?????
μαλλον αυτο εννοεις...βασικα υπαρχουν πολλες πηγες!μια απο αυτες ειναι η Kenwood KDC-W5141,KDC-W4141 οι οποιες περιλαμβανουν λειτουργια ΟΕΜ wired remote -λειτουργια δηλ. ωστε να συνδεθει με το εργοστασιακο χειριστηριο(ητε αυτο βρησκεται πανω στο τιμονι ητε το κλασσικο κοντρολ πισω απο το τιμονι-βλεπε clio II 00-01)!και γενικα πηγες οι οποιες να υποστηριζουν συνδεση με το εργοστασιακο χειριστηριο...το θεμα ειναι το εξης οτι για να συνδεσεις το χειριστηριο με τη μοναδα πρεπει να προμηθευτεις εναν συγκεκριμενο ανταπτορα ο οποιος μεταβαλλει το σημα του χειριστηριου και δινει την εντολη στην πηγη!συγκεκριμενα παλι θα μιλησω για kenwood-για απλα με αυτες τις πηγες το ειχα ψαξει-η τιμη του σε επισημο αντιπροσωπο κοστιζει περι τα 89 ευρω και αντιστοιχως για pionner στα 100 ευρω-εγω παλι εχω βρει απο Αγγλια ανταπτορα ο οποιος ειναι μιας πολυ γνωστης εταιρειας που ασχολειται με τετοιου ειδους ανταπτορες,φυσες.κτλπ για πηγες (Autoleads λεγεται) με κοστος περι τα 40 ευρω και εγγυηση καλης λειτουργιας απο τους Αγγλαρες!τωρα αμα πετυχει με το καινουργιο μου clarion πετυχε...οσοι παντως εχουν παρει τιης Autoleads εχει δουλεψει χωρις προβληματα...και χωρις να τους πιασουν 'κωλαρακι'... -
Κουτσομπολιό απο την εδώ τόπικη αντιπ. Πήγα σήμερα το πρωί, με ραντεβου, για ένα δωρεάν τεχνικό έλεγχο. Είχα την ελπίδα ότι όση ώρα έβλεπαν το αμάξι θα μου έδειναν το νέο Μεγκάν για μια βόλτα!!!! Ξέρω ότι έχει έρθει ένα 'κομμάτι' και ότι το έιχαν για test drive γιατί όταν είχα πάει πριν 10 μέρες το είχα δει εκεί και μάλιστα είχα μπει μέσα για λίγο, το έβαλα μπροστά και γενικά έπαιξα λίγο μαζί του.
Για κακή μου τύχη το αμάξι το είχα πλύνει, γυαλήσει και το είχα βάλει μέσα στην έκθεση λες και ήταν καινούργιο. (Απορία δικιά μου. Θα του κατεβάσουν τα περίπου 900 χιλιόμετρα που ήδη έχει κάνει και θα το πουλήσουν για καινούργιο?)
Τέλοσπάντον, αφού παρκάρω το αμάξι μου πάει ένας υπάλληλος και κοιτάζει τα χιλιόμετρα και μου ανακοινώνει με χαρά ότι το αμάξι θέλει το σέρβις των 60000 (έχω 67000) αφού μάλλον είδα στα κατάστιχά τους ότι το σέρβις των 30000 το είχα κάνει εκεί!!!!
Χυλόπιτα Νο 1: 'Καλά μην σε απασχολει του έχω κάνει ήδη σέρβις' του απαντώ και θα έλεγα ότι μάλλον απογοητεύτηκε!!!
Συνεχίζεται ο δωρεάν έλεγχος και μετά απο λίγο μου λένε ότι το αμάξι θέλει τακάκια πίσω - κάτι που το ψιλοπερίμενα) Την ώρα που μου το λέει ο υπάλληλος τον βλέπω και κατευθύνεται προς το τμήμα ανταλλακτικών για να φέρει τακάκια.
Χυλόπιτα Νο 2: 'Καλά άσε θα το φτιάξω αυτο μην ανησυχείς' του απαντάω. Πάλι παρατήρησα ότι σα να έκανε ένα παραπάνω βηματάκι σα να σκόνταψε κάπου.
Στο τέλος μου είπαν ότι το αμάξι είναι εντάξει οπότε τους ρώτησα αν μπορουν να κάνουν κάτι για τις ζώνες ασφαλείας που δεν επιστρέφουν στη αρχική τους θέση όταν τις βγάλω.
'Ναι φυσικα, υπάρχει ένα σπρέυ σιλικόνης - ή κάτι τέτοιο - αλλά δυστυχώς δεν το έχουμε'
Ε να μη φάω κι εγώ μια χυλόπυτα? Σιγά μην κάτσουν να μου το φτιάξουν!!!Για το νέο Μεγκάν να πώ ότι μου αρέσει πάρα πολύ ειδικα εξωτερικά!!! Το εσωτερικό δεν μου άρεσε στις φωτό αλλά απο κοντά είναι πολύ καλύτερο!!! Μόνη παραφωνία (;;;;;) είναι το ταμπλώ. Έχω συνηθήσει το ταμπλώ να είναι μεν παράλληλο - εννοείται - αλλά να 'διακόπτεται' απο την κονσόλα με το A/C και το ηχοσύστημα. Στο νέο Μεγκάν το ταμπλώ είναι μονοκόμματο και αυτό χτυπάει πολύ άσχημα. Συγχρονο μεν αλλά σα να φωνάζει κάτι απο αμάξι 30 χρονών!!!
-
Σε Megane φίλου έχουν βουλώσει τα σωληνάκια αποχέτευσης νερού και του βγάζει το νερό μέσα στην καμπίνα.
Του ζητάνε 400€ για να τα ξεβουλώσουν στην αντιπροσωπεία.Από ότι είδα αν βγάλεις τα πλαστικά μπροστά από το ταμπλώ έχεις πρόσβαση σε κάποια σωληνάκια.
Από εκεί ξεβουλώνει? Μπορεί να μου πει κάποιος γνώστης? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Του ζητάνε 400€ για να τα ξεβουλώσουν στην αντιπροσωπεία.
-
η μεγαλη αποφραξη...
http://www.youtube.com/watch?v=LORSCJQk ... re=related -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε Megane φίλου έχουν βουλώσει τα σωληνάκια αποχέτευσης νερού και του βγάζει το νερό μέσα στην καμπίνα.Τα ξεβουλώνεις κάτω από το αυτοκίνητο και είναι εύκολο. Συνήθως είναι στη μέση του αυτοκινήτου, μόλις τελειώσει ο χώρος του κινητήρα και αρχίζει η καμπίνα θα δεις μια λαστιχένια αποχέτευση στη πλευρά του συνοδηγού. Βάζεις ένα συρματάκι, δεν θέλει δύναμη - θα τρυπήσει - και ξεβουλώνει. Αν δεν ξεβουλώσει αμέσως, φύσηξέ το με αέρα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σε Megane φίλου έχουν βουλώσει τα σωληνάκια αποχέτευσης νερού και του βγάζει το νερό μέσα στην καμπίνα.
Τα ξεβουλώνεις κάτω από το αυτοκίνητο και είναι εύκολο. Συνήθως είναι στη μέση του αυτοκινήτου, μόλις τελειώσει ο χώρος του κινητήρα και αρχίζει η καμπίνα θα δεις μια λαστιχένια αποχέτευση στη πλευρά του συνοδηγού. Βάζεις ένα συρματάκι, δεν θέλει δύναμη - θα τρυπήσει - και ξεβουλώνει. Αν δεν ξεβουλώσει αμέσως, φύσηξέ το με αέρα.
ΟΚ. Άρα είναι το ίδιο, σχεδόν, με την BMW. Απλά στην BMW, λόγω θέσης κιβωτίου, θέλει λίγη προσπάθεια για να βρεις τις απολήξεις των σωλήνων.
Thanks, Λεονάϊντας!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα ξεβουλώνεις κάτω από το αυτοκίνητο και είναι εύκολο. Συνήθως είναι στη μέση του αυτοκινήτου, μόλις τελειώσει ο χώρος του κινητήρα και αρχίζει η καμπίνα θα δεις μια λαστιχένια αποχέτευση στη πλευρά του συνοδηγού. Βάζεις ένα συρματάκι, δεν θέλει δύναμη - θα τρυπήσει - και ξεβουλώνει. Αν δεν ξεβουλώσει αμέσως, φύσηξέ το με αέρα.
ΟΚ. Άρα είναι το ίδιο, σχεδόν, με την BMW. Απλά στην BMW, λόγω θέσης κιβωτίου, θέλει λίγη προσπάθεια για να βρεις τις απολήξεις των σωλήνων.
Thanks, Λεονάϊντας!!
400 ευρώ θέλουν στην αντιπροσωπία? Λες και αυτοί δεν θα κάνουν την ίδια δουλειά!!! Εκτός και αν το συρματάκι που θα χρησιμοποιήσουν είναι επίχρυσο!!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Thanks, Λεονάϊντας!!
400 ευρώ θέλουν στην αντιπροσωπία? Λες και αυτοί δεν θα κάνουν την ίδια δουλειά!!! Εκτός και αν το συρματάκι που θα χρησιμοποιήσουν είναι επίχρυσο!!!!!
Μάλλον! Η την επέμβαση θα την κάνει ο Γιακούμπ και θα περάσουν και στεντ στο σωληνάκι μετά!
-
5 ευρώ για μια λάμπα - μεσαία - που κάηκε, στην αντιπροσωπία!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
400 ευρώ θέλουν στην αντιπροσωπία? Λες και αυτοί δεν θα κάνουν την ίδια δουλειά!!! Εκτός και αν το συρματάκι που θα χρησιμοποιήσουν είναι επίχρυσο!!!!!Αυτό το σωληνάκι είναι για τα νερά που στάζουν από το κλιματιστικό όταν δουλεύει.
Αν τρέχουν μέσα νερά όταν βρέχει, έχει γεμίσει φύλλα μπροστά το καλοριφέρ και βούλωσαν οι αποχετεύσεις. Είναι πολύ βρωμιά το καθάρισμα, ανοίγεις τις γρίλιες μπροστά από το παρμπρίζ. Πάντως 400 ευρώ είναι κλοπή.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό το σωληνάκι είναι για τα νερά που στάζουν από το κλιματιστικό όταν δουλεύει.
Αν τρέχουν μέσα νερά όταν βρέχει, έχει γεμίσει φύλλα μπροστά το καλοριφέρ και βούλωσαν οι αποχετεύσεις. Είναι πολύ βρωμιά το καθάρισμα, ανοίγεις τις γρίλιες μπροστά από το παρμπρίζ. Πάντως 400 ευρώ είναι κλοπή.
Οι γρίλιες είναι με τρείς βίδες 1/4, Λεωνίδα. Για να βγουν είναι πολύ εύκολο. Και πάλι με το συρματάκι κάνεις την δουλειά σου! Οχι €400 και 1 ημέρα ρε γμτ!!!
RENAULT FORUM