-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
**ομολογώ δεν ήξερα για 8βου κινητήρες... **πάντως όπως και να έχει η ρενω έχει βγάλει όμορφα ξεσκούφωτα...
εχθές στη αττική οδό πέτυχα corsa με τρειλερ πάνω στο οποίο βρισκόταν alpine 112 ξηλβωμένο και πήγαινε μάλλον φανοποιείο για βαψιμο καθώς ήταν λες και μόλις τελείωσε το τριβείο.. ποιος κ@λόφαρδος μερακλής θα την έχει στο γκαράζ του άραγε....
Πάνο ψάχνω να βρω ένα λινκ που ανέφερε επετειακό μοντέλο με κινητήρα από willy (σαν του Μάνου-Cavallino) που είχε κ σαλίγκαρο πάνω
Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω όμως!
Το είχαδει σε ένα site κ μου είπε κ ένα μέλος του i2dclub ότι είχε βρει κ φέρει τέτοιο μοτέρ........Αλήθεια αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέριες (αλήθεια-στοχιεία ή φίδια) ας με/μας διαφωτίσει pls.....
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Παιδιά διαδήλωση τώρα.Ο Αλόνσο σας πούλησε.
Ποιος είναι αυτός;
Ποιος θα ειναι ο αντικαταστατης του ???
Ο Kovalainen μάλλον, αν μείνουν στην F1 και δεν μετακομίσουν στο WRC που πολύ το γουστάρω δηλαδή.
Εγώ σαν φαντικός ραλλάκιας αυτό θα ευχόμουν.Με έχει μπερδέψει πολύ και αυτό το άρθρο
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0Θα δούμε
Μπερδεμα.....
-
Aπό όσο έχω δει, ο Kovalainen είναι καλύτερος του Alonso οπότε δε νομίζω να λείψει και πολύ ο Ισπανός.
-
Για λεγε ρε Μανο περισσοτερα σε εμας που ειμαστε ασχετοι με το αντικειμενο..
-
Πιστεύεται οτι ο Αλνσο πηρε το πρωτάθλημα ή η αξιοπιστία τις Ρεναυλτ???
Αν η μακλαρεν δεν ειχε ολα αυτα τα προβλήματα θα ειχε τερματισει 15 βαθμούς πίσω απο τον κίμι!!!!!Ποια η γνώμη σας για το διδυμο ΡΟΣΙ-ΚΙΜΙ του χρονου στη φεραρι??
-
Ο χρήστης rockas έγραψε:
Πιστεύεται οτι ο Αλνσο πηρε το πρωτάθλημα ή η αξιοπιστία τις Ρεναυλτ???
Αν η μακλαρεν δεν ειχε ολα αυτα τα προβλήματα θα ειχε τερματισει 15 βαθμούς πίσω απο τον κίμι!!!!!Ποια η γνώμη σας για το διδυμο ΡΟΣΙ-ΚΙΜΙ του χρονου στη φεραρι??
Ροκά μου εδώ συζητάμε για τα του οίκου μας.Για Ferrari, Κίμι, Ρόσι και λοιπούς συγγενείς γίνονται πολλές συζητήσεις στο κομμάτι της F1.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Για λεγε ρε Μανο περισσοτερα σε εμας που ειμαστε ασχετοι με το αντικειμενο..Eγώ λέω καλύτερα να μην πω τίποτα, να σε αφήσω να τα δεις μόνος σου! Στο τσακ έχασε φέτος τον τίτλο στα GP2 (πρώην F3000) από τον Nico Rosberg, αλλά πιστεύω πως ανάμεσα στους δυο τους ο Kovalainen είναι ο καλύτερος οδηγός. Επίσης είναι ένας από τους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ Φινλανδούς που έχω δει να έχουν συναισθήματα και να τα εκφράζουν (οι υπόλοιποι στο χώρο των ράλι, παλιά), δεν έχει ας πούμε αυτό το αυτιστικό του Μίκα ή του Μίκι. Γελάει, πανηγυρίζει, μιλάει κατανοητά.
Α, και να μην ξεχάσω, πέρσι τέτοια εποχή ξεβράκωσε στο ROC όλους τους παγκόσμιους και κέρδισε το ατομικό. Άνετα. 2'+ στο Schumacher με Ferrari 360 CS σε υπερειδική, για να μην πούμε τι έκανε με rallycars σε Loeb, Swartz, Gronholm κλπ... Ο πιτσιρίκος ΤΟ ΕΧΕΙ.
-
Ενδιαφερον ακουγεται.....
Αντε Ναντο ουστ Ερχεται ο Κοβαλαϊνεν....
-
ΕΝΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΙΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΕΡΑΡΙ!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
-
μακαρι ναναι οσο καλος λενε ο φινλανδος!
κριμα για τον ναντο αλλα πρεπει να πηρε πολλα!
-
ΠΩΠΩΠΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενα θεμα για πρωταθλητες!!!
Bagus γιατι αντεγραψες την ψηφηφορια μου, δεν ηξερες οτι εχω τα αποκλειστικα δικαιωματα της;
Αντε βρε σε συγχωρω!!! -
-
μου φαίνεται θα πουλήσω το αμάξι μου .. αμαν πια. παντού πιο πολλά τα clio... ΑΑΑ
!!
πρώτης τάξεως είδηση...
το v6 που έχουμε στο grc μάλλον πωλείται.... τι μάλλον δλδ, μου ήρθε πμ από τον στέλιο που μου το έεγε ξεκάθαρα.
πουλάω το v6 προς 33.000 euro...
-
Γιατι το πουλαει το παλικαρι ???
Τετοια αμαξια δεν δινονται....
-
τι να πω... μήπως μπορείς να με δανείσεις κανα ψιλό ρε bagus? έχω τα περισσότερα.. αλλά 30.000 και το πήρα εγώ...
-
Καλημερα σας κυριοι...Απο χθες ειμαι ευτυχης κατοχος ενος πορτοκαλι clio.....
Το αμαξι ειναι αλλου.....
Φευγω για βολτουλα και επανερχομαι με φωτογραφιες και πρωτες εντυπωσεις..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλημερα σας κυριοι...Απο χθες ειμαι ευτυχης κατοχος ενος πορτοκαλι clio.....Το αμαξι ειναι αλλου.....
Φευγω για βολτουλα και επανερχομαι με φωτογραφιες και πρωτες εντυπωσεις..
Για ΤΙ φεύγεις??? Βολτούλα???
Ιtalian είπαμε!!!
Καλοτάξιδος φίλε!
-
Βαγγέλη καλορίζικο κι από... μακριά
-
Καλοτάξιδος
Βολτούλα;
Πριν τη δύση του ηλίου δεν σε βλέπω να μαζεύεσαι..Περιμένουμε εντυπώσεις
Παιδιά παρέλαβα τον συνηθισμένο φάκελο της Renault(ΡΕΜΕΣ)για καλές γιορτές,προσφορές σε χειμερινά αξεσουάρ και ενημέρωση για ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο 15 σημείων.
Αξίζει να πάω,τί λέτε;Έχει πάει κανείς από σας;Φοβάμαι μήπως είναι χάσιμο χρόνου.Γιατί δωρεάν και σοβαρός έλεγχος δεν μου κολλάνε;
Τόσα χρόνια ο φάκελος μετά από μια γρήγορη ανάγνωση κατέληγε στον κάδο σκουπιδιών -
Πανω που ειπα να παω βολτα με πηραν τηλ και ειχε ερθει ο ανθρωπος για να παρει πισω τις πινακιδες ΔΟΚ που μου εδωσαν χθες
Ετσι η βολτα ματαιωθηκε αδοξα και θα περιοριστω μονο γυρω απο το τετραγωνο
Χθες ομως εκανα ~100 χλμ σε Αττικη οδο,Κηφισο και Καβαλας....
Φυσικα δεν μπορω να σας πω πολλα,ομως εχω καταλαβει τα εξης: Η αναρτηση ειναι εξαιρετικη....Ειναι σφιχτη οσο θελεις(σε πιστα δεν ξερω ομως τι θα κανει) δεν κοπαναει και φυσικα σε προδιαθετει για γρηγορη οδηγηση..Ο λεβιες ταχυτητων μου φανηκε οτι εχει ακριβεια αν κ ηταν λιγακι σφιχτος.....
Η δυναμη ειναι σχεδον παντου παρουσα ...Μαζευει χλμ ευκολα και χωρις να το καταλαβεις...Μετα τις 5000 αλλαζει ο χρονισμος και γινεται παρτυ με το σκαλοπατι να ειναι κατι παραπανω απο εμφανες....Χαμηλα δεν ειναι τοσο δυνατο,χωρις ομως να υστερει πουθενα(ετσι τουλαχιστον μου φανηκε).Παντως δεν το πιεσα πολυ,ουτε και εκανα πολλα ανοιγματα.
Τα φρενα δεν μπορεσα να τα δοκιμασω,αφου φροντιζα να φρεναρει το αμαξι με τον κινητηρα(βλεπε Italian tuning-αρχες του στρωσιματος )
Το χρωμα του ειναι στα ματια μου τουλαχιστον πολυ ομορφο και του παει πολυ Φυσικα σε αλλους δεν θα αρεσει,αλλα εφοσον αρεσει σε εμενα δεν υπαρχει κανενα προβλημα
Ευχαριστω τον Μανο και τον Χαρη που ηρθαν για να με δουν και να μου ευχηθουν απο κοντα κατα την παραλαβη....Οταν παρω τις κανονικες πινακιδες,ετοιμαστειτε για Italian
RENAULT FORUM